Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzellerrr, bol eksili , az kaçamaklı , mutlu haftasonları olsunnn inşAllaahh

slm gençlikkk ii haftasonlarıııı....

bunu duydugum ıyı oldu cocuklugumdan berıde bayılırdım o meyvelı sutlere allahım sevdıgım bırseye daha veda edıorum bugun(kendıme yenı sevıcegım seyler bulmam gerek (
bu arada dun saat duzenınden bahsettık nazar degdı gozumu actıgımda saat10du ama dun cok yoruldum ama meyvesını aldım 3kılo gerı aldım demısdım ya sanırım deıl bugun sabahda tartıda 2kılo eksık cıktım yanı 1kılo gerı almısım oleyyy oleyyyyy
henuz spora cıkmadım sahıl kalabalıkdır sımdı hıc cıkasım yok bakalım ...orusuruzz...
aksamada lısteyı yazmaya gelırım gorusuruzz...

Selamün aleykümmm....

ben geldimmm...bugün hiçbişey yapasım yokk...kurufasülye attım düdüklüye pişiyo...sadece yemek yapcamm....başka uğraşmıcam daha...hapşıra hapşıra bi hal oldum başıma ağrı girdi zaten oysa ne güzel dinlenmiş uyanmıştım....çocukları yedirdim kendimede tost yaptı şimdi yeşilçayımı yudumluyorum bir yandan...hava çok güzel kendimi dışarı atasım var ama nereye gitcemkii...

sıkma canını be güzelim insanlar böyle işte kime ne konuşuyorum demeden konuşuyolar...ben artık böyle durumlarda duymazlıktan geliyorum...o anlık bozulsamda kafama takıp üzmüyorum kendimi...olan bana oluyo çünkü...alışmışlar konuşmaya ne desek ne yapsak anlamıcaklar....fıstığıda hiç takma bugün toparlasın o durumu...

yaa bugün tartım89,5 gösterdi sinir oldum bende bi günde 300 gr almış gibi oldum halbuki kaçamak falanda yapmadım akşam yemeğimide erken yemiştim niye öyle oldu bilmiyorum ama ben bu 89 dan kurtulamıcam galiba...halbuki hazirana kadar 85 i görmek istiyorum çabalıyorum ama sonuç hüsran gibi şimdilik...amaaa umudumu yitirmicemmm....daha çok uğraşıcammm...

günaydınnnn...

Zehracım bilmiyorumki yanlışmı yazmışım...akşam uyku bastırmıştıda

ozamann hemen üzerime alıp cevap veriyorum canım...hayır yakınımda aileden hiç kimse yok malesef en yakında olanla bir saatlik mesafe var arada....oyüzden kimseye bırakamıyorum çocukları...

nerde oturuyosun.... sahil demişsin ya ondan merak ettimm...

cööööööööö
tünaydın güzel hatunlarrr

asummm tşk edip kaçıcam ,

arkaşlarrr spor yapan yapamayan kg veren vermeyen herkesi kutlarım.ama silkelenmemiz lazım dökülüyoruz bahaneler bulmayalım

asummm eline koluna sağlık emeğine sağlıkkk

çok işim var yoğun bugün sevgiyle kalın güzellerrr

Kızlar hadi bakalım hayırlı olsun yeni başlangıcınız azminiz daim olsun inşallah benimde sıkı olarak tekrar başlamam lazım tamam ipin ucunu kaçırmıyorum ama yinede istediğim gibi değil p.tesi diyorum inşallah

istanbuldayım...niyeyse sanki herkeste burda olmak zorundaymış gibi düşünüp oyüzden sormuştum..

o dediğin yeride bilmiyommm...:26:

yenaydı galıba o :26::26::26::26:burda daha onceden sormusdum sahılde bırlıkte yurumek ıcın kım var ızmırde dıe yenaydı galıba ben karıst:26:rdım ıkınızı y y:):26::26::26:
ıstanbulluyum aslen evlenıp geldım ızmıre 1.5 yıloldu kısmen dogrusun yanı:))

he evet yena orda... ay sendemiz taze gelinsinn....ne güzell...

yok canım ben bayatladım...3 ay sonra 9 senemiz bitiyo...

şimdi hatırladım sana yazmıştım canım bahar temizliği iki çocuk zor olur diye neyse sağlık olsun...

Esracım sen 2 aya 10 hedefliyorsan benim geri kalmamam lazım liste paylaşımı yapmak istiyorum da canım akşam malesef nete girme fırsatım her zaman olmuyor.olduğunda paylaşırım...
aman boşver teyzesini filan çalışmak,çocuk sahibi olmak sadece kişilerin kendisini ilgilendirir. hem eşinin teyzesi eşine sorabilirsana değil...boşver.......ben baya baya takmamayı öğreniyorum galiba

Aynurum sanada günaydın...

bende bugun senle ılgılı hıcbırseyı tutturamıyorum:))sendemı dıyınce bnde sende tazesın sandıydım:))9sene sonunda evlılık hala guzel gelıomu:))

tabikineee..hatta yıllandıkça daha güzell benceee...he tabiki ilk zamanlardaki o deli heyecan yok ama daha çok seviyosun daha çok seviliyosun...eskisi kadar dillendirilmesede....artık vazgeçemez ve vazgeçilmez oluyosun...

benim eşim sevgisini çok gösterebilen biri değildir...ama bilirimki bensiz yapamazz....iki gün ayrı kalmaya tahammülü yok...hep yakınında olmalıyım..kafayı çevirdiğinde görebilmeli benii...ama öyle etrafımda dolaşıpda canım cicim yapan cıvıl cıvıl bi adamda değildir....hatta onun bu hali beni yorar çogu zaman...

Son düzenleme:
Bunu duyduguma sevindim korkuodum bnde etrafimda cok olumsuzluklar duyuyorum ve hepsinin ortak ozelligi cahil kultursuz seviyesiz insanlar olusu demek bizde bole olcaz:))oleyy oleyyy

Bunu duyduguma sevindim korkuodum bnde etrafimda cok olumsuzluklar duyuyorum ve hepsinin ortak ozelligi cahil kultursuz seviyesiz insanlar olusu demek bizde bole olcaz:))oleyy oleyyy

ikinizde birbirinizi olduğu gibi kabul edince diğer sorunların üstesinden bir şekilde geliniyo....ama genelde biz kadınlar eşlerimizi kendi

istediğimiz kalıba sokmaya çalışıyoruz ve onlar uyum sağlamayıncada bozuluyoruzz....kiii eşim biz evlendiğimizdede aynıydı ve ben bu

hatayı yaptım nolur şöyle yapsan böyle olsan vs vs...ama ne zaman bu mızmızlığı bırakıp onu olduğu gibi kabullendim ondan sonra

daha uyumlu bi çift olduk canım...bizim gibi duygusal değiller oyüzdende hiç bir zaman halimizden anlamazlar...dolayısıyla artık beni

anlamasını beklemiyorum...ağır falan ama ben onu bu haliyle çok seviyorummm....

Zeynepcim sağol canım. ben de sakinleştim şimdi, akşam canımı sıkmıştı da. bebek için fazlalıklarımdan kurtulmam lazım zaten. bir an önce harekete geçsem çok iyi olacak.

canım hazirana 1 aydan fazla var. 4 küsür kilo versen görürsün 85i. göremicem deme, sıkı tut sen beslenmeni. baklagil tüketmeye, rüzgara, tuza vs. bağlı olarak değişiyor gramlar tartıdaki.

hava güzel demişsin ya, kızlar alıp parka gidebilirsin canım. değişiklik olur hepinize.

Sağol Zehracım. inşallah hepimizin azmi daim olur

evet canım temmuz başına 10 kgmı hedefleyelim senle

haklısın canım, bir daha zaten konuşmamayı planlıyorum. işi var falan desin. herkes yerini bilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…