- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
canım normal yeşil fasulye burdada 5 lira ben yerlisini almak istedim o 7 liraydı olmazsa çıkar alırım.oh ne güzel şölen gibi kalabalık olacak misafir masan :)
menün çok güzel ablacım, şimdiden ellerine sağlık.
bu arada istanbulda da bozcaadada da yeşil fasulye 4 tl. ne pahalıymış orada.
Canım hoşbuldum ama neden hoşgeldin dediğini anlamadım kusura bakmayine ben:) anam okuya okuya bitmiyo benim pc de de bi sorun var yazıyom gitmiyo tekrar yazmak zorunda kalıyorum
ayşemm hoş geldin biran önce dön aramıza
efemmmmm sende hoşgeldin
esracım tatil ne de güzzel gelmiştir ahhh ahh benim de ihtiyacım var valla ya bizde izmire gitcez mayısta bi haftalığına o zaman diyorum eşime sahilden geze geze gelelim böyle konaklaya konaklaya aslında benimki ev tutalım ailemde gelsin hep beraber tatil yaparız dedi ama ben istemedim ki sebebi şu ben 4 yıl olacak evliyim daha balayı da dahil bi tatile gitmedik başbaşa istedim hık mık etti bende dedim iyi ben gelmem siz gidersiniz sizin ihtiyacınız var diye yani bu sene de tatil yok bze ziroy da ziroy ziroy:)
nursena cnm valla bizim kız da bu aralar ısırıyo bağırıyor banane yaa sanane yaa bak kızıyorum ama fln bi efelik yapıyo görme ben cezayı deniyorum genelde duvarın bi köşesine durutuyom burda iki 3 dk bekletiyom sonra gel özür dile fln bir daha yapmayacağına dair söz alıyorum öpüşüyoz koklaşıyoz birde o orda beklerken bende yanında konuşuyorum sen burda neden beklediğini biliyor musun böyle böyle yaptın bende kızıyorum bu harketlerine falan o da özür dilerim annecim söz fln diyo öyle öyle halloluyo ama bu ay annem nburda ya acayip şımardı kreşte ne yapacak bilmiyorum valla:) allah hepimize sabır versin ama candır onlar cannnn
yenammmm sen serenad kitabını sormuşsun gözüme çarptı çok güzel bir kitap 3 saatte bitirdim o kitabı ben elimden düüşüremedim çok güzel aslında yaşanmış bir olay hikayedeki kahramanları bile gerçek sanıyorsun ama okuyunca anlarsın zaten anlatmayayım :)
Selamün aleykümm...
gece sizden ayrılıp yattım daha uykuya dalmadan kuzu cıyaklamaya başladı onla uğraştım bi kaç saat...sonra uyumuşum...sabah
erkenden büyük kız kalktı...çizgi filim istedi açtım kahvaltı hazırlıyacaktım istemiyom yemicem dedi...gidip yattım az sonra geldi
acıktım dedi..kalktım karnını doyurdum ama gözlerimi açamıyorum gidip tekarar yattım beş dakka geçmeden geldi çişim geldi diye
gene kalktım...sonra gene canım sıkılıyo yatma diye geldi derkenn hacıyatmaza döndümm...şimdide fenaa başım ağrıyoo..uykum
varr...bir sürü işimde varr nasıl yapcam bilmiyorum..kafam sağa çekiyoo ağrıdann...
asucum enson 89,9 du galiba kilom...
bugün 89,2 spor yok...vaktim olmadı...
geçmiş olsun canımm...of off fena illettir bu sinüzit bendede var malesef ve şuan kafayı koyucak yer arıyorum....
geçmiş olsun canımm....tekrardan hoşgeldin ozaman...azmin hevesin bol ve daim olsun...
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun migrenin için spor şart malesef spor yapmazsak veremiyoruz zaten kilo
her msj ın altında alıntı yapın yanında kutucuk varya kare ona tıkla okudukça son msj geldinmi alıntı yap de hepici çıkıyoo sonra altlarını döşeee:)) inşallah anlatabildim
ohhh dafiii cantık bayılırımmmm eşkişehirli arkadaş vardı tatar kendisi o yapmıştıııı
annemde yapar ama hamuru yumuşak oldumu çok güzel oluyo iyi az yemişsinn
akşamki menü ne öle gece gece patlatmışsınız kaloriyii annamm zor dayanmışsındır eminim
ısırmaya gelince yaşıtlarını ısırıyo büyükleri deil nette araştırdım bu yaşlar da olurmuşş babamız nöbette akşam ağladı niye gelmedi diyee bende sen çocuğu ısırdın babana ceza verdiler eve göndermediler dedim ısırmıcam dedi de bakalım ne olcak
menüü sormuşsunnn tavuk kapama bereketli olurr
zeytinyağlı barbunya limonlu güzel gider
yaprak sarmamız meşhur davetlerin olmazsa olmazı
senin kıştan koyduğun ayvalarla kaymaklı tatflı :))))
bide türlü yapabilirsinnn tepsiye döşeyebilirsin yada güveç tencerene
anam seksenler dizisindeki gibi bana menü de başka bişey deme abicimmmm
Selamün aleykümm...
gece sizden ayrılıp yattım daha uykuya dalmadan kuzu cıyaklamaya başladı onla uğraştım bi kaç saat...sonra uyumuşum...sabah
erkenden büyük kız kalktı...çizgi filim istedi açtım kahvaltı hazırlıyacaktım istemiyom yemicem dedi...gidip yattım az sonra geldi
acıktım dedi..kalktım karnını doyurdum ama gözlerimi açamıyorum gidip tekarar yattım beş dakka geçmeden geldi çişim geldi diye
gene kalktım...sonra gene canım sıkılıyo yatma diye geldi derkenn hacıyatmaza döndümm...şimdide fenaa başım ağrıyoo..uykum
varr...bir sürü işimde varr nasıl yapcam bilmiyorum..kafam sağa çekiyoo ağrıdann...
asucum enson 89,9 du galiba kilom...
bugün 89,2 spor yok...vaktim olmadı...
geçmiş olsun canımm...of off fena illettir bu sinüzit bendede var malesef ve şuan kafayı koyucak yer arıyorum....
geçmiş olsun canımm....tekrardan hoşgeldin ozaman...azmin hevesin bol ve daim olsun...
sklerKIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve eksi bildirimli bi gün diliyorum cumanız mübarek olsun arkadaşlar bende bu hafta çok iyi gitmedim valla doğal olarak tartıma yüzüme gülmedi Allahtan almamışım ama vermemişimde neyse bunada şükür hepiciğinizi öpüyorum kızlar Allaha emanet olun
Özlem canım hoşgeldin sıkma canını kuzum 1 kilodan bişey olmaz ama tabi önleminide almak lazım sana işlerinde kolaylıklar tatlım kendine iyi bak ara sıra uğra özletme kendini
Ay ablacım geçmiş olsun ıssırılan çocuğa geçen benim sıpayıda kuzenimin oğlu ısırdı bi çığlık attı anlatamam çok korkmuştum bacağını açtım baktım dişlerinin izi geçmiş morarmış resmen yavrum benim böle şeyler yapmasalar keşke ama çocuk işte yapıyolar
Sen çok yaşa nursena abla sabah sabah çok güldüm valla
Esram kuzum benide unutmamışsın çok mutlu oldum valla bende hepiciğinizi çok seviyorum
Canım geçmiş olsun inşallah bugün daha iyi hissedersin kendini ve güne spor yaparak başlarsın
Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine bugün işlerine ara ver biraz çocuklarla dayanmam zor oluyo onlar yanında oynarken sende biraz kafanı koy en azından dinlenirsin canım
Hayırlı cumalar
Ayağımda tombik bir prenses var şu anda azcık kestirdi güya uyandı şimdi yatağa yatırmadan:)
Bildirimler pek iç açıcı değil bu hafta
Ben de tartılmadım bile ama vermediğim kesin almadığımı varsayıyorum artık:)
Sporum da var ama kaç dk saymadım
evde yapılacak bir sürü iş var. fakat ben dökülüyorum. öksürük, tıksırık, baş ağrısı... uyuyasım var, midem de bulanıyor. tüm bunlara rağmen iştahımın maşallahı var. evde olsa neler yemezdim. olmadı biraz uzanayım.
Hayırlı cumalar
Ayağımda tombik bir prenses var şu anda azcık kestirdi güya uyandı şimdi yatağa yatırmadan:)
yerim ben o tombiği :)
evet ya, dökülüyoruz neredeyse. Ayşe ablanın yokluğu belli oluyor hemen :)
bu arada herkesde ödem var neredeyse. sanırım mevsimsel.
Çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatsın inşaallah ameliyatıAynurcum annem ameliyat olucak kolundan dirsekte kemik buyumesi var ondan olucak hmen 1 hafta sonrada rahim yumurtaliklar alinacak
Benden de şikayet çok annemin gözbebeği bilgisayar diye anneme şikayetlenmişler ben okul işleri içinde başında çok kalıyorumSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Umarım herkes bugün eksilerde bildirimler yapar
Bende küçük cimcimemle uyandım ve kahvaltı yapmadan bildirimimi yapayım istedim
Evettttttt gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere
Geçen hafta; 97 kg
Bu hafta; 96.4 kg
Giden; - 0.600 kg
Spor; 90 dakika ( dışarda yürüdüğümü saymadım hususi spor için cıkmadığım için )
Aslında fena sayılmaz ama işte daha iyi bir sonuç bekliyordum. Daha detoksun son günündeyim belki yarın daha iyi bir rakam görürüm hayırlısı
Okuduğum kadarıyla eksilen az o yüzdeen sen şanslısın demek ki
Kız biz böyle yapmasak 7 / 24 Pc başından kalkmayan hatunlar ilan ediliriz Hem erkek milletine fazla yüz vermeye gelmez Bu arada erkekler diyince Eniştem nasıl oldu ağrısı sızısı geçmiştir inşallah Ameliyat diyordun en son oldumu bilmiyorum ama Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah...Aminnnnnnnn
Bende kendi kendime öyle diyorum bir yerde kaçak varkilo bildirimi
kilo : geçen hafta 88
bu hahta 88. 5
fark + 500 gr.
bu hafta daha dikkatliydim bol ot yedim bir tam buğday ekmeği bir haftada bitiremedim. cıs şeylerden herzamankinden az yedim. neden böyle oldu anlamadım.
spor : 180 dk yürüyüş.
Asuman bizi tek ayak bekletir misin başka bir cezamı düşünürsün artık ben şahsen hak ettiğimi düşünüyorumHayırlı cumalar
evde yapılacak bir sürü iş var. fakat ben dökülüyorum. öksürük, tıksırık, baş ağrısı... uyuyasım var, midem de bulanıyor. tüm bunlara rağmen iştahımın maşallahı var. evde olsa neler yemezdim. olmadı biraz uzanayım.
Esram kuzum sanada geçmiş olsun valla dikkat edin kendinize bu havalar felaket adamı ters düz ediyo resmen sende yat dinlen boşver arın yaparsın işlerini bebk felan yokken tadını çıkar valla sonra istesende kendine vakit ayırmak zor oluyo
aman ısırmalık desene prenses
evet asucum ya bu hafta niye böyle olduk dökülüyoruz her zamanki diyeti yapıyoruz ama hiç iç açıcı değil. demekki bir yerlerde yanlış yapıyorum kendi adıma konuşursam.ama moralim bozuldu açıkcasıda olana ölene çare yok.devammmm
evet ayşe bildirim yapmıycaktı değilmi? öyle kalmış aklımdaa
Çok geçmiş olsun ben de beklemedeyim hastalansam da kurtulsam dedirtti artık
Selam kızlarrrrrrr ben geldimmmm
Öğle yemeğimide yedim geldim
Çok şükür harika gidiyor beslenmemdeBu arada felaket bir baş ağrısı yaşıyorum şu anda Büyük kız okuldan geldiğinden beri tam 3 saattir hiç aralıksız kavga ediyorlar ve bağırışıp duruyorlar
Küçüğü neye elini atsa büyük sırf onu bağırtmak için elinden alıyor :26: Artık susun demeye bile takatim kalmadı valla şu bir saat daha dayanayım hemen kendimi spor salonuna atacağımBari oda bir iki saat kafa dinlerim
Eşim telefonda çık biraz balkonda yanlız kal dinlen dedi ama nerdeeee kaçış yok bu cadılardananına peşimden geliyorlar
Allah eksikliklerini göstermesin ( Aminnnn ) ama bazen gerçekten imdat diye çığlık atasım geliyor
Şimdi sakinlediler azda kafa dinlemeye çalışıyorum gidene kadarbir yandanda yeşil çayımı yudumluyorum
Çok sağ ol canımÖyle düşünmene çok sevindim İnan kilo vermenin özellikle benim için ne zor olduğunu bildiğim için her daim enerjimi etrafımada yansıtmaya çalışıyorum ki birinize bir faydam oluyorsa; biriniz ay kaçamak yapmayayım bende diyorsa benim yazdıklarımdan dolayı ne mutlu bana
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşıp afet gibi oluruzAminnnnnnnnnn
ay canım yaa şuan seni okadar iyi anlıyorum kii...oturup ağlayasım varr...bir buçuk saattir büyük kız sürekli ağlıyo hiç bişeyle memnun edemiyorumm...işi gücü bıraktım onla uğraşıyorum ama olmuyo fena daraldım bendee...küçüğümü hiç demiyorum bile artıkk...valla temizliğe giriştiğime bile pişman oldumm...
duvarlarmıı onlarada daha sıra gelmedi...yemeklerimi yaptım ancaa...iki bacağıma sarılmış ağlayan iki tane yamyamla beraber..hatta şuan bile büyük kız koluma sarılmış ağlamaya devam ediyo küçüğümde şimdi iyi geziniyo ortalardaa...ne yapıcağımı şaşırdım...
evet canım küçükler biri 4 yaşında biri 16 aylık...
tünaydın millet....
ben bugün çok yorgun savaşçıyım.......
birde dün rglde oldum karnım ağrıyosinirde tavan yaptı.......
bi stress bitki çayı var bende, yeni ondan yaptım, inşaallah iyi gelir sinirlerime.
dün gündüzde gezmeye gittim, gidip gelirkende çok yürüdüm yoruldum, spor açısından iyi oldu ama yoruldum işte baya, akşamda halamlara yemeğe gittik.
yalnız bu hafta kilo vermişim ona sevindim:)
çok şükür rgl olmama rağmen -500gr bu hafta:)
ama gerçekten azmediyorum kilo vermek için, çok hemde........
Kitkurdu senin kuzular büyümüşler maşallahAllah bağışlasın bravo sana iki küçükle bir de ev işin sırrı nedir benimkiler 8 ve 9 yaşında ancak zaman buluyorum onlar küçükken ateş topu gibi etrafta cıss yaparak dolaşıyordum bizimkiler beni epey idare etmişler şimdi anlıyorum
selam arkadaşlar bugün diyetisyende tartıldım 93 kilo inşallah azmim devam eder
Meyracım sağol canım daha güzelleri senin olsun.Gittiğin bu mağazanın adresine özelden, genelden, her yerden talibim canımVe başka alışveriş yaptığın (eşarp çanta vs) gibi yerler varsa önereceğin çoook sevinirim Çok teşekkürler şimdiden
Ve diyet konusunda dediklerine de katılıyorum;yıkılmadık ayaktayız,yada düştüysek kalkarız daha ölmedik değil mi
oyy sen de mi temizlik yapıyorsun canım, kolay gelsin. benim de yapmam lazım ama çok yorgunum bugün.
sağol canım, hoşbulduk. ben de sizi özledim gerçekten çok.
tatil çok iyi geldi. eşimle ilk uzun tatilimizdi. birbirimizi, tatilde neler sevdiğimizi öğrendik daha iyi :) diyetime de dört elle sarılacak motivasyonumu buldum sonunda da
Eşle başbaşa tatil yapmak gibisi yoktur.Ne güzeldir..Size çok özendim
madımak iç anadolu yöresinin özellikle tokat ve sivasta meşhurdurrr
tokatta görev yaparken sabahın 6 sında dağlara giderlerdi sap kısmı az sert olduğundan jiletle keserler di
çokta zor bitirbittir toplayolar
kavga bile ederlerdi benim bahçeme girmişte izinsiz toplamışta
kurutup çuvallarla istanbullara çocuklarına yollarlardıı çemenli ben sevmedimm
kayınvalidem bulgurlu yapar az suluca üzerine yoğurt döküp yufka ekmekle yemesini severimm
ne faydası var bilemiyorum madımağınn
yena egedeki otların yanında tatsız tuzsuz oladuğu kesinn
Bende egeli sayılırım,madımak belki o yüzden bana da tatsız tuzsuz geldi,bizim oralarda çok otlar vardır ve ben de çok severimZaten düşününce farkına vardım da benim sevmediğim şeylerin sayısı pek az
Başta ben varımmm
Bu arada Dolunay diyince aklıma geldiDafi ablada Dolunayın ve yanlış hatırlamıyorsam sonraki iki günün Ağda için en uygun zaman olduğunu söylüyordu pek alakasız ama ben demin Dolunayı görünce o geldi aklıma bir dolunaya baktım bir bacaklarıma O dönemde ağda yapınca gerçektende çok daha geç çıkıyormuş nasılsa kıllar Test edilip onaylanmıştır
Neyse bu sefer kesin kaçtım
Banucum bu konu nasıl ilgimi çekti anlatamam,nerde kıl tüy mevzuu orda benHele birde test edilip onaylandıysa Alllaaaahhh derim başka da bişi demem
canım çevremiz çok geniş yetişmeye çalışıyoruz sadece. insan dışarıda olunca gidecek yer bulamıyor. ben istanbulda otururken öyleydim. ama burda kendi memleketmizde olunca her hafta ya bir düğün, ya bir etkinlik, mevlitti, doğumdu, derken sadece yetişmeye çalışıyoruz. çoğunada yetişemiyoruz. kimi görsem sitem ediyor.
Haklısın daficim,bende memleketimde olsam keşke(Burada o kadar yalnız kaldım ki anlatamam..Gerçekten insanın sosyalliği yaşadığı yerle çok ilgili.
sen dolunayı takip et canım pişman olmazsın
Bunu öğrendiğim iyi oldu :))))
günaydınlarr kızlarr
nasılsınızzz
asumancım gecen haftakı kılom 91,3
bu hafta da aynı canımm
kılo 91,3
spor 200
çok kötü sinüzit basladı basım sureklı donuyor ev ıslerı nı bıle zar zor yapıyorumm ne kadar kötü bir şeymiş bu sinüzit dun saclarımı kestırdımm basım sureklı terlıyor ve ıslak kalıyordu
kılo veren veremeyen herkezı kutlarım asumancım ellerıne emegıne saglık arkadasımm
hayırlı cumalarrr
Geçmiş olsun,sinüzit çok zordur.Eğer yapabilirsen sana bir önerim var,burnuna günde iki kere tuzlu karbonatlı ılık su çek.Bir çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat koyup karıştır ve ılık ılık burnuna çek.
selamlar herkese...
Esra ve Aynur beni neden özlemediniz ki sizzz
herkesin iyi olmasını diliyorum.dün bizim evlilik yıldönümümüzdü...bu yılda şişkoydum inşallah seneye farklı olur ama güzel bir gündü benim için...pastam çiçeğim hediyem hepsi çok güzeldi...Allah ağzımızın tadını bozmasın hiçbirimizin...
Aynurum bugün doğru günmüymüş diyet için bende bugün tekrardan başladım ...
Asuman ablacım kilom aynı 100 kg...dünki yediklerimden sonra aynı çıktım aslında vermişim demekki...
Esracım tatil fotoları çok güzel ne güzel değişiklik olmuştur canım çekti..bizde doru düzgün tatil yapamadık tatil niyetine memlekete gidince daha çok yoruluyorum ben...ama vakit bulunca ailemi görmek daha cazip geliyor...
kızlar disipline girmem şart şundan azcık bundan da yiyeyimle yapamıyorum bu işi ciddi anlamda ne kadar listelere karşı olsamda besin değişimlerine dikkat ederek vede porsiyon küçülterek başlıyorum bugün...
Eşle başbaşa tatil yapmak gibisi yoktur.Ne güzeldir..Size çok özendim
selamlar herkese...
Esra ve Aynur beni neden özlemediniz ki sizzz
herkesin iyi olmasını diliyorum.dün bizim evlilik yıldönümümüzdü...bu yılda şişkoydum inşallah seneye farklı olur ama güzel bir gündü benim için...pastam çiçeğim hediyem hepsi çok güzeldi...Allah ağzımızın tadını bozmasın hiçbirimizin...
Aynurum bugün doğru günmüymüş diyet için bende bugün tekrardan başladım ...
Asuman ablacım kilom aynı 100 kg...dünki yediklerimden sonra aynı çıktım aslında vermişim demekki...
Esracım tatil fotoları çok güzel ne güzel değişiklik olmuştur canım çekti..bizde doru düzgün tatil yapamadık tatil niyetine memlekete gidince daha çok yoruluyorum ben...ama vakit bulunca ailemi görmek daha cazip geliyor...
kızlar disipline girmem şart şundan azcık bundan da yiyeyimle yapamıyorum bu işi ciddi anlamda ne kadar listelere karşı olsamda besin değişimlerine dikkat ederek vede porsiyon küçülterek başlıyorum bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?