ben bu uzun zamandır devam eden boğaz ve kulak hassasiyetimin sebebini buldum galiba. o taraftaki 20lik dişim yarık bayadır. şimdi de zorluyor. boğaza ve kulağa vurabilirmiş onun ağrısı. şükür bugün çok iyiyim. inşallah tamamen geçmiştir.
Zeynepcim sağol canım. ben de sakinleştim şimdi, akşam canımı sıkmıştı da. bebek için fazlalıklarımdan kurtulmam lazım zaten. bir an önce harekete geçsem çok iyi olacak.
canım hazirana 1 aydan fazla var. 4 küsür kilo versen görürsün 85i. göremicem deme, sıkı tut sen beslenmeni. baklagil tüketmeye, rüzgara, tuza vs. bağlı olarak değişiyor gramlar tartıdaki.
hava güzel demişsin ya, kızlar alıp parka gidebilirsin canım. değişiklik olur hepinize.
ben bu uzun zamandır devam eden boğaz ve kulak hassasiyetimin sebebini buldum galiba. o taraftaki 20lik dişim yarık bayadır. şimdi de zorluyor. boğaza ve kulağa vurabilirmiş onun ağrısı. şükür bugün çok iyiyim. inşallah tamamen geçmiştir.
Esracım üzgünüm ama o yirmilik diş çıkana kadar ara zorlar çekilmesi gerekirmiş onun benimde öle hatta dişlerimi itekliyo çıkmak için ve ön dişim öne doğru geldi bi dişçiye baktır istersen canım ama inşallah bidaha yaşamazsın kuzumben bu uzun zamandır devam eden boğaz ve kulak hassasiyetimin sebebini buldum galiba. o taraftaki 20lik dişim yarık bayadır. şimdi de zorluyor. boğaza ve kulağa vurabilirmiş onun ağrısı. şükür bugün çok iyiyim. inşallah tamamen geçmiştir.
Geçmiş olsun canım dişden olabilir gerçekten
Geçmiştir inşallah
Ben de bugün çamaşır yıka as başka bişey yapmadım şimdi mutfağa gireyim kardeşim birazdan gelecek küçük oğlanı bana bırakıp gidecek büyük yeğenimin konseri var akşama TRT müzik ve TRT 4 canlı yayınlanacakmış tsm çocuk Korosu'nda solosu da varmış ama ateşi varmış inşallah kolay atlatır
Mutluluklar diliyorum sen şimdi obezde olsan her halinle güzelsindir dert etmiyoruz diyet yapıyoruzyenaydı galıba o :26::26::26::26:burda daha onceden sormusdum sahılde bırlıkte yurumek ıcın kım var ızmırde dıe yenaydı galıba ben karıst:26:rdım ıkınızı y y:):26::26::26:
ıstanbulluyum aslen evlenıp geldım ızmıre 1.5 yıloldu kısmen dogrusun yanı:))
Zeynepciğim sende çiçeği burnunda tazecik annesin daha eskimen için 20 yılı devirmen lazım hele kızlara görücü gelsin öyle acele etme canımcımhe evet yena orda...ay sendemiz taze gelinsinn....ne güzell...
Mutluluklar diliyorum sen şimdi obezde olsan her halinle güzelsindir dert etmiyoruz diyet yapıyoruz
Zeynepciğim sende çiçeği burnunda tazecik annesin daha eskimen için 20 yılı devirmen lazım hele kızlara görücü gelsin öyle acele etme canımcım
Geçmiş olsun canım dişden olabilir gerçekten
Geçmiştir inşallah
Ben de bugün çamaşır yıka as başka bişey yapmadım şimdi mutfağa gireyim kardeşim birazdan gelecek küçük oğlanı bana bırakıp gidecek büyük yeğenimin konseri var akşama TRT müzik ve TRT 4 canlı yayınlanacakmış tsm çocuk Korosu'nda solosu da varmış ama ateşi varmış inşallah kolay atlatır
Esracım üzgünüm ama o yirmilik diş çıkana kadar ara zorlar çekilmesi gerekirmiş onun benimde öle hatta dişlerimi itekliyo çıkmak için ve ön dişim öne doğru geldi bi dişçiye baktır istersen canım ama inşallah bidaha yaşamazsın kuzum
Asuman ablacım inşallah yeğeninin ateşi düşer ve rahatlıkla söler şarkısını
sağol canımm...dediğin gibi olsun...o günleride görürüz inşallah...
Ammiiiiinnnnn ,güzel günler göreceğiz çocuklar dediği gibi şairin, fit güzel gencecik annelikten cici anneliğe terfi
Dondurma sezonunu açmış bulunuyorum ancak C.Karatay kötü bitkisel yağlar dondurmalarda da var dediği için tereddütlü bir açılış oldu
bugünlerde benimde canım çok istiyo ama henüz açılışı yapmadımm...:26:
Benim açılışlarla hiççç poreblemim olmaz mesele kapanışlarda
Ben geldim ama kimsecikler yok galiba. Oglum hasta olmus gece anneannede kaliyor bende isten cikista geldim uyuyo yanina kivrildim nefes alamiyo yavrum koca kis grip olmada simdi hastalandi fecen gun koye gitmisti ondan herhalde. E sizler nasilsiniz bakalim
yok yaaa bnm zavallı kocam bnm kaprıslerımı cekıo ben sınırlenınce benı sakınlestırıo fln zavallı adam...ikinizde birbirinizi olduğu gibi kabul edince diğer sorunların üstesinden bir şekilde geliniyo....ama genelde biz kadınlar eşlerimizi kendi
istediğimiz kalıba sokmaya çalışıyoruz ve onlar uyum sağlamayıncada bozuluyoruzz....kiii eşim biz evlendiğimizdede aynıydı ve ben bu
hatayı yaptım nolur şöyle yapsan böyle olsan vs vs...ama ne zaman bu mızmızlığı bırakıp onu olduğu gibi kabullendim ondan sonra
daha uyumlu bi çift olduk canım...bizim gibi duygusal değiller oyüzdende hiç bir zaman halimizden anlamazlar...dolayısıyla artık beni
anlamasını beklemiyorum...ağır falan ama ben onu bu haliyle çok seviyorummm....
Mutluluklar diliyorum sen şimdi obezde olsan her halinle güzelsindir dert etmiyoruz diyet yapıyoruz
Zeynepciğim sende çiçeği burnunda tazecik annesin daha eskimen için 20 yılı devirmen lazım hele kızlara görücü gelsin öyle acele etme canımcım
Ben geldim ama kimsecikler yok galiba. Oglum hasta olmus gece anneannede kaliyor bende isten cikista geldim uyuyo yanina kivrildim nefes alamiyo yavrum koca kis grip olmada simdi hastalandi fecen gun koye gitmisti ondan herhalde. E sizler nasilsiniz bakalim
yok yaaa bnm zavallı kocam bnm kaprıslerımı cekıo ben sınırlenınce benı sakınlestırıo fln zavallı adam...
tşklerrrrr......hepinize....
Selamün Aleyküm millettttttt
Ben bugün sabahtan beri ancak fırsat bulup geldimMalum eş evde olunca iş değişiyor
Kahvaltı faslından sonra evi toparla süpür falan derken öğleni yaptım o arada da kahveye misafirimiz vardı ( eşimin amcaoğlu ve komşu ablam) Onları uğurlar uğurlamazda hazırlanıp Spor salona koştum
80 dakika Fitness yaptım sonra bir yarım saatte havuza girdim ( aslında daha fazla kalacaktım ama kasıklarımdaki ağrı daha beter oldu) Bu arada yarın hamileliğimde gittiğim Kadındoğumcuma gidiceğim Daha Reglm biteli bir haftayı az geçti ve bende kasıklarda ağrıyla birlikte çok hafif kanamam oldu :26: Spor yaparsam geçer diye önemsemedim ama daha beter oldu nedense )
Uzun zamandır görüşmemiştikgidip bir kontrol olayımda içim rahat etsin
Ayşeciğim çok çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce toparlar kendini kuzucuğunRabbim acil şifalar versin....Aminnnnnnnnn
niye kimsecikler yok yaaa...kaldım bi başıma buralardaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?