Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta baayaa zorladın diyette bünyeyii valla süper liste başı sensin gene desene geçmiş olsun
takptesin şekerimm
bakalım nası bişey apaylaşırsın bizle
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/223017-corap-sise.html

topiğimizin hamaratı nursena, bak bunu kızlara yaparsın..
Çok beğendim ben harikalar..
bayıldım harikalar
ama nedense benim m,nik cadıda soyma hastalığı var illa bebeklerinin falan kıyafeti çıkaracak
eşime diyom yaparken bi yerde teknik hata yaptık oğlan diye niyetlendik görünüm kız amma velakin bebe oğlan çocuğu gibi işi gücü takım çantasındaki tornavidalarla oynamak parkta çocukları dövmekk :)))))))))))))canı sağolasıca

nursenaaaaaaaaa
ikimiz variz sadece cnm ama sende gecmisi okuyosun sanirim bende yatayim öptümmmmmm ii gecelerrr

günaydın millet:)

oyhhh karnım ağrıyo rgl olcm, olamadım bi
ara ara ağrıyo karnım böyle.
yalnız çok yakın artık...

Meyra en sinir olduğum şey çöpün akması canım ya ben en az 4 poşete koyarım...

bende sinir olurum çöpün akmasına aynen canım, ama akan olmadı zaten çok şükür, yoksa iyice delirirdim
sadece kuru kuskus taneleri pırrrr diye döküldü:)))

İyi akşamlar kızlar
Az önce dafiyi aradım herkese selamı var babası hastanedeymiş hala tahlilleri iyi çıkarsa yarına bir ihtimal çıkacakmış hastaneden

ve aleyküm selam.
sağolasın asumancım .

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/223017-corap-sise.html

topiğimizin hamaratı nursena, bak bunu kızlara yaparsın..
Çok beğendim ben harikalar..

yaaaa yenacım bu süpermiiiiiş:)))
benim bundan yapmam lazım mutlaka dekor olarak....
aklıma koydum, bi ara bunlardan 2tane yapacağım inşaallah.
sağol link için:)

ben kaçıyorum canlarımm

yarın "süper nöbetçi öğretmen" yine vizyonda olacak , napalım hayat devam ediyor , hepiniz Allaha emanet olun , Allah can sağlığı versin , öpüyorumm

Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah canım.
öptüm.

hay Allahım cadıya bak sen:)
benimde çok hoşuma gitti bu bebekler:))))
bende yapıcam, yaptığımda belki unutmazsam foto koyarım bende:)

bende dün akşam;

bulgur pilavı ve bol cacık.
ekmek yemedim hiç.

yatmaya 1-2saat kala da 2kuru incir yedim.

bugün ki kahvaltım:

2domates
1salatalık
2kk peynir
2dilim ekmek
2tane üzerine tarçın serpilmiş kuru incir
çay

uyyyy uykum var, ama şimdi uyumak istemiyorum, hayatım baya düzensiz oluyo yoksa,
öğlen uyuyabilirim biraz ama, oyüzden öğlene kadar uyumamak için sabredicem bakalım.....
neyse şimdi çayımı içicem, belki o uykumu açar.....

dün akşam eşim küçük lokumlardan yiyordu bende dayanamadım yedim 7-10tane:)
hem dün akşamki lokumların hemde rgl öncesi tatlı isteğinin etkisiyle acayip içim tatlı istiyodu az önce,
bende oyüzden hem kan şekerimi dengeleyip hemde tatlı isteğimi giderir düşüncesiyle incire tarçın serpip yedim kahvaltıda:)
ama epey bastırdı tam geçmesede.
birde şeker iştahıda açıyo ya, dünki lokumlar bugün sabah iştahımıda açtı baya:26:
tarçınlı incir iştahımıda bastırdı epey.

şimdilik iyi gidiyo bakalım normlar:)

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum benim geçen hafta diyet dağıldı biraz malum ev yerleştirme telaşesinden yemek yemeyi unutuyodum sonra oturunca felaket bi açlık hissedip bişeyler yiyodum ama tekrar başladım bugün yaz geliyo valla elbiselerimin içine girmem lazım kesinlikle öpüldünüz kızlar
aştım kendimi evde bi dolabım var boyamak istiyorum gözüme kestirdim yapsammıkiii şu siteden buldum becrebilirmiyim kii acepsehpa boyama ~ TURUNCU ODA

Nursena ablacım çok hoş gözüküyo valla sen becerikli kadınsın üstesinden gelirsin eminim yani

Aynurum bugün sende ailende daha iyisinizdir umarım inşallah Allahın izniyle bütün sorunlar düzelir tatlım dikkat et kendine

dünki sütün kaymağını almıştım tadına bakmadan olmaz demi:))))
ekmek yerinede yaprak galeta kipadan almış eşim

kızlar günaydın bugün bi tuhafım midem fln hafif ağrı bulantı tarzı kahvaltımı yaptım şimdi form çay içiyorum sizler nassınız bacılar

kızlar günaydın bugün bi tuhafım midem fln hafif ağrı bulantı tarzı kahvaltımı yaptım şimdi form çay içiyorum sizler nassınız bacılar

Günaydın canım

Çok geçmiş olsun canım Regln yakınsa oda sebep olabilir yada ayaklarını mı üşüttün :44:
Bende kahvaltımı yaptım 9lu çayımı içiyorum

günaydın güzel hatunlar...

ben işe geldim kendimi daha iyi hissediyorum ama öksürüğüm sabit...

herkes iyidir inşallah...üretime inmem lazım gelicem...

Günaydın kızlar

güne iyi başladım ben. hava güzel, ben iyi hissediyorum şükür. gündüz çıkar dolaşırım belki biraz, akşama da anneme gideceğiz. dün sabah önceki gecenin de etkisiyle 81.7 kg çıkmıştım. bu sabah albenilere rağmen düz 81 çıktım
ben bu düzen devam edince kilo veriyorum, yeter ki çok abartmayayım. kararlıyım ama abartmak yok

ne oldu ki??? merak ettim ...

Egedeniz, Aynurun ailesinin tavuk çiftiliği yağan dolu sonucu harap oldu, kendileri de arabada mahsur kalmış. Aynur çok üzgündü o yüzden...

günaydın güzel hatunlar...

ben işe geldim kendimi daha iyi hissediyorum ama öksürüğüm sabit...

herkes iyidir inşallah...üretime inmem lazım gelicem...

Selam canım... umarım toparlanırsın bi an önce. evde durmamakla iyi etmişsin, çalışan insan evde daha da hasta oluyor.

selamün aleyküm şekerler

Yenam kestaneli olanı sevmiyorum ben :) etli bi şeyler

Asuman abla elma beni de çok acıktırır tek yersem. Ben yeşil çay ile yiyorum artık. Bi ısırık elma, bi yudum çay :)
Acıkmıyorum o zaman.
esracım ben meyveleri mutlaka 1 kaşık yoğurt yada 1çay bardağı kadar sütle tüketiyorum,acıkmayı engelliyor

bu hafta baayaa zorladın diyette bünyeyii valla süper liste başı sensin gene desene geçmiş olsun
sağol canım benim,bakalım ne gidecek bu cuma

Kahvaltım
Peynirli omlet
1dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Domates salatalık bir lokma çilek reçeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…