Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç bişeyim yoktu kuzum iyi oldu ama önüme çıktılar yoksa alacağım yoktu en pahalısı 25 lira valla:))
Azcık arsızlık yaptım bu ay napıyım

Kutlu doğum haftası için kitap fuarı sergi gibi etkinlikler var canım bugün de fuarda görevli eşim
Biz de yapıyoruz kendi çapımızda faaliyetler camimizde

Hiç bişeyim yoktu kuzum iyi oldu ama önüme çıktılar yoksa alacağım yoktu en pahalısı 25 lira valla:))
Azcık arsızlık yaptım bu ay napıyım

bende vermeden almiim dedim ama vermiyom o yüzdenda almıyomm )

hayırlı olsun bebeemm , güle güle güzel günlerinde giy )

tostumu yedim , birde okul için yapayım ,sonrada kaçayımm

uyuyayımmmmııı kiiiiiiiii aceppppppppppppc:)
yatak beni çağırıyo gibime geldiii
neyse öpüldünüz kızlarrrrr yemek falanda yok zaten ne yapcaksamm yatayımda düşünrüm uyuyana kadar:))))))))
aynurumm sanada iyi derslerr

meyra hoş geldinnn günaydınnnn

şimdi topluca yenaya gitmeli kızlarr hazırlamıştır mamamları zaten akşamdam bozarım diyeti diyoduuu neler yapmıştır kahvaltıya

yolcuda anasına bi gitti pir gitti özledikk kızz

günaydın kk milleti:)

demirbaş adayı meyra geldi:)

tartıldıııım.
şuan bende rgl öncesi ödem var baya, oyüzden bu hafta birazcık vermişim ama ödem kapatmış galiba.
oyüzden ben bu hafta aslında vermiş sayıyorum ve seviniyorum:)
bu hafta +100gr sadece:)
en azından çok şükür 100ve üstü olmadım yine her rglde olduğu gibi.

aferim meyra:)

-----------------------

bu haftanın bildirimi;

asuman ablacım
;
geçen hafta: 99.1kg
bu hafta: 99.2kg
fark: +100gr

60dk ispor.

-----------------------

hoşbuldum canımmmm:)))

aynen:)
önce bende kahve içeriz, sonra yenaya gideriz:)

yolcuda aynen pir gitti haaa.....

bende kaçtım fıstıklarr ,öpüyorumm herkesi

güle güleee, iyi dersler:)

malesef nursena yaşlandı artık, ondan erken uyuyo artık(50:
hey gidi nursenanın gençliği hey...... gençliğinde pek heybetliydi.......

Allah Allah çocuğun bi sandalyesi yok, niye almıyon
hem niye onun çantasını almadan çıktında sen yola, geçende zaten tırnaklarını kesmiştin
niye nursena sen bu çocuğa eziyet ediyon yaaaa
çok çekti çok:)

bin kere maşaallah, çok tatlı yaaa kendi gibi bahaneleride:))))
öpüyorum onuuuuu

dövme pilava ben bayılırım, inan kaç gündür bunun bulgurlu yapılanını çekiyo canım, bi ara yapıcam......

iyiler canım.gezip duruyorlar yeğenimin izni dolmadı tadını çıkarıyorlar. balayından döndükten sonra üç kere geldiler bursaya

maşaallah maşaallah
iyi olsunlar, tatlı olsunşar hep inşaallah......

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum maşallah gene yemekler havada uçuşmuş valla bende yeşil mercimek salatasını çok severim olsada yesem nasıl canım çekti valla neyse ben bi süre daha yemesem iyi olcak biraz daha kilo verirsem ödül olarak yaparım artık napıyım
Neyse kızlar bende yasemin abla gibi işlerime gömülmem lazım sizleri çok öpüyorum arada uğrarım yine

Yenam kuzucuğuna geçmiş olsun inşallah ilerlemeden atlatır valla çok dikkat etmek lazım bu aralar havalar çok felaket
Esracım senin anneciğinede çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
hımm burçdaşımmış:)

şöyle birşey düşündüm; hem sportif olan, hemde zarif olan bir bayan kol saati bence iyi olur:)

Meyra kuzum sen benden çok yaşıcan Asuman abla koç burcu deyince hemen saat geldi aklıma tam yazacaktım baktım sen yazmışsın bile

Asuman ablacım şimdiden kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı uzun senelere bütün sevdikleriyle birlikte inşallah

sabah kahvaltım:
2kk peynir
1domates, 1salatalık.
1sb süt
2dilim ekmek
çay

------

kolay gelsin canııııımmmmm

bende bugün evimin haftalık temizliğini yapıcam, 10-10,5gibi başlarım galiba.....
vınnnnn vınnnnnn vınnnnnnnn........ = elektrik süpürgesinin sesi

Sağol teşekkür ederim kuzum

Nevin canım nasıl oldun inşallah biraz daha iyisindir

günaydın canım..Hergün daha iyi olucam inşallah kendimi böyle telkin ediyorum saol ...sende evini yerleştirdin tamamen tekrardan güle güle otur ne güzeldir yenilik yeni mekan canım çekti

herkese günaydın...

Yenacım buğday salatası gerçekten çok güzel oluyor görümcem yapar gün tarzı organizasyonlarda...Oğluşun hasta olmaz umarım... ımm bugün sana gelmek vardı ne mamalar yapmışsınıdr kim bilir..
ben hep pastane mamüllerini göre göre evde yapılanlar daha ilgimi çekiyor... aaaa yemek lafları ettik topikte:18:

bugün iş az ama akşama toplantı var uff benim çıkmam 7 yi bulur...içim sıkıldı şimdiden...

herkese sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…