Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nursena inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz, hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Asuman abla demek o tombik prenses yordu ha seni. dikkat et kendine ablacım.

Tombik prenses pek yormadı aslında ama kaç gündür pek bi aktif gidiyor hayat sonrasında da benim prenseslerin gönlünü edeyim dedim ama çatışmalı bir gezi oldu yarın da hem başka bir yeğen gelecek hem de pazar günü piknik planlıyoruz kardeşler enişteler yeğenler 3 aile ona hazırlık yapmam lazım

inşaallah öyleyimdir canım.
hepimiz veririz inşaallah kilolarımızı güzelce canım.....

inşallah canım benim :)

öyle istiyorum ki sağlığımızı geri kazanalım kilolarımızı verip hepimiz.

------

bu akşam eşimin teyzesi aradı. zaten nerede ne konuştuğunu bilmeyen bir kadın. bi saat taciz etti yok bebek, yok iş diye. insanlar niye üzerlerine vazife olmayan şeylere karışıyorlar ki... sinirden oturup bi kase antep fıstığı yedim. karnım çatlayacak gibi şiş. yarın güzel bir başlangıç yapmam lazım. çok sıkıldım artık hakikaten.

Allah güç kuvvet versin ablacım, çocukların isteklerine yetişmek ne kadar zor. benim kuzenim var, ablam gibidir, onun da 2 kızı var seninkiler yaşlarında. istekleri hiç bitmiyor. bi de çok küçükken babasız kaldılar, anneleri iyice çırpınıyor eksiklik hissetmesinler diye. Allah yardımcısı olsun tüm anne babaların.

Özlem, Aynur, sen açmışsınız piknik sezonunu. biz daha gidemedik. inşallah çok eğlenirsiniz.

selamun aleyküm kızlarr
spor yapan, kilo verenherkesi tebrik ederim
asucum ellerin dert görmesin

ben hasta ziyaretine gittim geldim yine
sabah köye gidicem kısmet olursa belki pazartesiye kadar birdaha giremem.

Allah rast getirsin gönlünüze göre bir ev bulursunuz inşaAllah

seni çok iyi anlıyorum canım......
takmamaya çalış esracım.......
el alemin ağzı torba gibi büzülmüyo malesef canımcım
düşünüp düşünmeden, bilip bilmeden konuşan insan çoooook.

çerez içinde neyse olan olmuş, yarın yine yeniden devammmm.......
hatta istersen bu gece yatmadan metbolizmayı hızlandırıcak bi çayda içebilirsin; azda olsa o çerezin etkisini azaltması için:)
tabi uyku kaçıran türden olmasın o çay:)

bende az önce nette bakmıştım metabolizmayı hızlandıran çayların hangileri olduğuna, netteki bilgi yanlış değilse zencefil çayı o çaylar arasında.
bende oyüzden artık bi müddet günlük 1bardak zencefil çayı tüketmeye niyetlendim bakalım yeni
şimdide gidiyimde şu uyku çayımı yapıyım:)))) çünkü yine uykum yok ve yarın güne gidicem, uyuyup kalmıyım:)

Meyracim çok haklisin, insanlar tuhaf. Sagol desteğin için canım.

Yeşil çay içtim metabolizma için biraz önce. Zencefili de ilk fırsata denerim :)

Öpüyorum cok seni canım.

Asuman abla ne güzel kendi köyünüze, evinize gitmeniz. Tadını çıkarın bol bol

İyi geceler esracım
Pikniğe kendi köyümüze gideceğiz orda babamların ev de var çoluk çocuk rahat ederler

ablacım sizede iii eğlenceler o zaman pikniğinizde:)
:119::119::119::121::121:

rica ederim canım benim, bende kocaman öpüyorum seniiiiii:)

Iyi geceler herkese kimler var kimler uok goremiyorun telden girdigim icin. Umarim herkesin keyfi yerinde beslenmesi dengelidir. Sabah annene gittim ama tartilmadim istemedim tartilmak. Kendimi dusunce olarak diyete spora hazirliyorum. Insallah bu son baslangicim olur ve hedefime ulasitim. 2:mayis niyetim pers. gunu baslamak bakalim

iyi geceler....
inşaallah canım.

geçmişi okurken pc basında uyuyup kalmısım:) dafi ablam kulakların cınlasın:)

Asucum ellerine sağlık listelerimiz için

Kilo veren arkadaslarım sizleri de cok tebrik ediyorum

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı az kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum bugün topiği ben açıyorum sanırım çayı demledim ortalığı temizledim camlarıda açtım mis gibi bahar havasıyla karşılıyorum sizi ben dün saçlarımı boyadım kızıla herkes çok beğendi iş yerinde bende beğendim güzel oldu doğrusu bi değişiklik işte neyse kızlar ben kaçıyorum işlerime bakayım azcık öpüldünüz

Dün görmedim msjını kusura bakma İyiyim canım sen nasılsın evet işteydim o saatte malesef saat 6da çıkıyorum işten koştur koştur eve git sıpamla ilgilen felan geçip gidiyo zaman sabah tekrar iş of amma uzattım ha saçma sapan
Hiç fena olurmu kuzum aynen öle hoşbeş etmiş olduk nasılsın?
18 mayısa eşimin takım liderinin nikahı varmış bursada, ben de gideceğim sanırım. enem 3 hafta var, bi 5 kg versem ne süper olur ya
Oh ne güzel ya ben çok severim düğünleri bizimde bu sene hiç yok tersine ayrıca sen 3 haftada o 5 kiloyu havada karada verirsin kuzum
Nursena ablacım çok iyi düşünmüşsünüz valla ben çok pişmanım lk evlendiğimde almaığıma hayırlısı herşeyin tabi inşallah gönlüne göre bi eve bulursun ablacım

haftanın birincisi ilknur83 -900gr
haftanın ikincisi y.o.l.c.u -700gr
haftanın üçüncüsü ceco34 -600gr
Kızlar tebrik ediyorum gerçi bu hafta kilo tablomuz pek iç açıcı değil ama bu fırtınadan önceki sessizlik gibi geldi bana
Asuman ablacım eline koluna emeğine sağlık hakkını helal et ablacım

Nevinim kuzum bana yazdığın cevabı zeynep'e yazdın galiba ben öle anladım doğrusu öpüyorum seni canım

AMMANNN hep öle karışmayı severlerrr benim kaynanam gibii 1. doğurduk 2 dedi 2. düştü hanım gelmedi bile
sonra 3ye bidaha yap kilodan olmaz bak çocuğun bilgisayara çok bakanın çocuğu olmuyomuş az gir bilgisayara annamm ne laflar şimdide bi oğlan doğur 3. diyo sankii öldüü kadın baka baka senede 20 gün babannelilk yapıyo işte

yanii sen doğursan 2. yi diceklerr kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman doğurrr
boşver eşim istemiyo de at yükü ben öle yapıyodummm eşimede söyleyemiyolarr
nasılsaa :))uyanık ol ben çoğu şeyi eşime atıorumm eşim istemiyo veya tatile falan ne gerek var dediklerinde eşim istiyo falan diyom bişeycik diyemiyolar
İyi geceler esracım
Pikniğe kendi köyümüze gideceğiz orda babamların ev de var çoluk çocuk rahat ederler
ohhhhhhhhhhhhhhhhh bizde gelelimmii sen şimdik ot falanda toplarsın

valla kız kardeşi olanlara ne imrenirimm ben yaaa gurbet olunca yalnız yalnız takılıyoruz bakalım
geçen kadının biri parkta gelecek çok kötü herkezin 1 çocuk hala dayı teyze bilmicek yavrucuklar diyoo :)

Nursena ablacım çok iyi düşünmüşsünüz valla ben çok pişmanım lk evlendiğimde almaığıma hayırlısı herşeyin tabi inşallah gönlüne göre bi eve bulursun ablacım

K

inşallah öle uzun boylu borca giremiyoruz taşındığımızdan devamlıda en azından ufaktan başlayalım dedik inşallah alırız bakıcaz bakalım bugünn evlere
bende kahvaltıyı hazırlıcam pazardan mantar aldımmm dün sade teflona koydum saplarını çıkarıp kızlara kaşarlı kendime sade kısık ateşte teflonda pişirip yicemm
mantarı çok seviyom çokta korkuyorumm kültür mantarı aldığım ama
muğla ya dağlardan bi mantar toplayıp getiriyolarr çok güzel şekilleri var ama güvenip yiyemiyorum ben kapış kapış alıyolar buralılar

günaydınnnn...

Zehracım bilmiyorumki yanlışmı yazmışım...akşam uyku bastırmıştıda

Nursena ben hep marketten alırım mantarı pazara güvenemem...Allah korusun dönüşü olmayan sonuçları olur ama orda halk biliyordur artık..

bugün baya sıcak fırınlarda yanıyor oy oy benim yaz azabım başlıyor

dün başladım kaçamaksızdım tabi ilk gün haftasonu geldi tehlike başladı....ama eşimle anlaştım kendin ne istiyorsan yiyebilirsin ama bana ısrar etmek yok dedim...bakalım ne kadar dayanabilecek...benim bir handikapımda yazın dondurma ama hepsine sınır koydum artık...şekersizliğe alışmak için 1 ay kadar uzak durmak şart...beyin unutur belki

herkese hayırlı günler...

Günaydın canlar :)

doğumgünüme iki ay var tam, 10 kg hedefle başlıyorum bugün. bu sabah itibariyle 82.6 kgmım.

Oh ne güzel ya ben çok severim düğünleri bizimde bu sene hiç yok tersine ayrıca sen 3 haftada o 5 kiloyu havada karada verirsin kuzum

sağol canım, hadi inşallah :)

haklısın valla, onların bitmez lafı sözü. kayınvalidemle aramız limoni, sanırım ona sordurtuyor. nasip kısmet dedim ama ne mümkün. kadın ısrar ettikçe etti. neyseki sakinleştim şimdi. bi daha açmıcam telefonunu falan görsün...

klima falan yok mu canım? gerçi olsa ne fayda.. Allah kolaylık versin sıcaklarda...

ben de bugün başladım Nevincim. her akşam yaz yediklerini, yazacağım diye baya tutuyor insan kendini. hadi gazaamız mübarek olsun.

Hayırlı sabahlar hayırlı hafta sonları herkese
Nevincim esracım başlangıçlarınız hayırlı olsun inşallah azminiz de daim olsun
Nursenacım kız kardeş çok iyi oluyor valla annem sağolsun ama bizde de hala ve dayı yok işte
Ben de klasik am Pazartesi başlayım aslında bir 10 kilo da benim vermem lazım ama ilk hedef tabii ki 79:))))

sağol Asuman abla :)

senin de gazaan mübarek olsun. bu bahar kurtulacağız inşallah fazlalıklardan.

anammm asuu senle ben bi 79 a insek topiğe giden kilolar için mevlit okutup pide dağıtcaz vallaaa:))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…