Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

enemm çok yakınmış hakikaten :) benim de eşimin favori mekanı.

inşallah bi dahaki sefere uğrarım sana da canım :)
İnsallah canim herzaman beklerim...
Saol canim...seni okudukca ben yoruluyorum canim yokmu yakinda kv gorumce filan en azindan sen temizlik yaparken cocuklarla ilgilensinler...
Tesekkur ederim tatlim...
18 mayısa eşimin takım liderinin nikahı varmış bursada, ben de gideceğim sanırım. enem 3 hafta var, bi 5 kg versem ne süper olur ya
Hatun gezmelere alisti bi kere tutabilene ask olsun
Bir demet tiyatro...nasil guzeldi...

Saol canim...
Saol canim...insallah gonlune gore bir ev bulursunuz...

haftanın birincisi ilknur83 -900gr
haftanın ikincisi y.o.l.c.u -700gr
haftanın üçüncüsü ceco34 -600gr

Dereceye girenlere tebrikler....

Asuman ablacim listeler icin ellerine saglik...

Fena uyku bastirdi...yavastan yatiyim...herkese hayirli geceler...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Bugün yine nedense tansiyonum düştü ( aslında bence birazda çocuklar düşürüyor benim şu tansiyonu )
Yine öğlende bir başladılar ona dur diğerine otur demekten bir baktım gözler kaykılıyor tansiyonu bir ölçtüm büyük 8 küçük 4 Hemen koca bir bardak az tuzlu ayran içtim ( eşim bol tuzlu dedi ama banane ödem yapar dedim )
Hatta nerden taktıysa detoksdan dolayı olabilir bir daha yapmayacaksın kırarım kafanı diye tutturdu çokta lülü dedim ne alaka sonuçta diğer günlerde de düştüğü oldu bence senin sıpalardan oluyor dedim
Eve geldiğinde yüzün çökmüş diye tutturdu ama o arada yine iyidim
Akşam yemeğimizi yedikten sonra az sohbet ettik şimdi o tablette oyun oynamaya kalkışınca bende buraya kaçtım

Canım inan bir an benimkilerimi anlatıyorsun sandım
Gerçektende aynı bizimkiler Birde benim büyük 12 yaşında olunca insan daha da çıldırıyor bari o laf anlasa diye ama yok oda inatcı pomak işte İnan bazen Allahınızı Peygamberinizi seviyorsanız az da olsa rahat durun diye yalvartıyorlar beni hayır deli gibi bağırsam belki susacaklar ama bu seferde etkilenip yarın öbür gün başka bir sorun çıkaracaklar karşıma

Dediğin gibi Allah eksikliklerini hissettirmesin ama gerçektende insanın sinirlerini fazlasıyla yıpratıyorlar. Allahtan eşim eve geldikten sonra bir kükredi de çil yavrusu gibi dağıldılar sonrada hemen hepbirlikte ben yemek yaparken salonu bile toplayıp süpürdüler

Zeynebim Bimde B grill diye banvitin ürettiği bi tavuk döner var , orda çalışan arkadaş tavisye etti banada , bende bugün yaptım memnun kaldım , bi ara denersin kuzucumm

Bizde geçenlerde alıp denedik Gerçekten çok pratik ve lezzetli Acil durumlar için evde bulundurmak iyi oluyor heleki öğlen ne yemek yapsam diye geçe kalınca iyi oluyor

Harikasınız kızlarrrr inşallah önümüzdeki hafta biraz daha fazla sporcular olur Ben bu haftaki süremden pek memnun değilim ama işte neyse umarım önümüzdeki hafta telafi ederim

Uzun bir aradan sonra listeye sondan da olsa girmek güzel
Zeynepciğim İlknurcuğum sizleride tebrik ederim İnşallah çok daha güzel kilolar veririz

Asumanzeynebim seninde ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et canım okadar iş güç arasında bizlerle de uğraştın

Ben herhalde haftaya pek veremem diye düşünüyorum sonuçta regl öncesi Neyse nasılsa sonradan fazlasıyla acısını çıkartırım

ay kızlar bu ne bole ben haftanın bırıncısınde -2yı bıle gormusdum sızın lıstelerde herkes kılo almıs bende 1haftada 3kılo gerı aldım o kacamaklar yuzunden reglyımde mıgrenımde tuttu sonuc bana 3kılo olarak gerı dondu acaba bu dolunaymı etkılıo bızım kıloları yaw...neyse ben azmınıze guvenıorum sıze bugun neler yedıgımı anlatıyımda bı afaroz edın benı((

8:30 3dılım ekmek
1/2 kk peynır
2çeri domates
250ml su
9:00-11:00 spor
11:00 100ml muzlu süt
12:00 500ml su
13:00 tarhana corbası
3kucuk salatalık
2dılım ekmek
14:30 1/2 paket bıskrem
15:00 sakarınlı turk kahvesı
16:00 500ml su
18:00 1tane içli köfte
100ml ayran
21:00 5fındık
1turk kahvesı
bundan snra su ıcerım 500ml
bıde kıtap fuarı vardı saat3de evden cıktım 9:30da eve dondum bu arada hep yuruyodum buda spor sayılırmı?:))bıskrem erımısmıdır:))

her turlu elestırıye acıgım ama hatalarıma sızın kısısel cozumlerınızıde anlatarak destek verın bana ilk lıstem ya korkuyorum:)):26:

Son düzenleme:
olsun yine söylerim yaş artık her daim otuz sabitledim isim Arzum
oo ozaman yaşıt sayılırız hatta bikaç seneye ben ablan olurum dermişimm....memnun oldum arzum bende zeynep...yaş 28....

Ve aleyküm selam...
geçmiş olsun banucum....belki hakkaten çok az yiyosundur ondandırr...hee bu arada ne oldu senin resimli menüleree...gene istiyozzzzzzz.....

öyleler yamyamlar napcaz....desene benimkiler büyüdüğündede rahat edemicemm...ama en azından markete yada yürüşe falan yalnız çıkabilirim heralde...yürüyüş yapmayı çok istiyom ama çıkamıyom ikisiyle beraber...

bu arada bende seni tebrik ederim canım...kendi adıma haftalardır yerimde sayıyorum oyüzden haftada 500 gr versem bile kar sayıcam....inş haftaya daha güzel veririz canım...

Canım dediğin gibi biraz büyüdüklerinde en azından ara arada olsa dışarı çıkabilirsin onları evde bırakıp
Allah yardımcımız olsun ve sabırlar versin Aminnnnnnnnnnnn

Bu arada inşallah sende her hafta az da olsa kilolar verirsin canım Aslında bende dediğin gibi yine resimli menü paylaşımına başlasam iyi olucak tabletle uğraşmak zor geliyor yoksa sorun olmazda sevemedim gitti şu aleti ama sizlerin hatırı için mutlaka her gün en azından akşamdan akşama tüm günün menüsünü paylaşırım en azından bir sonraki güne fikir olur sizlerede

canım listen biskrem ve muzlusüt hariç güzel...ama biraz az gibi...aslında özlem olsaydı güzel tavsiyelerde bulunurdu ama buakşam gelirmi bilmiyorum...ayrıca saat düzeni bence gayet güzel ben bunu pek beceremiyorum ama senden daha çok yiyorumm....

spor yapan & yapamayan , kilo veren & veremeyen herkesi tebrik ederim

ASUcum ellerine sağlık , öperimm

ya o saat duzenını olusturalı 5ay oldu kılo vermeye karar verdım dıyetısyene gıttım ve hayatımda köklü degişiklikler yaptım eşimi bile kndime uydurdum erken yatıp erken kalkıorum ama cocuk fln yok o bı avantaj bnm ıcın esımde rahattır ve destekleyıcıdır ıdun sabaha karsı 5de yattım 8:30da uyandım hayatımda ılkkez bu kdr duzenlı yasıyorum son 1haftadır hersey eskısı gıbı olunca sankı saglıgım bozuldu kendımı yorgun mutsuz depresıf hıssedıorum
yemekler konusuna gelınce oglen sebze aksam sebze+et yemem gerekıyor lıstemde bu varda ıste 1haftadır sapıtınca yavas yavas toparlıycam artık daha guzel lısteler olcak
spordan sonra sut ıcersek kılo vermemız hızlanırmıs plates hocam öle dedı dıe sut ıcıyorum bende bos sut ıcemem aslında nescafe ıcıodum spordan snrada dpor bugun uzayınca dayanamadım o saatte markete daldım eve donerken sutu ıctım
bazen 16:00 da meyvelı yogurt yıyorum dıyetısyenıme sormusdum ıcınde seker var cunku cok sık olmamak kaydıyla olabılır demısdı cnm tatlı cekerse yıyorum meyvelı yogurt bazen yaban mersını kurusuda tatlı ıhtıyacını kesıyor buda bnm tavsıyelerım

özlemcim hoşgeldinnn...bende azönce seni andıydımmm...iyi insan iştee...

bende sade yoğurt yiyemiyodum halada sevmem ama alıştım sayılır yemeyee...spordan sonra süt he..bilmiyodum spora başlayınca bende içeyim bare ama sade tabikinee...sanada sütü meyveli olduğu için şeker oranı yüksek ya oyüzden olmayaydı iyiydi dedim..haklısın çocuk olmaması bu anlamda avantaj...bende uyku düzeni hiç yokk...bi onu oturtabilsem zaten gerisi çokçok daha güzel gelicekk ama iştee çocuklarım...canlarım benimmm....

meyvelı sutun seker oranı meyvelı yogurttan dahamı yuksek??bırkac gun zorlanıosun erkenden yataga gırıp kıtap mıtap snra sbh erken kalkmaya baslayınca erkendende uykun gelıo ama vucudumuz o kdr nankorku o eskı kotu yasantısına donmek ıcın tetı
kde beklıyor...

bilmiyorum canım meyveli yoğurt hiç almadımm....benim kız süt içmiyodu alışsın diye muzlu çilekli süt alıyodum ona sonra doktor sade süte alıştır alışmıyosada peynir yoğurt yumurta yesin zorlama dedi..meyveli sütlerin şeker oranının yüksek olduğunu söyledi ordan biliyorum..çocuğumun yediği tek hazır şeydi onuda 1 senedir bıraktık...

herkesleri topluca tebrik ediyoruuuum......

Asuman ablacım ellerine sağlık

kızlar sizleri de tebrik ediyorum, harikasınız

tüh üleyn 100grcıkla dereceyi kaybetmişiz yaaa
neyse sağlık olsun bakalım......

geçen hafta ya da önceki hafta da öyle olmuştu Meyracım sana, demek ki çok iyi gidiyorsun

spor yapan kilo veren arkadaşlarımı kutlarım
haftaya kilo vermeyeni dövecem ona göre

asuman ablacım yüreğine ellerine sağlık, çok teşekkür ederim ben kendi adıma tüm emeklerin için......
yardım edenlerin çok olsun inşaallah ablacım hayatta. AMİN.
öpüyorum

geçmiş olsun canım.
canım sen yinede dikkat et kendine, bence düşük tansiyonda önemli hafife alma sakın.....

Nursena inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz, hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Asuman abla demek o tombik prenses yordu ha seni. dikkat et kendine ablacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…