Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm herkese merhaba...

Zehracım, Cansel sizleri görüyorum günaydın...

Canselcim iyisindir inşallah...

Zehracım bugün çalışmıyorum sana evden destek veriyorum, cumartesi çalışan mağdur arkadaşım benim... iyileşebildin mi canım ev yerleştirme işlerini halletin inşallah?

enemmm alışkanlıktan ya bir sabah bile uyumadım hep erken uyanıyorum sonra uyuyorum güniçinde...şimdik sıcak su torbamı alıyım de biraz uzanayım regl sancısı tüy dikti..Neyse hamd olsun her nefesimize...

herkese hayırlı günler...

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum siz yatın evde yatın oh ne güzel bizde burda çalışalım (adaletin bumu dünya derken buldum kendimi valla) neyse şükür işleri iyice kolayladım kızlar dün akşamda salonu yerleştirdim sildim süpürdüm valla iyi oldu artık iyice ortalığı toparlayıp işlerimi tamamlamış olcam Allahın izniylen bugün biter yarın güzel bi oh çekerim hastalıkta bi öksürük kaldı hatta dün gece öksürürken istifra ettim neyse gece gece bide onla uğraştım rabbim başka dert vermesin şükür bu günümüze...Amiiiiinnn
Ne çok konuştum ben ya ben gidiyim biraz işlerime bakayım görüşürüz kızlar
Banu ablacım eşinin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı senelere seninle ve çocuklarıyla birlikte
Canım biliyorum iyiliğim için sölediğini Allah razı olsun ama sölediğin acelecilik huyu bende var aslında acelecilik değilde ben öle dağınık görünce evi dayanamıyorum sıkıntı basıyo heryer düzgün olması lazım ne bileyim işte öle tatlım hastalıkta bi öksürük kaldı inşallah kısa zamanda oda düzene girer diye umut ediyorum öpüyorum seni seviyorum bitanem
Canım ilknur sen bence gerçekten az yiyosun yani Aynur derya her zaman şimdi böle yersen 80 kiloya düşünce ne yicen açmı gezecen sen yinede biraz yemeye çalış hatta kahvaltını mutlaka yap ihmal etme bence
baaanuuuuuuu bak sana bi sepet kediiii:))))
hangisini istiyosan onu al:))))

ya bana neeeee ben yavru kedi istiyoruuuuuum

Eki Görüntüle 684543
Ay yerim ben bunları çok tatlı bunlar ya
Ay sabah sabah ne güldüm banu abla sen çok yaşa hemi cecoville ha iyiymiş
Eki Görüntüle 684622
Kizlar bunlarda benim miniklerim
Yesil olan erkek capkin bey
Mavi olan disi boncuk sultan
Ay maşallah ya bunlarda çok tatlılar bizim ben küçükken vardı kuşumuz adıda caniş'di taşınırken annem komşumuza bırakmıştı yeter artık diye ne üzülmüştüm ama

Nevinim kuzum geçmiş okuyodum yeni gördüm yazını kusura bakma canım
Desteğin için teşekkürler tatlım inan çok zor oluyo ya valla millet evde dinlenirken sen gel çalış gerçi özel sektörlerin çoğu böyle yapacak bişey yok
Hastalık konusunda daha iyiyim canım ama öksürük devam ediyo hala sen nasıl oldun tatlım inşallah p.tesiye daha iyi olursun bitanem

günaydınn gece 3 te uyudum uyku tutmadı şidi kalktık kızı baleye götürüp gelem kahvaltımı yapıcam mutlu günler

Eki Görüntüle 684622

bizimde 2tane, dişi ve erkek:)
dişiyi sonradan aldım erkek tek sıkılmasın diye, oyüzden dişiyle hiç ilgilenmedim, o ne konuşuyo nede ele gelir, kola başa gelir ama.
ama varya dişi köpek gibi ısırıyo yaaa:))) tuttuğunu koparır inan. acayip...... bişey olduğunda tutupta ele avuca alınması çok zor:) ama teyzesi dur hakkını yemeyim arada bir erkekten öğrenmiş"ne diyon" diyo dişide:)
erkek eğitimli, gelir ele kola:) konuşuyo aynı zamanda, en çok kullandığı kelimesi teyzesi "aşkım":)
benim erkek aynı seninkine benziyo:) yalnız çok az daha koyu yeşilleri benimkisinin.
diğeride kanarya sarısı:)
seninkilerde çok tatlılar maşaallah yaaaa:)
yerim bunları ben:)
eğitimli olmasalarda yinede çok tatlılar muhabbet kuşları, ve çok iyi bi arkadaş:)
eşim kediye evde müsade etmiyo ama çok şükür kuşlara seslenmiyo:)
benim dişide böyle tombik, erkekte daha zayıfca:)
kuş eğitimi biraz uğraş gerektiriyo canım ya ve bilgide gerektiriyo ve yavruyken kapar eğitilir, sonra çoook zor eğilmesi, genelde eğilmez yani.
ben bekarken elimizden 3kuş geçti, ordan öğrendik nasıl eğiticemizi:)
sevincede ilgilendim tabi birde.
geçen kuşçu dediki size yavruluk verelim yavrulasın dedi, yok aman dedim, kafeste durmaları üzüyo zaten beni dedim
tabiatlarına ne de olsa ters bence, oyüzden yavrulasa onlarında günahına girmek istemem ben malesef üzülürümde.
onlarda tıkılacak kafese, eve.
ne derece doğru düşünüyorum bilmiyorum artık her açıdan...........
a canım madem sana bi kaç bilgi veriyim muhabbet kuşları hakkında tecrübeli olunca, ama belki biliyosundurda bunları:)
neyse ben söyliyim yinede.
şimdi bunlar kabarık kabarık tombul tombul dururlarsa sürekli, normal dışı duruşlarından farklı olarak tabi, bilki bi problemleri var.
mesela o zaman ya suları bitmiştir, ya yemleri, yada bi rahatsızlıkları falan vardır, o sinyalden problemlerini gidermeye çalış, yakın takibe al.
sonra muhabbetler hava akımına gelemeyen kuşlardır, bizim değimimizle ceyrana gelemeyen kuşlardır, biz bile gelemeyiz bazen oramız buramız tutulur, ama bunlar genelde ceyranda kaldıklarında anında ölürler malesef bu da aklında olsun.
oyüzden ben hiç ceyranda koymam, ceyran olucak yere asmam, koymam.
birde bunlar patlicanın dumanına kokusuna, özellikle patlicanın közlenme dumanına hiç gelemezler, bu dumanlar kokular onları anında zehirleyip öldürüyo, veteriner dedi bana, çünkü bizim daha önce bi kuşumuz patlican közlemesi yaparken hiç birşeyi yokken birden bire ölmüştü dumandan zehirlenerek((( yalpaladı ve düştü öldü hemen.
mavişti adı, mavişim benim
anaaaam destan olmuş:))))
öpüyorum canım:)

yena işlerle çok iç içesin galiba:) hiç gelemedin dünden beri canımcım.

hürreeeeemmm canım nerelerdesin? özledim seni? özeline mesaj attım bi ara napıyon diye ama mesaj kutun doluymuş gitmedi....

canım benim o senin güzelliğin güzel görüşün bitanem,sen çok iyi bir annesin ve iyide kayınvalide olacaksın Allah kızçelerinide hayırlı insanlarla karşılaştırsın
ay kıyamam ben sana gel kız seninde kaynanan olayım
sevdim zaten ben bu işi
kız çocuğu isterdim mevlam yetişmişini nasip etti
ay bide annecim annecim demiyomu bitiyorummm
Allah tüm evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah,bizleride hayırlı evlat ve iyi anne babalar olmayı nasip etsin.amin.

inşaallah canım:)

anladım anladım:)

baya uykun gelmiş senin heralde:)

saol canım:)

evet aynen öyle tül var:) ona takıldılar zaten:)
meyracım benim kuş da dışındaki tüle takılıp çok çırpınmıştı kanatlarının hepsi kopmuştu,kendi başına kurtulamamıştı .o gündür tül takmıyorum canım.ya ben evde yokken olsaydı diye baya bi üzülmüştüm.

Eki Görüntüle 684622
ay ne güzeller maşallah

meyracım bende papağınımı ve ilk kedimi kaybettim duygularını anlayabiliyorum canım
rabbim insanlara,canlı sevgisi versin inşallah.

haftanın birincisi castle -2.1kg
haftanın ikincisi kitkurdu -2kg
haftanın üçüncüsü y.o.l.c.u -1.8kg

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim
haftaya herkes eksilerde olur inşallah

Asuman abla ellerine sağlık, iki listede de sana kaldı yaf. olmadı sporu falan birimiz devralırız...

kızlar sizleri de tebrik ediyorum ayrı ayrı, azminiz hiç bitmesin

amin.
sevgi güzel:)

tülsüzde olmuyoki, 2tane olunca kuş çok batırıyolar, tüle rağmen her yer batıyo hergün, tek olunca o kadar olmuyo ablacım.

bizimkilerde takıldı işte tüle, hemde ikisi aynı yere takıldı, hem kurtulmaya çalıştılar hemde birbirlerine girdiler yaaa, dişi fena indirir pat pat, erkeğin gözüne bişey olacak diye korktum.
rabbim korusun tüm hayvanları inşaallah hep.
senin kuş papağanmı yoksaaa:)

hayır canımcım muhabbet kuşum var dişi,3 sene önce minicik yavruyken karda oğlanın camına gelmişti o gündür bizde çok cadı ama çok da sevimli canayakın

Günaydın kızlar,

dün bildirimden sonra uğrayamadım. bir sürü iş vardı. anca yetiştirdim. güzel ama yorucu bir akşamdı. bir sürü mammiş yaptım çoğu bitti neredeyse. lorlu cevizli börek denedim aklıma esince inanılmaz güzel oldu, ben de çok mutlu oldum tabi :)

ev uçmuş durumda, mutfakta 3 makinalık bulaşık vardır. birazdan işlere sarayım ben de bari.

Zeynepcim geçmiş olsun ben de gece yoğun bir başağrısı ile uyandım ilaç alıp yattım geçti şükür hafif bir ağrı var sadece

geçmiş olsun Asuman abla, inşallah yoktur artık baş ağrın.

Nevincim geçmiş olsun. benim antibiyotik bitti ama hafiften hissettiriyor kendini hala ağrı. şişlik olsa kabakulak oldum diyecem. velhasıl çok dirençli çıktı hastalık. dün akşam gelen kuzenlerden biri doktor, antibiyotiği 7 güne tamamla geçmediyse dedi. bugün gidip alıcam bi paket daha. sen de bi haftada toparlanırsın inşallah canım. çok dikkat et kendine, öpüyorum çok.

tamam o zaman
simdiki avatarimdaki resimde benim kizimin kücüklügünün aynisi

ya ben de onu soracaktım İlknurcum, ne kadar kızına benziyor avatarın. kızın mı diyecektim, benzeriymiş

tünaydın güzeller

asucum emeğine ellerine sağlık ( umarım listeler çok zorlamıyodur seni )

listeye giren giremeyen bütün hatunları kutlarım.

Akşam cepten yazdım ama maalesef uğraşlara rağmen gönderemedim,erkenden pert halde sızmışım,sabah erken aynı modda devam işe.sözde biraz ortalık toplaştırcaktım
bugün kayınvalide gelicekmiş bana demiyor eşime demiş bana sormak yok,babamgilde yarın umreden gelicek onların evide toparlamam lazımdı ama nasıl ocak bende bilmiyorum iş çıkışı gidicektim toparlamaya sözde ama benden önce kv gitmiş olur.

hayırlısı,dün hiçbirşey yemeden sızdım resmen sabahta yeni kahvaltı ettim sabah öğle bir olur gibi oldu düzensiz

1 dilim kepekli ekmek domates peynir 5 yeşil zeytin 1 fincan açık çay

şimdide yeşil çay içiyorum

banuşum eşinin geçti ama doğum günü kutlu olsun kuzum.

öptüm sevgiyle kalın

esram aynurum öptümmm

ben kaçar hafta sonu yoğun girebilirmiyim bilmiyorum ama diyet devam disiplinli bir şekilde

günaydın cücüşlerimm

az kalorili , bol eksili , ol hareketli , mutlu haftasonarı olsun inşAllahh

kahvaltı hazır , herifim kendine ekmek almaya gitti , bende hemen bi bakayım dedim , kahvaltımı yapayım sonrasında gelmeye çalışırımm , öptüüümm

Selamün aleykümm...

nasılsınızz....ben gece çok geç yattım ama güzel bi uyku çektimm...ohhh.....11 de kalktık büyük kızla beraber tost yaptım tam buğday

ekmeği ile iki tane yedim hem kahvaltı hem öğle yemeği niyetine şimdide yeşil çayımı yudumluyorum...hava çok güzel görünüyo dışarı

atasım var kendimii...akşam annemlere gidicez...çocukları bıcı yapıp cicilerini giydiririm birazdan tabi öncesin bi evi süpürmem

lazımm...bikaç gün kalmayı düşünüyorum çok zor oldu ama izin kopardım sonunda kocamdan....sık gelemeyebilirim aranıza

yanii...özleyin beni.....

esracımmmm nerelerdesin yawww....dün hiç uğramadın bişey oldu sandımm....ama neyseki misafir telaşesiymişş...yaptığın mamişlerden fazla tırtıklamadın demii...sadece kira bedelini alsaydınnn....

Bu sabah yaptim bakalim haftasonu cocuklar evde oldugu icin genelde yapiyorum ama hafta ici problemli iste
Mubislerimide coook seviyorum ya 6 aydir bizimleler ama evin havasi degisti cidden

Bu arada sendin sanirim ev almissin galiba güle güle otur cnm eger sen degilsende kim aldiysa o otursun :9:
canim 6 ay önce aldik biz ama malesef bilgisizce aldik disi 8 aylikmis erkekte 1 yasindaymis aldigimizda yani baya büyüklerdi onun ici egitemedik bi türlü bide cift oluncada böyle oluyorlarmis cok arastirdim ama aldiktan sonra malesef
ama yinede seviyoruz onlari verdigin bilgiler icinde sagol kuzum biliyorum cok baktim netten ama zahmet edip yazmissin cooook sagolll

hehehehe evet cnm benzeri ama cooook benziyor
Hani bilmesem aaaa beyzosum diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…