Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba yoldaşlar

Çoook güzel bir gün geçirdik.. Çok mutluyum..Bu şarj bana epey gider..:))

Bol bol muhabbet edip bol bol güldük ve bol bol yedik..Arkadaşlarımızdan biri 2.bebeğini yapmış büyütmüşte..Yeni yürümeye başlayan bir canavar olmuş :))
Acaip sevimli ve acaip hareketli..evin altını üstüne getirdi...bizi rahat bıraksın diye evin zararsız olan her yerini emrine verdim.:)
Zaten anne de kıl kadar kalmış çünkü bir saniye oturamıyor..
Şu an evi görseniz korkarsınız bu ev de diğerleri ne dersiniz.
Çok özlemişim yaaa onları, iyiki görüştük.. eski arkadaşlık hiç bişeye değişmez valla..

--

Keşke gelseydiniz bana kızlar çok güzel ve leziz di herşey..alçak gönüllülük smıleyi :))

Yenoşumm ne güzel şarj olmuşun kuşumm , eski arkadaşlıklar candır , ama yenilerde can adayıdır dimiii

banada lazım bu aralar böyle bir gaz , napsamki bilemedimm ....

alçak gönüllülük smileyi sana çok yakışmış kuzum , oohhh o leziz şeyler için ellerin dert görmesiinnnnn

çok sevindim Yenam, ne güzel bir gün geçirmişsin
o bıcırık da tüm sevimliliğine rapmen evin altını üstüne getirmiştir kesin

keşke gelebilseydik valla, ışınlanma bulunsun bi an önceee.

bugünkü menümü yazayım ben de :)

kahvaltı
1 tane tatlım puding
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 fincan sütle kahve

öğle
7 kaşık kabak sote
1/3 simit
1 kase yoğurt

ara
1 tane elma
2 tane yulaflı kurabiye
yeşilçay

akşam
6 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara
1 tane kivi
1 tane acitiva

3 mil leslie yaptım bugün. 3 litre suyumu da bitiririm yatana kadar.

tatil öncesi azami dikkat göstereyim dedim
inşallah 79u görürüm yola çıkmadan da, gelene kadar da korurum. bu arada tatil planımız ikiye bölündü. iki gün de bozcaadada kalmaya karar verdik. inşallah hava güzel olur.

evet Esoşumm ışınlanma bıulunsun bi an öncee )

napıyon kuzumm ? ben mutfaktayım , herifim salonda ikide birde gelip bakıyo , bende çay yapıyom deyip geri yolluyom onuu

özel olmazsa neden burnundan getirdi sevgilin?
kıskançlıkmı yoksa?

biz eşimle nişanlıyken bu yüzden baya tartışırdık.

çok sevindim canım güzel dakikalar geçirdiğine:)

bencede eski dostlukların yeri hep farklı oluyo.....
heleki lise....
üniye gitmedim bilmiyom:)

yenacım birde beyzuş ablaya birşey sormak istiyorum bende, senin ona ulaşman mümkünmü??:44:

Meyramm Konyada oxford vardıda senmi okumadın sanki cücüşümmmm )))

ayyyy sanki ilk defa evimi temizliyorum, bu sefer bu ev işi bana pek zor geldi
yap yap bitmek bilmedi bi türlü, iyiki sabahtan başlamışım yani, yoksa düşünemiyorum artık......
normalin 2katı sürede ancak bitti işim, 2haftadır grip olunca adam gibi bi süpürüp silemeyince ondan baya uzun sürdü galiba......
neyseki çok şükür bitti bi wc ve lavabosu kaldı, onu da yarın falan hallederim artık diplice:)

daha yemek yapıcam, aman beyimiz bugünde salçalı makarna yiyiversin yoğurtla:)
salçalı makarna yapıvericem tamam.....

benimde az önce midem bişeyler istedi, içicek bişeyler, bende süte tarçın karıştırdım içtim, iyi oldu biraz.

Yenam gününün güzel geçmesine çok sevindim canım senin pozitif enerjin bize de yansıdı bile:))
Ben de sabah 9 d evden bir çıktım daha yarım saat oldu eve geleli öğleden sonra bir ara uğrayıp ev halkını doyurup tekrar çıktım çarşı pazar market gezdik arkadaşta da çay kahve. İçtik çok yoruldum ben de
Daha yarına d gidilecek yerler varmış ama ben evimin kadını olayım diyorum

Merhaba ben 17 yasindayin ve 9kiloyum bi spor salonuna uyeligim var ama gitmiyorum diyet yapmak istiyorum ama evdekilerin aldiklari yyecekler yuzunden yapamiyorum biraz motiveye morale ihtiyacim var lutfen yardimci olun bana ne yapmaliyim
Birde korkum zayifliyinca vucudumda deformasyon cok olmasi sarkma vs kollarim falan cok kilolu ve zayiflarsam cok sarkicagindan korkuyorum

iyi akşamalr hatunlarrr

oh ohhh herkeste keyifler iyi ne güzel Allah keyifsiz ve huzursuz bırakmasın.

Eşim babamgile gitti.bende uğrayıp geldim görümcem geldi bucaktan bir kahve içimlik uğradı gitti uzun zamandır görüşmüyorduk iyi oldu.

menüm

sabah: 1 yemek kaşığı menemen,1 dilim tam buğday ekmeği, salatalık domates,açık bir b ardak çay

ara 2 kepekli galeta ve 1 fincen sütlü nescafe şekeriz

öğle:ıspanak yemeği 1 kase yoğurt

ara:1 adet kırmızı elma

akşam: 1 patlıcandan az karnıyarık. yarım kase yoğurt ,1 servis kaşığı makarna, 1 kase salata

ara meyve veya tarçınlı süt olabilir

2 fincan yeşil çay ve asıl mesele az suuuu yeteri kadar su içemiyorum herhalde 1,5 litre anca içmişimdir

işte böleee..

canım benim aramıza hoşgeldiinn , öncelikli olarak bu kararından dolayı seni tebr,k ediyorum tatlımmm

ne güzel erken yaşta bu durumdan kurtulmak için kolları sıvamışsın , zaten yaşın ititbariyle metabolizmanın saat gibi çalıştığı bir dönemdesin , biraz yediklerini içtiklerini düzenlersen bu durumdan kurtulabilirsinn

senin yaşlarında olup , burda kilo veren arkadaşlarımız var , sende onlardan biri olursun inşAllahhh

şunu söyleyim sana ; ben şişman olup gergin bir vücuda sahip olmaktansa zayıf olup biraz sarkmış bir vücuda sahip olmayı tercih ederimmm

bu işi zamana yayıp kalıcı kilo verdiğinde bu sıkıntıların olmayacaktır emin ol

evdikileri uyar , ama yok olmuyorsa, yeme tatlım yada en aza indir bu durumu , porsiyonlarını küçült , hayatına biraz hareket kat , HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAKKK

Aramıza hoşgeldinnn
Emin ol buradaki enerjiyle motivasyonun tavan yapar İnşallah hedefine ulaşırsın sende

selamün aleyküm şekerler
yoğun bir günden sonra az önce eve geldim çok şükür.
sabah spor,sonrasında malum temizlik günümdü akşam da babamlara gittim yarın sabah erkenden köye gidecek göreyim dedim derken bu saat oldu.

esracım sana ve anneciğine geçmiş olsun canım

hoşgeldin pıtırcık
kendin için hayatın için bir karar vermişsin mutlaka uygula tatlım.annenle bu konuyu konuş canım daha özen göstersin senin için yemeklerde,mesela daha az yağlı daha az tuzlu gibi.çok sık da börek kek tatlı gibi şeyler yapmasın,sonuçta kilo sadece estetik olarak değil sağlık olarak da çok büyük sorun.kilo verirken sıkılaşmak ve sarkmamak için spor yapmalısın,bak hazır üyeliğin de varmış hiç ertelemeden hemen yarın git va başla canımcım,sporla birlikte zayıflarsan o korkuların yersiz olacak
kendine kilo çizelgesi yaparak başlayabilirsin,ve en önemlisi buradan kopma hergün gel oku ve yaz,sonra gitsin kilocuklar zaten yaza ne kaldıki daha zayıf girmek istemezmisin

Selamün Aleykümmmmmmmmmmm

Çok geçte olsa gelebildim
Bugün yine tansiyonum yerlerdeydi akşam üzere Resmen büyük 8 küçük 5 di bir ara :26:
Eşim tutturdu tuzlu birşeyler ye diye ama o an bile yok tuzlu yemem ödem yapar yarın tartı günü diye inat ettim adam bir ara gırtlağımı sıkacaktı az daha başlarım ödemine diye
Şükür şu an yine iyiyim

evet Esoşumm ışınlanma bıulunsun bi an öncee )

napıyon kuzumm ? ben mutfaktayım , herifim salonda ikide birde gelip bakıyo , bende çay yapıyom deyip geri yolluyom onuu

Canım tam cevap yazıyordum dışarı çıkmamız gerekti. mesajını da zaten saatler sonra gördüm, pc açık kalmış. kusura bakma cücüşüm. iyiyim ben kuzum, sen nasılsın?
iyi taktik bulmuşsun bu arada

sağol Ayşe ablacım. senin vesilenle geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür edeyim. yazmayı unuttum sabah.

sen nasılsın? tansiyonun oynamamıştır bugün inşallah...

yorucu bir gündü bugün. sizler nasılsınız kızlar?

demirbaşları gördüm aşağıda Asuman abla, Nursena
bir de Dafi abla var sanırım. umarım hepiniz iyisinizdir

ben de yatayım yavaştan. hepinize iyi geceler diler, geldiğim gibi kaçarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…