Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim Zeynepçim amin....

Yenacım
bu arada kızına üzüldüm demekki ne kadar sıkılmış...

keşke hiç kirlenmesee....:)))

tamam bunu ilk fırsatta deniyeceğim teşekkürederim canım....

cadı kızım ağlıyo ben bi onu uyutup işlerime devam edeyim yoksa hiç bitmicekk....

öptüm hepinizi..

Allaha emanet olun...

O zaman kaç yıldır 30 yaşındasın diye mi sormalıyım Ama en iyisi otuzda kalmak bence de
Bende oğlumun doğumundan önce çok sıkı bir okurdum,kitap okumadan bir günüm bile geçmedi uzun yıllar.Artık eskisi kadar olamasa da yine okuyorum.Şimdilerdeyse en büyük zevkim uyumadan önce cnbc-e de ve e2 de dizi izlemek :))))

zeynep senin kuzu tam bebek firardaymış gerçekten

Kızlar bugün listeleri akşam yaparım ancak
Cadı kız uyumadı sabahtan beri :))
Asumanzeynep kolay gelsin.

Ben cuma tartısına katılmadım henüz ama gelmişken bende hesabımı vereyimMaksat ayağım alışsın :)))))
Geçen hafta cuma 101,3
bu hafta:102

700 gr artan fit fücudum ile kendimi napsam nerelere vursam bilemiyorum

Ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Kaç fıstık kaaaç diyesim geldi bi an

:)))))
nereye kaçarsa kaçsın kurtuluşu yok fıstığın bakalım kim kapacak

ay gözümde canlandırdım bir an çok şekerdir eminim

enemm çok yakınmış hakikaten :) benim de eşimin favori mekanı.

inşallah bi dahaki sefere uğrarım sana da canım :)

Badell sen kaç yaşındasın kaç yıldır bu kadar fit bir vücuda sahipsin

Ben ne yapsam da şu yemek öğünlerimin bir düzeni yok,acıkmadan yiyemem ,doymadan huzursuz olurum.sizlerinn şu azmini gördüm okudum ya ,gıpta ettim vallahi.ben yanlızca spor yapabiliyorum ,tae-bo ile haşır neşirim son 1 aydır,90 kiloyum.6 aylık bir oğluşum var.emiyor, ilgi istiyor ,ev işleri yemek derken bana oğlumun uykusu esnasında kalan bir kaç saatlik molada spor yapmak kalıyor.tabi 1 ayda incelemedim lakin kıyafetlerimden anladığım kadarıyla su ve ödemlerimde azalma var sanırım !! birde şu dukan diyeti çok trend olmuş,yahu o kitabı yazan adam kalp krizinden gitmiş dikkat etsin yapan hanımlar fakat görümcem yapıyor kadın bi kaç ayda 30 kilo verdi .bravo dedim imrendim .....

Nevinim kuzum nice mutlu senelere inşallah mutlu mesut öpüyorum
Çok inanarak gitmişti bugün bitecek diye...Büyük hayal kırıklığı yaşadı...
Şu an biraz daha iyi gibi..
Bugün iş var aklım onda kalıcak.
Yenam kızının canı çok sıkılmış belli ama inşallah biran önce kurtulur zor tabi gençlikte
Kızlar bugün listeleri akşam yaparım ancak
Cadı kız uyumadı sabahtan beri :))
Asuman ablacım kolay gelsin sen işlerine bak ablacım zaten bu hafta liste hiç iç açıcı değil hayırlısı diyelim

Canım hoşgeldin ozaman sende aramıza hep beraber güzel kilolar vericez burda bebişin maşallah çok tatlı rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah ne güzel spor yapabiliyosun yediklerinide bi nebze azaltsan çok rahat kilo verirsin eminim bide emziriyosun sonuçta neyse çok uzattım anladın sen onu azmin daim gazan mübarek olsun

Badell sen kaç yaşındasın kaç yıldır bu kadar fit bir vücuda sahipsin

Kitkurdu,Ben 37 yaşındayım.Bana n'olduysa doğumdan sonra ki emzirme döneminde oldu.Yaklaşık 3,5 sene öncesine dayanıyor yani dobikliğimin hikayesi.Doğumdan sonra 76 kilo olan ben kendimi bir kaç ay içinde 90 kiloya ulaşmış buldum.Sonrasında da birer ikişer artarak 100 kiloya geldim Geçen yaz diyetisyen eşliğinde 90 kiloya indim,harika da gidiyorum ama diyetisyenim çalıştığı yerden ayrılınca,kışında etkisiyle eski halime döndüm Doğumdan öncede çok bi kilo sorunum olmadı hiç..Önceleri 1.72 boya kilom 56-58 idi.Sonra evlendim yıllar geçtikçe kilom 75-76 oldu.Bazen kışın 80 kilo olurdum onuda hemence verirdim.O halimden memnundum.Şimdi ki hedefimde zaten eski halime dönmek.75-80 arası olayım başka bir şey istemiyorum.
Benim fit "ficut "hikayem böyle..
Ya senin ki?

Son düzenleme:
Ablalarım kardeşlerim bir giriyim bakayım dedim malum sınav dolayısıyla hiç girmeiyorum haftadan haftaya doktordan sonra, oda buraya sevincimi sizlerle paylaşmak için Dün doktora gittim 1.100 vermişim adım adım ilerliyorum inşallah haftya 90lara inerim artık sizlerde dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda hep sizinle görüşmek üzere

Sende hemen katıl aramıza..Bende geçen haftadan beri buradayım ve müthiş azimlendim burası sayesinde..

Zehracım nasılsın görüşmeyeli..Şu anda iştesindir sanırım,kolaylıklar diliyorum canım

Asunun yaramaz misafiri sayesinde listeye geç kalmaktan yırtmış bulunmaktayım

nasıl korka korka geldim sbahtan beri temizlik pasta börekle ugrasıyorum
aksam 5aile gelecek eşimin iş arkadasları heray birinde topalanıyoruz bu ay sıra bizde

bakalm uzun zamandır bukadar kalabalık bay-bayan karısık misafir grubum olmamıstı inşallah beceririm alnımın akıyla.

ay nerdeyse veda eteye baslyacaktım bildirim yapmadan:))

asucum bu hafta 98.8 im.gecen hafta tartılmadım önceki haftayı unuttum.istersen bir önceki haftaya 99 yazalım.

Meryemcim ne güzel gidiyorsun emin adımlarla maşallah

misafirleri de çok hoş bi biçimde ağırlayacağından eminim ben. ellerine sağlık şimdiden :)

Bir çok şey de benzeşiyoruz 1.75 boy 60 kilo olan hayatım artarda iki sezaryen birini vermeden diğer hamilelik derken 80 kilo ile evliliğim devam ederken ben çok kiloluyum diye üzülüp herkesi strese sokuyordum derken üç yıldır buralardayım bu yıl tepe noktam 100 ü gördüm ve eşimden sakladığım koca bir kütle sırra ulaştığımı anlayınca diyetisyene gittim 90 oldum bırakınca kışın hooop gel sen yağlar yerleş benim kibar vücuduma azıııııııııııcıııııııık ayıp örten dirhemler bende ayıp etmeye başladı.Dediğim gibi çeneme vurdu sade söylenme bu beter derken daha beteri işte ben boy uzun kilo bu tek tesellim genel dağılmış olması artılarımın

aramıza hoşgeldin ozaman....bebişini Allah bağışlasınn...öğünleri bende düzene sokmakta baya zorlandım ama başardım sonunda...yalnızken hiç bişey yiyemezdim çünküü... akşam eşim geldiğindede yemeğe bi başlardım yatana kadar...nezamanki ibre 105 i gördü...titredim ve kendime geldim canım...sen şuan emzirdiğin için az ve sık yiyerek daha kolay kilo verirsinn...

nereye kaçarsa kaçsın kurtuluşu yok fıstığın bakalım kim kapacak

ay gözümde canlandırdım bir an çok şekerdir eminim

bide tombiş bişey resmen uçarak geldi yanıma...ben koptum gülmekten...

efemmm sana hakketten neden hoş geldin dedim valla bilmiyom kafa bi milyon benim:) ama bak fena mı oldu hobeş oldu.

zeynepp senin kızlar kaç yaşındaydı küçük tam bir hiperaktif heralde anam yerim ben onu ama dikkatli olmak gerek baksana cama falan allah muhafaza

yenacım kızın için üzüldüm insan bekliyo bekliyo kendini adapte ediyor sonra yok bi ik ay daha dursu diyince morali bozulmuştur ama çabuk düzelir

nevincim evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm nice seneler göresin.

babykaan hoşgeldin sende aramıza

banuşcum sen çok ii gidiyorsun canım valla benden önce göercekssin sekizli haneleri kıskanıyorum bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…