- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
alın size Faik diyeti
Eki Görüntüle 688103
Ah yenam ıpadin var derdin var eşime kaptırdım laptopu da vermedi hain
Azcık sabrediyorum sonra benim o ver deyince veriyor geri
yaaaa yenacım bu süpermiiiiiş:)))
benim bundan yapmam lazım mutlaka dekor olarak....
aklıma koydum, bi ara bunlardan 2tane yapacağım inşaallah.
sağol link için:)
bugün ki kahvaltım:
2domates
1salatalık
2kk peynir
2dilim ekmek
2tane üzerine tarçın serpilmiş kuru incir
çay
uyyyy uykum var, ama şimdi uyumak istemiyorum, hayatım baya düzensiz oluyo yoksa,
öğlen uyuyabilirim biraz ama, oyüzden öğlene kadar uyumamak için sabredicem bakalım.....
neyse şimdi çayımı içicem, belki o uykumu açar.....
dün akşam eşim küçük lokumlardan yiyordu bende dayanamadım yedim 7-10tane:)
hem dün akşamki lokumların hemde rgl öncesi tatlı isteğinin etkisiyle acayip içim tatlı istiyodu az önce,
bende oyüzden hem kan şekerimi dengeleyip hemde tatlı isteğimi giderir düşüncesiyle incire tarçın serpip yedim kahvaltıda:)
ama epey bastırdı tam geçmesede.
birde şeker iştahıda açıyo ya, dünki lokumlar bugün sabah iştahımıda açtı baya:26:
tarçınlı incir iştahımıda bastırdı epey.
şimdilik iyi gidiyo bakalım normlar:)
Eki Görüntüle 687730 dünki sütün kaymağını almıştım tadına bakmadan olmaz demi:))))
ekmek yerinede yaprak galeta kipadan almış eşim
selamun aleyküm kızlaaarrr
ben geldiimm
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben geçmişe bir bakayım
ben bugünkü olası menümü yazayım.
kahvaltı
1 tane madlen çikolata
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 fincan sütle kahve
öğle
8-9 kaşık yeşil fasulye kavurması
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 tane kivi
1 tane activia
ara
1 tane elma
2 tane yulaflı kurabiye
yeşilçay
akşam
1 tane kuzu incik
1 dilim tam buğday ekmeği
salata
ara
1 porsiyon meyve
3 mil leslie yaptım 45 dakika. suyum da 3 litreyi geçer. akşama anneme gideceğiz yemeğe. akşam ara öğünüm sıkıntı çıkarmaz inşallah :)
ben geldim canlarımm , eşim gelmeden bi selam vereyim dedimm
nasılsınız cücüşlerimm ? keyifler yerindedir umarım
bizde durum aynı az önce il afet müdürlüğünü aradım , tarım ilgileniyormuş bu durumla , tarım hasar tespitini yapmış bakalım ne olacak
DAFİcim hoşgeldin canım , babana geçmiş olsun , Rabbim şifa versin inşAllahh
İlknurcum böyle bişeylere hiç ihtiyacın yok , zaten çok iyi gidiyorsun , aynen devam canımm :128::128::128:
geçmiş olsunnn allah şifasını versin daffiii sende hoş geldin özletme kendini
yaa zayıflatıyo ama buraktığın zaman fazlasıyla geliyo kullanacaksan sek sek diye içeceği vardı arkadaş hap bittikten sonra ona devam ediyodu her şey paraya bakıyo onu içmezsem engellemiyorum kendimi demiştii valla bir an önce vermek için iyide burakınca nası olur bilinmezzzz
arkadaşım kullandııı memnun
bide hergün bi bayan var burda tanıştım kursta kadın iyi yiyodu bide kilolu geçen parkta beraber yürüdükk hebalife alsdım 1 milyara yakın 3-4 ay yetecek bana dedi ama nası deli gibide spor yapıyoo ee dedim içimden sen bu sporla az yesen veriridin kii 1 milyarda cebine kalırdı işte kadın paranın hatrunada sporaağırlık falan vermiş sanırım
al sna soruu hep senmi soru sorcan kaymak neyle yenir sence:))))))))))))))))))
Dafi ablam hoş geldin babacına Ve tüm hastalara Allah şifa versin...bende atamadım gitti kolay değil bronşit başlamış bende meğersem hala hırıltı var göğsümde...1 aya ancak atarım öksürük uzun sürüyor...
Esracım evde sıkıldım gerçekten...yicek bişeler aradım durdum hayır tatta alamıyorum doru düzgün evdede bişey yok gittim geldim elma yedim...
İlknur hiç gerek yok öyle şeylere istediğimizde kilo verebiliyoruz zaten mesele iradede...
yoruldum ya hala iyileşememişim hissetim.be yokken hep erken çıkmışlar işler çok azmış.ben geldim maşallah patlama yaptı ne bereketli kızım
selam kızlar
daficim baban için çok geçmiş olsun Allah şifasını versin.
İlknurcum aynı benim düşünce ve yaşadıkalrımı nursena yazmış herbalife bir nevi para tuzağı 12 günde 9 kg vereni bilirim ama ne kadar sağlıklı bende kullandım ilk kg sorunumun başında ama dahada kötü oluyor bırakınca
Aynurcum inşallah tarım il tesbitten sonra bir nebze ödeme yaparda ailen toparlar durumu
ALINTI YAPAMADIM(
Bugün Ankara çok soğuktu kaban giyilecek hava vardı neyse ki yürüdükçe ısındım
burasıda öyle kuzucum 3 gün önce millet soyunuk geziyordu
sabahları işe giderken donuyorum ama 1 hafta 10 güne kalmaz burada yanmaya başlarız çilemizde başlar...
hoş bulduk kızlar
çok sağolun
babam iyi çok şükür. bugün taburcu oldu.
şekeri henüz düşmedi köyde dikkat edebilirlermi bilmiyorum.
yarın tekrar gelmez inşallah. saati satine uymuyor çünkü
Slm kizlarrrr ben geldimmmmm
Hepinize hayirli, musmutlu bir gün diliyorum
Bu sabah elime bir arkadasim tarafinda takviye amacli bir kutu tablet gecti ama size sorayim dedim Ismi Herbalife Bitkisel Lif TabletLinkte atayim bendeki almanca ama size türkcesini buldum
Herbalife - Türkiye - Bitkisel Lif Tablet
Bunu bilen ya da kullanan var mi canlar ne düsünüyorsunuz merak ettim icerigini okudum zararsiz görünüyor öylece duruyor simdilik :44::44::44:
merhaba kizlar
bugunku menum
sabah 1 kase yogurtlu müsli ev yapimi
arada 1 fincan kahve 1 dilim bitter
ögle patlican tava(yagsiz yaptirdik patatislerine icim gitti ama dokunmadim ) 2 dilim ekmek yogurt
aksam 1 kase mercimek corbasi bol salata 4 kasik fasulye yemegi
bugun butun gun temizlikle ugrastim ölü gibiyim suan yarinda devam :)
Minik ördekcik üşüttü demek yenacım. Huysuzlukla atlatır inşallah
Ne güzel lise arkadaşların gelecekmiş neler hazırladın acaba
Biz de yarın arkadaşlarla toplaşacaz yine ama ben kahvaltıya gelmem dedim ben dedim yani dikkatinizi çekerim:))
çaykahve Yeşilçay takılalım dedim bugün iyi bir başlangıç yaptım kendimce hemen bozulsun istemiyorum
Bikaç gündür çarşı pazar gezmem kendime bikaç bişey almam bana iyi geldi motivasyon açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?