- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızları okula gönderip uyudum bugün de
Uyumasam iyi de gece geç yatınca. Uykumu alamıyorum eşim de artık iyice geç kalkıyor hava da kapalı ve serin yatmak cazip geliyor tabii
Daha kahvaltı yapmadık çayım demleniyor öğleden sonra bir arkadaşa başsağlığına gideceğiz geçen hafta kayınpederi vefat etmiş gitmeden yemeklerimi yapayım diyorum da ne yapsam bilemedim markete gitmeye de üşendim şimdi
Eki Görüntüle 686920 Eki Görüntüle 686921
Eki Görüntüle 686924 benim babam elleriyle , tırnaklarıyla yaptı onu ...
işte kızlarrr, Rabbim beterinden esirgesinn ....:26::26::26:
Arkadaşının başı sağ olsun
Allah sabırlar versin ...Aminnnnnnn
Tekrar çok geçmiş olsun Aynurumİnşallah toparlama şansları vardır
Nursena ben de akşam makarna yapacağım, yanına salata ve piliç but ızgara. makarnadan 1 neskafe fincanı kadar yiyorum ben 2 dilim ekmek yerine. sen de öğlen yiyebilirsin bence, yanına da salata. bir de ayran oh mis.
inşallah veririz valla ya. kaldım şu 81de.
Eki Görüntüle 686973
öğle yemeğim ekmek yemedim üzerine 1 adet kurabiye yedim
Aynurum tekrar geçmiş olsun annene babana gerçekten çok büyük badire atlatmışlar
sabah:
1 katı yumurta 2 kk peynir 5 adet yeşil zeytin,a dilim kepekli ekmek
ara: 1 elma yeşil ekşi(granysimith)
öğle: 1 tabak taze fasulye(6-7 kaşık) nursena ve esram menüler aynı
1 kase yoğurt 1 kase salata
ara bilmiyorum elma var armut var birinden biri
Nursena kaldık demirbaşlar olarak:)
Sağolun kızlar daha iyi cicileriniz olsun hem de daha küçük beden inşallah
Yenam azcık sıkkınsın gibime geldi regl yüzünden mi sadece başka bişey yoktur inşallah
kızlar moralim çok bozuk
annem aradı az önce , köye yarım metre dolu yağmış , onlar ilerdeki bi köye arkadaşlarına gitmişlerdi , şimdi yolda mahsur kalmışlar , dayımların ve bizim tavuk çiftlikleri çökmüş , bütün civcivler helak olmuş , çiftlikler yerle bir olmuş , muhtemelen annamlerin evi ve babamın arabasıda aynı durumda , şuanda dayımın arabasındalar ve bekliyorlar , dayımların çocuklar evde ,akıllarını yitirecek gibiler diyo annem , canları sağolsun ne diyeyim , çookk kötüüü
günaydın...
kızlar dün öğleden sonra gittim rapor aldım tekrar bugünde evdeyim ama 2 gün daha dinleneyim iğnem bu akşam bitiyor.öksürüğüm çok... kara turp+bal karışımı yaptık dün akşam bugün onu içicem ilaçlar bitti bitkisel çözümler arıyorum...
Aynur canım çok üzücü çok geçmiş olsun ailene ve de afet bölgesinde olan herkese...Canlarına bişey olmasın ne diyelim canım...
Nursena çantalar ne güzel.. ellerine sağlık...
ben biraz uyumaya çalışayım gelirim yine...
Kızları okula gönderip uyudum bugün de
Uyumasam iyi de gece geç yatınca. Uykumu alamıyorum eşim de artık iyice geç kalkıyor hava da kapalı ve serin yatmak cazip geliyor tabii
Daha kahvaltı yapmadık çayım demleniyor öğleden sonra bir arkadaşa başsağlığına gideceğiz geçen hafta kayınpederi vefat etmiş gitmeden yemeklerimi yapayım diyorum da ne yapsam bilemedim markete gitmeye de üşendim şimdi
benim buzlukta vardı bitireyim dedim börülce fasulye familyasından oda nası olsa
makarna yememek için alel acele pişirdim valla
arada greyfurt yemeyi planladım bende
Günaydın kızlar,
hepinize güzel bir gün diliyorum. dün düzensiz beslendim. akşam da aniden arkadaşlara çaya gittik. ilk defa gidiyorduk, yemezsem olmazdı. baktım ucundan tatlarına ikramların. neyse olan oldu. bugün tam anlamıyla sıkı yönetime başlıyorum. ilaçlarım bitti, spor salonu üyeliğim bitti. daha iyi hissediyorum. inşallah sporuma, düzgün beslenmeme dönüyorum.
meyra teşekkrederim çantalar için söylediklerine bende piskolojimi bu tür şeylere dalarak rahatlatıyorummm sıkıntımı alıyo unutturuyoo kafamı rahatlatıyoo
Erken kalkan yol alırmış nursena bir sürü iş görmüş ben daha aç karnımı doyuramadım
Tavuk sotem dün bitti canım azcık barbunyam var bir de ıspanak var yıkamak gözümde büyüdü
Dafinin babası hastanedeydi en son iyileşmedi mi acaba Allah şifa versin
geçmiş olsun dilekleri için herkese çok teşekkür ederim canlarım , kusura bakmayın kafam dalgın ya biraz...
Ben de dafi'yi merak ediyorum...
Bir de hürremi'i,neden gelmiyor acaba..:26:
ben geldim kızlar:)
kısa da olsa uğradım yine buraya:)
daha pazara gidilecek, daha yemek yapılıcak......
ev hanımı demek = iş hanımı demek:))))
ev = iş demek
ben geldim kızlar:)
kısa da olsa uğradım yine buraya:)
daha pazara gidilecek, daha yemek yapılıcak......
ev hanımı demek = iş hanımı demek:))))
ev = iş demek
cecoşum 10-6 düşük bir tansiyonmu ki...Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
İnşallah hepimiz için çok verimli bir hafta olur ve herkes eksilerde bildirimlerini yapar ...Aminnnnnnn
Maalesef ben sabaha karşı müthiş bir baş ağrısıyla ve mide bulantısıyla uyandım Meğer tansiyonum düşmüş ( büyük 10 küçük 6dı ) Eşim sağ olsun sabah sabah belki üşümüşümdür diye sıcak su torbası hazırladı, ayran verdi tansiyonum düzelsin diye ama banamısn demedi, hatta bir ara kız hamilemisin yoksa dedi dedim yaw regl olduğumu unuttun herhalde
Galiba gece biraz üşüdüm sağ olsun kücük cimcime dün bizimle yatmak istedi ve deli deli yattığından ortamızdayken bütün yorganı topluyor ve benim netice ortada kaldı herhalde gece
Şükür şu anda çok iyiyim ama birazda korkuyorum yine başlarsa diye
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallahhhhh...Aminnnnnnnnnnnn
ben geldim canlarım
annemler geceyi arabada mahsur geçirdiler malesef , 10 saat arabada kaldılar , kaldıkları yer tam bi kuş uçmaz kervan geçmez bir yer, jandarma , polis hiçbiri ulaşamadı annemlere , sabaha kadar uyumadım , şarjlarıda bitti , en son sabah 7 gibi çıkmışlar yola , 2 saatte yürüyerek köye varmışlar . Allahıma bin şükür canları sağ , ama işte can kurtulupta mala gelince sıra o zamanda sıkıntı oluyor , babacığım elleriyle yaptı , tırnaklarıyla kazdı , gitti bütün emekleri malesef , aradım ağlıyorduu ...
il afet , haberciler , tarım kooperatifi falan bi dünya kişi gelmiş ,şuan ne olacak bekliyoruzz , eniştem foto gönderdi , içim acıdı resmenn ....
topik karışıkken görmüştüm Hürremi ben okurken. sonra hiç uğramadı. inşallah iyidir...
Geçmiş olsun banu ablacım biraz uzan dinlen yorgunluk ve kan kaybı etkilemiştir belki ablacım öpüyorum seniSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
İnşallah hepimiz için çok verimli bir hafta olur ve herkes eksilerde bildirimlerini yapar ...Aminnnnnnn
Maalesef ben sabaha karşı müthiş bir baş ağrısıyla ve mide bulantısıyla uyandım Meğer tansiyonum düşmüş ( büyük 10 küçük 6dı ) Eşim sağ olsun sabah sabah belki üşümüşümdür diye sıcak su torbası hazırladı, ayran verdi tansiyonum düzelsin diye ama banamısn demedi, hatta bir ara kız hamilemisin yoksa dedi dedim yaw regl olduğumu unuttun herhalde
Galiba gece biraz üşüdüm sağ olsun kücük cimcime dün bizimle yatmak istedi ve deli deli yattığından ortamızdayken bütün yorganı topluyor ve benim netice ortada kaldı herhalde gece
Şükür şu anda çok iyiyim ama birazda korkuyorum yine başlarsa diye
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallahhhhh...Aminnnnnnnnnnnn
Gerçekten de çok üzücü Allah yardımcıları olsun
Umarım bir an önce toparlanırlar
Böyle havalarda canım hiç birşey yapmak bile istemiyor
İnşallah artık havalarda düzelirde kendimizi bol bol sokağa atarızbıktım artık evde oturmaktan
Küçük kuzu bile her gün yalvarıyor anneciğim beni hoppaya götür diyeEvde ne kadar oyunlar oynasak bile çocuk artık park istiyor
ben geldim canlarım
annemler geceyi arabada mahsur geçirdiler malesef , 10 saat arabada kaldılar , kaldıkları yer tam bi kuş uçmaz kervan geçmez bir yer, jandarma , polis hiçbiri ulaşamadı annemlere , sabaha kadar uyumadım , şarjlarıda bitti , en son sabah 7 gibi çıkmışlar yola , 2 saatte yürüyerek köye varmışlar . Allahıma bin şükür canları sağ , ama işte can kurtulupta mala gelince sıra o zamanda sıkıntı oluyor , babacığım elleriyle yaptı , tırnaklarıyla kazdı , gitti bütün emekleri malesef , aradım ağlıyorduu ...
il afet , haberciler , tarım kooperatifi falan bi dünya kişi gelmiş ,şuan ne olacak bekliyoruzz , eniştem foto gönderdi , içim acıdı resmenn ....
Ben de dafi'yi merak ediyorum...
Bir de hürremi'i,neden gelmiyor acaba..:26:
kolay gelsin canım :)
benim de dünya kadar işim var ama hala tembellik
Evinize yakınmı pazar.?
Ben çok severim pazar dolaşmayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?