Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler esracım bugün ben de epey yoruldum sabah da erken kalktım uyusam iyi olur aslında ama azcık daha durayım ben

iyi akşamlar

menüm

sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı

kepekli tost
5 zeytin

ara
yok

1 bardak zencefilli kür
öğlen
bakla yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 çay bardağı yoğurt

ara
yok

akşam
1 kaşık çorba
2 kaşık bakla
3 kaşık türlü

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

110 dk

sağol Ayşe ablacım. senin vesilenle geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür edeyim. yazmayı unuttum sabah.

sen nasılsın? tansiyonun oynamamıştır bugün inşallah...
sağol canım benim.yine düştü tatlım 10 lardaydı bugün ,baş dönmesi yaptı .her şey limonlu ve tuzsuz olunca tansiyonda şaşırdı kendini

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı az kalorili ve bol eksi bildirimli bi gün diliyorum Cumanız mübarek olsun arkadaşlar
Gece hiç sohbet edilmemiş kızlar yaz geldikçe herkes kendini dışarıya attı geziyo valla ne güzel neyse bende durumlar aynı diyet üç aşağı beş yukarı devam ediyo yaz ortasına kadarda olsa bi 10 kilo daha verebilseydim iyi olcaktı ama bakalım hayırlısı öpüldünüz kızlar

Yenam kuzum senin adına çok sevindim valla ne güzel olmuş keyfin yerine gelmiş bende isterdim şöyle eski dostlarımla görüşmek ama olmuyo işte herkes evlendi barklandı kopuk birbirimizden hayırlısı diyelim artık
Canım öncelikle hoşgeldin arkadaşlar gereni sölemişler zaten fazla bişeye gerek yok yaşın ufak rahatlıkla kilo verebilirsin ayrıca Aynura sonuna kadar katılıyorum şişman olmaktansa zayıf olup sarkık olmayı tercih ederdim doğrusu
Hadi bakalım azmin daim gazan mübarek olsun

Banu ablacım geçmiş olsun dikkat et kendine valla Allah korusun olmadık yerde birden düşer tansiyonun zor durumda kalırsın sağlık herşeyden çok daha önemli biliyosun ablacım

Asuman ablacım günaydın

Hemen kilo bildirimimi yapıp kaçıyorum malum işler beni bekliyo

Geçen hafta : 95
Bu hafta : 94,2
Fark : 0,800

Bunada şükür valla ne diyim

Son düzenleme:
özel olmazsa neden burnundan getirdi sevgilin?
kıskançlıkmı yoksa?

biz eşimle nişanlıyken bu yüzden baya tartışırdık.

:

kiskanclik canm bizimkininkisi hastalik boyutuna ulasti neredeyse!!! bu arada gunaydin hatunlaaaar bol eksili olsun ins gunumuz hemen bildirimimi yapayim diyete donusumun ilk haftasini harika gecirdim gecen hafta 105kg bu hafta 102.5 kg GIDEN:2.5kg sporda 350dk yuruyus birde yarim saat ip atlama

Selamün Aleykümmmm

Herkese hayırlı cumalar
RAbbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri sizlere hayırlı kılıp önünüze sersin inşallah....Aminnnnnnnn

Sabah uyandığımda elektrikler kesikti, tamda bildirim gününde ya gelmezse diye ödüm koptu
Tekrar elektirkler gelene kadar bende sabah işlerinin birazını yaptım
Bir yandan iyi oldu ama en azından kahvaltıdan sonrasına daha az iş kaldı

Geleyim bildirimime

Geçen hafta; 97.4 kg
Bu hafta; 97 kg

Giden; - 0.4 kg

Sporum; 120 dakika

günaydınn kızlarrr...hayırlı cumalar herkezee...dilerim herkezz çok güzel kilocuklar vermiştirrr....bende kara bulutlar devam ediyorrrr...84 den 82 ye direk geçiş yapmıştım...83 ün hatrı kalmışşş..bana dönüş yaptı..83 lerdeyim yinee..buda geçer inşallah demekten başka bişiyim yok...

kilo bildirimi...

kilo::83.0

spor...yok tabikinee....

bu ara çok kötü bi öğrenciyimm..ama hayatım oldukca dalgalı hoş görün...bu arada yine sınav dönemi..kitaplarımla kendi kabugumdayım yineee....

GUNAYDINNNNNLARRR
KIZLAR NASILSINIZ
ben gayet iyiyim çünki 1,5 yıl once gördüğüm 91,9 rakamından da asagı ındım artık cok şükür Allahım ne oldu bılıyormusunuzz o kadar adapte olmusum kı 91,9 dan asagı ınemeyegım sanıyomusum demek
sabah salonda tartıldım 91,6 cıktım sevındım cunlkı benım ıcın gercekten cok onemlıydı ve bunu kırdım artık neyse banyoda tarılayım dıye gıttıgımde 93,1 cıktım defalarca tartıldım yıne aynı tartının yerını degıstırdım Allahım yıe aynı ve eğilip dikkatlı bakınca aslında onun 91,3 oldugunu fark ettım ve cok sasırdım beynım bunu anlamak bıle ıstemedı
ama cok şükür olduu

neyse ASUMANCIM KILOM------91,3
SPOR----------450 DK

kılo veren veremeyen emek veren arkadaslarımı kutluyorumm 90 lara 89 lara inşallahhh

Son düzenleme:
selamun aleykum canlar
insallah herkes afiyettedir

gecenlerde tartimin pillerini degisince bizi 7kilo az tarttigini gördük
bayagi bir $ok yasadim ,bittim artik "dedim
esim psikologa götürdügü beni
artik onun destegi ile diete devam edicem

bana söyledigi tavsiyeleri sizlerlede paylasirim insallah

bunlar dün görüstüklerimiz

- ara ögünleri kaldirdik( seker hastalari haric,ara ögünlere beyin ve mide alisinca,hergün ayni saatte yeme sinyali veriyormus)
-günde 3 ögün yenmeli ve ögünler arasi 5 saat birakilmaliymis
-her ögünde ,yemekten sonra en az 20 dak. yerimizden kalkmadan beklememiz gerekirmis

147.7
bu sabah 144.9

cumaniz mübarek olsun

Son düzenleme:
kızlar günaydın dün giremedim ihale falan varken bayağı yoğunduk yani sizler ne yaptınız yine herkesler üşüşe geçmiş ben hafta iiç 93 hatta 92.8 i bile gördüm ama bugün 93.6 çıktım o yüzden 93.6 baz alalım asucum. niye böle oluyor anlamıyorum moralim bozuk valla ya

günaydın hayırlı cumalar ne güzel gene patır patır( banudan alıntıdır :)) gitmiş kilolar dahada dahada bol eksili günler inşallahhh hepimize

geçen hafta :101 kg

bu hafta :100,5 ( 3 kere tartıldım sabah karanlıkta farklı farklı çıktı ortalaması bu :)

giden :0,500 gr

sporum 60 dk yürüyüş

asumancım eline emeğine sağlık kuzum

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.iyikide katılmışım diyorum çünkü sürekli lafta kalan diyet düşüncesini dün uygulamaya geçirdim:) 3 senede yaklaşık 25 30 kilo aldım.şuan 92.8 im boyum 177.artık boyda kurtarmıyor kiloyu dün isveç diyetine başladım. bu kilolar artık iyice psikolojimi bozmaya başladı.eski halime dönmek istiyorum.Allah herkesin gönlündeki kiloya düşmeyi nasip etsin. gerçekten çok etkili hayatın her alanında

Günaydınlar güzeller,
hepinize güzel bir cuma günü ve güzel bildirimler diliyorum.

benim geçen haftaki kilom 81.2 kg, bu hafta ise 80.8 kg. fark 400 gr. sporum ise 135 dakika.

Asuman ablacım şimdiden ellerine sağlık. çok yoruyoruz seni...

Gunaydin genclik

İs yolu gozuktu bana hemen artilarimi yazip isinlanicam

95.3 +800 gr.

110 dk.yuruyus

Opuldunuz en sulusundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…