Maalesef biraz öyle olmuş ama bundan sonra daha dikkatli olmaya calış canımSonuçta okadar emek veriyoruz yazık günah he o tür birşey canın istiyorsada onu gündüz haftasonu ye abartmadan tabi sonrada çık ailenle dışarda gez dolaş yediğini erit
yok asuuu yaaa cips az kalori yedinmi patlatacan kaloriyii:))
şu senin geçen kızının aldığı belki bende bi tane yerim dediğin varyaaa baş harfii M ....num olan))))))))))))
cecoooo nasıl oldunn
canımcım gurbetlik işte,tekrar tekrar çok geçmiş olsun Mevlam yardım eder yoluna koyulur tekrardan her şey sen sıkma canınıgeçmiş olsun dilekleri için herkese çok teşekkür ederim canlarım , kusura bakmayın kafam dalgın ya biraz...
canımmmAyşeciğiiiiiiiiimmmmmmmmmm canımmmmmmmm
Neler yapıyorsun görüşmeyeli
Şu havalar bir düzelsede bir araya gelsek senle bir forum yapsak
aştım kendimi evde bi dolabım var boyamak istiyorum gözüme kestirdim yapsammıkiii şu siteden buldum becrebilirmiyim kii acepsehpa boyama ~ TURUNCU ODA
mavikedi,
naaptın, kıyafet sorununa çözüm buldunmu.?
sitede 2.el topiği olmalı diye hatırlıyorum araştır bakalım...
Ben de sabah klasik kahvaltımı yaptım
Öğle etli pilav ayran salata tatlı
Akşam bikaç tane sarma kızımdan kalan yarım tavuk bürler
Ama bugün hiç su içmedim evde olmayınca ama yatana kadar epeyce içerim artık
Nursena cips mi yedin yoksa
hayırlı geceler kızlarr.bugün yine çok yoğundum ne spora gidebildim ne de buraya yazabildim.ama sonunda kavuştukama yarın valla gidicem spora iyice vicdan azabı çekemeye başladım.
yok canım maalesef aradığım gibi ve bedenime göre bişi henüz bulamadım:26::26:
canımmm
napıyım tatlım bugün spora gittim nihayetçok iyi geliyor bana,gerçi abartmışım paytak paytak yürüyorum
ilk defa saat 2 de gittim sabahları boş olan salon tıka basa doluydu
aklımdan da geçtin bugün,cumartesi günü misafir götürebiliyorum salona acaba gelirmi diye düşündüm:26:
şöyle yanyana yürüsek,saunada da ter atsak hani,çıkıştada ben sana kahve ısmarlasam
konuşuruz şekerim
Aynurcuğum,
nasılsın canım..ailen nasıl,görüştünmü onlarla...
Yenoşum ben iyiyim canım , iyi olmaya çalışıyorum sadece gurbette olmanın acısını bir kere daha yaşıyorumm , burdan hiçvişey yapamıyorum ya o kahrediyo beni
babamı tv de ağlarken gördüm ya , o an koptu herşey bende , zaten konuşamadım babamla , annemlede bi konuştum , ama gelen gidenin haddi hesabı yok , dostlar sağolsunlar , duyan gören herkes hemen gelmiş , şuan ne olacak bilmiyorum , beklicez görecez sanırımm ....
Yenoşum ben iyiyim canım , iyi olmaya çalışıyorum sadece gurbette olmanın acısını bir kere daha yaşıyorumm , burdan hiçvişey yapamıyorum ya o kahrediyo beni
babamı tv de ağlarken gördüm ya , o an koptu herşey bende , zaten konuşamadım babamla , annemlede bi konuştum , ama gelen gidenin haddi hesabı yok , dostlar sağolsunlar , duyan gören herkes hemen gelmiş , şuan ne olacak bilmiyorum , beklicez görecez sanırımm ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?