günaydın güzellerrr, bol eksili , az kaçamaklı , mutlu haftasonları olsunnn inşAllaahh
bunu duydugum ıyı oldu cocuklugumdan berıde bayılırdım o meyvelı sutlere allahım sevdıgım bırseye daha veda edıorum bugunbilmiyorum canım meyveli yoğurt hiç almadımm....benim kız süt içmiyodu alışsın diye muzlu çilekli süt alıyodum ona sonra doktor sade süte alıştır alışmıyosada peynir yoğurt yumurta yesin zorlama dedi..meyveli sütlerin şeker oranının yüksek olduğunu söyledi ordan biliyorum..çocuğumun yediği tek hazır şeydi onuda 1 senedir bıraktık...
inşallah canım benim :)
öyle istiyorum ki sağlığımızı geri kazanalım kilolarımızı verip hepimiz.
------
bu akşam eşimin teyzesi aradı. zaten nerede ne konuştuğunu bilmeyen bir kadın. bi saat taciz etti yok bebek, yok iş diye. insanlar niye üzerlerine vazife olmayan şeylere karışıyorlar ki... sinirden oturup bi kase antep fıstığı yedim. karnım çatlayacak gibi şiş. yarın güzel bir başlangıç yapmam lazım. çok sıkıldım artık hakikaten.
günaydınnnn...
Zehracım bilmiyorumki yanlışmı yazmışım...akşam uyku bastırmıştıda
slm gençlikkk ii haftasonlarıııı....
bunu duydugum ıyı oldu cocuklugumdan berıde bayılırdım o meyvelı sutlere allahım sevdıgım bırseye daha veda edıorum bugun(kendıme yenı sevıcegım seyler bulmam gerek (
bu arada dun saat duzenınden bahsettık nazar degdı gozumu actıgımda saat10du ama dun cok yoruldum ama meyvesını aldım 3kılo gerı aldım demısdım ya sanırım deıl bugun sabahda tartıda 2kılo eksık cıktım yanı 1kılo gerı almısım oleyyy oleyyyyy
henuz spora cıkmadım sahıl kalabalıkdır sımdı hıc cıkasım yok bakalım ...orusuruzz...
aksamada lısteyı yazmaya gelırım gorusuruzz...
ksk sen bucadamıydın?nerde oturuyosun.... sahil demişsin ya ondan merak ettimm...
ksk sen bucadamıydın?
günaydınnnn...
Zehracım bilmiyorumki yanlışmı yazmışım...akşam uyku bastırmıştıda
Nursena ben hep marketten alırım mantarı pazara güvenemem...Allah korusun dönüşü olmayan sonuçları olur ama orda halk biliyordur artık..
bugün baya sıcak fırınlarda yanıyor oy oy benim yaz azabım başlıyor
dün başladım kaçamaksızdım tabi ilk gün haftasonu geldi tehlike başladı....ama eşimle anlaştım kendin ne istiyorsan yiyebilirsin ama bana ısrar etmek yok dedim...bakalım ne kadar dayanabilecek...benim bir handikapımda yazın dondurma ama hepsine sınır koydum artık...şekersizliğe alışmak için 1 ay kadar uzak durmak şart...beyin unutur belki
herkese hayırlı günler...
Günaydın canlar :)
doğumgünüme iki ay var tam, 10 kg hedefle başlıyorum bugün. bu sabah itibariyle 82.6 kgmım.
sağol canım, hadi inşallah :)
haklısın valla, onların bitmez lafı sözü. kayınvalidemle aramız limoni, sanırım ona sordurtuyor. nasip kısmet dedim ama ne mümkün. kadın ısrar ettikçe etti. neyseki sakinleştim şimdi. bi daha açmıcam telefonunu falan görsün...
klima falan yok mu canım? gerçi olsa ne fayda.. Allah kolaylık versin sıcaklarda...
ben de bugün başladım Nevincim. her akşam yaz yediklerini, yazacağım diye baya tutuyor insan kendini. hadi gazaamız mübarek olsun.
istanbuldayım...niyeyse sanki herkeste burda olmak zorundaymış gibi düşünüp oyüzden sormuştum..
o dediğin yeride bilmiyommm...:26:
yenaydı galıba o :26::26::26::26:burda daha onceden sormusdum sahılde bırlıkte yurumek ıcın kım var ızmırde dıe yenaydı galıba ben karıst:26:rdım ıkınızı y y:):26::26::26:
ıstanbulluyum aslen evlenıp geldım ızmıre 1.5 yıloldu kısmen dogrusun yanı:))
he evet yena orda...ay sendemiz taze gelinsinn....ne güzell...
ewet yaaa obez gelin oldum ben yaaa...:115::115::123::123::123:
sendemı yenı ewlısın senın ne kdr oldu??guzel bıseymıs evlılık demı ben çok karsıydımda evlılıge sımdı
fıkrım tamamen degıstı
bende bugun senle ılgılı hıcbırseyı tutturamıyorum:))sendemı dıyınce bnde sende tazesın sandıydım:))9sene sonunda evlılık hala guzel gelıomu:))yok canım ben bayatladım...3 ay sonra 9 senemiz bitiyo...
şimdi hatırladım sana yazmıştım canım bahar temizliği iki çocuk zor olur diye neyse sağlık olsun...Selamün aleykümmm....
ozamann hemen üzerime alıp cevap veriyorum canım...hayır yakınımda aileden hiç kimse yok malesef en yakında olanla bir saatlik mesafe var arada....oyüzden kimseye bırakamıyorum çocukları...
bende bugun senle ılgılı hıcbırseyı tutturamıyorum:))sendemı dıyınce bnde sende tazesın sandıydım:))9sene sonunda evlılık hala guzel gelıomu:))
Bunu duyduguma sevindim korkuodum bnde etrafimda cok olumsuzluklar duyuyorum ve hepsinin ortak ozelligi cahil kultursuz seviyesiz insanlar olusu demek bizde bole olcaz:))oleyy oleyyytabikineee..hatta yıllandıkça daha güzell benceee...he tabiki ilk zamanlardaki o deli heyecan yok ama daha çok seviyosun daha çok seviliyosun...eskisi kadar dillendirilmesede....artık vazgeçemez ve vazgeçilmez oluyosun...
benim eşim sevgisini çok gösterebilen biri değildir...ama bilirimki bensiz yapamazz....iki gün ayrı kalmaya tahammülü yok...hep yakınında olmalıyım..kafayı çevirdiğinde görebilmeli benii...ama öyle etrafımda dolaşıpda canım cicim yapan cıvıl cıvıl bi adamda değildir....hatta onun bu hali beni yorar çogu zaman...
Bunu duyduguma sevindim korkuodum bnde etrafimda cok olumsuzluklar duyuyorum ve hepsinin ortak ozelligi cahil kultursuz seviyesiz insanlar olusu demek bizde bole olcaz:))oleyy oleyyy
sıkma canını be güzelim insanlar böyle işte kime ne konuşuyorum demeden konuşuyolar...ben artık böyle durumlarda duymazlıktan geliyorum...o anlık bozulsamda kafama takıp üzmüyorum kendimi...olan bana oluyo çünkü...alışmışlar konuşmaya ne desek ne yapsak anlamıcaklar....fıstığıda hiç takma bugün toparlasın o durumu...
yaa bugün tartım89,5 gösterdi sinir oldum bende bi günde 300 gr almış gibi oldum halbuki kaçamak falanda yapmadım akşam yemeğimide erken yemiştim niye öyle oldu bilmiyorum ama ben bu 89 dan kurtulamıcam galiba...halbuki hazirana kadar 85 i görmek istiyorum çabalıyorum ama sonuç hüsran gibi şimdilik...amaaa umudumu yitirmicemmm....daha çok uğraşıcammm...
Kızlar hadi bakalım hayırlı olsun yeni başlangıcınız azminiz daim olsun inşallah benimde sıkı olarak tekrar başlamam lazım tamam ipin ucunu kaçırmıyorum ama yinede istediğim gibi değil p.tesi diyorum inşallah
Esracım sen 2 aya 10 hedefliyorsan benim geri kalmamam lazımliste paylaşımı yapmak istiyorum da canım akşam malesef nete girme fırsatım her zaman olmuyor.olduğunda paylaşırım...
aman boşver teyzesini filan çalışmak,çocuk sahibi olmak sadece kişilerin kendisini ilgilendirir. hem eşinin teyzesi eşine sorabilirsana değil...boşver.......ben baya baya takmamayı öğreniyorum galiba
tabikineee..hatta yıllandıkça daha güzell benceee...he tabiki ilk zamanlardaki o deli heyecan yok ama daha çok seviyosun daha çok seviliyosun...eskisi kadar dillendirilmesede....artık vazgeçemez ve vazgeçilmez oluyosun...
benim eşim sevgisini çok gösterebilen biri değildir...ama bilirimki bensiz yapamazz....iki gün ayrı kalmaya tahammülü yok...hep yakınında olmalıyım..kafayı çevirdiğinde görebilmeli benii...ama öyle etrafımda dolaşıpda canım cicim yapan cıvıl cıvıl bi adamda değildir....hatta onun bu hali beni yorar çogu zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?