Sanada kolay gelsin ozaman bebeğimbende bugün evimin haftalık temizliğini yapıcam, 10-10,5gibi başlarım galiba.....
vınnnnn vınnnnnn vınnnnnnnn........ = elektrik süpürgesinin sesi
günaydın canım..Hergün daha iyi olucam inşallah kendimi böyle telkin ediyorum saol ...sende evini yerleştirdin tamamen tekrardan güle güle otur ne güzeldir yenilik yeni mekan canım çekti
herkese günaydın...
Yenacım buğday salatası gerçekten çok güzel oluyor görümcem yapar gün tarzı organizasyonlarda...Oğluşun hasta olmaz umarım... ımm bugün sana gelmek vardı ne mamalar yapmışsınıdr kim bilir..
ben hep pastane mamüllerini göre göre evde yapılanlar daha ilgimi çekiyor... aaaa yemek lafları ettik topikte:18:
bugün iş az ama akşama toplantı var uff benim çıkmam 7 yi bulur...içim sıkıldı şimdiden...
herkese sevgiler...
inşallah canım sabretmek lazım...her cefanın bir sefası var inşaallah canım......
Günaydın güzeller,
hepinize güzel bir gün diliyorum. gece ne kadar soğuktu, kombi yanmasına rağmen üşümüşüz eşimle ikimiz de. inşallah bugün toparlarım. annemi aradım o iyiymiş, şükür. dün geceki cozutmama 100 gr daha gitmiş, 80.9 kgmı gördüm. ona da şükür :)
bugün sebze günüm olacak. öğlene kabak sote, akşama ıspanak. yarın inşallah güzel bir şeyler görürüm. şimdi yemeğimi hazırlayayım.
Nevincim inşallah sen de toparlanırsın bugün. bu arada ben de pastane mamüllerini değil de ev poğaça böreğini daha çok seviyorum. toplanıp Yenaya ışınlaksak mı acaba
inşallah canım sabretmek lazım...
ay ne güzel fikir...keşke yakın olsaydık.annen de iyiymiş sevindim canım..çok soğukya nisan sonuna kadar böyle gider sanırım...
Zehracım keyfini çıkarırsın inşallah...heryer eşya dolu ne kadarını kullanıyorzkı sanki akşam eve varınca 3 saat kullanıyoruz...eşyalara hizmet ediyoruz resmen...taşınınca anlıyor insan ne çok eşya yığıyoruz...
selamun aleyküm kısceleerr
uzun bir aradan sonra bugün yeşil çayımı içtim
sabah iki haşlanmış yumurta, bir domates, bir dilim kepek ekmeği yedim
ara yapmadım
öğlede ne yesem bilmemki :44:
çok teşekkür ederim meyracımve aleyküm selaaam:)
yeşil çay için alkıııış:)))
ben bi fikir veriyim sana:)
öğlen salata olabilir mesela, hem sebze yemeği yerinede geçer:)
eğer evde varsa şuan; yeşil soğanı, limonla ovulmuş kara lahanayı, maydanozu bi güzel karıştırdıktan sonra gereği kadar tuz limon ve zeytinyağını da ekleyerek oluşturduğumuz bu güzel salata; bir menü parçası olarak benden sana bi fikir olabilir dafi ablam:)
cümlelerimde bazen pek bi devrik oluyo
Selam kızlarr.bugün tartıldım ve 3 haftanın sonunda tam 5 kg gitmişş çok sevindim.inşallah 1 hafta sonra 88 göreceğim.
bu sabahk kahvaltım:
1 kayısı yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
1 yeşil biber
1 domates
8 adet badem
1 kuru incir
40 dk tempolu yürüyüş 20 dk bisiklet ve 15 dk kol ve bacak çalıştım.
İlknurcum o marka ürünlerle benim bir arkadaşım zayıfladı kısa sürede çok kilo verdi fakat daha sonra fazlasıyla aldı canım
Sen bizim bildiğimiz yoldan devam et İnan en güzeli en sağlıklısı böyle oluyor
Sağlıklı ve dengeli beslenme ve yürüyüş
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ben geldimmmmmm
Bu gece yine bir sonraki haftaya ertelendi neyse kızları biraz sonra eşim gidip alır kız kardeşimden
Organizasyonda ufak sorunlar olmuş yoksa ne güzel eğlenecektik
Neyse herşeyde bir hayır vardır
Ablacığım çok çok geçmiş olsun
RAbbim tez zamanda şifa verir inşallah ...Aminnnnnnnnnn
Canım ben kullanmıştım onları bir ara :26:
İlk kullandığımda bir ayda 6 kilo vermiştim sonraki ayda bir 4 kilo gitti ama inan bıraktığın anda ne kadar dikkatli beslenirsen beslen iki misli geri alıyorsunYani boşu boşuna para vermiş olursun
Üstelik aracılık yapanlarda bunu sadece para kazanmak için bu kadar övüyor ve bana bunu satan bayan devamlı motive etmek için beni arıyordu ve kendide bebek gibi elinden biberonunu düşürmüyorduneymiş çok sağlıklıymış falan filan diye ama aslında koca bir yalan Bunu birde kendi ürünlerini bedavaya getirmek istersen distirübitör ol diyip üye yapıyorlar ondan sonra onlar kazanıyor sende milleti ikna etmek için yırtınıyorsun ve genelde de benim cevremdekilerden hem zayıflayıp hemde para kazananı görmedim :44: yani paranada yazık sanada
Yine sen bilirsin ama hiç bir hormonel sorunun yok ve istediğinde çok güzel kilolar verebiliyorsunama inan ben o tarz şeylerden 3 farklı marka denedim ve en eşim hesapladığında len hatun neredeyse 1000 lira harçamışsın o saçma şeylere demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?