Asunun yaramaz misafiri sayesinde listeye geç kalmaktan yırtmış bulunmaktayım
nasıl korka korka geldim sbahtan beri temizlik pasta börekle ugrasıyorum
aksam 5aile gelecek eşimin iş arkadasları heray birinde topalanıyoruz bu ay sıra bizde
bakalm uzun zamandır bukadar kalabalık bay-bayan karısık misafir grubum olmamıstı inşallah beceririm alnımın akıyla.
ay nerdeyse veda eteye baslyacaktım bildirim yapmadan:))
asucum bu hafta 98.8 im.gecen hafta tartılmadım önceki haftayı unuttum.istersen bir önceki haftaya 99 yazalım.
Ablalarım kardeşlerim bir giriyim bakayım dedim malum sınav dolayısıyla hiç girmeiyorum haftadan haftaya doktordan sonra, oda buraya sevincimi sizlerle paylaşmak içinDün doktora gittim 1.100 vermişim adım adım ilerliyorum inşallah haftya 90lara inerim artık sizlerde dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda hep sizinle görüşmek üzere
Meryemcim ne güzel gidiyorsun emin adımlarla maşallah
misafirleri de çok hoş bi biçimde ağırlayacağından eminim ben. ellerine sağlık şimdiden :)
teşekkür ederim esram. ay hayırsızbihter yazmıssınya bir kahkaha patlattım su halimde :))
emin adımlala gidiorum ama yavas gidiyorum yaf...aslında herseyime de dikkat ediyorum
gecen hafta rutin testlerimi yapırırken troidim 4lerden 6ya gelmiş yine ki 4bile çok..
ilacımı 50mgdan 100e cıkarttık bakalım insallah dengeleyebilir vucudum hm belki artık dha kolay veririm
ay esracım senin vaktin olsa ben buralarda olsamda görüşsek ne iyi olur. nikah nerde acaba ay birde barış manço kültür merkezinde olurmuş yürüme mesafesi bana18 mayısa eşimin takım liderinin nikahı varmış bursada, ben de gideceğim sanırım. enem 3 hafta var, bi 5 kg versem ne süper olur ya
Hakikaten benzeşiyoruzBir çok şey de benzeşiyoruz 1.75 boy 60 kilo olan hayatım artarda iki sezaryen birini vermeden diğer hamilelik derken 80 kilo ile evliliğim devam ederken ben çok kiloluyum diye üzülüp herkesi strese sokuyordum derken üç yıldır buralardayım bu yıl tepe noktam 100 ü gördüm ve eşimden sakladığım koca bir kütle sırra ulaştığımı anlayınca diyetisyene gittim 90 oldum bırakınca kışın hooop gel sen yağlar yerleş benim kibar vücuduma azıııııııııııcıııııııık ayıp örten dirhemler bende ayıp etmeye başladı.Dediğim gibi çeneme vurdu sade söylenme bu beter derken daha beteri işte ben boy uzun kilo bu tek tesellim genel dağılmış olması artılarımın
Asunun yaramaz misafiri sayesinde listeye geç kalmaktan yırtmış bulunmaktayım
nasıl korka korka geldim sbahtan beri temizlik pasta börekle ugrasıyorum
aksam 5aile gelecek eşimin iş arkadasları heray birinde topalanıyoruz bu ay sıra bizde
bakalm uzun zamandır bukadar kalabalık bay-bayan karısık misafir grubum olmamıstı inşallah beceririm alnımın akıyla.
ay nerdeyse veda eteye baslyacaktım bildirim yapmadan:))
asucum bu hafta 98.8 im.gecen hafta tartılmadım önceki haftayı unuttum.istersen bir önceki haftaya 99 yazalım.
18 mayısa eşimin takım liderinin nikahı varmış bursada, ben de gideceğim sanırım. enem 3 hafta var, bi 5 kg versem ne süper olur ya
ay esracım senin vaktin olsa ben buralarda olsamda görüşsek ne iyi olur. nikah nerde acaba ay birde barış manço kültür merkezinde olurmuş yürüme mesafesi bana
18 mayısa eşimin takım liderinin nikahı varmış bursada, ben de gideceğim sanırım. enem 3 hafta var, bi 5 kg versem ne süper olur ya
zeynepp senin kızlar kaç yaşındaydı küçük tam bir hiperaktif heralde anam yerim ben onu ama dikkatli olmak gerek baksana cama falan allah muhafaza
(
bak senin için bi hedef işte...değerlendir bence..
aynen öyle canım..küçük 16 aylık büyük 4 yaşında...benim o sahneyi gördüğüm anı düşün bide kafamdan aşağı kaynar sular
döküldü resmen...ya balkonlu cam değilde dışarı bakan bi cam olsaydı Allahım aklım gitti resmen...düşündükçe bile
ürperiyorum...küçüğüm hakkaten çok fena evde bütün kapıları kapatıyorum o yürümeye başladığından beri iki dakika yalnız
bırakamıyorum ne zaman ne yapacağı belli değil...büyük kızda hiç böyle endişelerim olmazdı çok oturaklı bi bebekti...oyuncaklarıyla
saatlerce oynardı...işi bitincede toplardı..çok düzenli bi bebekti hala öyle ama kardeşi çok dağınık sadece dağıtıyo hayatta oynamaz
oyuncaklarla....ablasıda bıktı onun arkasını toplamaktan anne artık toplamak istemiyorum diye ağlıyoo...ama küçük kızım hani böyle
bazen sokakta falan görürüz şımarık olup ama kendilerini bişekilde sevdiren çocuklar vardır ya konuşkan çok bilmiş öyle bi çocuk
olcak gibi görünüyo...ablasıda tam tersi asosyal içine kapalı suratsız kimseyle konuşmaz hatta biri kendini sevmeye kalksa saçımı
elledi diye oturup ağlar...ikiside birbirinin zıddı ama ikiside ayrı konularda zor çocuklar..büyük kız çok duygusall hassasss
sulugözz...ömrümü yedi...küçüğümde yaramaz...ama bi okadarda nazlı şeker...kendini sevdiriyo..
çok yoruyolar benii....çenem düştü gene niye anlattım acaba bunları..:44:bende bilmiyorumm..
sağol Zeynepcim, evet aranan gaz bulundu
kızlar snei yine çok yormuşlar :) çok sevimli ama anlattığın kadarıyla çok tatlılar gerçekten. Allah sağlık versin de yorsunlar annesi
bak senin için bi hedef işte...değerlendir bence..
aynen öyle canım..küçük 16 aylık büyük 4 yaşında...benim o sahneyi gördüğüm anı düşün bide kafamdan aşağı kaynar sular
döküldü resmen...ya balkonlu cam değilde dışarı bakan bi cam olsaydı Allahım aklım gitti resmen...düşündükçe bile
ürperiyorum...küçüğüm hakkaten çok fena evde bütün kapıları kapatıyorum o yürümeye başladığından beri iki dakika yalnız
bırakamıyorum ne zaman ne yapacağı belli değil...büyük kızda hiç böyle endişelerim olmazdı çok oturaklı bi bebekti...oyuncaklarıyla
saatlerce oynardı...işi bitincede toplardı..çok düzenli bi bebekti hala öyle ama kardeşi çok dağınık sadece dağıtıyo hayatta oynamaz
oyuncaklarla....ablasıda bıktı onun arkasını toplamaktan anne artık toplamak istemiyorum diye ağlıyoo...ama küçük kızım hani böyle
bazen sokakta falan görürüz şımarık olup ama kendilerini bişekilde sevdiren çocuklar vardır ya konuşkan çok bilmiş öyle bi çocuk
olcak gibi görünüyo...ablasıda tam tersi asosyal içine kapalı suratsız kimseyle konuşmaz hatta biri kendini sevmeye kalksa saçımı
elledi diye oturup ağlar...ikiside birbirinin zıddı ama ikiside ayrı konularda zor çocuklar..büyük kız çok duygusall hassasss
sulugözz...ömrümü yedi...küçüğümde yaramaz...ama bi okadarda nazlı şeker...kendini sevdiriyo..
çok yoruyolar benii....çenem düştü gene niye anlattım acaba bunları..:44:bende bilmiyorumm..
anammm araları da az bunların allah kolaylık versin bacımmmmm valla ben biriyle zor baaş ediyom. benimki de seninkilerin karışımı düşün:) hem hassas hem yaramaz laf yetiştiren. dışarıya çıktığımızda kendini herşekilde sevdirir ama bize gelince dellenirse ya saçımı elleme öpme. bazen de kendi gelir yamanır güzel annem bitanem diye binbir türlü hareket:) sen çalışmıyorsun da değilmi valla evde olmak daha bi ezyet ben en azından işyerinde birazda olsa kafa dinliyorum ama çok özlğyorum bu seferde:) ne dengesizim ben yaaa
cok saol canım aslında saclarımı bu kadar uzatmazdım bende kestırırken sasırdımm nasıl bu kadar uzamaıs dıyeeCanım çok geçmiş olsun sanaİnşallah bir an önce toparlarsın kendini
Bu arada saçlarınıda güle gülle kullanuzun olunca zor oluyor ama ben aylardır kestirmeye kıyamıyorum kırıklarımı aldırmaya diye giderim bir ara belki o anda eserse kestiririm
Banucum bana inanılmaz faydalı oluyor senin yazdıkların,resmen pozitif enerji ile doluyorum.Rabbim senin azmini hiç bitirmesinİnşallah hepimiz kurtulalım bu kilolardan..
Zeynepcim senin kuzularda çok küçükmüş,iki tane olunca daha da zordur mutlaka,benim 1 oğlum var 4 yaşında onunla bile hiç bir şeyi düzgünce yapamıyorum.Rabbim kolaylıjklar versin sana da bizlere de inşallah.
Geçmiş olsun canım,bende çok r..lağrısı çekerim biliyorum ne zor bişidir o ağrı.Verdiğin kilo içinde çoooook tebrikler canım,Allah emeklerini zayi etmesin.
Kitkurdu senin kuzular büyümüşler maşallahkendinden bahsetsene biraz,kaç yaşındasın neler yapıyorsun vs
Mutfak maşallahdevamı da böyle olsun inşallah
Meyracım sağol canım daha güzelleri senin olsun.Gittiğin bu mağazanın adresine özelden, genelden, her yerden talibim canımVe başka alışveriş yaptığın (eşarp çanta vs) gibi yerler varsa önereceğin çoook sevinirim Çok teşekkürler şimdiden
Ve diyet konusunda dediklerine de katılıyorum;yıkılmadık ayaktayız,yada düştüysek kalkarız daha ölmedik değil mi
Eşle başbaşa tatil yapmak gibisi yoktur.Ne güzeldir..Size çok özendim
Bende egeli sayılırım,madımak belki o yüzden bana da tatsız tuzsuz geldi,bizim oralarda çok otlar vardır ve ben de çok severimZaten düşününce farkına vardım da benim sevmediğim şeylerin sayısı pek az
Banucum bu konu nasıl ilgimi çekti anlatamam,nerde kıl tüy mevzuu orda benHele birde test edilip onaylandıysa Alllaaaahhh derim başka da bişi demem
Bunu öğrendiğim iyi oldu :))))
Geçmiş olsun,sinüzit çok zordur.Eğer yapabilirsen sana bir önerim var,burnuna günde iki kere tuzlu karbonatlı ılık su çek.Bir çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat koyup karıştır ve ılık ılık burnuna çek.
eheh benimkide aynı , arada bi soruyo , affınıza sığınıyorum "karılar kulubünüz nasıl gidiyo ? " diyeee
bende çok ayıp o nasıl laf diyom , o da "ay pardon hanımlar kulubü " diyooo
demek bütün kocalar aynııı işte takacak şey arıyolarya bunuda koz olarak kullanıyolar gene iyler kız düşünsene erkekler kulübüne girseler bizim gibi yazışsalarr
0allahhh yolarım adamı ben:))))))))))))))))))
dünde tel açtı diyoki napıyon hiç dedim pc deyim oda diyoki sor bakimm bizim kadınlara akşama ne yemek yapmışlar:))))))))))
yemek demişken adama kuru fasulye ıslayım ne zamandır istiyo ot yemekten helak olduuu
uygunmudur bizim karılar:))))))))))))))))))))
canım fırsatınız olursa birgün önce gelip misafirim olun. bursayı gezdirelim size. merinos bana uzak ama gelemeyeceğim yer değil tek vasıta gelebilirim. eşim evde olursa getirir zatenDafi abla nikah merinos nikah salonu, ozmangazide olacakmış. diğer bayan gelemeyecekmiş sanırım, canım sıkıldı ona biraz. ben de senle görüşürsem gelirim herhalde. pazartesi kim kim nasıl gidecekleri belli olacakmış. ben de ona göre ayarlarım gelme işini. haber veririm yine gelişmeleri :)
Çok seviniyorum meyracığım senin adına..
.
merhabaaa.
Ben geldim. Beni özleyen oldu mu acaba. Daha erken gelicektim ama yürüyüş yaptım ancak popomun üstüne oturdum. Aferin kıza işten gelince spor da yapıyo demeyin, malesef kilo aldım ben. İşe başladım zaten çok erken kalktığım için(5.50de) düzenim bozuldu. Bir de malesef çok stresli bir ortamdayım, resmen kurt gibi acıkıyorum. Hadi biraz biraz kendimi tutmaya çalıştım ama spor da yapmayınca resmen bacaklarım bile saldı kendini. Bu haftasonu da zonguldağa annemlere gittik, orda da annem durdu durdu gene dayanamadı içli köfte yaptı:18::18: Onlardan da yedim tabii. 2 gündür işten gelince yarım saat yürüyorum. Öncelikli hedefim bu fazlalıkları atmak. Herkes iyidir umarım
İyi akşamlar
Esram hoşgeldin tatil sana enerji olarak dönecek inşallah süper yerler görmüşsünüz
Yenacım barışa bayıldım çok tatlı maşallah
Benim misafirlerim akşamüstü gittiler ama ben de bittim nedense yorgunluktan her yerim acıyor resmen saatlerce leslie yapmış gibiyim yaşlandık herhalde
Aslında temizlik misafirüstüste gelince yoruldum sanırım yoksa 1 gecelik misafirlikten nolacak
Sabah erken kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra misafir ablamla çarşıda dolaştık biraz leden sonra da eşler geldi bir işleri vardı onu hallettik sonra onları çevre yoluna bırakıp eşimle yürüyerek eve döndük nerdeyse 1 saat yürüdük
Eve gelip yemek yedik sonra uyumuşum iki gündür uyumadım pek iyi geldi
Sabah da kardeşim gelecek tombik prensesi bana bırakacak bir süre
Nursena doğru düzgün yemek yedim sayılmaz ama dengesi yedim tabii su da içmedim kesin artıyımdır dediğin gibi hemen artı geliveriyor biZe ama evde tehlikeli Alman çikolataları var napacam bilmem tam regl öncesi
Özlemcim yokluğun bariz farkediliyorcanım kilo dalmış sayılamazsın bence ya bize ne demeli
Canım benim kız iki senedir ara ara mutfağa giriyor
Aslında yapamayacağı iş yok desem yeridirGeçmişte bana her konuda hep yardımcı olduğu için artık tek başınada yapabiliyor Bir keresinde ben hastayken uyuya kalmıştım bir uyandım mutfak kapısı kapalı Seslendim kız mutfak kapısı niye kapalı diye sen yat geliyorum hemen dedi kendi kendine hazırda olsa çorba yapmış bana, salata yapmış birde ayran yapmış kendi elleriyle Anam ben bir duygusala bağla ağlayıp durdum ki o zaman daha 10 yaşındaydı
Bıraksam çok şey yapacakta işte öğrensin ama ben yine kendim yapayımEn son sarma sarmaya bile yardım etmişti hatta hep söylenir bana niye yaptırmıyorsun hazırla içini ben kendim sararım diye
iymiş valla bizimki emretmeye alışkın ya ondan sanırımm :))))))
hayatta kaldırmaz narin totoşunu
gunaydin guzeller guzeli bayanlar toplulugu
bu saatte ayaktayim hala ve ölüyorum resmen yorgunluktan dun aksam misafir geldi onlar gidincede onlarla birlikte benim uykuda gitti
bu hafta kilom 111.5 yani gecen haftayla ayni (gecen hafta gec yaptim bildirimimi asucum ondan yoktum listede kilo farkim 0 yani)acaba regli olamadim ondami boyle oldu
sporum 365 dakika herhalde buda olmasa arti cikcadim
guzel guzel bol eksili-tabi yag bakimindan diger yonlerden bol artili- bir gun diliyorum hepinize ve uykuya kaciyorum
selamun aleyküm güzeller
cumaniz mübarek olsun insallah
kilo bildirimim
vatana millete hayirli olsun 1 kilo almisim
gecen hafta 144.9
bu sabah 145.9
o kadar da ugrastim ,kosu bandinda kosup durdum
sabahlari yürüyüsler yaptim disarda ,1 kilo fazla görünce cok üzüldüm ama ümidimi yitirmiyorum insallah düse kalka gidecek bu kilolar
Geçmiş olsun canım,bende çok r..lağrısı çekerim biliyorum ne zor bişidir o ağrı.Verdiğin kilo içinde çoooook tebrikler canım,Allah emeklerini zayi etmesin.
Meyracım sağol canım daha güzelleri senin olsun.Gittiğin bu mağazanın adresine özelden, genelden, her yerden talibim canımVe başka alışveriş yaptığın (eşarp çanta vs) gibi yerler varsa önereceğin çoook sevinirim Çok teşekkürler şimdiden
Ve diyet konusunda dediklerine de katılıyorum;yıkılmadık ayaktayız,yada düştüysek kalkarız daha ölmedik değil mi
Çok inanarak gitmişti bugün bitecek diye...Büyük hayal kırıklığı yaşadı...
Şu an biraz daha iyi gibi..
Bugün iş var aklım onda kalıcak.
selamlar herkese...
Esra ve Aynur beni neden özlemediniz ki sizzz
herkesin iyi olmasını diliyorum.dün bizim evlilik yıldönümümüzdü...bu yılda şişkoydum inşallah seneye farklı olur ama güzel bir gündü benim için...pastam çiçeğim hediyem hepsi çok güzeldi...Allah ağzımızın tadını bozmasın hiçbirimizin...
Aynurum bugün doğru günmüymüş diyet için bende bugün tekrardan başladım ...
Asuman ablacım kilom aynı 100 kg...dünki yediklerimden sonra aynı çıktım aslında vermişim demekki...
Esracım tatil fotoları çok güzel ne güzel değişiklik olmuştur canım çekti..bizde doru düzgün tatil yapamadık tatil niyetine memlekete gidince daha çok yoruluyorum ben...ama vakit bulunca ailemi görmek daha cazip geliyor...
kızlar disipline girmem şart şundan azcık bundan da yiyeyimle yapamıyorum bu işi ciddi anlamda ne kadar listelere karşı olsamda besin değişimlerine dikkat ederek vede porsiyon küçülterek başlıyorum bugün...
canım fırsatınız olursa birgün önce gelip misafirim olun. bursayı gezdirelim size. merinos bana uzak ama gelemeyeceğim yer değil tek vasıta gelebilirim. eşim evde olursa getirir zaten
ben geldiimmm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?