- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
yorucu bir gündü bugün. sizler nasılsınız kızlar?
demirbaşları gördüm aşağıda Asuman abla, Nursena
bir de Dafi abla var sanırım. umarım hepiniz iyisinizdir
ben de yatayım yavaştan. hepinize iyi geceler diler, geldiğim gibi kaçarım
sağol canım benim.yine düştü tatlım 10 lardaydı bugün ,baş dönmesi yaptı .her şey limonlu ve tuzsuz olunca tansiyonda şaşırdı kendinisağol Ayşe ablacım. senin vesilenle geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür edeyim. yazmayı unuttum sabah.
sen nasılsın? tansiyonun oynamamıştır bugün inşallah...
Yenam kuzum senin adına çok sevindim valla ne güzel olmuş keyfin yerine gelmiş bende isterdim şöyle eski dostlarımla görüşmek ama olmuyo işte herkes evlendi barklandı kopuk birbirimizden hayırlısı diyelim artıkMerhaba yoldaşlar
Çoook güzel bir gün geçirdik.. Çok mutluyum..Bu şarj bana epey gider..:))
Bol bol muhabbet edip bol bol güldük ve bol bol yedik..Arkadaşlarımızdan biri 2.bebeğini yapmış büyütmüşte..Yeni yürümeye başlayan bir canavar olmuş :))
Acaip sevimli ve acaip hareketli..evin altını üstüne getirdi...bizi rahat bıraksın diye evin zararsız olan her yerini emrine verdim.:)
Zaten anne de kıl kadar kalmış çünkü bir saniye oturamıyor..
Şu an evi görseniz korkarsınız bu ev de diğerleri ne dersiniz.
Çok özlemişim yaaa onları, iyiki görüştük.. eski arkadaşlık hiç bişeye değişmez valla..
--
Keşke gelseydiniz bana kızlar çok güzel ve leziz di herşey..alçak gönüllülük smıleyi :))
Canım öncelikle hoşgeldin arkadaşlar gereni sölemişler zaten fazla bişeye gerek yok yaşın ufak rahatlıkla kilo verebilirsin ayrıca Aynura sonuna kadar katılıyorum şişman olmaktansa zayıf olup sarkık olmayı tercih ederdim doğrusuMerhaba ben 17 yasindayin ve 9kiloyum bi spor salonuna uyeligim var ama gitmiyorum diyet yapmak istiyorum ama evdekilerin aldiklari yyecekler yuzunden yapamiyorum biraz motiveye morale ihtiyacim var lutfen yardimci olun bana ne yapmaliyim
Birde korkum zayifliyinca vucudumda deformasyon cok olmasi sarkma vs kollarim falan cok kilolu ve zayiflarsam cok sarkicagindan korkuyorum
Selamün Aleykümmmmmmmmmmm
Çok geçte olsa gelebildim
Bugün yine tansiyonum yerlerdeydi akşam üzereResmen büyük 8 küçük 5 di bir ara :26:
Eşim tutturdu tuzlu birşeyler ye diye ama o an bile yok tuzlu yemem ödem yapar yarın tartı günü diye inat ettimadam bir ara gırtlağımı sıkacaktı az daha başlarım ödemine diye
Şükür şu an yine iyiyim
özel olmazsa neden burnundan getirdi sevgilin?
kıskançlıkmı yoksa?
biz eşimle nişanlıyken bu yüzden baya tartışırdık.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?