Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben salonumuda bitirdim şimdide mutfağa gidip yemelerimi yapayımm....

merak etmee üstesinden gelirsin sen o misafirlerin....ama lütfen mamalarında üstesinden gel olurmuu...

tebrik ederim canımm....sen bu hızla benide sollayacan anlaşılann...

Meryemcim ne güzel gidiyorsun emin adımlarla maşallah

misafirleri de çok hoş bi biçimde ağırlayacağından eminim ben. ellerine sağlık şimdiden :)

teşekkür ederim esram. ay hayırsızbihter yazmıssınya bir kahkaha patlattım su halimde :))

emin adımlala gidiorum ama yavas gidiyorum yaf...aslında herseyime de dikkat ediyorum
gecen hafta rutin testlerimi yapırırken troidim 4lerden 6ya gelmiş yine ki 4bile çok..
ilacımı 50mgdan 100e cıkarttık bakalım insallah dengeleyebilir vucudum hm belki artık dha kolay veririm

bihter seni

canım aslında yavaş kilo vermek daha iyi, alma ihtimalin azalıyor. ama tiroid yüzündense hızlanması daha iyi olur tabi. inşallah faydasını görürsün ilaçların. kilo vermene olmasa da moduna katkısı olur kesin. bu hormanlar bizi depresif yapıyor azalıp çoğaldıkça.

18 mayısa eşimin takım liderinin nikahı varmış bursada, ben de gideceğim sanırım. enem 3 hafta var, bi 5 kg versem ne süper olur ya
ay esracım senin vaktin olsa ben buralarda olsamda görüşsek ne iyi olur. nikah nerde acaba ay birde barış manço kültür merkezinde olurmuş yürüme mesafesi bana

Hakikaten benzeşiyoruz İnşallah eski halimize döneriz bizde.Bende sezaryenle doğum yaptım,o sebepten göbüş de kaldı artı olarakBu arada eskiden feriştah vardı bir demet tiyatro da hatırlar mısın,ondan yadigar bu "fit ficut"lafı :))))))

mmery,kolay gelsin..

18 mayısa eşimin takım liderinin nikahı varmış bursada, ben de gideceğim sanırım. enem 3 hafta var, bi 5 kg versem ne süper olur ya

Gerçekten süper olur,3 haftada 5 kilo.

ay esracım senin vaktin olsa ben buralarda olsamda görüşsek ne iyi olur. nikah nerde acaba ay birde barış manço kültür merkezinde olurmuş yürüme mesafesi bana

akşam sorarım Dafi abla :) inşallah yakın bi yerdedir sana da ben bi 5 dakika da olsa görürüm seni. eşimin bi arkadaşı ve onun kız arkadaşı da gelecekmiş bizimle sanırım. erken dönmek zorunda kalabiliriz ama gerçekten görmek isterim seni çok kısa da olsa.

bak senin için bi hedef işte...değerlendir bence..

zeynepp senin kızlar kaç yaşındaydı küçük tam bir hiperaktif heralde anam yerim ben onu ama dikkatli olmak gerek baksana cama falan allah muhafaza

(

aynen öyle canım..küçük 16 aylık büyük 4 yaşında...benim o sahneyi gördüğüm anı düşün bide kafamdan aşağı kaynar sular

döküldü resmen...ya balkonlu cam değilde dışarı bakan bi cam olsaydı Allahım aklım gitti resmen...düşündükçe bile

ürperiyorum...küçüğüm hakkaten çok fena evde bütün kapıları kapatıyorum o yürümeye başladığından beri iki dakika yalnız

bırakamıyorum ne zaman ne yapacağı belli değil...büyük kızda hiç böyle endişelerim olmazdı çok oturaklı bi bebekti...oyuncaklarıyla

saatlerce oynardı...işi bitincede toplardı..çok düzenli bi bebekti hala öyle ama kardeşi çok dağınık sadece dağıtıyo hayatta oynamaz

oyuncaklarla....ablasıda bıktı onun arkasını toplamaktan anne artık toplamak istemiyorum diye ağlıyoo...ama küçük kızım hani böyle

bazen sokakta falan görürüz şımarık olup ama kendilerini bişekilde sevdiren çocuklar vardır ya konuşkan çok bilmiş öyle bi çocuk

olcak gibi görünüyo...ablasıda tam tersi asosyal içine kapalı suratsız kimseyle konuşmaz hatta biri kendini sevmeye kalksa saçımı

elledi diye oturup ağlar...ikiside birbirinin zıddı ama ikiside ayrı konularda zor çocuklar..büyük kız çok duygusall hassasss

sulugözz...ömrümü yedi...küçüğümde yaramaz...ama bi okadarda nazlı şeker...kendini sevdiriyo..

çok yoruyolar benii....çenem düştü gene niye anlattım acaba bunları..:44:bende bilmiyorumm..

sağol Zeynepcim, evet aranan gaz bulundu

kızlar snei yine çok yormuşlar :) çok sevimli ama anlattığın kadarıyla çok tatlılar gerçekten. Allah sağlık versin de yorsunlar annesi

anammm araları da az bunların allah kolaylık versin bacımmmmm valla ben biriyle zor baaş ediyom. benimki de seninkilerin karışımı düşün:) hem hassas hem yaramaz laf yetiştiren. dışarıya çıktığımızda kendini herşekilde sevdirir ama bize gelince dellenirse ya saçımı elleme öpme. bazen de kendi gelir yamanır güzel annem bitanem diye binbir türlü hareket:) sen çalışmıyorsun da değilmi valla evde olmak daha bi ezyet ben en azından işyerinde birazda olsa kafa dinliyorum ama çok özlğyorum bu seferde:) ne dengesizim ben yaaa

yok canım çalışmıyorumm...yoruluyorum tabii ama Rabbim eklikliklerini göstermesinn onlarsızda yapamam yanii....en zor kısmı uzun süre uykusuz kaldığımda oluyo..ama 16 ayı devirdik yaşını bitirdimi o konuda hallolur...çogu gitti azı kaldı yaniii...bide eşime pek vakit ayıramıyorum oyüzden zaman zaman istiyorum annemler yakında falan olsaydı bırakıp bikaç saat başbaşa kalsaydık ne bilim bir yerlere gitseydik falan diye ama ne yapalım artık büyüdükleri zaman yapıcaz şimdi yapamadığımız şeylerii...

hiii mutfaktan yanık kokuları geliyoo..

cok saol canım aslında saclarımı bu kadar uzatmazdım bende kestırırken sasırdımm nasıl bu kadar uzamaıs dıyee

cok saol cnm soda degılde tuzlu su yapmıstım ama yok artık ılaclarım fayde etmeye basladı cok tıkanmısımm yınede saol onuda denerımm

yolcu cok saol cnmm sanada kolay gelsınn

selam kk milleti:)

öğlen ne güzel çayımıda yanıma aldım, tam sizinle sohbet etcektim:)
ama komşular bahçeye çıkalım dediler telefonla arayıp, e bende hayır diyemedim, tamam dedim, yine bana sen çay yap, bardakları getir bizde yiyecek bişeyler getirelim dediler, bende tamam dedim, öyle olunca bende apar topar hazırlığımı yaptım çıktım öğlen bahçeye. işte yarım saat falan oluyo içeri gireli, iyide geldi bahçe aslında, ama yoruldumda nedense, belki bahar havasından dolayı yorulmuşumdur.....

daha yemek yapmadım, kaç saattirde düşünüyorum ne yemek yapsam acaba diye.....

yarında malum aylık oturduğum günüm var, ne kadar çabuk geçiyo zaman yaaaa, 1ay hemen gelmiş.....
diğer ayki günüde ben almayı düşünüyorum kısmet olursa artık, bakalım, bende alayımda kafamdan takıntısı gitsin
kafama nasıl alcam, nasıl becerecem diye çok takıyorum bu günü ben malesef

ben birde geçmişe şööyle bi bakıp, kaçayım, daha evde iş çooook.
öpüyorum herkesleri.

Dafi abla nikah merinos nikah salonu, ozmangazide olacakmış. diğer bayan gelemeyecekmiş sanırım, canım sıkıldı ona biraz. ben de senle görüşürsem gelirim herhalde. pazartesi kim kim nasıl gidecekleri belli olacakmış. ben de ona göre ayarlarım gelme işini. haber veririm yine gelişmeleri :)

eheh benimkide aynı , arada bi soruyo , affınıza sığınıyorum "karılar kulubünüz nasıl gidiyo ? " diyeee

bende çok ayıp o nasıl laf diyom , o da "ay pardon hanımlar kulubü " diyooo

kızlar benim eşimde bazen bana derki kk için, boş işler bunlar boş der, hahahaha:))))
sanki kendi netle hiç uğraşmıyo:)

canım fırsatınız olursa birgün önce gelip misafirim olun. bursayı gezdirelim size. merinos bana uzak ama gelemeyeceğim yer değil tek vasıta gelebilirim. eşim evde olursa getirir zaten

Çok seviniyorum meyracığım senin adına..
.

saol yenam....

tabiki özledik canım benim....
iyi olduğuna sevindim.
ara ara uğra yine yaa, öpüyorum, görüşürüz canım.....

hadi atlattın ablacım misafirlerinin telaşını.....

maşaallah maşaallah:)))
sardır kız işte bence:)
eli iyice pratikleşmiş olur, ilerde onun için çok iyi olur gerçekten canım, hem bi nevi sanada yardım olur canım.

iymiş valla bizimki emretmeye alışkın ya ondan sanırımm :))))))
hayatta kaldırmaz narin totoşunu

benimki kaldırırda son hadde ancak:)

evet canım rgk olamamandan olabilir.

azimle mutlaka gider canımcım bu kilolar.....

evet canım:)
ve çok sağol bitanem benim.....

Çok inanarak gitmişti bugün bitecek diye...Büyük hayal kırıklığı yaşadı...
Şu an biraz daha iyi gibi..
Bugün iş var aklım onda kalıcak.

canım benim yaaa.....
demek bu konu onu çok sıkıyomuş
inşaallah biran önce toparlar kendini yenacım.
bu konuya bu kadar üzülmesi gerçekten benide üzdü

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım.
hayırlısıyla eşinle birlikte daha nice nice mutlu yıllarınız olur inşaallah canım.
öpüyorum seni

---------------

Son düzenleme:
canım fırsatınız olursa birgün önce gelip misafirim olun. bursayı gezdirelim size. merinos bana uzak ama gelemeyeceğim yer değil tek vasıta gelebilirim. eşim evde olursa getirir zaten

sağol ablacım, çok iyisin :)
iş yerinden arkadaşlar sabah çıkacaklar yola, eşim de çalışacağından önce gelemeyiz sanırım, çok teşekkürler.

ben de konuştum, eğer gelirsem eşim bırakacak beni senin olduğun yere, zaten baktık mapsten 10 km falan barış mançoyla arası. bizim arabayla gidilirse gelirim ben, ama diğer arkadaşlarıyla olursa gelemem sanırım. pazartesi karar vereceklermiş. ben sana ses ederim yine :)

hoşgeldin cücüşüm :)

eşi bimden bi şeyler isteyince gitmişken senin dediğin tavuk döneri alıp yaptım. fena değilmiş, tam diyet yemeği :)

ben kaçayım da film izleyeyim kocamla, yoksa ambargo koyacak kkya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…