Merhaba yoldaşlar
Çoook güzel bir gün geçirdik.. Çok mutluyum..Bu şarj bana epey gider..:))
Bol bol muhabbet edip bol bol güldük ve bol bol yedik..Arkadaşlarımızdan biri 2.bebeğini yapmış büyütmüşte..Yeni yürümeye başlayan bir canavar olmuş :))
Acaip sevimli ve acaip hareketli..evin altını üstüne getirdi...bizi rahat bıraksın diye evin zararsız olan her yerini emrine verdim.:)
Zaten anne de kıl kadar kalmış çünkü bir saniye oturamıyor..
Şu an evi görseniz korkarsınız bu ev de diğerleri ne dersiniz.
Çok özlemişim yaaa onları, iyiki görüştük.. eski arkadaşlık hiç bişeye değişmez valla..
--
Keşke gelseydiniz bana kızlar çok güzel ve leziz di herşey..alçak gönüllülük smıleyi :))
Merhaba yoldaşlar
Bol bol muhabbet edip bol bol güldük ve bol bol yedik..Arkadaşlarımızdan biri 2.bebeğini yapmış büyütmüşte..Yeni yürümeye başlayan bir canavar olmuş :))
Acaip sevimli ve acaip hareketli..evin altını üstüne getirdi...bizi rahat bıraksın diye evin zararsız olan her yerini emrine verdim.:)
Çok özlemişim yaaa onları, iyiki görüştük.. eski arkadaşlık hiç bişeye değişmez valla..
--
Keşke gelseydiniz bana kızlar çok güzel ve leziz di herşey..alçak gönüllülük smıleyi :))
selam hatunlaar.Diyete aynen devam ama dun ugruyamadim temizlik bi yandan bi yandan nisanlanan arkadasa gittim sonrasinda arkadaslarla kahve ictik..tabi sevgilim kahvemi burnumdan getirdi.. aksamdan bu yana ne keyfim nede moralim var.. sanirim biraz mesafeli olmam lazim yoksa canim dedikce canimi cikaricak ve sinir sistemi diye biseyde kalmicak bende..yarin tartida cok eksi gorup moralim biraz yerine gelicek ins.. ogle menumde patatesli bezelye vardi 180 gram,40 gramda peynir birde kocaman bardak su.. 6 gibi ara ogunum az yagli yogurt ve aksamlik olarakta son 9da ye dedi bana mevsim salatasiyla birlikte kasarli kepek ekmekli tost.. somrada ugrucam az isleri yoluna koyayim :13:
Merhaba yoldaşlar
--
özel olmazsa neden burnundan getirdi sevgilin?
kıskançlıkmı yoksa?
biz eşimle nişanlıyken bu yüzden baya tartışırdık.
çok sevindim canım güzel dakikalar geçirdiğine:)
bencede eski dostlukların yeri hep farklı oluyo.....
heleki lise....
üniye gitmedim bilmiyom:)
yenacım birde beyzuş ablaya birşey sormak istiyorum bende, senin ona ulaşman mümkünmü??:44:
Meyramm Konyada oxford vardıda senmi okumadın sanki cücüşümmmm)))
Merhaba ben 17 yasindayin ve 9kiloyum bi spor salonuna uyeligim var ama gitmiyorum diyet yapmak istiyorum ama evdekilerin aldiklari yyecekler yuzunden yapamiyorum biraz motiveye morale ihtiyacim var lutfen yardimci olun bana ne yapmaliyim
Birde korkum zayifliyinca vucudumda deformasyon cok olmasi sarkma vs kollarim falan cok kilolu ve zayiflarsam cok sarkicagindan korkuyorum
Merhaba ben 17 yasindayin ve 9kiloyum bi spor salonuna uyeligim var ama gitmiyorum diyet yapmak istiyorum ama evdekilerin aldiklari yyecekler yuzunden yapamiyorum biraz motiveye morale ihtiyacim var lutfen yardimci olun bana ne yapmaliyim
Birde korkum zayifliyinca vucudumda deformasyon cok olmasi sarkma vs kollarim falan cok kilolu ve zayiflarsam cok sarkicagindan korkuyorum
esracım sana ve anneciğine geçmiş olsun canımİyi geceler güzeller :)
eve yeni geldik. geçmişe bakayım dedim biraz. nasıl bir soğuk var, sanırım üşüdüm çok. yine kulağım ağrıyor
Yasemin abla, Asuman abla burası da aynı yani. bildiğin kış geri geldi...
-----
Annem de üşütmüş sanırım. ciğerlerim ağrıyor diyip durdu akşam boyu. siroz yüzünden üşüttüğünde su doluyor ciğerlerine. umarım toparlar yarın. sıkı sıkı tembih ettim dinlen diye. aklım onda kalacak toparlanamazsa...
Allah tüm hastalara şifa versin. o minik kuzuya da inşallah...
hoşgeldin pıtırcıkMerhaba ben 17 yasindayin ve 9kiloyum bi spor salonuna uyeligim var ama gitmiyorum diyet yapmak istiyorum ama evdekilerin aldiklari yyecekler yuzunden yapamiyorum biraz motiveye morale ihtiyacim var lutfen yardimci olun bana ne yapmaliyim
evet Esoşumm ışınlanma bıulunsun bi an öncee)
napıyon kuzumm ? ben mutfaktayım , herifim salonda ikide birde gelip bakıyo , bende çay yapıyom deyip geri yolluyom onuu
selamün aleyküm şekerler
yoğun bir günden sonra az önce eve geldim çok şükür.
sabah spor,sonrasında malum temizlik günümdü akşam da babamlara gittim yarın sabah erkenden köye gidecek göreyim dedim derken bu saat oldu.
esracım sana ve anneciğine geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?