Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dafi ablacım bursaya uğrayacağız yol üzerinde. aslında çanakkale bayramiçe gidiyoruz, külcülerde termal bir otele. beğenmezsek asosa ineceğiz, beğenirsek edremit, bozcada falan gezeceğiz.

bursayı uzun uzun gezemeyiz ama oraya yaya olarak geçme fikrimiz var başka bir zaman. inşallah denk gelirse o zaman görüşürüz ablacım. çok sağol teklifin için

rabbim inşaallah yar ve yardımcınız olur dafi ablacım.......
acil şifalar versin rabbim inşaallah. AMİN

kızlar çok sağolun asu aradığında çok mutlu oldum. eşimede dedim kk dan arkadaş arıyor diye. merakmı etmişler dedi. tabi merak etmişler biz ordada bir aileyiz ve birbirimizin derdiyle dertleniyoruz dedim.

sende çok sağol dafi ablam.
bu aile oluşumuz şuan beni duygulandırdı gerçekten
rabbim bozmasın daha da güzeleştirsin inşaallah bu birlikteliğimizi. AMİN

konyada bugün hava çok kapalı karanlık, hava aynı akşam olcak gibi yaaa.....

galiba ben bu haftada bi 500gr falan verdim, öyle gibi hissediyom bugün:)
yarın hanya konya belli olur:)
inşaallah vermişimdir.
hatta listeye falan girsem pek iyi olur:)))))
ama bu hafta bu liste işi hülya galiba sadece......

şu normal kiloya insem, sonra şu ilaçlarımı bıraksam, sonrada sağlıklı huzurluca bi bebe yapıp dünyaya getirsem hayırlısıyla:)
ne güzel olar:)
bebe yaşımız geçiyo yavaş yavaş artık, yaş oldu 28, evleneli oldu 2sene nerdeyse....
neyse hayırlısı artık bakalım herşeyin.

kaynım habire diyip duruyo bize; hadi biz ne zaman yiğen sevicez, amca olacaz diyo:)
zaten o biz nişanlıyken demişki eltime; aman bunlar evlenecek, sonra 1-2senede öyle evliliğe alışalım dicekler, ondan sonra çocuk düşünecekler, onlar 30da ancak olurlar çocuk sahibi demişmiş:)
doğru tespit galiba:)
nerden anladıysa artık kaynım:)

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

ben geldim canlarımm , eşim gelmeden bi selam vereyim dedimm

nasılsınız cücüşlerimm ? keyifler yerindedir umarım

bizde durum aynı az önce il afet müdürlüğünü aradım , tarım ilgileniyormuş bu durumla , tarım hasar tespitini yapmış bakalım ne olacak

DAFİcim hoşgeldin canım , babana geçmiş olsun , Rabbim şifa versin inşAllahh

İlknurcum böyle bişeylere hiç ihtiyacın yok , zaten çok iyi gidiyorsun , aynen devam canımm :128::128::128:

selamun aleyküm kızlaaarrr
ben geldiimm
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben geçmişe bir bakayım
Hoşegeldin dafi ablacım
Gözün aydın babacığın çıkmış hasteneden ablacım rabbim sağlık sıhat şifa versin ablacım
Kuzum bence senin böyle şeylere ihtiyacın yok sen onlar olmadanda gayet güzel kilo verebiliyosun zaten

Kuzum rabbim gönlünden geçirip dilediğin bütün dileklerini kabul etsin inşallah...AMİİİİİNN
En kısa zamanda öncelikle topiğimizde ve bütün dünyada bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah...AMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNN

kızlar hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun
rabbim hepimize ve hepimizin ailelerine sağlık sıhhat versin
amiiinnn

AMİN

çok sağol canım benim:)

geçmiş olsunnn allah şifasını versin daffiii sende hoş geldin özletme kendini
yaa zayıflatıyo ama buraktığın zaman fazlasıyla geliyo kullanacaksan sek sek diye içeceği vardı arkadaş hap bittikten sonra ona devam ediyodu her şey paraya bakıyo onu içmezsem engellemiyorum kendimi demiştii valla bir an önce vermek için iyide burakınca nası olur bilinmezzzz
arkadaşım kullandııı memnun

bide hergün bi bayan var burda tanıştım kursta kadın iyi yiyodu bide kilolu geçen parkta beraber yürüdükk hebalife alsdım 1 milyara yakın 3-4 ay yetecek bana dedi ama nası deli gibide spor yapıyoo ee dedim içimden sen bu sporla az yesen veriridin kii 1 milyarda cebine kalırdı işte kadın paranın hatrunada sporaağırlık falan vermiş sanırım

olmaz tabi:)))
olmaz tabide kaymağın içindeki nedir öyle nursenacım çay gibi... merak ettim.

al sna soruu hep senmi soru sorcan kaymak neyle yenir sence:))))))))))))))))))

kursa gittim sabahtan beri makşine başında oturdum bi acıktım ki sormayınn sanırım şekerim düştü gelir gelmez ekmek köşesine peynir koyup yedim öğle yemei ara falan olmayınca öle olduu kurs bitseydi bi mayısta sergi var sanırım ondan sonra rahatlarız
şimdide ayakları uzattım az bakayım yemek yapıcam kızlara yemeğim yokk şimdilik hoşcakalın

Dafi ablam hoş geldin babacına Ve tüm hastalara Allah şifa versin...bende atamadım gitti kolay değil bronşit başlamış bende meğersem hala hırıltı var göğsümde...1 aya ancak atarım öksürük uzun sürüyor...

Esracım
evde sıkıldım gerçekten...yicek bişeler aradım durdum hayır tatta alamıyorum doru düzgün evdede bişey yok gittim geldim elma yedim...

İlknur hiç gerek yok öyle şeylere istediğimizde kilo verebiliyoruz zaten mesele iradede...

yoruldum ya hala iyileşememişim hissetim.be yokken hep erken çıkmışlar işler çok azmış.ben geldim maşallah patlama yaptı ne bereketli kızım

nevincim birde senin burçta neydi?:)

haydi bende kaçıyım artık can çıtırlar:)
öptüm herkesleri, görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…