Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızım çok üzgün. Bugün diş teli çıkacaktı çıkması için hocanın görmesi ve onayı gerekiyor..
sabahtan gittiler babasıyla hoca görmüş max 2 ay daha durması gerek demiş..
Geldiğinden beri ağlıyor.. Ne yapsam teselli edemiyorum kuzum yaaa.

asu bu artılarda dolunayla ilgili olabiliyor. bu hafta diyet yönünden en zor haftaydı önümüzdeki hafta ay küçülürken diyette daha başarılı olur. biraz sporu artırıp, birazcıkta yediklerimize daha dikkat edersek önümüzdeki hafta yüzümüz güler inşallah. kızlaarr diyet açısından en verimli haftaya giriyoruz hadi asılalım biraz görün haftaya nasıl gidiyor kilolar
size güveniyorum. haydi bakalım kim daha çok verecek.
fıstığa kim binip vuracak kırbacı vuracak kırbacı

geçmiş olsun esracım hava değişimi yaşadın birkaç gün kendine gelmen zor olur. dikkat et istirahat et de kolay gitsin

kıyamam ben ona. 2 ay ne uzun geliyordur. oysa çok güzel bir şeyle karşılaşacak az daha sabredip.

ben geldim cücüşlerimm ,bol eksili hayırlı Cumalar olsunn

geçmişe baktım şööyyllleee biii ))

beni beni meryemini

bu topictede hiç kıskanç yokmuş yavv...

aşk olsun beni özlemedinmiii...

MERYEMimmm , ZEYNEPimmm , NEVİNimm kız sizin gibi cücüşler özlenmezmi hiç yaaa
hepinizi çok seviyorum kuzuşlarım , hemide özledim üülleeeyynn , deli kadir ülleeyynnn

Nevinim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım , bir ömür mutlu ,huzurlu ,sağlıklı , tabiki cücüşlü bi hayat sizinle olsuunnn

kuzum seni özlemez olur muyum :)
her duamda varsın valla sen, Aynur, Özlem, Meryem... dün şımarıklık yaparken online olanları yazdım o gün. çok özledim yoksa ben seni

fıstık kimin olacak? fıstığın suçu ne

sağol Dafi abla. aslında neredeyse biir aydır geçmiyor hastalık, gözüm korkmuyor değil. ama mevsim değişimi, yolculuk ve tatilde üşüttüm diye geçmedi sanırım. haftasonu dinleneyim, geçmezse haftaya gideyim bi doktora. Allah herkese şifa versin.

nevincim mutluluğunuz daim olsun, Allah sağlık, huzur versin.

yena işin zor kıyamam yaa nasıl hevesle gitmiştir. hayal kırıklığı oldu.

fıstığın suçu fıstık olmak

kıyamam ben ona. 2 ay ne uzun geliyordur. oysa çok güzel bir şeyle karşılaşacak az daha sabredip.

Çok inanarak gitmişti bugün bitecek diye...Büyük hayal kırıklığı yaşadı...
Şu an biraz daha iyi gibi..
Bugün iş var aklım onda kalıcak.

Son düzenleme:
çok teşekkürler, inşallah siz de gidersiniz ilk fırsatta :)

İnşallah,ama zor :))Kuzuyu bırakıp bi yere gidemiyoruz ki

Çok zor olmuştur onun için ( Nasıl zor bir süreç tahmin edebiliyorum.Geçmiş olsun,inşallah hemen toparlar kendini.

Yenacım çıkacak umuduyla gidince hayal kırıklığı oldu herhalde kızın için gençlik zor valla bikaç gün içinde unutur bunu da canım onlar üzülünce biz de üzülüyoruz haliyle
Benim de büyük kız akşam çok üzüldü ağladı tarih sınavı var bugün epey de çalıştı ama yetmedi galiba kötü alacağım yine dedi ilki 45
Sabah da erken kalkıp çalıştı ama ne yaptı bilmiyorum benim de aklım onda

off yatmak ne mümkün...baktım yatmaya çalıştıkça daha kötü oluyorum...temizliğe devam...çocukların odasınıda bitirdim herşeyiyle...salonun halısını fırçaladım sildim balkona astım...şimdi kızlar müsade ederse salonu temizlicemmm...bugünde burası bitse çok memnun olucammm.....yarında nasip olursa mutfağı düşünüyorum...artık ensonda wc ve banyoo...

kurtulamıcaklar elimden hepisini temizlicem işte hıhhhh....

akşamada fasulye kavurmayı düşünüyorum....yanınada bulgur pilavımı yapcam acep ne dersinizz....öğle içinde kendime dondurucudan közlenmiş biber çıkardımm...acıkınca onu yicemm...

aminn canım sağolasınn....

aa bunu bende yapıyım kaç gün yapmak lazımm...bu son zamanlarda çok sık tutmaya başladı sinüzitim....:))

Allah sabır versin ama dikkat ettiniz mi kocaman insanların bile ağzında teller ne oluyoruz diyorum bazen fesat düşünmeyeyim yinede, o kadar dayanmış demekki artık tahammül sınırına dayanmış çocuk biz bile sabır gereken şeylere sabırsızlığımız yüzünden ????alın işte beslenme disiplinimizi( takılmışım her şeyi getirip diyete bağlıyorum haleti ruhiyemden korktum)

İnşallah,ama zor :))Kuzuyu bırakıp bi yere gidemiyoruz ki

Çok zor olmuştur onun için ( Nasıl zor bir süreç tahmin edebiliyorum.Geçmiş olsun,inşallah hemen toparlar kendini.

Ben artık her daim otuz yaşındayım modundayım 11 yıllık evliyim bir erkek bir kız çocuğu annesiyim çalışıyorum doğumlarla beraber artan ailem topaklanan sevgi yumağı evime sonrasında ben kilolarımla da katkıda bulunarak sayıyı koruyup hacmi genişlettim iyi bir okurum azıcık tembelim hareketsiz azalma bekleyince bilakis artışa şahit olduğum için bahane bulamadığım zamanlarda yürüyorum

nevincim rabbim beraberce mutlu birşekilde yaşlanmayı torunları kucağınıza almayı nasip etsinn..:))

yenacım geçmiş olsun kuzuna üzüldü haklı olarak ama atlatır inş çogu gitmiş azı kalmışş....

ay benim küçük cadı benim pcde olmamı fırsat bilip elk.süpürgesiyle oynuyodu es kaza düğmesine bastı makine çalışınca ödü koptu çığlık çığlığa kucağıma attı kendinii...:))yamyam herşeyi karıştırmasa olmazz...

dünde balkondan yorganları yastıkları topladım tam balkon camının altında sünger var onun üstüne yığdım...balkon kapısını kilitleyip yatak odasına gittim iki dakka bi ağlama sesi o yorganları tırmanıp cama asılmış tam belinden asılı kalmış orda ne ileri ne geri canı acıyınca ağladı tabi...çok fena bunlar iki dakka gözünü üstlerinden ayırmıcann....ben büyük kızımda hiç yaşamadım böyle şeyler çok oturaklı bi bebekti...bu tam bebek firarda...:))

Zeynepcim seni okudukça kendimi temizliğe vurasım geliyor maşallah ne güzel misss gibi oldu evinGüle güle kirlensin artık,hatta mümkünse uzuuuun bir süre kirlenmesin

Sinüzit içinse bunu 3-5 gün yapmak faydalı oluyor,duruma göre daha da uzun yapılabilir,bir zararı yok,sürekli yapan bunu ritüel haline getiren arkadaşlarım var.Denenmiş bir öneri ve kesinlikle çok iyi geliyor Geçmiş olsun sana da..

saol canım..ee biraz sitem edim dedim aslında hakkım yok elimden olmadan çok ihmal ediyorum çok değer verdiğim sizleri...canımya ben diğer günlerden ziyade evlilik yıldönümlerine önem veririm eşimde..bu sefer tabularını yıktı çiçeğim işyerine geldi utandım...

Desteğinizi herzaman hissediyorum ama bende iş yok..tutamadım boğazımı..

inşallah canım gidebiliriz..eşim pek düzenli izin kullanan biri değil..mali işlerle ilgilenince...sağlık olsun...

bu arada dönerci Ali usta işyerime 1 km uzaklıkta. eşimin en sevdiği mekandır sıksık kendini yemeğe götürtür oraya...keşke gelseydiniz size pasta ısmarlardım...

Nice mutlu,sağlıklı seneler diliyorum nevinciğim.
Saol canım benim amin...

Nevincim inşallah daha nice mutlu yıldönümleriniz olsun canım Allah bir ömür ayırmasın sizi
saol ablacım Allah razı olsun...
saol şekerim...özlenmezmiyiz tabisi özleniriz...

bak canım senin baya uzadı doktora git öksürük varsa kesinlikle ciğerlerini muayene etsin ben ne çektim...ince ince sızmış içime virüs..

saol ablam Allah razı olsun...

benim ifadelerim nereye kaybolmuş ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…