iyiler canım.gezip duruyorlar yeğenimin izni dolmadı tadını çıkarıyorlar. balayından döndükten sonra üç kere geldiler bursayadafi ablacım yeni evli yiğenler nasıllar, iyilermi? keyifleri yerindemi?
hoşbulduk nursena bugün gelmemle gitmem bir oldugeçmiş olsunnn allah şifasını versin daffiii sende hoş geldin özletme kendini
amiinn nevincim Rabbim sanada tez zamanda hayırlı şifalar versinDafi ablam hoş geldin babacına Ve tüm hastalara Allah şifa versin...bende atamadım gitti kolay değil bronşit başlamış bende meğersem hala hırıltı var göğsümde...1 aya ancak atarım öksürük uzun sürüyor...
selam kızlar
daficim baban için çok geçmiş olsun Allah şifasını versin.
hoşbulduk yenacımMErhaba güzeller.
Bugün güneş yüzünü tekrar gösterdi burada, ama soğuk henüz...
Yorucu bir gündü benim için...
yine beslenme sıramız geldi :) Sonra 23 nisan oyunu ördek dansını bahçede prova yaptı çocuklar. onun koşuşturması vardı..
Çok güzellerdi hepsi çok minikler yaaa..
ben yine duygulandım yine ağladım .. Minicik oğlum büyümüşte ördek dansı yaparmışta..:)
ahahhaa havanı yesinler..önermiyosun yani aypodu kimseye..
Ben de yapmayı düşündüm denemek için :)
eğer yaparsan resmini eklersin..
Kuru incir ben de çok severim..afiyet olsun..
1 incir 100 kalori meyra biliyorsun değilmi.? MAsum bir yiyecek değil yani :)
ama seviyoruz işte varmı ötesi..
Ben de yoğurt kaymağını severim :)
O yüzden kaymak gibi hatunlarız..
Hoşgeldin daficiğim...
Allah hayırlı şifalar versin babacına..
ve aleykümselam cecoşumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ablacığım çok çok geçmiş olsun
RAbbim tez zamanda şifa verir inşallah ...Aminnnnnnnnnn
asucum kızının doğum günü şididen kutlu olsun. Allah hayırlı uzun ömürler versinEsracım sen yediklerini dengelemeyi öğrendin iyice eminim abartmamışsındır annen yarına iyi hisseder kendini inşallah havalar çoktehlikeli bu sıralar
Ben bugün hiç kaçamak yapmadım :)aferin bana bir süre bu şekilde devam edebilsem süper olacak
Ama canım simit istiyor cuma günüde küçük kızımın doğumgünü dahahediyesine karar veremedim ne alsam acaba
siz gittiniz ben geldimasuda gittiiiii((( bende yatayımm artıkk uyuyabilirsem tabii neden se uyuyamadım bu hafta yaşlanıyomuyum nedirrr uyku problemlerim bşlıyoo:))))))))))
Hayırlı sabahlar
Nursenacım gece yazdığını göremeden uyumuşum canım
Bu sefer lcwden almadım kıyafetleri canım üst beden 42 aldım pantolon almadım ama 44 beden bir etek aldım hepsini İzmir caddesinden aldım sen bilirsin taç ve güncel den
günnayyydııınnnnnnnnnnnnnnn hepicinizeeeee selamlarrr ve boolll günaş göndereyim burdan içinizi ısıtsınn :))))))))))))
indirim var heralde güncelin malları güzel olurr güle güle giy
herkeslere günaydınnn
Asuu & Nursenaa size özel günaydıınn
günaydınnn +90 topikdaşı güzellerrrrr
asumancım nursenacım iki kafadarlar sizlere günaydınnnnn
kız siz hiç uyumuyomusunuz
Biz bir süre daha güneş göremeyeceğiz herhalde kapalı ve soğuk yine hava
Hem de ne indirim var nurse nacım batan geminin malları gibi ama yeni sezon el yakıyor daha iyileri senin olsun inşallah
Aynurcum örtmenim sanada günaydın
kuzumm senle aynı anda yazmışız
aminnn ben kilolarımla barışmaya karar verdim sıkıldım kağatıcı giymekten valla zayıflıcam diye kendime kıyafette almaz oldummm ama alıcam artık aynı siyahları giymekten içim karardııı Dolabımı Seviyorum | Büyük Beden Kadın 42-60 Beden için Online Alışveriş Sitesi burdaki linkte kombinler çok hoşş meselaa gardrobumu yavaş ve uyumlu bi şekilde düzmek istiyorum
baktımda dün herbişey okadar rahat bol pantolonlarki sanırım bol aldıkçada kilo almam daha kolay olduu
bi arkadaş vardı evde dahi kot giyerdi neden çek çamaşırsulu eşortmanları ohh mis gibi otur derdim
oda kilo almamı engellliyo az yiyorum kot la sofraya oturuncaa derdii
günayydınnnn şeker inşallah moralin biraz daha iyidirherkeslere günaydınnn
Asuu & Nursenaa size özel günaydıınn
günaydınnn +90 topikdaşı güzellerrrrr
asumancım nursenacım iki kafadarlar sizlere günaydınnnnn
kız siz hiç uyumuyomusunuz
Benim de büyük kızım gitti küçüğüm de birazdan çıkar eşim de erken gidecek bugün Kocatepe de fuar var orda görev vermiş müftü bey
Ben de uyumam ondan sonra arkadaşımla Kızılay'a yürüyeceğiz yine aldığım gömleklerden alacak bitmeden
ohhh keyiiff ya azcık bende sıcak limonlu suyumu içiyorummmmmmbende tostumu makineye koydum az sonra yicem , bugün diğer okula gittiğim için geç gidiyom , yoksa çoktaaann derste olmam lazımdıı)
Benim de büyük kızım gitti küçüğüm de birazdan çıkar eşim de erken gidecek bugün Kocatepe de fuar var orda görev vermiş müftü bey
Ben de uyumam ondan sonra arkadaşımla Kızılay'a yürüyeceğiz yine aldığım gömleklerden alacak bitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?