Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim bencede az yiyorsun bende gecen hafta boyle yapiyodum ay ne yersem yag olur o veremem seklindeydim sonra aynur sen cok az yiyorsun deyince bi baktim listem kus gibi ciddensimdi daha duzgun yedigimi dusunuyorum
bide yine soyleyecegim nursenanin menuleri cok yardim ediyor bana aa o yiyo bende yerim diyo olabilirim

akaşam mercimekli bulgur pilavı ayran salata yedim az kaçırdım pilavıı 1 saat yürüdüm yeni girdik ee kızları parkta oynattık zor girdiler valla ev kalk gidelim diyoo el atayımm allahım ya 1 saat evde oturayım her yer her yerde ne kızlar ne babamız ucundan tutan yokk yaptıramıyom valla büyük küçük yapmıyo diye iyce dağnıklaştıı ben yapıyom o dağıtıyo diiyo oda haklı da ben helak oluyom annelik ne zorr zaaatt

ya aslina bakarsan benimki cokta kus kadar degil ama su kahvalti olayim cok ters benim herkes evden gidince elim varmiyor bi türlü ya yatiyorum yada is yapip tv bakiyorum nolcam böle bilmiyorum

enneeemm desene çok pis takipteyimm dikkatli ölçerek koymam lazım menülerii
aslında pazartesi salı gezmem olmasa 1 garanti giderdi bu hafta

salıdan itibaren menüleri düzenli paylaştım sonuç giden 600 gr bunada şükür az şekle girdi vücüdum 85 ten yukarı oldumu miğde pörtlüyo 80 85 arası miğdecik pörtlüyo:)))))))))))))))))))inşallah 80 altında kalmıcak pörtlek miğde nefret ediyom bady giymek istiyom kot üzerine

o zaman kizin cok tatli masallah ben olsam ikide bir minciririm
hemende kabullendin ama desene kirarim kafani kimse beni gecemez diye

öyledir benim minnak kuzum ablasi
ama ama ama ben öle kafa falan kiramamki kiyamam ben kimseye sen yeterki gec beni kuzum sevinirimki ben

senin resimler benimde dikkatimi cekiyo cnmcim masallahin var ben kendime öle özenemiyorum yaaa
sen ne kadar zamanda verdin cnmcim bide boyun kac
???

evet takiptayim haberin olsun
mesela yarin sabah cavdar ekmekli tost yapcam cok sevdim bu fikri hemen gittim aldim cavdari yarin sabah mis gibi yum yum yerim
bende istiyorum :)

selamün aleyküm şekerlerim
2 günlük gezinti halim bitti çok şükür,yarınki bursa ziyaretimde ertelendi ,evimde oturmak istiyorum artık
benim diyet bugün de aştı haliyle

çok geçmiş olsun canımcım

oyy nişanlıyken kayınvalide eli boş gelmezdi ne aldın gelincikine:))
bende bir şeyler almayı seviyorum,geldiğinde ,gittiğimizde yada oğlum gittiğinde de yolluyorum.ne alırsam çok beyenip kullanıyor mutlaka buda beni mutlu ediyor,öyle oluncada aldıkça alasım geliyoroğlum da aynı şekilde ne alsam beyenir,ikiside birbirine benziyor
yarınki ziyaret aniden karar verilmişti o yüzden bu akşam alacaktım,belirli bişey yoktu bakıp ne hoşuma giderse ama ertelenince çıkmadım almaya giderken alırım

asucum ellerine sağlık tatlım
tüm hastalarımıza şifa diliyorum

tüm arkadaşlarımıda kutluyorum

Son düzenleme:
senin resimler benimde dikkatimi cekiyo cnmcim masallahin var ben kendime öle özenemiyorum yaaa
???

ilknur soz konus pogaca borek ve bilimum hamur isiyse kendime bir ozenirim bir ozenirim hic sorma ama salata falansa aman bosver bu ogunude geciriyim seklinde ozenirim
sabahlari bende cok useniyorum ama sirf diyetteyim diye kalkiyorum :)

???
kız ben 6 ayda verdim o kiloyu ama ramazandan bu yana senesi gelecek aynıyım aldm verdim iştee öle takılıyommm en son 79 u ucundan gördüydümmm neyse kız bitti yaza merhaba dememize az kaldıı son 2 ay hazirana 75 olsam süperrrr
evet takiptayim haberin olsun
mesela yarin sabah cavdar ekmekli tost yapcam cok sevdim bu fikri hemen gittim aldim cavdari yarin sabah mis gibi yum yum yerim
bende istiyorum :)

ohh afiyet olsunnn içine bayaz peynir domatess ohh misss

kızlar trt 1 de yeni dizi başladı çok güzl tavsiye edilirrr
bir yastıkta adı

ilknur soz konus pogaca borek ve bilimum hamur isiyse kendime bir ozenirim bir ozenirim hic sorma ama salata falansa aman bosver bu ogunude geciriyim seklinde ozenirim
sabahlari bende cok useniyorum ama sirf diyetteyim diye kalkiyorum :)
aynen canim ya niye aldim bu kilolari sirf onuda deniyim bak bu tarifte güzelmis onuda deniyim ama artik yapmiycam bu hatayi

75i görürsün bence sen kesinde ben 85i görürmüyüm iste orasi süpheliii :18::18::18:

Neyse kizlar ben cikiyorum ütüm var biraz onlari halledeyim sonra birikiyoda birikiyo
Sizde dökülün kirli camasirlarinizi aman pardon temizleri dicektim Fisi takmisken onlarida halledebilirim
Offf dudagimin ic kisminda bi yara cikti kac gündür mahfetti beni ne yesem yakiyor ortasi beyaz kenarlari kipkirmizi
Neyse hadi öptümmm görüsürüzzz

selamün aleyküm iyi akşamlar şekerlerim

menüm

sabah

1 bardak zencefilli kür

kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
3 zeytin

ara
2 hurma
3 ceviz

öğlen
5 sarma
1 kaşık pilav
1 kaşık un helvası
1 bardak ayran
arkadaşın mevlüdündeydim

ara
yok

akşam
6-7 tane çiğ köfte
1 lavaş
yeşillik

2 bardak şekersiz çay

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

30 dk

Son düzenleme:
SElam kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Küçük kuzu geçmişi okurken dibimde uyuya kaldı şükür
Komşunun peşinden baya ağladı bende gitcem nisaya diye babası da kızınca biraz bozuldu ağlayıp durdu sonrada dibime girip uyudu
Yarın amcamlara yemeğe davetliyiz ama çok rahatım nasılsa yengem öyle aşırı yemek yapmaz yapsada ben yemem artık zaten
Sabahtan uğrayamazsam artık gece görüşürüz tabi şimdilik buralardayım

Cecoş eşinin doğum günü kutlu olsun canım..birlikte uzun sağlıklı yıllarınız olsun İnşaAllah...

Banucum esinin dogum günü kutlu olsun canim
Rabbim ailecek mutlu mesut etsin hepinizi, ömür boyu mutlu kalin
Azicik pasta bencede yersin halledersin bir iki güne nolucak

Çok sağ olun kızlar yaa
Eşim bugün hiç birşey beklemiyordu pastayı görünce şaşırdı
Şükür artık kaçamakları bile kontrol altına aldım bir parmak kalınlığından bile daha inceydi benim yediğim parça hatta keserken kremanin yarısı düştü tabi almadım tabağıma sonuçta o bile kardır

Sen dua et yakın değilsin yoksa herhalde her sabah gırtlağına basardım yesene kız kahvaltını diye
Şaka bir yana canım sen sabah kahvaltını etsen eminim çok daha güzel kilo verirsin sonuçta metabolizmayı hızlandıran şeylerden biride kahvaltı
Hem o iki kaşık pilav insanın dişinin kovuğuna gitmez onun yerinde ufak iki tane but bol salata ve yoğurtla yeseydin emin ol daha çok doyardın
İnan ben patatesi ancak 3 ayda bir çok az yiyorum artık sonuçta oda nişasta pirinçte nişasta
Öğlen yediklerini sabah yesen emin ol öğlende sırf bir tas çorba içsen yanında salatayla süper kilo verirsin
Aslında biraz sıksan kendini çok güzel kilolar vereceğine adım gibi eminim bak yazada az kaldı

Ahhhh ahhh bende senin gibi kayınvalide hatta Anne olucaktı yeminle 7/24 el pençe divan beklerdim birşey istesede yapsam diye. Bak çocukların hasta olduğunu biliyor ama inan bir kere arayıpta nasıl oldular birşeye ihtiyacınız varmı demedi gıcık
Hep kendiyle uğraşsın Yarın çok yoğun olduğumuzu bildiği halde eşime dün telde demişki işte taşınacağım eve gidip ölçü alalım diye bizimkide işte biz öğleden sonra dışarı çıkacağız Banunun amcasına davetliyiz akşamda deyince iyi kahvaltıdan sonra gideriz demiş Bende gıcıklık değilmi eşimin peşine takılacağım beni görmek bile kadını rahatsız ediyor nasılsa
İnan eşimin teyzesi, teyzesinin kızı bile bugün merak edip aradılar ( ki teyze aynı evde, kızı bir üst katta eee onların haberi varsa demekki oda biliyor ama inat işte aramaz ) Kendi kızı olsa anında minibüse atlar ve gider

RAbbim herkese seninki gibi yüreği güzel Kayınvalideler nasip etsin.... Aminnnnnnnnnn

bende 85 i görmek istiyommm hazirana kadarrr....çok şeymi istiyomm....:26:

Sen çok şey istiyorsan ben imkansızımı istemiş oluyorum 85 hayaliyle
Sen bence kesin görürsün ben inan haziranın ortasına kadar 89u bile görsem bayram edeceğim

Sana kolay gelsin canım
Valla benimde ütüler duruyor ama bakalım pazardan sonra olmadı bir gece oturup sabaha kadar da olsa bitiririm onları Nefret ediyorum ütüdennnnnnnnnn Sanki diğer ev işlerini bayıla bayıla yapıyormuşum gibi
Bu arada çok geçmiş olsun Ortası beyaz ve kenarları kırmızıysa büyük ihtimalle mikrobiktir ortası irindir herhalde :26:
Ağız içinede sürülen bir krem yokki Bırak şimdi haftasonu izin orda doktorlarda tatil :26:
Olmadı pazartesi bir göster istersen belki antibiyotik bile verebilir

ohh canıma değsin geçtim seni geçtim seniii....

bende seni öptüm canımm...inş beraber dahaa çoooookkkk kilolar vericezzz....

inşaallah:)

olmazsa gidicem zaten doktora canım, saol.

tabi hemen iyi olamazsın zaten canım, demek baya baya kötüsünki doktor iğne verme gereği duymuş canım, ancak iyi olursun canımcım normal.
sen bol bol dinlen.....

ben küçükken çok sık iğne yediğim için biliyorum yani.

bende 85 i görmek istiyommm hazirana kadarrr....çok şeymi istiyomm....:26:

bence çok değil, azmedersen olur, inşaallah olur canım benim:)

aaa niye kimseler yok bu akşammm.....herkes gezmeleremi gittiii....:44::44:

evet, kimse olmayınca çok sıkıcı oluyo değilmi?
bende rgl olcm karnım ağrıyo yavaştan yavaştan
ve yavaştan yavaştanda asabileşiyorum, rgl asabiyeti:)
az önce habire eşime kızmak için bişeyler arıyodum:))))
bazen böyle durumlarımda; kızacak birini yada bişey ararım
şimdi uyku çayımıda demledim, demleniyo şuan işte...... demlensinde içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…