Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar
Yürüdüm mağaza gezdim geldim karnım da acıkmış baktım benden başka yemek yiyecek yok kendime kocaman kase salata yaptım azcık beyaz peynir doğradım içine bikaç tane tambuğdayunlu minik galetayla yedim hepsini
Akşam da yoğurt yerim acıkırsam zaten saat 6 olmuş nerdeyse
Bundan sonra çay kahve yeşil çay ve su içerim bolca

Son düzenleme:
kızlarrr... nasılsınız iyimisiniz...valla bende bi kaç gündür bi huzursuzluk var neden bilmiyorum.....bugünde cenaze vardı iice daraldım sizler nasılsınız...

selam kızlar

daficim baban için çok geçmiş olsun Allah şifasını versin.

İlknurcum aynı benim düşünce ve yaşadıkalrımı nursena yazmış herbalife bir nevi para tuzağı 12 günde 9 kg vereni bilirim ama ne kadar sağlıklı bende kullandım ilk kg sorunumun başında ama dahada kötü oluyor bırakınca

Aynurcum inşallah tarım il tesbitten sonra bir nebze ödeme yaparda ailen toparlar durumu

ALINTI YAPAMADIM (

dün diyet günlüğüm çok iyi idi.

ama bugün hiç iç açıcı değil di ((( vakitsizlikten düzensiz yemek yedim saçma sapan

ben emekli olmak istiyorummmm

MErhaba güzeller.

Bugün güneş yüzünü tekrar gösterdi burada, ama soğuk henüz...

Yorucu bir gündü benim için...
yine beslenme sıramız geldi :) Sonra 23 nisan oyunu ördek dansını bahçede prova yaptı çocuklar. onun koşuşturması vardı..
Çok güzellerdi hepsi çok minikler yaaa..
ben yine duygulandım yine ağladım .. Minicik oğlum büyümüşte ördek dansı yaparmışta..:)

Ah yenam ıpadin var derdin var eşime kaptırdım laptopu da vermedi hain
Azcık sabrediyorum sonra benim o ver deyince veriyor geri

ahahhaa havanı yesinler.. önermiyosun yani aypodu kimseye..

yaaaa yenacım bu süpermiiiiiş:)))
benim bundan yapmam lazım mutlaka dekor olarak....
aklıma koydum, bi ara bunlardan 2tane yapacağım inşaallah.
sağol link için:)

Ben de yapmayı düşündüm denemek için :)
eğer yaparsan resmini eklersin..

Kuru incir ben de çok severim..afiyet olsun..
1 incir 100 kalori meyra biliyorsun değilmi.? MAsum bir yiyecek değil yani :)
ama seviyoruz işte varmı ötesi..

Eki Görüntüle 687730 dünki sütün kaymağını almıştım tadına bakmadan olmaz demi:))))
ekmek yerinede yaprak galeta kipadan almış eşim

Ben de yoğurt kaymağını severim :)
O yüzden kaymak gibi hatunlarız..

selamun aleyküm kızlaaarrr
ben geldiimm
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben geçmişe bir bakayım

Hoşgeldin daficiğim...
Allah hayırlı şifalar versin babacına..

Olası menün çok iyiymiş...Afiyet olsun canım...

Benim nihai menüm berbat ötesi...Yazsammı bilmiyorum...Yazayım hadi..:18:

Sabah,
Peynirli omlet
2 dilim ekmek
zeytin
domates
salatalık
yeşillik
2 lokma pekmez ( KAnsızlığım için dr.önerdi..)

Öğlen/akşam
1 kase yumurtalı kısır
3 peynirli poaça
1 dilim kek..

Akşam
1 bardak kefir

2 kupa yeşilçay

30 dk.yürüyüş

Son düzenleme:

Desteginiz icin cok sagolun arkadaslar inanin siz olmasaniz bu topikteki arkadasligimiz olmasa kendi basima bu kadarini bile basaramazdim yaaa ben hepinizi cooook seviyorummmmmm

Eve yeni girdim kizlar cocuklar gelir gelmez yemeklerini yedirdim ödevlerini yaptirdim ve kendimizi disari attik Hava cok güzel bugün tam bahar havasi günesli sicacikkkk
Önce yürüyüs yaptik cocuklarla sonra parkta ben biraz oturdum cocuklarda oyun oynadilar
Aklima evde ekmegin olmadigi geldi ve kalktik markete yürüdük sözde ekmege diye girdik ama iki poseti zor tasidim
Gideyimde posetleri yerlestireyim hic sevmem yerlestirme isini ama el mahkum
Yemeklik pratikten bisiler yapicam saatte baya gec oldu kendimde salatayla falan gecistiririm gec vakit ugramaya calisirim öptümmmm

İlknurcum o marka ürünlerle benim bir arkadaşım zayıfladı kısa sürede çok kilo verdi fakat daha sonra fazlasıyla aldı canım
Sen bizim bildiğimiz yoldan devam et İnan en güzeli en sağlıklısı böyle oluyor
Sağlıklı ve dengeli beslenme ve yürüyüş

burasıda öyle kuzucum 3 gün önce millet soyunuk geziyordu
sabahları işe giderken donuyorum ama 1 hafta 10 güne kalmaz burada yanmaya başlarız çilemizde başlar...

Haberlerde gösterdiler kar bile yağmışsebze meyveler de zarar görmüş malesef
Antalya'nın yazı çekilmiyormuş çok duydum
Biz geçen yaz pataraya geldik ama Eylül ayının başında çok güzeldi o zaman

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Ben geldimmmmmm
Bu gece yine bir sonraki haftaya ertelendi neyse kızları biraz sonra eşim gidip alır kız kardeşimden
Organizasyonda ufak sorunlar olmuş yoksa ne güzel eğlenecektik
Neyse herşeyde bir hayır vardır

hoş bulduk kızlar
çok sağolun
babam iyi çok şükür. bugün taburcu oldu.
şekeri henüz düşmedi köyde dikkat edebilirlermi bilmiyorum.
yarın tekrar gelmez inşallah. saati satine uymuyor çünkü

Ablacığım çok çok geçmiş olsun
RAbbim tez zamanda şifa verir inşallah ...Aminnnnnnnnnn

Canım ben kullanmıştım onları bir ara :26:
İlk kullandığımda bir ayda 6 kilo vermiştim sonraki ayda bir 4 kilo gitti ama inan bıraktığın anda ne kadar dikkatli beslenirsen beslen iki misli geri alıyorsun Yani boşu boşuna para vermiş olursun
Üstelik aracılık yapanlarda bunu sadece para kazanmak için bu kadar övüyor ve bana bunu satan bayan devamlı motive etmek için beni arıyordu ve kendide bebek gibi elinden biberonunu düşürmüyordu neymiş çok sağlıklıymış falan filan diye ama aslında koca bir yalan Bunu birde kendi ürünlerini bedavaya getirmek istersen distirübitör ol diyip üye yapıyorlar ondan sonra onlar kazanıyor sende milleti ikna etmek için yırtınıyorsun ve genelde de benim cevremdekilerden hem zayıflayıp hemde para kazananı görmedim :44: yani paranada yazık sanada
Yine sen bilirsin ama hiç bir hormonel sorunun yok ve istediğinde çok güzel kilolar verebiliyorsun ama inan ben o tarz şeylerden 3 farklı marka denedim ve en eşim hesapladığında len hatun neredeyse 1000 lira harçamışsın o saçma şeylere demişti

iyi akşamlar
şok diyetimin 3. ve son günü.
yarın normal menülerimle devam

menüm

sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı

2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 armut
yarım çay bardağı kefir

1 bardak zencefilli kür
öğlen
tavuk
1 bardak yoğurt

ara
1 elma
yarım çay bardağı kefir

akşam
1 kase yoğurt
tarçın serptim az üstüne
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 armut
yarım çay bardağı kefir

1 bardak yeşil çay

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

90 dk

Oğlum akşamdan beri kafayı yemiş durumdaydı...Allahım ne huysuzluk,ne ağlamak bebek gibi..gidip gelip ablasını dövüyor,saçını çekiyor..
uyudu şimdi de rahatladık...
yine hastalanacak sanırım burun tıkanıklığı ve burun akıntısı başladımı gerisi geliyor..umarım bu sefer korktuğum gibi olmaz...
Aslında suç biraz da ben de hava soğuk olmasına rağmen okul çıkışı arkadaşıyla dışarıda oyun oynadılar..
Rüzgarı da yedi..Zaten buluttan nem kapıyoruz...

Onun dışında yarın kahvaltıya liseden 3 arkadaşım gelecek çok mutlu ve heyecanlıyım...
beslenmem kötü olacak tam tartı arefesinde. naapalım bu haftada sabit oluruz..

merhaba kizlar
bugunku menum
sabah 1 kase yogurtlu müsli ev yapimi
arada 1 fincan kahve 1 dilim bitter
ögle patlican tava(yagsiz yaptirdik patatislerine icim gitti ama dokunmadim ) 2 dilim ekmek yogurt
aksam 1 kase mercimek corbasi bol salata 4 kasik fasulye yemegi
bugun butun gun temizlikle ugrastim ölü gibiyim suan yarinda devam :)

Minik ördekcik üşüttü demek yenacım. Huysuzlukla atlatır inşallah
Ne güzel lise arkadaşların gelecekmiş neler hazırladın acaba
Biz de yarın arkadaşlarla toplaşacaz yine ama ben kahvaltıya gelmem dedim ben dedim yani dikkatinizi çekerim:))
çaykahve Yeşilçay takılalım dedim bugün iyi bir başlangıç yaptım kendimce hemen bozulsun istemiyorum
Bikaç gündür çarşı pazar gezmem kendime bikaç bişey almam bana iyi geldi motivasyon açısından

afiyet olsun canım...

Ev yapımı derken müslimi ev yapımı.?

bir de kilo cetvelini neden düzeltmiyorsun.? Şu an 117 kilo değilsin sanırım...

Kesin üşüttü asucum...

yarın için hiç birşey hazırlamadım bugün okul için bir yığın hamurişi yaptım ayrıca çok yorucu bir gündü..
yarın erkenden hazırlayacağım onlar gelene kadar...

yaz geliyor diye herkes dikkat ediyor malum..ÖZellikle tembih ettiler bişey hazırlama biz gelirken gevrek getireceğiz kahvaltıda yeterli..Öğleden sonra sen sadece kısır yaparsın dediler..( kısırım çok güzel oluyorda ayıptır söylemesi. )
tabii ben yine hazırlayacağım bişeyler...3-2-1 poaçayı düşünüyorum patatesli..kahveli kurabiye.. bugünden kek var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…