Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asuda gittiiiii((( bende yatayımm artıkk uyuyabilirsem tabii neden se uyuyamadım bu hafta yaşlanıyomuyum nedirrr uyku problemlerim bşlıyoo:))))))))))

dafi ablacım yeni evli yiğenler nasıllar, iyilermi? keyifleri yerindemi?
iyiler canım.gezip duruyorlar yeğenimin izni dolmadı tadını çıkarıyorlar. balayından döndükten sonra üç kere geldiler bursaya

geçmiş olsunnn allah şifasını versin daffiii sende hoş geldin özletme kendini
hoşbulduk nursena bugün gelmemle gitmem bir oldu

amiinn nevincim Rabbim sanada tez zamanda hayırlı şifalar versin

selam kızlar

daficim baban için çok geçmiş olsun Allah şifasını versin.

Allah razı olsun canım

hoşbulduk yenacım
amin Allah razı olsun
şerbetli paşada hastalanmaz inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Ablacığım çok çok geçmiş olsun
RAbbim tez zamanda şifa verir inşallah ...Aminnnnnnnnnn
ve aleykümselam cecoşum
Allah razı olsun

asucum kızının doğum günü şididen kutlu olsun. Allah hayırlı uzun ömürler versin

asuda gittiiiii((( bende yatayımm artıkk uyuyabilirsem tabii neden se uyuyamadım bu hafta yaşlanıyomuyum nedirrr uyku problemlerim bşlıyoo:))))))))))
siz gittiniz ben geldim bugece muhabbete katılırım diyordum akşam eşim geldi köye gidip geldik. eltimler umreden geldi. babamı bırakıp karşılamaya gidememiştim. onlara gittik. gelinceye kadar herkes uyumuş

Hayırlı sabahlar
Nursenacım gece yazdığını göremeden uyumuşum canım
Bu sefer lcwden almadım kıyafetleri canım üst beden 42 aldım pantolon almadım ama 44 beden bir etek aldım hepsini İzmir caddesinden aldım sen bilirsin taç ve güncel den

günnayyydııınnnnnnnnnnnnnnn hepicinizeeeee selamlarrr ve boolll günaş göndereyim burdan içinizi ısıtsınn :))))))))))))

indirim var heralde güncelin malları güzel olurr güle güle giy

günnayyydııınnnnnnnnnnnnnnn hepicinizeeeee selamlarrr ve boolll günaş göndereyim burdan içinizi ısıtsınn :))))))))))))

indirim var heralde güncelin malları güzel olurr güle güle giy

Biz bir süre daha güneş göremeyeceğiz herhalde kapalı ve soğuk yine hava
Hem de ne indirim var nursenacım batan geminin malları gibi ama yeni sezon el yakıyor daha iyileri senin olsun inşallah

günaydınnn +90 topikdaşı güzellerrrrr

asumancım nursenacım iki kafadarlar sizlere günaydınnnnn

kız siz hiç uyumuyomusunuz

Biz bir süre daha güneş göremeyeceğiz herhalde kapalı ve soğuk yine hava
Hem de ne indirim var nurse nacım batan geminin malları gibi ama yeni sezon el yakıyor daha iyileri senin olsun inşallah

aminnn ben kilolarımla barışmaya karar verdim sıkıldım kağatıcı giymekten valla zayıflıcam diye kendime kıyafette almaz oldummm ama alıcam artık aynı siyahları giymekten içim karardııı Dolabımı Seviyorum | Büyük Beden Kadın 42-60 Beden için Online Alışveriş Sitesi burdaki linkte kombinler çok hoşş meselaa gardrobumu yavaş ve uyumlu bi şekilde düzmek istiyorum

baktımda dün herbişey okadar rahat bol pantolonlarki sanırım bol aldıkçada kilo almam daha kolay olduu
bi arkadaş vardı evde dahi kot giyerdi neden çek çamaşırsulu eşortmanları ohh mis gibi otur derdim
oda kilo almamı engellliyo az yiyorum kot la sofraya oturuncaa derdii

Aynurcum örtmenim sanada günaydın

kuzumm senle aynı anda yazmışız

Yaseminim sanada günaydıınn

Nursenoşş ben çoktan barıştım be gülümm , ama kot fikri mantıklıymış , bizde dışarı çıkarken bile eşofman giyiyoz haaa

kuzular benim işlere gömülmek lazımmmmm

geçmişi hemencik göz gezdirdimmmm

Yenam barışa geçmiş olsun canım.

sevgiyle kalın yarın büyük günnnn

herkeslere günaydınnn

Asuu & Nursenaa size özel günaydıınn
günayydınnnn şeker inşallah moralin biraz daha iyidir

günaydınnn +90 topikdaşı güzellerrrrr

asumancım nursenacım iki kafadarlar sizlere günaydınnnnn

kız siz hiç uyumuyomusunuz

yok uyku haram bize şimdi geri uyusammıkii diyorum eli kulağında küçük uyanır kahvaltı faslı falan aman çocuğun olsa bi dert olmasa yane büyük kızı okula kocayı işe yolladım

Haklısın nursenacım evde de giyimimize dikkat etmemiz lazım hem kendimiz hem eşlerimiz için ama ben akşama kadar eşorfman ve penyeyle geziyorum evin içinde rahatımıza pek bi düşkünüz
Sen de al kafana göre bişeyler iyi geliyor İnan zayıflarsak yenilerini alırız

bende tostumu makineye koydum az sonra yicem , bugün diğer okula gittiğim için geç gidiyom , yoksa çoktaaann derste olmam lazımdıı )

Benim de büyük kızım gitti küçüğüm de birazdan çıkar eşim de erken gidecek bugün Kocatepe de fuar var orda görev vermiş müftü bey
Ben de uyumam ondan sonra arkadaşımla Kızılay'a yürüyeceğiz yine aldığım gömleklerden alacak bitmeden

Asuşş alışveriş gülü oldun beeem maşAllahhh ))

ben daha bişiy alamadım , param yok şak şak şak , pulum yok şak şak şakk ....

Nursenam iyi olmaya çalışıyom gülüm , belki haftasonu gideriz diye düşünüyoz ama bilemicemm ...

bende tostumu makineye koydum az sonra yicem , bugün diğer okula gittiğim için geç gidiyom , yoksa çoktaaann derste olmam lazımdıı )
ohhh keyiiff ya azcık bende sıcak limonlu suyumu içiyorummmmmm

kutlu doğum haftası için demii zilede görev yaparken kutlu doğum haftası ve kandillerde sokaklara gül suyu sıkarlardı çok hoşuma giderdi mis gibi olurdu heryerr
aklım ageldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…