Allah mesut etsin tatlim bebisinizde olur insallah benim pespese olmuslardi simdi büyüdülerde rahat ettim
Burclardan anliyosun heralde cnm gercekten enerjik sayilirim ve dedigin gibi kalabaligi severim arkadas ortamlarina falan bayilirim ama tek sevmedigim huyum ani duygu degisimlerim
oooohhhhhh planlar yapilmis bakiyorumda asu hanimmm
Bas agrin gectimi cnm ???
unuturmuyum hiçç...aklım hepsizde olucak muhtemelen...annemde net var ama malum k.validelerle altlı üstlü oturuyolar fırsat bulup açabilirmiyim bilmiyorum belki geceleri gelebilirim... bende seni öpüyorum canım iyi bak kendine..
kizlar demin sütü isitirken aklima ne geldi biliyomusunuz hani yagcözler var ya acaba bizim yaglarida cözermiki
eşim 23 nisan haftası izin almış, kaz dağlarında termal bi otelde yer ayırtmış :)
haftaya cumartesi tatile gidiyoruz anlayacağınız. bozcadayı da gezmek kısmet olur umarım.
umarım diyetime devam edebilirim. heyecanlandım birden :))
karakedimi lazım sizee..hımm ozaman hemen geliyorumm...sağol canım :) iyi olacak valla, evde çok bunalmıştım iş de bulamadıkça. inşallah iyi bir yenilenme olur.
seni de götürelim kuzum :))) ne zaman doğum günün?
Esra kuzum valla sevindim senin adına çok güzel bi değişiklik olur senin için şimdiden güle güle git gel tatlım diyetide fazla kafaya takma bence gezmenin tadını çıkar
eşim 23 nisan haftası izin almış, kaz dağlarında termal bi otelde yer ayırtmış :)
haftaya cumartesi tatile gidiyoruz anlayacağınız. bozcadayı da gezmek kısmet olur umarım.
umarım diyetime devam edebilirim. heyecanlandım birden :))
selam hatunlar.. sessiz sedasiz yok oldum,gelip biseylerde yazamadim..ilk baslarda istanbula alisverise gittik arkadasimin nisani icin netim falan yoktu oradan dondugumde migdemden rahatsizlandim hic iyi hissetmiyordum son zamanlarda 3 kilo verip yine aldim yine verdim derken migdem dayanamadi..ancak kendime geldim dun ilk olarak metabolizma uzmanina gittim kendime gore liste cikarttim bu gunde diyetime,saglikli beslenmeye tekrar basladim sonrasindada hemen buraya geldim.sizin ins hersey yolundadir
cücüşler ben geldiimm
öğlen bir çıktım , çıkış o çıkış , arkadaşlarımız bizim apartmana taşındılar , kız hamile olduğu için bi kaç arkadaşla birlikte hemen hemen herşeyi biz yaptık , daha az önce geldik, ama mahvolmuş durumdayımm
ESOŞ hiç kıskanmadımki tatilinizi hemde hiç kıskanmadım tamammıııı
İLKNUR bugün evi temizlerken elime almışken bi deneseydim yaz çözücüyü , yağları yakarmı diyyee
ben kaçtım , herkesi öptüm, Allaha emanet olunn
yenacığım Allah hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah canım yeğenine
yeğen de evlat gibi oluyor yaa
ooo yakışıklı demek boyu da uzun mu :))
bir ihtiyacı sıkıntısı olursa haberimiz olsun canım ankaranın neresindeki acaba
Çook yakışıklı asum, uzun boylu filinta gibi..best model of un İzmir şubesi mübarek.
amiin canım inşallah...
asucum sen kızlara arkadaşlarıyla dışarı çıkmalarına izin veriyormusun.?
Ben izin veriyorum...Dışarı çıktığı bir kaç arkadaşı var anneleri benim de arkadaşım..Dolayısyla çok rahatım o konuda..
Zaten bu aralar dışarı çıkmaya,kendiyle ilgilenmeye pek vaktide yok kızımın okul zamanı..Haftasonuda tiyatrosu var...hele şimdi göstrei tarihi yaklaştıkça haftaiçi de provalar oluyor...
yarın için sınıftan bir kaç arkadaşı avm.de buluşup bişeyler yiyeceklermiş..kızım ben de gidebilirmiyim anne dedi...
Ama ben kararsızım...eşim biz bırakalım olmazsa diyor benim tedirginliğimden dolayı...
O zaman da hoş olmaz diye düşündüm...böyle işte..
büyük kızım öyle taleplerde bulunmaz pek beraber gezeriz biz onla
ama küçük fena daha doğrusu arkadaşları bu konuda rahatlar epeyce
ben her yere göndermiyorum sadece kızılayda bi yerlere izin veriyorum belli kişilerle
büyük kızım istanbul gezisine gitmek istedi okulla baştn izin vermedik bize 80lerde kalmışınız dedi sonra eşim izin verdi mayısın başında gidecek bakalım 3 günlüğüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?