Sen çok şey istiyorsan ben imkansızımı istemiş oluyorum 85 hayaliyle
Sen bence kesin görürsünben inan haziranın ortasına kadar 89u bile görsem bayram edeceğim
inşaallah:)
bence çok değil, azmedersen olur, inşaallah olur canım benim:)
evet, kimse olmayınca çok sıkıcı oluyo değilmi?
bende rgl olcm karnım ağrıyo yavaştan yavaştan
ve yavaştan yavaştanda asabileşiyorum, rgl asabiyeti:)
az önce habire eşime kızmak için bişeyler arıyodum:))))
bazen böyle durumlarımda; kızacak birini yada bişey ararım
şimdi uyku çayımıda demledim, demleniyo şuan işte...... demlensinde içerim.
hay ya rabbim yaaa....
benim 2kuşum varya; az önce ikisinin ayağıda aynı yere takılmış, canlarının acısından vede korkularından birbirlerini gagaladılar,
birbirlerine girdiler resmen(((
zaten dişi çok fenadır, erkeğe vurdu gitsin.....
neyse kurtuldular sonunda, ben hiç müdahale edemedim iyice kötü olup birbirlerine iyice girecekler diye, ancak dua ettim.
çok korktum ama yaaa(((
neyse pek bi zarar yok bi yerlerinde.
zaten dişi durup durup erkeği döver, cadı o cadı.....(((
cadı falan ama ikisinide çok çok seviyorum, rabbim onları korusun inşaallah hep.
ve tüm hayvanları inşaallah
AMİN
inş görücez canım...sen gayet güzel gidiyosun....ben bu hafta biraz daha düzene soktum gibi ama son bir buçuk aydır baya dibe vurmuştum....kaçamaklar çogalmıştı..bide eşim geç geliyo diye akşam yemeğini geç saatte yiyodum falan..artık beklemiyorum en geç 18,30 da yiyorum yemeğimi inş devam ettirebilirim...ayrıca bende en az senin kadar zor kilo veriyorum banucum yalnız değilsin yani... bide bak sen negüzel spor yapıyosun ben onuda pek yapamıyorum artıkk...
evet sıkıcı oluyoo...bende aynı hafiften karnım belim bacaklarım ağrıyo yarın olmam lazım benimde....inş güzel bir uyku çekersinn...ben daha uyutamadım yamyamlarıı...
ne kadar alakasız cümleler kurmuşumm....ama sen anladın onu meyracım demiii...
çok uykum var ama yamyamlar uyumadan yatamıyorum malesefff...:26:
Çok geçmiş olsun canım
Kafesin etradında tülmü var yoksa etrafı batırmasınlar diye :26:
Umarım bir daha olmaz
İnşallah hepimiz çok güzel kilolar veririz
Allahtan benim eşim erken geliyor zaten geç geleceği zaman haber verir biz hemen yemeğimizi yeriz
Gerçekten kilo vermek çok zor ben ve benimgibiler için aslında genel olarak zor o yüzden kaçamaklardan olabileceği kadar çok uzak duruyorum
baaanuuuuuuu bak sana bi sepet kediiii:))))
hangisini istiyosan onu al:))))
ya bana neeeee ben yavru kedi istiyoruuuuuum
Eki Görüntüle 684543
Oyyyy hepsi çooook tatlıııııııı
Valla benim küçük cimcime görse kesin anne noooooooooluuuuur alalım lüptennnnnnnnn diye yalvarmaya başlardı
Büyükte ona kedi alınıyorsa bende o zaman köpek isterim diye başlardı
Ali babanın ciftliği olurdu cecoville
İnan imkanım olsaydı bir sürü hayvanım olsun isterdimtabi ilerde ne kısmet olur Allah bilir
yaaa bende yavru kopek istiyorum tercihen sibirya kurdu cinsi olsunya bana neeeee ben yavru kedi istiyoruuuuuum
]
yaaa bende yavru kopek istiyorum tercihen sibirya kurdu cinsi olsunbak gece gece gene köpek istegim depresti
:)
evde mi? bahçedemi?
heryerde
bahcemiz olsa kesin alirdim ama kiyamam eve kapatmaya yazikdaha once aliyordum ama sonra vazgectim sirf bu yuzden
annemde diyorki bahce olsa nolcak sen yazik deyip tepemize cikarirsin istemem diyor
:))))
anneler genelde huylarımızı biliyorlar:)
sibirya kurdunu bende seviyorum, bi ara eşime demiştim bahçeye sibirya kurdu alalımmı diye?
eşimde dediki o çok tüy döker olmaz dedi:))))
bizim bahçe küçük oluncada sorun olur diye.
yani sibiryalar çok tüy dökermiş aklında olsun canım, yani eşim doğru biliyosa tabiki:)
birde köpek bakım istiyo, bahçe bile olsa, eşimin köpeği var ordan biliyorum, kedi gibi değil hiç.....
evde bence zaten köpek hiç olmaz, ama tabi sen farklı düşünüyo olabilirsin canım.
Banusum cok sagol kuzummmmmSElam kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Küçük kuzu geçmişi okurken dibimde uyuya kaldı şükür
Komşunun peşinden baya ağladı bende gitcem nisaya diyebabası da kızınca biraz bozuldu ağlayıp durdu sonrada dibime girip uyudu
Yarın amcamlara yemeğe davetliyizama çok rahatım nasılsa yengem öyle aşırı yemek yapmaz yapsada ben yemem artık zaten
Sabahtan uğrayamazsam artık gece görüşürüztabi şimdilik buralardayım
Çok sağ olun kızlar yaa
Eşim bugün hiç birşey beklemiyordupastayı görünce şaşırdı
Şükür artık kaçamakları bile kontrol altına aldımbir parmak kalınlığından bile daha inceydi benim yediğim parça hatta keserken kremanin yarısı düştü tabi almadım tabağıma sonuçta o bile kardır
Sen dua et yakın değilsinyoksa herhalde her sabah gırtlağına basardım yesene kız kahvaltını diye
Şaka bir yana canım sen sabah kahvaltını etsen eminim çok daha güzel kilo verirsinsonuçta metabolizmayı hızlandıran şeylerden biride kahvaltı
Hem o iki kaşık pilav insanın dişinin kovuğuna gitmezonun yerinde ufak iki tane but bol salata ve yoğurtla yeseydin emin ol daha çok doyardın
İnan ben patatesi ancak 3 ayda bir çok az yiyorum artık sonuçta oda nişasta pirinçte nişasta
Öğlen yediklerini sabah yesen emin ol öğlende sırf bir tas çorba içsen yanında salataylasüper kilo verirsin
Aslında biraz sıksan kendini çok güzel kilolar vereceğine adım gibi eminimbak yazada az kaldı
Ahhhh ahhh bende senin gibi kayınvalide hatta Anne olucaktı yeminle 7/24 el pençe divan beklerdim birşey istesede yapsam diye. Bak çocukların hasta olduğunu biliyor ama inan bir kere arayıpta nasıl oldular birşeye ihtiyacınız varmı demedi gıcık
Hep kendiyle uğraşsınYarın çok yoğun olduğumuzu bildiği halde eşime dün telde demişki işte taşınacağım eve gidip ölçü alalım diye bizimkide işte biz öğleden sonra dışarı çıkacağız Banunun amcasına davetliyiz akşamda deyince iyi kahvaltıdan sonra gideriz demiş Bende gıcıklık değilmi eşimin peşine takılacağım beni görmek bile kadını rahatsız ediyor nasılsa
İnan eşimin teyzesi, teyzesinin kızı bile bugün merak edip aradılar ( ki teyze aynı evde, kızı bir üst katta eee onların haberi varsa demekki oda biliyor ama inat işte aramaz) Kendi kızı olsa anında minibüse atlar ve gider
RAbbim herkese seninki gibi yüreği güzel Kayınvalideler nasip etsin.... Aminnnnnnnnnn
Sen çok şey istiyorsan ben imkansızımı istemiş oluyorum 85 hayaliyle
Sen bence kesin görürsünben inan haziranın ortasına kadar 89u bile görsem bayram edeceğim
Sana kolay gelsin canım
Valla benimde ütüler duruyor ama bakalım pazardan sonra olmadı bir gece oturup sabaha kadar da olsa bitiririm onlarıNefret ediyorum ütüdennnnnnnnnn Sanki diğer ev işlerini bayıla bayıla yapıyormuşum gibi
Bu arada çok geçmiş olsunOrtası beyaz ve kenarları kırmızıysa büyük ihtimalle mikrobiktir ortası irindir herhalde :26:
Ağız içinede sürülen bir krem yokkiBırak şimdi haftasonu izin orda doktorlarda tatil :26:
Olmadı pazartesi bir göster istersen belki antibiyotik bile verebilir
hay ya rabbim yaaa....
benim 2kuşum varya; az önce ikisinin ayağıda aynı yere takılmış, canlarının acısından vede korkularından birbirlerini gagaladılar,
birbirlerine girdiler resmen(((
zaten dişi çok fenadır, erkeğe vurdu gitsin.....
neyse kurtuldular sonunda, ben hiç müdahale edemedim iyice kötü olup birbirlerine iyice girecekler diye, ancak dua ettim.
çok korktum ama yaaa(((
neyse pek bi zarar yok bi yerlerinde.
zaten dişi durup durup erkeği döver, cadı o cadı.....(((
cadı falan ama ikisinide çok çok seviyorum, rabbim onları korusun inşaallah hep.
ve tüm hayvanları inşaallah
AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?