Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İddadaşım tebrik ederim Azmin daim olsun inşallah

Canım hoşgeldin ozaman aramıza azmin daim gazan mübarek olsun

Canım hoşgeldin ozaman aramıza azmin daim gazan mübarek olsun[/QUOTE]

hoşbulduk canm çok teşekkürler.umarım hepimiz bu kilolardan kurtuluruz..

merhaba fıstıklar..
istanbul dönüşü iki evin temizliği, dolap yerleştirip yazlıkları çıkarmaya çalışma,ütüler falan derken ihmal ettim sizi.
dün de çalışmaya başladım..bu gün nöbetçiyim. bir yandan akşam yemeklerini hazırlıyorum.. 7 günlük tatilin faturasını 10 gün de insanüstü çalışarak ödicem yine:44::44:

Egedeniz, Aynurun ailesinin tavuk çiftiliği yağan dolu sonucu harap oldu, kendileri de arabada mahsur kalmış. Aynur çok üzgündü o yüzden...

teşekkür ederim yazdığın için. haberim yoktu.

daficim çok geçmiş olsun.. diyabet zor bir hastalık.. ve hayal edemediğimiz bir çok seye sebep olabiliyor. sende kendine çok dikkat et. ailede diyabet varlığı sonraki nesillerde çıkma olasılığını arttırıyor.
aslında tüm bunlardan beslenmenin önemi de çıkıyor ortaya. şeker, un ve tuz.. bu üç beyaz zehir içten içe çürütüyor bizleri. bir an önce kurtulmalıyız..

aynurcum çok geçmiş olsun. umarım sadece mal hasarı vardır. herkesin canı sağ olsun.. her şey kısa zamanda yoluna girer inşalllah..

dün diyet günlüğüm çok iyi idi.

ama bugün hiç iç açıcı değil di ((( vakitsizlikten düzensiz yemek yedim saçma sapan

ben emekli olmak istiyorummmm

ben de.. ben de.. ben deeeeeeee.........

şükredelim ama kendimizi korumaya ve sağlığımızı düzeltmeye de devam edelim..

asucannn benim geçen hafta da 93.6 ydı cnm tık ilerlemedi

kızlar bu arada korse alacağım ben ama karar veremedim hangisi en iyi sonuç verir benim göbek can simidi kalça basen var yarım korseleri giysem de aşağı doğru yuvarlanıyor o yüzden tam boy korse alayım diyorum ama marka hangisi ii olur bilemedim şöle dümdüz yapsa göbücüğümü malum mayısta düğün var elbise giyerim büyük ihtimal. kullanıp ta memnun kaldığınız varsa yazarsanız sevinirim şekerler öpüyom şimdilik

egedeniz hoş geldin cnm özlettin valla

dafi ablacım babacığına çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin inşallah.

yenacım maşallah çok güzel geçirmişsin inşallah hep öyle olur. o kadar ihtiyacı oluyor ki insanın güzel geçen günlere:)

yeni gelen pıtırcıklarımız hoşgeldiniz.

ah ah esracım dafi ablan kapağı açık bırakıp uyumuş yine

çok sağol egedenizcim çok doğru söylüyorsun önceden önlem almak gerekiyor. dert bir kere geldimi göndermek çok zor.
bizim ailede şeker hastalığı yoktu.babamda tedavi esnasında şeker çıkmaya başladı verilen ilaçlardan dediler önce, sonrada diyabet olup çıktı

canım çok sağol Allah razı olsun

Son düzenleme:
kilo bildirimi
asucum geçen haftayı hatırlamıyorum ama 89.3 tü gibi geliyor bana

kilo : 88
spor : yok

iyi ki geçmişi okumuşum.. bu günün bildirim günü olduğunu unutmuştum..

geçen hafta bildirim yapamamıştım. ondan öncede neydi kilom hatırlamıyorum..

ama şimdi tartıldım.. kahvaltı falan da yapmıştım..
85,5 çıktım..

selamün aleyküm hayırlı cumalar
kilo bildirimim

geçen hafta >> 88,4
bu hafta >> 86.7
aradaki fark >> 1,7

spor >> 430 dk

Arkadaşlar merhaba
geçen hafta kilo:98.600 kilo:98.3 çok az gram oynamış, spor:80 dakika
üzüldüm ama yürümeyince olmadığını tartı tam gösterdi
Başaran arkadaşlara bravo diyorum tebrik ediyorum önümüzdeki liste için de gözüm çoook yükseklerde diyorum
yılmadan yıkılmadan devam hepinize sevgiler

Son düzenleme:
kızlar herkese merhabalar....ben bu kilomdan hiç birşey anlamadım yaaaaaa,aslında diyet motivasyonumda tamamen kayboldu inşallah bulucam onu ama bakalım ne zaman....geçen hafta 91 800 bu hafta 90 800.....bu aralar hiç bir kısıtlamam yok yedikçe yiyesim geliyor..hamilemiyim diye düşündüm ama oda yok çok şükür...yani bu kadar yememin sebebi belli değil henüz...neyse hayırlısı diyelim artık...kilo veren herkesi tebrik ediyorum....HAYIRLI CUMALAR....

GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN TÜM DUALARINIZ
DİLEKLERİNİZ DİLİNİZE DÜŞSÜN.
RABBİMİN KATINDA KABUL OLSUN...
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN

selam kızlar nasılsınız...36 sayfa geçmiş birikmiş bi göz atayım...:)

kilom..
geçen hafta..108.2
bu hafta.......107.5

spor 60 dk yürüyüş

esraaa aynı beeeyyaaaa:))))))))))))))

işte ben yemekten sonra 20 dakkada varya çocukların kalan tabaklarını ekmeklen sıyırıyorum:)))))))))))))) ondan bu haldeyimmmmmmmmmmmmmmmmm

maşşşaaalllahhhhhh
2 paket sana yağğ azmı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…