Çok üzüldüm aynurum geçmiş olsun ne denir ki canları sağolsundan başka
Çok geçmiş olsun Aynurcuğumdediğin gibi cana geleceğine mala gelsin
Allah yar ve yardımcıları olsun ...Aminnnnnnn
kızlar moralim çok bozuk
annem aradı az önce , köye yarım metre dolu yağmış , onlar ilerdeki bi köye arkadaşlarına gitmişlerdi , şimdi yolda mahsur kalmışlar , dayımların ve bizim tavuk çiftlikleri çökmüş , bütün civcivler helak olmuş , çiftlikler yerle bir olmuş , muhtemelen annamlerin evi ve babamın arabasıda aynı durumda , şuanda dayımın arabasındalar ve bekliyorlar , dayımların çocuklar evde ,akıllarını yitirecek gibiler diyo annem , canları sağolsun ne diyeyim , çookk kötüüü
oyy kıyamam neyse canları sağ ya aynurum hayırlı haber almışsındırkızlar moralim çok bozuk
annem aradı az önce , köye yarım metre dolu yağmış , onlar ilerdeki bi köye arkadaşlarına gitmişlerdi , şimdi yolda mahsur kalmışlar , dayımların ve bizim tavuk çiftlikleri çökmüş , bütün civcivler helak olmuş , çiftlikler yerle bir olmuş , muhtemelen annamlerin evi ve babamın arabasıda aynı durumda , şuanda dayımın arabasındalar ve bekliyorlar , dayımların çocuklar evde ,akıllarını yitirecek gibiler diyo annem , canları sağolsun ne diyeyim , çookk kötüüü
burada aynıydııı dün dedim hatta çifçinin vay haline ben ilk defa bu kadar yağmurlu bi yerde çalıştım çok gök gürültüsü falan korkutuyo beniCanım Aynurum cücüşüm ailene çok büyük geçmiş olsun Allah canlarını korumuş canlarına birşey olmamış.mala gelmiş yapcak birşey yokburadada öyleb üyük dolu yağdıkı herşey pert haldeydi baya bir korkuttu afet gibiydi.
Sağol yenam Allah razı olsun valla iyi oldu çok şükür mis gibiaynen öyle...Örneğin benim bir hafta emeğimi 1-2 gün silip süpürüyor...
Ohhh ne güzel miss gibi olmuştur..sağlıkla huzurla oturun eviniz de...
Hoşgeldin kuzum ne güzel senin adına sevindim iyi bi değişiklik olmuş vallakızlarrrrr ben geldimmmm
öyle çok gezdim tozdum ki...hayat bana güzeldi..
ama evimide özlemişim.haftasonu arkadasımdaydım sabahta o işe giderken beni bıraktı esenlere.
ohhhh baya baya keyfim yerinde...
ne çok çokyazmışsınız harikasınız
Nursena ablacım menünde çantalarında süper ne güzel elindeki herşeyi değerlendiriyosun senin gibi olmak isterdeim ama nerde bende o beceri
kızlar moralim çok bozuk
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum benim acayip uykum var bu havaları hiç sevmiyorum uykum geliyo sürekli mayışık oluyorum neyse ben işlerimin başına döneyim öpüldünüz kızlar
teşekkür ederim ablacım.
benm eski diyetisyenimde verişti bu cayı ama top karabiberdi..senin ki nasıl?
kızlar ben ilk yaptığımı toz karabiberle yapmıştık çok keskin tadı olmuştu sonrakileri top karabiberle yaptım daha içilebilir oldu.bence top karabiber kullanın çünkü doğal,toz karabiberlerde her türlü hile mevcut malesef.top karabiberide banuşum kullanınca aklıma geldicanımcım o halde yarın gidip aktardan kuru zencefil alayım , benim toz zencefilim var çünkü
ben bi yaptım , o zaman karabiberi top karabiber kullandım , zencefil yerine en son kaynadığında yeşil çay ekledim , ama tam tarifi yapayım kuzum , sağolasınn
kızlar moralim çok bozuk
kızlarrrrr ben geldimmmm
öyle çok gezdim tozdum ki...hayat bana güzeldi..
ama evimide özlemişim.haftasonu arkadasımdaydım sabahta o işe giderken beni bıraktı esenlere.
ohhhh baya baya keyfim yerinde...
ne çok çokyazmışsınız harikasınız
İyi akşamlar
Bir ara hava açınca çıktım yürüdüm hemen ama dönüşte yine yağmur başladı
Gittim azcık mağaza gezdim bir gömlek bir de eşarp aldım kendime
Üst beden fena değil de altta sıkıntı var valla önden arkadan çıkıntı olunca pantolon bulamadım acil 4 kiloyu atmam lazım o zaman kadar idarelik LCW den bir pantolon alırım artık
kızlar moralim çok bozuk
Gunaydin hatunlaaarkahvalti olarak menumde 2 kuru ekmek ve bir kasikta bal var uuu ye ye bitmez ogle menumde ne var hic bakmadim sabahtan moralimi bozmamak icin
sevgilinle devam dimi aynen canım?:)
ben = melehat
günaydın...
kızlar dün öğleden sonra gittim rapor aldım tekrar bugünde evdeyim ama 2 gün daha dinleneyim iğnem bu akşam bitiyor.öksürüğüm çok... kara turp+bal karışımı yaptık dün akşam bugün onu içicem ilaçlar bitti bitkisel çözümler arıyorum...
Aynur canım çok üzücü çok geçmiş olsun ailene ve de afet bölgesinde olan herkese...Canlarına bişey olmasın ne diyelim canım...
Nursena çantalar ne güzel.. ellerine sağlık...
ben biraz uyumaya çalışayım gelirim yine...
devam canm ben onu biraksamda kac defa o beni birakmadi yuvarlanip gidiyozsevgilim demisken kizlar gelmedigim sure icinde size ne soylemeyi unutttum sevgilimde diyete basladi eski kilolarimiz ayniydi 17.5 geliyorduk simdi 97 geliyor bende once indi cift hanelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?