- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
asumana ne oldu acaba..organik fasulyesini pişirmeyemi gitti..
bu hafta baayaa zorladın diyette bünyeyii valla süper liste başı sensin gene desene geçmiş olsuncanımcım gurbetlik işte,tekrar tekrar çok geçmiş olsun Mevlam yardım eder yoluna koyulur tekrardan her şey sen sıkma canını
banucum tansiyon düşmüş geçmiş olsun canımcım
bende 5 gün aradan sonra spora gittim gerçi evde lesli falan yapmıştım hergün.
sporu biraz fazla mı kaçırdım bilmiyorum yada sauna dokunmuş olabilir saunadan çıkışta duşa girdim,sabunlandım baktım başım dönüyor eyvah dedim şimdi cıbıl cıbıl bide düşerim bayılırım falan hemen aceleyle durulanıp çıktım saçımı yıkayamadım koştum lavobaya yüzümü yıkadım soğuk suyla sonra dinlendim biraz.tansiyonum düştü büyük ihtimal,birde şok diyetteyim ara öğün de almamışım yanıma,ve diyeti bozmıyım diye bişide yemedim
o halimle,başım döne döne bide araç kullandım evime geldim sağ salim çok şükür
takptesin şekerimmNe yapayım canım beslenme üzerine profesörlük tezimi vereceğim yakındaişim güçün beslenme üzerine araştırma oldu
Mesela protein diye yediğimiz şeylerin içinde az da olsa karbonhidratta varmış
Şimdi karbon diyetini inceliyordum aslında benim beslenmeme çok benziyor sadece besinlerin içindeki karbonhidrat değerlerini hesaplayarak günde belli bir puanı geçmiyorsun
Baştan gözüme çok zor gibi göründü ama bir kaç kişi daha var girdiğim topikte sağ olsunlar onlarda destek oluyorlar iyice ezberleyene kadar bir gün önceden menülerimi hazırlayıp onlara danışıyorum
Yarın hem kardeşime gidiceğim hemde gece eşimle dışarı cıkacağız bir arkadaşı dinlemeye çocukları bırakıp o yüzden belki perşembeye erteleyebilirimama bana çok eğlenceli geldi üstelik hiç yasak yok
bayıldım harikalarhttp://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/223017-corap-sise.html
topiğimizin hamaratı nursena, bak bunu kızlara yaparsın..
Çok beğendim ben harikalar..
Meyra en sinir olduğum şey çöpün akması canım ya ben en az 4 poşete koyarım...
İyi akşamlar kızlar
Az önce dafiyi aradım herkese selamı var babası hastanedeymiş hala tahlilleri iyi çıkarsa yarına bir ihtimal çıkacakmış hastaneden
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/223017-corap-sise.html
topiğimizin hamaratı nursena, bak bunu kızlara yaparsın..
Çok beğendim ben harikalar..
ben kaçıyorum canlarımm
yarın "süper nöbetçi öğretmen" yine vizyonda olacak , napalım hayat devam ediyor , hepiniz Allaha emanet olun , Allah can sağlığı versin , öpüyorumm
bayıldım harikalar
ama nedense benim m,nik cadıda soyma hastalığı var illa bebeklerinin falan kıyafeti çıkaracak
eşime diyom yaparken bi yerde teknik hata yaptık oğlan diye niyetlendik görünüm kız amma velakin bebe oğlan çocuğu gibi işi gücü takım çantasındaki tornavidalarla oynamak parkta çocukları dövmekk :)))))))))))))canı sağolasıca
aştım kendimi evde bi dolabım var boyamak istiyorum gözüme kestirdim yapsammıkiii şu siteden buldum becrebilirmiyim kii acepsehpa boyama ~ TURUNCU ODA
kızlar günaydın bugün bi tuhafım midem fln hafif ağrı bulantı tarzıkahvaltımı yaptım şimdi form çay içiyorum sizler nassınız bacılar
ne oldu ki??? merak ettim ...
günaydın güzel hatunlar...
ben işe geldim kendimi daha iyi hissediyorum ama öksürüğüm sabit...
herkes iyidir inşallah...üretime inmem lazım gelicem...
esracım ben meyveleri mutlaka 1 kaşık yoğurt yada 1çay bardağı kadar sütle tüketiyorum,acıkmayı engelliyorYenam kestaneli olanı sevmiyorum ben :) etli bi şeyler
Asuman abla elma beni de çok acıktırır tek yersem. Ben yeşil çay ile yiyorum artık. Bi ısırık elma, bi yudum çay :)
Acıkmıyorum o zaman.
sağol canım benim,bakalım ne gidecek bu cumabu hafta baayaa zorladın diyette bünyeyii valla süper liste başı sensin gene desene geçmiş olsun
kızlar günaydın bugün bi tuhafım midem fln hafif ağrı bulantı tarzıkahvaltımı yaptım şimdi form çay içiyorum sizler nassınız bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?