Yasemin abla bence git sen evi toparla boşver. nasıl olsa ararlar nerede kaldın diyei unutmuşum dersin :)
madem sana haber veren yok, sen de unutulabilir olduğunu göster bu durumun
cok cok cooookkk sagol canimmmmmm
Canim cok tatli bisiler cekiyo yalniz onu napicazzzz :18::18::18:
Zeynepcim bikaç gün değişiklik iyi gelir sana canım güle güle git gel
Esracım okul yakın ama yol yoldur düşününce bence de çok değil yediklerim bu saatte 2 öğün yaptım ya o fazla gibi geldi bana galiba
Eşimden hala ses çıkmadı az dahabekleyim o müsait olmasa da ben yalnız çıkarım artık evde durmak iş yapmak istemiyorum
Zeynepcim bikaç gün değişiklik iyi gelir sana canım güle güle git gel
Esracım okul yakın ama yol yoldur düşününce bence de çok değil yediklerim bu saatte 2 öğün yaptım ya o fazla gibi geldi bana galiba
Eşimden hala ses çıkmadı az dahabekleyim o müsait olmasa da ben yalnız çıkarım artık evde durmak iş yapmak istemiyorum
dimi esram ben iyisi akşamda kalayım ana oğul başbaşa kalsınlar
offf çok yoğun azcık çay molası gelen gidende cabası bugünn
yarın pazar sakin ollll derin nefes al
dimi esram ben iyisi akşamda kalayım ana oğul başbaşa kalsınlar
offf çok yoğun azcık çay molası gelen gidende cabası bugünn
yarın pazar sakin ollll derin nefes al
canım süt ısıt cubuk tarçınlı, istersen çay kaşığının ucuyla kahve ya da bal da katabilirsin
kısa yürüyüşler de iyi geliyor metabolizmaya :)
ben de annemle konuşayım da müsaitlerse oraya gideyim. benim de hiç içimden gelmiyor evde bi şey yapmak..
sende muhasebeciydin demiiii...yanlışmı hatırlıyorum yoksaa....:44:
İlknur meyveli yoğurt da yiyebilirsin bence hatta kendin yap yoğurdun içine sevdiğin meyvelerden doğra biraz da tarçın ekleafiyet olsun hem ara öğün olurhemi de tatlı
kizlar demin sütü isitirken aklima ne geldi biliyomusunuz hani yagcözler var ya acaba bizim yaglarida cözermiki
ölüp gitmeyelim sonra
evet zeynepçim bende muhasebeciyim.
hemde anaokulu gibi bizim bura 3 kız var yanımda yardımcıda film gibiyiz
Esracım ikimiz de evde kaldık galiba
Ben hala çıkayım diyorum ama :))
eşim 23 nisan haftası izin almış, kaz dağlarında termal bi otelde yer ayırtmış :)
haftaya cumartesi tatile gidiyoruz anlayacağınız. bozcadayı da gezmek kısmet olur umarım.
umarım diyetime devam edebilirim. heyecanlandım birden :))
eşim 23 nisan haftası izin almış, kaz dağlarında termal bi otelde yer ayırtmış :)
haftaya cumartesi tatile gidiyoruz anlayacağınız. bozcadayı da gezmek kısmet olur umarım.
umarım diyetime devam edebilirim. heyecanlandım birden :))
ayy çok sevindim senin adınaa....güzel bi değişiklik olucak sana....afferim eşinee...
benim doğum günümde siz tatil yapcanız iyimi...
Esra kuzum valla sevindim senin adına çok güzel bi değişiklik olur senin için şimdiden güle güle git gel tatlım diyetide fazla kafaya takma bence gezmenin tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?