- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Nursena inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz, hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Asuman abla demek o tombik prenses yordu ha seni. dikkat et kendine ablacım.
inşaallah öyleyimdir canım.
hepimiz veririz inşaallah kilolarımızı güzelce canım.....
Tombik prenses pek yormadı aslında ama kaç gündür pek bi aktif gidiyor hayat sonrasında da benim prenseslerin gönlünü edeyim dedim ama çatışmalı bir gezi oldu yarın da hem başka bir yeğen gelecek hem de pazar günü piknik planlıyoruz kardeşler enişteler yeğenler 3 aile ona hazırlık yapmam lazım
hepinize iyi geceler güzeller, öperim kocaman kocaman
Allah rast getirsin gönlünüze göre bir ev bulursunuz inşaAllahevlilik yıl dönümün kutlu olsun nice senelere inşallahh
ben öldüm bu günnn biraz paramız var kredi çekip bi ev alalım dedikk
çok sıkışmışş birisi satıyomuş kaçırdık alamadık ama emlakçı yarın bikaç ev daha gösterecek hadi hayırlısı bakalım kira ödeyene kadar 500 lira ev alalım dedik evler uygun burda normal 100 mkare falan evler 80-90 lira bakalım hayırlısı kısmetimizde varsa olur inşallah
pazara da gittik sonraaa
nohutuda yedik arada şimdide pazardan alınanları düzelteyimmm çok yorgunum çooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
inşallah canım benim :)
öyle istiyorum ki sağlığımızı geri kazanalım kilolarımızı verip hepimiz.
------
bu akşam eşimin teyzesi aradı. zaten nerede ne konuştuğunu bilmeyen bir kadın. bi saat taciz etti yok bebek, yok iş diye. insanlar niye üzerlerine vazife olmayan şeylere karışıyorlar ki... sinirden oturup bi kase antep fıstığı yedim. karnım çatlayacak gibi şiş. yarın güzel bir başlangıç yapmam lazım. çok sıkıldım artık hakikaten.
İyi geceler esracım
Pikniğe kendi köyümüze gideceğiz orda babamların ev de var çoluk çocuk rahat ederler
Meyracim çok haklisin, insanlar tuhaf. Sagol desteğin için canım.
Yeşil çay içtim metabolizma için biraz önce. Zencefili de ilk fırsata denerim :)
Öpüyorum cok seni canım.
Asuman abla ne güzel kendi köyünüze, evinize gitmeniz. Tadını çıkarın bol bol
Iyi geceler herkese kimler var kimler uok goremiyorun telden girdigim icin. Umarim herkesin keyfi yerinde beslenmesi dengelidir. Sabah annene gittim ama tartilmadim istemedim tartilmak. Kendimi dusunce olarak diyete spora hazirliyorum. Insallah bu son baslangicim olur ve hedefime ulasitim. 2:mayis niyetim pers. gunu baslamak bakalim
Dün görmedim msjını kusura bakmaSende hemen katıl aramıza..Bende geçen haftadan beri buradayım ve müthiş azimlendim burası sayesinde..
Zehracım nasılsın görüşmeyeli..Şu anda iştesindir sanırım,kolaylıklar diliyorum canım
Hiç fena olurmu kuzum aynen öle hoşbeş etmiş olduk nasılsın?efemmm sana hakketten neden hoş geldin dedim valla bilmiyom kafa bi milyon benim:) ama bak fena mı oldu hobeş oldu.
zeynepp senin kızlar kaç yaşındaydı küçük tam bir hiperaktif heralde anam yerim ben onu ama dikkatli olmak gerek baksana cama falan allah muhafaza
yenacım kızın için üzüldüm insan bekliyo bekliyo kendini adapte ediyor sonra yok bi ik ay daha dursu diyince morali bozulmuştur ama çabuk düzelir
nevincim evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm nice seneler göresin.
babykaan hoşgeldin sende aramıza
banuşcum sen çok ii gidiyorsun canım valla benden önce göercekssin sekizli haneleri kıskanıyorum bak
Oh ne güzel ya ben çok severim düğünleri bizimde bu sene hiç yok tersine ayrıca sen 3 haftada o 5 kiloyu havada karada verirsin kuzum18 mayısa eşimin takım liderinin nikahı varmış bursada, ben de gideceğim sanırım. enem 3 hafta var, bi 5 kg versem ne süper olur ya
Nursena ablacım çok iyi düşünmüşsünüz valla ben çok pişmanım lk evlendiğimde almaığıma hayırlısı herşeyin tabi inşallah gönlüne göre bi eve bulursun ablacımevlilik yıl dönümün kutlu olsun nice senelere inşallahh
ben öldüm bu günnn biraz paramız var kredi çekip bi ev alalım dedikk
çok sıkışmışş birisi satıyomuş kaçırdık alamadık ama emlakçı yarın bikaç ev daha gösterecek hadi hayırlısı bakalım kira ödeyene kadar 500 lira ev alalım dedik evler uygun burda normal 100 mkare falan evler 80-90 lira bakalım hayırlısı kısmetimizde varsa olur inşallah
pazara da gittik sonraaa
nohutuda yedik arada şimdide pazardan alınanları düzelteyimmm çok yorgunum çooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]castle[/TD]
[TD]365dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]ilknur83[/TD]
[TD]270dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]meyra_[/TD]
[TD]240dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]mutfaak[/TD]
[TD]220dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]200dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]180dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]160dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]135dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]kitkurdu[/TD]
[TD]80dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA [/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]95.3[/TD]
[TD]95.3[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]96.4[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]91.3[/TD]
[TD]91.3[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]83.4[/TD]
[TD]83.4[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]100.5[/TD]
[TD]100.5[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]107.5[/TD]
[TD]107.5[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]88.5[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]castle[/TD]
[TD]111.5[/TD]
[TD]111.5[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]kitkurdu[/TD]
[TD]98.4[/TD]
[TD]99.4[/TD]
[TD]+1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]mmery[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]98.8[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]pınar110[/TD]
[TD]93.6[/TD]
[TD]93.6[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]meyra_[/TD]
[TD]99.2[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]83.9[/TD]
[TD]84.7[/TD]
[TD]+0.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]clutch[/TD]
[TD]80.8[/TD]
[TD]82.2[/TD]
[TD]+1.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.[/TD]
[TD]bahaaaar[/TD]
[TD]90.8[/TD]
[TD]91.6[/TD]
[TD]+0.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.[/TD]
[TD]ilknur83[/TD]
[TD]97.1[/TD]
[TD]96.2[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]89.9[/TD]
[TD]89.2[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.[/TD]
[TD]nfy-9185[/TD]
[TD]93.3[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.[/TD]
[TD]gokce-iremim[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25.[/TD]
[TD]akabe[/TD]
[TD]144.9[/TD]
[TD]145.9[/TD]
[TD]+1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26.[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD]102.5[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27.[/TD]
[TD]badell[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28.[/TD]
[TD]mutfaaaak[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar tebrik ediyorum gerçi bu hafta kilo tablomuz pek iç açıcı değil ama bu fırtınadan önceki sessizlik gibi geldi bana
haftanın birincisi ilknur83 -900gr
haftanın ikincisi y.o.l.c.u -700gr
haftanın üçüncüsü ceco34 -600gr
İnsallah canim herzaman beklerim...
Saol canim...seni okudukca ben yoruluyorum canim yokmu yakinda kv gorumce filan en azindan sen temizlik yaparken cocuklarla ilgilensinler...
Tesekkur ederim tatlim...
Hatun gezmelere alisti bi kere tutabilene ask olsun
Bir demet tiyatro...nasil guzeldi...
Saol canim...
Saol canim...insallah gonlune gore bir ev bulursunuz...
Dereceye girenlere tebrikler....
Asuman ablacim listeler icin ellerine saglik...
Fena uyku bastirdi...yavastan yatiyim...herkese hayirli geceler...
AMMANNN hep öle karışmayı severlerrr benim kaynanam gibii 1. doğurduk 2 dedi 2. düştü hanım gelmedi bileinşallah canım benim :)
öyle istiyorum ki sağlığımızı geri kazanalım kilolarımızı verip hepimiz.
------
bu akşam eşimin teyzesi aradı. zaten nerede ne konuştuğunu bilmeyen bir kadın. bi saat taciz etti yok bebek, yok iş diye. insanlar niye üzerlerine vazife olmayan şeylere karışıyorlar ki... sinirden oturup bi kase antep fıstığı yedim. karnım çatlayacak gibi şiş. yarın güzel bir başlangıç yapmam lazım. çok sıkıldım artık hakikaten.
ohhhhhhhhhhhhhhhhh bizde gelelimmii sen şimdik ot falanda toplarsınİyi geceler esracım
Pikniğe kendi köyümüze gideceğiz orda babamların ev de var çoluk çocuk rahat ederler
Nursena ablacım çok iyi düşünmüşsünüz valla ben çok pişmanım lk evlendiğimde almaığıma hayırlısı herşeyin tabi inşallah gönlüne göre bi eve bulursun ablacım
K
Oh ne güzel ya ben çok severim düğünleri bizimde bu sene hiç yok tersine ayrıca sen 3 haftada o 5 kiloyu havada karada verirsin kuzum
AMMANNN hep öle karışmayı severlerrr benim kaynanam gibii 1. doğurduk 2 dedi 2. düştü hanım gelmedi bile
sonra 3ye bidaha yap kilodan olmaz bak çocuğun bilgisayara çok bakanın çocuğu olmuyomuş az gir bilgisayara annamm ne laflar şimdide bi oğlan doğur 3. diyo sankii öldüü kadın baka baka senede 20 gün babannelilk yapıyo işte
yanii sen doğursan 2. yi diceklerr kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman doğurrr
boşver eşim istemiyo de at yükü ben öle yapıyodummm eşimede söyleyemiyolarr
nasılsaa :))uyanık ol ben çoğu şeyi eşime atıorumm eşim istemiyo veya tatile falan ne gerek var dediklerinde eşim istiyo falan diyom bişeycik diyemiyolar
günaydınnnn...
bugün baya sıcak fırınlarda yanıyor oy oy benim yaz azabım başlıyor
dün başladım kaçamaksızdım tabi ilk gün haftasonu geldi tehlike başladı....ama eşimle anlaştım kendin ne istiyorsan yiyebilirsin ama bana ısrar etmek yok dedim...bakalım ne kadar dayanabilecek...benim bir handikapımda yazın dondurma ama hepsine sınır koydum artık...şekersizliğe alışmak için 1 ay kadar uzak durmak şart...beyin unutur belki
herkese hayırlı günler...
Hayırlı sabahlar hayırlı hafta sonları herkese
Nevincim esracım başlangıçlarınız hayırlı olsun inşallah azminiz de daim olsun
Nursenacım kız kardeş çok iyi oluyor valla annem sağolsun ama bizde de hala ve dayı yok işte
Ben de klasik am Pazartesi başlayım aslında bir 10 kilo da benim vermem lazım ama ilk hedef tabii ki 79:))))
Hayırlı sabahlar hayırlı hafta sonları herkese
Nevincim esracım başlangıçlarınız hayırlı olsun inşallah azminiz de daim olsun
Nursenacım kız kardeş çok iyi oluyor valla annem sağolsun ama bizde de hala ve dayı yok işte
Ben de klasik am Pazartesi başlayım aslında bir 10 kilo da benim vermem lazım ama ilk hedef tabii ki 79:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?