- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
asu bu artılarda dolunayla ilgili olabiliyor. bu hafta diyet yönünden en zor haftaydı önümüzdeki hafta ay küçülürken diyette daha başarılı olur. biraz sporu artırıp, birazcıkta yediklerimize daha dikkat edersek önümüzdeki hafta yüzümüz güler inşallah. kızlaarr diyet açısından en verimli haftaya giriyoruz hadi asılalım biraz görün haftaya nasıl gidiyor kilolarHayırlı cumalar
Ayağımda tombik bir prenses var şu anda azcık kestirdi güya uyandı şimdi yatağa yatırmadan:)
Bildirimler pek iç açıcı değil bu hafta
Ben de tartılmadım bile ama vermediğim kesin almadığımı varsayıyorum artık:)
Sporum da var ama kaç dk saymadım
geçmiş olsun esracım hava değişimi yaşadın birkaç gün kendine gelmen zor olur. dikkat et istirahat et de kolay gitsinevde yapılacak bir sürü iş var. fakat ben dökülüyorum. öksürük, tıksırık, baş ağrısı... uyuyasım var, midem de bulanıyor. tüm bunlara rağmen iştahımın maşallahı var. evde olsa neler yemezdim. olmadı biraz uzanayım.
Kızım çok üzgün.Bugün diş teli çıkacaktı çıkması için hocanın görmesi ve onayı gerekiyor..
sabahtan gittiler babasıyla hoca görmüş max 2 ay daha durması gerek demiş..
Geldiğinden beri ağlıyor..Ne yapsam teselli edemiyorum kuzum yaaa.
beni beni meryemini
bu topictede hiç kıskanç yokmuş yavv...
aşk olsun beni özlemedinmiii...
Esra ve Aynur beni neden özlemediniz ki sizzz
herkesin iyi olmasını diliyorum.dün bizim evlilik yıldönümümüzdü...bu yılda şişkoydum inşallah seneye farklı olur ama güzel bir gündü benim için...pastam çiçeğim hediyem hepsi çok güzeldi...Allah ağzımızın tadını bozmasın hiçbirimizin...
kuzum seni özlemez olur muyum :)
her duamda varsın valla sen, Aynur, Özlem, Meryem... dün şımarıklık yaparken online olanları yazdım o gün. çok özledim yoksa ben seni
asu bu artılarda dolunayla ilgili olabiliyor. bu hafta diyet yönünden en zor haftaydı önümüzdeki hafta ay küçülürken diyette daha başarılı olur. biraz sporu artırıp, birazcıkta yediklerimize daha dikkat edersek önümüzdeki hafta yüzümüz güler inşallah. kızlaarr diyet açısından en verimli haftaya giriyoruz hadi asılalım biraz görün haftaya nasıl gidiyor kilolar
size güveniyorum. haydi bakalım kim daha çok verecek.
fıstığa kim binip vuracak kırbacı vuracak kırbacı
geçmiş olsun esracım hava değişimi yaşadın birkaç gün kendine gelmen zor olur. dikkat et istirahat et de kolay gitsin
fıstığın suçu fıstık olmakfıstık kimin olacak? fıstığın suçu ne
sağol Dafi abla. aslında neredeyse biir aydır geçmiyor hastalık, gözüm korkmuyor değil. ama mevsim değişimi, yolculuk ve tatilde üşüttüm diye geçmedi sanırım. haftasonu dinleneyim, geçmezse haftaya gideyim bi doktora. Allah herkese şifa versin.
kıyamam ben ona. 2 ay ne uzun geliyordur. oysa çok güzel bir şeyle karşılaşacak az daha sabredip.
nevincim mutluluğunuz daim olsun, Allah sağlık, huzur versin.
yena işin zor kıyamam yaa nasıl hevesle gitmiştir. hayal kırıklığı oldu.
çok teşekkürler, inşallah siz de gidersiniz ilk fırsatta :)
Kızım çok üzgün.Bugün diş teli çıkacaktı çıkması için hocanın görmesi ve onayı gerekiyor..
Zeynepcim senin kuzularda çok küçükmüş,iki tane olunca daha da zordur mutlaka,benim 1 oğlum var 4 yaşında onunla bile hiç bir şeyi düzgünce yapamıyorum.Rabbim kolaylıjklar versin sana da bizlere de inşallah.
Geçmiş olsun,sinüzit çok zordur.Eğer yapabilirsen sana bir önerim var,burnuna günde iki kere tuzlu karbonatlı ılık su çek.Bir çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat koyup karıştır ve ılık ılık burnuna çek.
İnşallah,ama zor :))Kuzuyu bırakıp bi yere gidemiyoruz ki
Çok zor olmuştur onun için( Nasıl zor bir süreç tahmin edebiliyorum.Geçmiş olsun,inşallah hemen toparlar kendini.
off yatmak ne mümkün...baktım yatmaya çalıştıkça daha kötü oluyorum...temizliğe devam...çocukların odasınıda bitirdim herşeyiyle...salonun halısını fırçaladım sildim balkona astım...şimdi kızlar müsade ederse salonu temizlicemmm...bugünde burası bitse çok memnun olucammm.....yarında nasip olursa mutfağı düşünüyorum...artık ensonda wc ve banyoo...
kurtulamıcaklar elimden hepisini temizlicem işte hıhhhh....
akşamada fasulye kavurmayı düşünüyorum....yanınada bulgur pilavımı yapcam acep ne dersinizz....öğle içinde kendime dondurucudan közlenmiş biber çıkardımm...acıkınca onu yicemm...
aminn canım sağolasınn....
aa bunu bende yapıyım kaç gün yapmak lazımm...bu son zamanlarda çok sık tutmaya başladı sinüzitim....:))
saol canım..ee biraz sitem edim dedim aslında hakkım yok elimden olmadan çok ihmal ediyorum çok değer verdiğim sizleri...canımya ben diğer günlerden ziyade evlilik yıldönümlerine önem veririm eşimde..bu sefer tabularını yıktı çiçeğim işyerine geldi utandım...kuzum seni özlemez olur muyum :)
her duamda varsın valla sen, Aynur, Özlem, Meryem... dün şımarıklık yaparken online olanları yazdım o gün. çok özledim yoksa ben seni
geçen tatile gitmeden sizin ordaki dönerci Ali ustaya gitmiştik, hatta acaba Nevin buralarda mı oturuyor diye gelmiştin aklıma :)
evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım. nice uzun, sağlıklı yıllar geçirirsiniz inşallah hep beraber. biz hediye almayız pek birbirimize, ben de seni kıskandım valla :)
bu arada değişim listeleri bile başlı başına bir disiplin canım. çok güzel bir karar vermişsin. yanında destekçinim ben senin.
çok teşekkürler, inşallah siz de gidersiniz ilk fırsatta :)
Saol canım benim amin...Nice mutlu,sağlıklı seneler diliyorum nevinciğim.
saol ablacım Allah razı olsun...Nevincim inşallah daha nice mutlu yıldönümleriniz olsun canım Allah bir ömür ayırmasın sizi
saol şekerim...özlenmezmiyiz tabisi özleniriz...ben geldim cücüşlerimm ,bol eksili hayırlı Cumalar olsunn
geçmişe baktım şööyyllleee biii))
MERYEMimmm , ZEYNEPimmm , NEVİNimm kız sizin gibi cücüşler özlenmezmi hiç yaaa
hepinizi çok seviyorum kuzuşlarım , hemide özledim üülleeeyynn , deli kadir ülleeyynnn
Nevinim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım , bir ömür mutlu ,huzurlu ,sağlıklı , tabiki cücüşlü bi hayat sizinle olsuunnn
bak canım senin baya uzadı doktora git öksürük varsa kesinlikle ciğerlerini muayene etsin ben ne çektim...ince ince sızmış içime virüs..fıstık kimin olacak? fıstığın suçu ne
sağol Dafi abla. aslında neredeyse biir aydır geçmiyor hastalık, gözüm korkmuyor değil. ama mevsim değişimi, yolculuk ve tatilde üşüttüm diye geçmedi sanırım. haftasonu dinleneyim, geçmezse haftaya gideyim bi doktora. Allah herkese şifa versin.
nevincim mutluluğunuz daim olsun, Allah sağlık, huzur versin.
yena işin zor kıyamam yaa nasıl hevesle gitmiştir. hayal kırıklığı oldu.
Kızlar bugün listeleri akşam yaparım ancak
Cadı kız uyumadı sabahtan beri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?