nevincim rabbim beraberce mutlu birşekilde yaşlanmayı torunları kucağınıza almayı nasip etsinn..:))
yenacım geçmiş olsun kuzuna üzüldü haklı olarak ama atlatır inş çogu gitmiş azı kalmışş....
ay benim küçük cadı benim pcde olmamı fırsat bilip elk.süpürgesiyle oynuyodu es kaza düğmesine bastı makine çalışınca ödü koptu çığlık çığlığa kucağıma attı kendinii...:))yamyam herşeyi karıştırmasa olmazz...
dünde balkondan yorganları yastıkları topladım tam balkon camının altında sünger var onun üstüne yığdım...balkon kapısını kilitleyip yatak odasına gittim iki dakka bi ağlama sesi o yorganları tırmanıp cama asılmış tam belinden asılı kalmış orda ne ileri ne geri canı acıyınca ağladı tabi...çok fena bunlar iki dakka gözünü üstlerinden ayırmıcann....ben büyük kızımda hiç yaşamadım böyle şeyler çok oturaklı bi bebekti...bu tam bebek firarda...:))
Zeynepcim seni okudukça kendimi temizliğe vurasım geliyor maşallah ne güzel misss gibi oldu evinGüle güle kirlensin artık,hatta mümkünse uzuuuun bir süre kirlenmesin
Sinüzit içinse bunu 3-5 gün yapmak faydalı oluyor,duruma göre daha da uzun yapılabilir,bir zararı yok,sürekli yapan bunu ritüel haline getiren arkadaşlarım var.Denenmiş bir öneri ve kesinlikle çok iyi geliyorGeçmiş olsun sana da..
Ben artık her daim otuz yaşındayım modundayım 11 yıllık evliyim bir erkek bir kız çocuğu annesiyim çalışıyorum doğumlarla beraber artan ailem topaklanan sevgi yumağı evime sonrasında ben kilolarımla da katkıda bulunarak sayıyı koruyup hacmi genişlettim iyi bir okurum azıcık tembelim hareketsiz azalma bekleyince bilakis artışa şahit olduğum için bahane bulamadığım zamanlarda yürüyorum
nevincim rabbim beraberce mutlu birşekilde yaşlanmayı torunları kucağınıza almayı nasip etsinn..:))
yenacım geçmiş olsun kuzuna üzüldü haklı olarak ama atlatır inş çogu gitmiş azı kalmışş....
ay benim küçük cadı benim pcde olmamı fırsat bilip elk.süpürgesiyle oynuyodu es kaza düğmesine bastı makine çalışınca ödü koptu çığlık çığlığa kucağıma attı kendinii...:))yamyam herşeyi karıştırmasa olmazz...
dünde balkondan yorganları yastıkları topladım tam balkon camının altında sünger var onun üstüne yığdım...balkon kapısını kilitleyip yatak odasına gittim iki dakka bi ağlama sesi o yorganları tırmanıp cama asılmış tam belinden asılı kalmış orda ne ileri ne geri canı acıyınca ağladı tabi...çok fena bunlar iki dakka gözünü üstlerinden ayırmıcann....ben büyük kızımda hiç yaşamadım böyle şeyler çok oturaklı bi bebekti...bu tam bebek firarda...:))
Asumanzeynep kolay gelsin.Kızlar bugün listeleri akşam yaparım ancak
Cadı kız uyumadı sabahtan beri :))
nereye kaçarsa kaçsın kurtuluşu yok fıstığın bakalım kim kapacakKaç fıstık kaaaç diyesim geldi bi an
:)))))
saol canım..ee biraz sitem edim dedim aslında hakkım yok elimden olmadan çok ihmal ediyorum çok değer verdiğim sizleri...canımya ben diğer günlerden ziyade evlilik yıldönümlerine önem veririm eşimde..bu sefer tabularını yıktı çiçeğim işyerine geldi utandım...
Desteğinizi herzaman hissediyorum ama bende iş yok..tutamadım boğazımı..
inşallah canım gidebiliriz..eşim pek düzenli izin kullanan biri değil..mali işlerle ilgilenince...sağlık olsun...
bu arada dönerci Ali usta işyerime 1 km uzaklıkta. eşimin en sevdiği mekandır sıksık kendini yemeğe götürtür oraya...keşke gelseydiniz size pasta ısmarlardım...
Saol canım benim amin...
saol ablacım Allah razı olsun...
saol şekerim...özlenmezmiyiz tabisi özleniriz...
bak canım senin baya uzadı doktora git öksürük varsa kesinlikle ciğerlerini muayene etsin ben ne çektim...ince ince sızmış içime virüs..
saol ablam Allah razı olsun...
benim ifadelerim nereye kaybolmuş ki...
Ben cuma tartısına katılmadım henüz ama gelmişken bende hesabımı vereyimMaksat ayağım alışsın :)))))
Geçen hafta cuma 101,3
bu hafta:102
700 gr artan fit fücudum ile kendimi napsam nerelere vursam bilemiyorum
Ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Nevinim kuzum nice mutlu senelere inşallah mutlu mesut öpüyorumselamlar herkese...
Esra ve Aynur beni neden özlemediniz ki sizzz
herkesin iyi olmasını diliyorum.dün bizim evlilik yıldönümümüzdü...bu yılda şişkoydum inşallah seneye farklı olur ama güzel bir gündü benim için...pastam çiçeğim hediyem hepsi çok güzeldi...Allah ağzımızın tadını bozmasın hiçbirimizin...
Aynurum bugün doğru günmüymüş diyet için bende bugün tekrardan başladım ...
Asuman ablacım kilom aynı 100 kg...dünki yediklerimden sonra aynı çıktım aslında vermişim demekki...
Esracım tatil fotoları çok güzel ne güzel değişiklik olmuştur canım çekti..bizde doru düzgün tatil yapamadık tatil niyetine memlekete gidince daha çok yoruluyorum ben...ama vakit bulunca ailemi görmek daha cazip geliyor...
kızlar disipline girmem şart şundan azcık bundan da yiyeyimle yapamıyorum bu işi ciddi anlamda ne kadar listelere karşı olsamda besin değişimlerine dikkat ederek vede porsiyon küçülterek başlıyorum bugün...
Yenam kızının canı çok sıkılmış belli ama inşallah biran önce kurtulur zor tabi gençlikteÇok inanarak gitmişti bugün bitecek diye...Büyük hayal kırıklığı yaşadı...
Şu an biraz daha iyi gibi..
Bugün iş var aklım onda kalıcak.
Asuman ablacım kolay gelsin sen işlerine bak ablacım zaten bu hafta liste hiç iç açıcı değil hayırlısı diyelimKızlar bugün listeleri akşam yaparım ancak
Cadı kız uyumadı sabahtan beri :))
Ben ne yapsam da şu yemek öğünlerimin bir düzeni yok,acıkmadan yiyemem ,doymadan huzursuz olurum.sizlerinn şu azmini gördüm okudum ya ,gıpta ettim vallahi.ben yanlızca spor yapabiliyorum ,tae-bo ile haşır neşirim son 1 aydır,90 kiloyum.6 aylık bir oğluşum var.emiyor, ilgi istiyor ,ev işleri yemek derken bana oğlumun uykusu esnasında kalan bir kaç saatlik molada spor yapmak kalıyor.tabi 1 ayda incelemedim lakin kıyafetlerimden anladığım kadarıyla su ve ödemlerimde azalma var sanırım !! birde şu dukan diyeti çok trend olmuş,yahu o kitabı yazan adam kalp krizinden gitmiş dikkat etsin yapan hanımlar fakat görümcem yapıyor kadın bi kaç ayda 30 kilo verdi .bravo dedim imrendim .....
Badell sen kaç yaşındasın kaç yıldır bu kadar fit bir vücuda sahipsin
Ben ne yapsam da şu yemek öğünlerimin bir düzeni yok,acıkmadan yiyemem ,doymadan huzursuz olurum.sizlerinn şu azmini gördüm okudum ya ,gıpta ettim vallahi.ben yanlızca spor yapabiliyorum ,tae-bo ile haşır neşirim son 1 aydır,90 kiloyum.6 aylık bir oğluşum var.emiyor, ilgi istiyor ,ev işleri yemek derken bana oğlumun uykusu esnasında kalan bir kaç saatlik molada spor yapmak kalıyor.tabi 1 ayda incelemedim lakin kıyafetlerimden anladığım kadarıyla su ve ödemlerimde azalma var sanırım !! birde şu dukan diyeti çok trend olmuş,yahu o kitabı yazan adam kalp krizinden gitmiş dikkat etsin yapan hanımlar fakat görümcem yapıyor kadın bi kaç ayda 30 kilo verdi .bravo dedim imrendim .....
Canım hoşgeldin ozaman sende aramıza hep beraber güzel kilolar vericez burda bebişin maşallah çok tatlı rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah ne güzel spor yapabiliyosun yediklerinide bi nebze azaltsan çok rahat kilo verirsin eminim bide emziriyosun sonuçta neyse çok uzattım anladın sen onu azmin daim gazan mübarek olsun
Asunun yaramaz misafiri sayesinde listeye geç kalmaktan yırtmış bulunmaktayım
nasıl korka korka geldim sbahtan beri temizlik pasta börekle ugrasıyorum
aksam 5aile gelecek eşimin iş arkadasları heray birinde topalanıyoruz bu ay sıra bizde
bakalm uzun zamandır bukadar kalabalık bay-bayan karısık misafir grubum olmamıstı inşallah beceririm alnımın akıyla.
ay nerdeyse veda eteye baslyacaktım bildirim yapmadan:))
asucum bu hafta 98.8 im.gecen hafta tartılmadım önceki haftayı unuttum.istersen bir önceki haftaya 99 yazalım.
Kitkurdu,Ben 37 yaşındayım.Bana n'olduysa doğumdan sonra ki emzirme döneminde oldu.Yaklaşık 3,5 sene öncesine dayanıyor yani dobikliğimin hikayesi.Doğumdan sonra 76 kilo olan ben kendimi bir kaç ay içinde 90 kiloya ulaşmış buldum.Sonrasında da birer ikişer artarak 100 kiloya geldimGeçen yaz diyetisyen eşliğinde 90 kiloya indim,harika da gidiyorum ama diyetisyenim çalıştığı yerden ayrılınca,kışında etkisiyle eski halime döndüm Doğumdan öncede çok bi kilo sorunum olmadı hiç..Önceleri 1.72 boya kilom 56-58 idi.Sonra evlendim yıllar geçtikçe kilom 75-76 oldu.Bazen kışın 80 kilo olurdum onuda hemence verirdim.O halimden memnundum.Şimdi ki hedefimde zaten eski halime dönmek.75-80 arası olayım başka bir şey istemiyorum.
Benim fit "ficut"hikayem böyle..
Ya senin ki?
nereye kaçarsa kaçsın kurtuluşu yok fıstığın bakalım kim kapacak
ay gözümde canlandırdım bir ançok şekerdir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?