Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğru söze ne denir gram gram gidiyor ama gelirken kilolar hiç nazlanmıyor

yok asuuu yaaa cips az kalori yedinmi patlatacan kaloriyii:))
şu senin geçen kızının aldığı belki bende bi tane yerim dediğin varyaaa baş harfii M ....num olan))))))))))))

Ben yedim ama minisini sen büyük mü yedin yoksa çok ayıp
Burası soğuk olunca dondurma aklıma gelmedi hiç valla :)
Ben geldim ama sen gitmişsin kızım oyun oynuyordu da

cecoooo nasıl oldunn

Ne yapayım canım beslenme üzerine profesörlük tezimi vereceğim yakında işim güçün beslenme üzerine araştırma oldu
Mesela protein diye yediğimiz şeylerin içinde az da olsa karbonhidratta varmış
Şimdi karbon diyetini inceliyordum aslında benim beslenmeme çok benziyor sadece besinlerin içindeki karbonhidrat değerlerini hesaplayarak günde belli bir puanı geçmiyorsun
Baştan gözüme çok zor gibi göründü ama bir kaç kişi daha var girdiğim topikte sağ olsunlar onlarda destek oluyorlar iyice ezberleyene kadar bir gün önceden menülerimi hazırlayıp onlara danışıyorum

Yarın hem kardeşime gidiceğim hemde gece eşimle dışarı cıkacağız bir arkadaşı dinlemeye çocukları bırakıp o yüzden belki perşembeye erteleyebilirim ama bana çok eğlenceli geldi üstelik hiç yasak yok

geçmiş olsun dilekleri için herkese çok teşekkür ederim canlarım , kusura bakmayın kafam dalgın ya biraz...
canımcım gurbetlik işte,tekrar tekrar çok geçmiş olsun Mevlam yardım eder yoluna koyulur tekrardan her şey sen sıkma canını

banucum tansiyon düşmüş geçmiş olsun canımcım
bende 5 gün aradan sonra spora gittim gerçi evde lesli falan yapmıştım hergün.
sporu biraz fazla mı kaçırdım bilmiyorum yada sauna dokunmuş olabilir saunadan çıkışta duşa girdim,sabunlandım baktım başım dönüyor eyvah dedim şimdi cıbıl cıbıl bide düşerim bayılırım falan hemen aceleyle durulanıp çıktım saçımı yıkayamadım koştum lavobaya yüzümü yıkadım soğuk suyla sonra dinlendim biraz.tansiyonum düştü büyük ihtimal,birde şok diyetteyim ara öğün de almamışım yanıma,ve diyeti bozmıyım diye bişide yemedim
o halimle,başım döne döne bide araç kullandım evime geldim sağ salim çok şükür

Ayşeciğiiiiiiiiimmmmmmmmmm canımmmmmmmm
Neler yapıyorsun görüşmeyeli
Şu havalar bir düzelsede bir araya gelsek senle bir forum yapsak

Ayşeciğiiiiiiiiimmmmmmmmmm canımmmmmmmm
Neler yapıyorsun görüşmeyeli
Şu havalar bir düzelsede bir araya gelsek senle bir forum yapsak
canımmm
napıyım tatlım bugün spora gittim nihayet çok iyi geliyor bana,gerçi abartmışım paytak paytak yürüyorum
ilk defa saat 2 de gittim sabahları boş olan salon tıka basa doluydu
aklımdan da geçtin bugün,cumartesi günü misafir götürebiliyorum salona acaba gelirmi diye düşündüm:26:
şöyle yanyana yürüsek,saunada da ter atsak hani,çıkıştada ben sana kahve ısmarlasam
konuşuruz şekerim

iyi akşamlar şekercikler,menümüde paylaşayım.

3 günlük şok diyetimin 2.günü...
menüm

sabah
1 bardak ılık ballısirkeli limonlu su

1 bardak zencefilli kür

kahvaltı

2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
3 kuru kayısı
1 kaşık yoğurt

1 bardak zencefilli kür
öğlen
tavuk
1 bardak yoğurt

ara
3 kuru kayısı
1 kaşık yoğurt

akşam
1 kase yoğurt
tarçın serptim az üstüne
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 armut
yarım çay bardağı kefir

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

110 dk

aştım kendimi evde bi dolabım var boyamak istiyorum gözüme kestirdim yapsammıkiii şu siteden buldum becrebilirmiyim kii acepsehpa boyama ~ TURUNCU ODA

Başarılı bir çalışma olmuş...
Bu tür işlerle uğraşmak için evin de yerin olmalı..Kocaman bir balkonun yada bahçen veya bu tip işler için ayrı odan...
bir de koku vb.alerjisi olmayan çocuğun :)

Linkin sahibi hatun nasıl barışık kendiyle..Nasıl seviyor kendisini ne güzel...

Bazen imrenirim böyle tiplere bazen de gerçek bulmam..

Son düzenleme:
mavikedi,

naaptın, kıyafet sorununa çözüm buldunmu.?
sitede 2.el topiği olmalı diye hatırlıyorum araştır bakalım...

hayırlı geceler kızlarr.bugün yine çok yoğundum ne spora gidebildim ne de buraya yazabildim.ama sonunda kavuştukama yarın valla gidicem spora iyice vicdan azabı çekemeye başladım.
mavikedi,

naaptın, kıyafet sorununa çözüm buldunmu.?
sitede 2.el topiği olmalı diye hatırlıyorum araştır bakalım...

yok canım maalesef aradığım gibi ve bedenime göre bişi henüz bulamadım:26::26:

Öğlen menün ne güzelmiş öyle :))
tam benlik.. Pilavı çok severim tatlı severim :)

Ben de bugün yediklerimi yazayım..

Sabah,

2 dilim ekmek
peynirli omlet
zeytin
yeşillik
domates
1 lokma tahin+pekmez

Öğlen

1 paket bisküvi
sütlü nescafe

Esra'ya ithamımdır öğlen menüm..

Akşam

Ispanak yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
2 çatal makarna

Bulursun veya ayarlarsın umarım üzerine göre bişeyler...

Aynurcuğum,

nasılsın canım..ailen nasıl,görüştünmü onlarla...

Valla bana kalsa kesin gelirim ama herifim ne der bilmiyorum
Ya zaten Cumartesi için Forumda buluşalım diyorduk ya ona tamam demişti zaten hatta Nisa ablamı da sakıncası yoksa getirecektim sizlerle tanışsın diye
Spor salonunu için başka bir hafta izin isterim şimdi eşşek saatine deng gelirsem bu sefer mırın kırın yapar
Şimdi yine dedim bak unutma cumartesi kızlarla buluşacağım diye tamam canım dedi hatta anası o gün taşındığı halde ses etmedi kızlar o zaman annemle yeni evde olsunlar dedi ama olmadı ben kızlarıda yanıma alırım sonra hem gitti hemde çocukları başımıza attı demesin

Aynurcuğum,

nasılsın canım..ailen nasıl,görüştünmü onlarla...

Yenoşum ben iyiyim canım , iyi olmaya çalışıyorum sadece gurbette olmanın acısını bir kere daha yaşıyorumm , burdan hiçvişey yapamıyorum ya o kahrediyo beni

babamı tv de ağlarken gördüm ya , o an koptu herşey bende , zaten konuşamadım babamla , annemlede bi konuştum , ama gelen gidenin haddi hesabı yok , dostlar sağolsunlar , duyan gören herkes hemen gelmiş , şuan ne olacak bilmiyorum , beklicez görecez sanırımm ....

akşamdan beri eşimden almaya çalışıyorum pcyi. evde kişi başı ortalama 2.5 bilgisayar düşüyor ama üşendiğimizden bunun için kuyruk bekliyoruz

Meyracım sorma ne çektik o işlerden :) ah vasfiye teyze görse bizi

Nevincim toparlandığında fırtına gibi döneceğinden eminim ben senin :) inşallah toparlanırsın canım. bak benim 17-18 gün oldu hastanalı, 7 gün antibiyotik kullandım, daha yeni rahatlıyorum. hala kırgınlık var ama iyiyim şükür. nasıl bir mikropsa bu geçip gitmedi.

Ayşe abla geçmiş olsun, diyet yaparken tansiyon çok çabuk düşüyor. dikkat etmek lazım gerçekten.

Yenam o biskuviden ne çektik biz
Vasfiye teyze olsa da anlatsa

sen yazmışsın ya, çok kıskanıp özendim. ben de yazcam menümü :)))

kahvaltı
1 tane madlen çikolata
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 fincan sütle kahve

öğle
8-9 kaşık fasulye kavurması
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran

ara
1 tane kivi
1 tane activia
5 tane albeni tane tane ( 10 gr ediyor, 50 kalori)
yeşil çay

akşam
1 tane tavuk but ızgara
1 neskafe fincanı spagetti
salata

ara
1 su bardağı patlamış mısır
1 tane kuru incir
5 tane albeni tane tane

toplam 1500 kalori falan ediyor. 45 dakika leslie 3 mil de yaptım bugün. ay kimse albeni ve çikolat için ukalalık etmez inşallah

çikolata 25 kalori, albeniler de 100 kalori. off şu an o kadar açım ki...

canım inşallah elbirliğiyle sararlar o yaraları. hasar tespiti yapılmışsa yardım edeceklerdir kesin...

Canım yaa. Küçük yer de yaşamanın en güzel yanlarından biri de hala dostların olması,gelinip gidilmesi..
Medya el attığına göre devlet erkanı çözüm bulur gibime geliyor...
İşletmenin sigortası falan varmıydı.?

banucum bana her şey uyar ,komşu ablanıda merak ediyorum zaten

esracım teşekkür ederim canım,benim yüksek tansiyonum bile düştüyse dikkat etmek gerekiyor

aynurum üzme kendini artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…