Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstıklar..
bu günün cuma olduğunu hatırladım ve geldim hemen. takvimle, günlerle alakam kalmadı.. sadece 1 gün boş bir gün nöbet tarzında yaşıyorum. mayısta rahatlayabilmeyi umuyorum..

kilom aynı 85,5

spor.. çok yürüdüm bu hafta..160 dakika..

oh ne güzel şölen gibi kalabalık olacak misafir masan :)
menün çok güzel ablacım, şimdiden ellerine sağlık.

bu arada istanbulda da bozcaadada da yeşil fasulye 4 tl. ne pahalıymış orada.
canım normal yeşil fasulye burdada 5 lira ben yerlisini almak istedim o 7 liraydı olmazsa çıkar alırım.

selamun aleyküm güzeller
cumaniz mübarek olsun insallah

kilo bildirimim
vatana millete hayirli olsun 1 kilo almisim

gecen hafta 144.9
bu sabah 145.9

o kadar da ugrastim ,kosu bandinda kosup durdum
sabahlari yürüyüsler yaptim disarda ,1 kilo fazla görünce cok üzüldüm ama ümidimi yitirmiyorum insallah düse kalka gidecek bu kilolar

Son düzenleme:
Canım hoşbuldum ama neden hoşgeldin dediğini anlamadım kusura bakma

Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine bugün işlerine ara ver biraz çocuklarla dayanmam zor oluyo onlar yanında oynarken sende biraz kafanı koy en azından dinlenirsin canım

geçmiş olsun canım

skler

gunaydın kızlar becerebıldım mı acaba hepınızın cevabına cevap yazmayı bılemıorum ama herkese tskler ıyı dıleklerınız ıcın dun sabaha karsı 4bucukda yatmama ragmen vucut alısmıs artık sbh 8:30da kalktım hemen kahvaltımı yaptım hopp yuruyuse cıktım toplam7000adım attım yarım saat bısıklet yarım saatte dıger aletlerde bacak ve kalca calıstım spor sonrası 1bardak meyvelı sut ıctım 1saat snrada ogle yemegım var sabah kaltıgımda 3kılo almıs gıbıgorunuodum ama sıze soz verdıgım ıcın moralımı bozmadım normalde 1saat spor yaparken bugun 2saat yaptım yedıklerımede dıkkat edıcem bıraz bakalım sonuc ne olcak acaba dıorum reglymın son gunu dıemı bole oldu yoksa son 1haftadır sapıttıgım ıcın mı bılemedım 2-3 gune ak koyun kara koyun bellı olur....

kızlar herkese merhabalar....ben hala kendimi toparlayamadım geçen haftaki kilom 90 800 bu haftaki kilom 91 600....sanırım adet dönemimdende kaynaklanıyor neyse sonuç bu yani...80 li kilolara bi inebilsem artık yaaaa tabiii bu yemeyle biraz zor ama bakalım...ben tam diyete odaklanıyorum ya başka bir yere gitmek zorunda kalıyorum yada birileri geliyor o zaman herşey bozuluyor ve birdaha yoluna koyamıyorum.inşallah biranönce düzene girerim...neyse kızlar Allah emanet olun...

slm kizlarrr hayirli cumalarrr
Kilo bildirimimi yapiyorum
Gecen hafta : 97.1
Bu hafta : 96.2
Fark : -900 gr bunada sükürrr
Spor : 270 dk

Pazardan geldim kendime bol bol yesillik aldim sonra görüsürüüüzzz

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar
Ayağımda tombik bir prenses var şu anda azcık kestirdi güya uyandı şimdi yatağa yatırmadan:)
Bildirimler pek iç açıcı değil bu hafta
Ben de tartılmadım bile ama vermediğim kesin almadığımı varsayıyorum artık:)
Sporum da var ama kaç dk saymadım

yerim ben o tombiği :)

evet ya, dökülüyoruz neredeyse. Ayşe ablanın yokluğu belli oluyor hemen :)

bu arada herkesde ödem var neredeyse. sanırım mevsimsel.

evde yapılacak bir sürü iş var. fakat ben dökülüyorum. öksürük, tıksırık, baş ağrısı... uyuyasım var, midem de bulanıyor. tüm bunlara rağmen iştahımın maşallahı var. evde olsa neler yemezdim. olmadı biraz uzanayım.

Esram kuzum sanada geçmiş olsun valla dikkat edin kendinize bu havalar felaket adamı ters düz ediyo resmen sende yat dinlen boşver arın yaparsın işlerini bebk felan yokken tadını çıkar valla sonra istesende kendine vakit ayırmak zor oluyo

aman ısırmalık desene prenses

evet asucum ya bu hafta niye böyle olduk dökülüyoruz her zamanki diyeti yapıyoruz ama hiç iç açıcı değil. demekki bir yerlerde yanlış yapıyorum kendi adıma konuşursam.ama moralim bozuldu açıkcasıda olana ölene çare yok.devammmm

yerim ben o tombiği :)

evet ya, dökülüyoruz neredeyse. Ayşe ablanın yokluğu belli oluyor hemen :)

bu arada herkesde ödem var neredeyse. sanırım mevsimsel.

evet ayşe bildirim yapmıycaktı değilmi? öyle kalmış aklımdaa

Aynurcum annem ameliyat olucak kolundan dirsekte kemik buyumesi var ondan olucak hmen 1 hafta sonrada rahim yumurtaliklar alinacak
Çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatsın inşaallah ameliyatı
Benden de şikayet çok annemin gözbebeği bilgisayar diye anneme şikayetlenmişler ben okul işleri içinde başında çok kalıyorum
Bende kendi kendime öyle diyorum bir yerde kaçak var
Asuman bizi tek ayak bekletir misin başka bir cezamı düşünürsün artık ben şahsen hak ettiğimi düşünüyorum

Çok geçmiş olsun ben de beklemedeyim hastalansam da kurtulsam dedirtti artık

Son düzenleme:
Arkadaşlar eksiyi görmeyenlere bir ceza mı düşünsek tabi ilk sırada ben talibim cezaya
Kilo:99.4 yani +1 spor 80 dakikacık
Diyorumki dünyanın yükü ağır bari biz hafifletsek biraz
Niçin artı çıktığını biliyorum bahane söylemeyeceğim kaçak olduğu çok belli

sağol Zehracım. hakikaten kolumu kaldıramıyorum. şimdi öğle yemeği yedim, belki kendime gelirim. haklısın, çocuğunuz olunca tembellik bile lüks oluyordur.

Yasemin abla ben dün akşam tartıldım, önceki akşama göre 1 kg fark vardı neredeyse. ama bu sabah ki fark 100 gr. sanırım mevsimsel ödem falan var vucütlarımızda. o yüzden moral bozmadan tam gaz devam.

evet yapmayacağım yazmıştı sanırım. keşke yapsa...

Çok geçmiş olsun ben de beklemedeyim hastalansam da kurtulsam dedirtti artık

sağol, sana da çok geçmiş olsun..

selamlar herkese...

Esra ve Aynur beni neden özlemediniz ki sizzz

herkesin iyi olmasını diliyorum.dün bizim evlilik yıldönümümüzdü...bu yılda şişkoydum inşallah seneye farklı olur ama güzel bir gündü benim için...pastam çiçeğim hediyem hepsi çok güzeldi...Allah ağzımızın tadını bozmasın hiçbirimizin...

Aynurum bugün doğru günmüymüş diyet için bende bugün tekrardan başladım ...

Asuman ablacım
kilom aynı 100 kg...dünki yediklerimden sonra aynı çıktım aslında vermişim demekki...

Esracım tatil fotoları çok güzel ne güzel değişiklik olmuştur canım çekti..bizde doru düzgün tatil yapamadık tatil niyetine memlekete gidince daha çok yoruluyorum ben...ama vakit bulunca ailemi görmek daha cazip geliyor...

kızlar disipline girmem şart şundan azcık bundan da yiyeyimle yapamıyorum bu işi ciddi anlamda ne kadar listelere karşı olsamda besin değişimlerine dikkat ederek vede porsiyon küçülterek başlıyorum bugün...

Son düzenleme:

Banucum bana inanılmaz faydalı oluyor senin yazdıkların,resmen pozitif enerji ile doluyorum.Rabbim senin azmini hiç bitirmesinİnşallah hepimiz kurtulalım bu kilolardan..

Zeynepcim senin kuzularda çok küçükmüş,iki tane olunca daha da zordur mutlaka,benim 1 oğlum var 4 yaşında onunla bile hiç bir şeyi düzgünce yapamıyorum.Rabbim kolaylıjklar versin sana da bizlere de inşallah.

Geçmiş olsun canım,bende çok r..lağrısı çekerim biliyorum ne zor bişidir o ağrı.Verdiğin kilo içinde çoooook tebrikler canım,Allah emeklerini zayi etmesin.

Kitkurdu senin kuzular büyümüşler maşallahkendinden bahsetsene biraz,kaç yaşındasın neler yapıyorsun vs

selam arkadaşlar bugün diyetisyende tartıldım93 kilo inşallah azmim devam eder

Mutfak maşallah devamı da böyle olsun inşallah

kuzum seni özlemez olur muyum :)
her duamda varsın valla sen, Aynur, Özlem, Meryem... dün şımarıklık yaparken online olanları yazdım o gün. çok özledim yoksa ben seni

geçen tatile gitmeden sizin ordaki dönerci Ali ustaya gitmiştik, hatta acaba Nevin buralarda mı oturuyor diye gelmiştin aklıma :)

evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım. nice uzun, sağlıklı yıllar geçirirsiniz inşallah hep beraber. biz hediye almayız pek birbirimize, ben de seni kıskandım valla :)

bu arada değişim listeleri bile başlı başına bir disiplin canım. çok güzel bir karar vermişsin. yanında destekçinim ben senin.

Eşle başbaşa tatil yapmak gibisi yoktur.Ne güzeldir..Size çok özendim

çok teşekkürler, inşallah siz de gidersiniz ilk fırsatta :)

Nice mutlu,sağlıklı seneler diliyorum nevinciğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…