esracım bursayamı geliyorsun? hafta içi burda olursan görüşmek isterim ( haftasonu köyde olucam ) ama eşin yanında olucak hoş karşılamaz belki.
hanginizin yolu düşerse haberleşelim kızlar. köyde değilsem buluşuruz. evimde misafirde edebilirim.
Allah razı olsun meyracım çok sağol
babamın ayağı şekerden kesilmedi canım o zamanlar şekeri yeni çıkmaya başlamıştı öncesinde şekeri yoktu. babam beyin kanaması geçirdi. burda 1 gecelik ömür biçildi. gece yarısı marmara üniye götürdük. orda gamanayf (Gamma Knife)(türker kılıç)tedavi gördü. çok şükür iyileşti. sadeca bazı şeyleri eskisi gibi düşünemiyor. bu tedaviden sonra her üğç aydabir anjio yapıldı. damardan beyne girdikce damar aşağıya pıhtı atmış. buda hiç kontrol edilmemiş. ayak parmağından bileğe kadar damarlar dolmuş. sadece kılcal damardan dolaşım gerçekleşmiş. babam birgün düştü kılcal damar ezildi ve bir gecede ayağı kangren oldu. önce diz altından sonra diz üstünden kesildi. beyni tam kullanamadığı için pretez kullanamıyor. birgün kullansa ertesi gün unutuyor. bu tedaviler yapılırken kullanılan ilaçlardanda şekeri çıktı.şeker yükseldikcede felç vuruyor. hepsi birbirini tetikliyor.
kızlar çok sağolun asu aradığında çok mutlu oldum. eşimede dedim kk dan arkadaş arıyor diye. merakmı etmişler dedi. tabi merak etmişler biz ordada bir aileyiz ve birbirimizin derdiyle dertleniyoruz dedim.
Slm kizlarrrr ben geldimmmmm
Hepinize hayirli, musmutlu bir gün diliyorum
Bu sabah elime bir arkadasim tarafinda takviye amacli bir kutu tablet gecti ama size sorayim dedim Ismi Herbalife Bitkisel Lif TabletLinkte atayim bendeki almanca ama size türkcesini buldum
Herbalife - Türkiye - Bitkisel Lif Tablet
Bunu bilen ya da kullanan var mi canlar ne düsünüyorsunuz merak ettim icerigini okudum zararsiz görünüyor öylece duruyor simdilik :44::44::44:
Hoşegeldin dafi ablacımselamun aleyküm kızlaaarrr
ben geldiimm
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben geçmişe bir bakayım
Kuzum bence senin böyle şeylere ihtiyacın yok sen onlar olmadanda gayet güzel kilo verebiliyosun zatenSlm kizlarrrr ben geldimmmmm
Bu sabah elime bir arkadasim tarafinda takviye amacli bir kutu tablet gecti ama size sorayim dedim Ismi Herbalife Bitkisel Lif TabletLinkte atayim bendeki almanca ama size türkcesini buldum
Bunu bilen ya da kullanan var mi canlar ne düsünüyorsunuz merak ettim icerigini okudum zararsiz görünüyor öylece duruyor simdilik :44::44::44:
konyada bugün hava çok kapalı karanlık, hava aynı akşam olcak gibi yaaa.....
galiba ben bu haftada bi 500gr falan verdim, öyle gibi hissediyom bugün:)
yarın hanya konya belli olur:)
inşaallah vermişimdir.
hatta listeye falan girsem pek iyi olur:)))))
ama bu hafta bu liste işi hülya galiba sadece......
şu normal kiloya insem, sonra şu ilaçlarımı bıraksam, sonrada sağlıklı huzurluca bi bebe yapıp dünyaya getirsem hayırlısıyla:)
ne güzel olar:)
bebe yaşımız geçiyo yavaş yavaş artık, yaş oldu 28, evleneli oldu 2sene nerdeyse....
neyse hayırlısı artık bakalım herşeyin.
kaynım habire diyip duruyo bize; hadi biz ne zaman yiğen sevicez, amca olacaz diyo:)
zaten o biz nişanlıyken demişki eltime; aman bunlar evlenecek, sonra 1-2senede öyle evliliğe alışalım dicekler, ondan sonra çocuk düşünecekler, onlar 30da ancak olurlar çocuk sahibi demişmiş:)
doğru tespit galiba:)
nerden anladıysa artık kaynım:)
Kuzum rabbim gönlünden geçirip dilediğin bütün dileklerini kabul etsin inşallah...AMİİİİİNN
En kısa zamanda öncelikle topiğimizde ve bütün dünyada bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah...AMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNN
geçmiş olsunnn allah şifasını versin daffiii sende hoş geldin özletme kendinisağol asucum Allah razı olsun
babam kendisi herşeyi çok bilemiyor zaten ikna etmek gerekiyor. sade şeker değil zaten felç geliyor. dr. biz göndermeye çalışıyoruz felç yerleşmeye çalışıyor diyor. ayağı kesildiğinde hastahanede felç geçirmişti .pek ilgilenmediler. o zaman tedavisi yapılsaymış şimdi bunu yaşamazdınız dedi. beyin damarlarına pıhtı atıyor dedi.şekeride 285 lerde
yaa zayıflatıyo ama buraktığın zaman fazlasıyla geliyo kullanacaksan sek sek diye içeceği vardı arkadaş hap bittikten sonra ona devam ediyodu her şey paraya bakıyo onu içmezsem engellemiyorum kendimi demiştii valla bir an önce vermek için iyide burakınca nası olur bilinmezzzzSlm kizlarrrr ben geldimmmmm
al sna soruu hep senmi soru sorcan kaymak neyle yenir sence:))))))))))))))))))olmaz tabi:)))
olmaz tabide kaymağın içindeki nedir öyle nursenacım çay gibi... merak ettim.
al sna soruu hep senmi soru sorcan kaymak neyle yenir sence:))))))))))))))))))
:)))))))
gogıl amcaya soruverdim o dedi hemen:)))
balmış:)))
doğru yanıtmı?:)
gogle amcam diyosa doğru diyodur:))))))))))
Meyracım dün eşimden istemeyi unuttum bu akşam ben dönerken alıcam...herşeyi deniyorum...hatırlattın için saol...
nevincim birde senin burçta neydi?:)
haydi bende kaçıyım artık can çıtırlar:)
öptüm herkesleri, görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?