Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kuşlarıımm

bol eksili ,az kaçamaklı , mutlu haftasonlarııı

kahvaltıyı hazırladım , kocişimi uyandırdım , az sonra mammiş zamanııı

Ayın birincisi --------- 17 cm -----------Özka82
Ayın ikincisi --------- 16 cm -----------Dafi
Ayın üçüncüsü ---------6 cm ----------Ceco34

:119: :119: :119:
:118::118: :118:

incelen & incelemeyan herkesi kocaman tebrik ederimm

Özlem & Dafi abla harikasınız tütütütü maşAllahhh

Cecoşumm sende çok iyisin

Özlemim kafa kafaya gidiyoz yavrum , benimde 82-97

ESOŞumm ellerine ,ememğine sağlık , öperimm

Son düzenleme:
heh çamaşırlarıda astım çok güzel güneş var kururlar hemencik...kuzuyuda balkonda güneşlendirdim birazz...şimdi ablasının oyununu karıştırmaya gittii....

Güzel hafta sonlarınız olsuun :)
Hıdırellez hangi gün ben anlayamadım? Yani dileklerimizi pazar gecesi mi yapıcaz pazartesi gecesi mi? Bilenler bir söyleyiverse bana..

Bütün gün çok güzel uyuyorum diyete, ama eşim akşamları geç geldiği için akşam yemeğimiz 8,30-9 u buluyor. Ben ne zaman akşam yemeği yesem bu saatlerde, ertesi gün ya hiç kilo verememiş ya da artıda çıkıyorum. Akşamları artık yemek için eşimi beklemeyeceğim. Ya da akşam yemeklerini geçiştirmem gerekecek.

Birşey soracaktım size, diyet yaparken ek olarak vitamin vs alıyor musunuz? Vitaminlerde kilo aldırır diye biliyorum ama ben kendimi çok halsiz hissediyorum, kolum kalkmıyor neredeyse. bahardan mıı, diyetten mi anlayamadım..

öncelikle aramıza hoşgeldin...

akşam geç yeme işi diyetini tamamen zorlaştırır eğer çok geç uyumuyorsan uyuma vakti ile arasında 4 saat olmalı..

vitamin vs alanı ben bilmiyorum yoktur sanırım.ayrıca eğer tüm besin gruplarından dengeli bir şekilde alırsan ara öğünleri vs atlamadan halsizlik bir yana vücudun daha dinç olur...rast gele..

Hıdırellez hangi gün ben anlayamadım? Yani dileklerimizi pazar gecesi mi yapıcaz pazartesi gecesi mi? Bilenler bir söyleyiverse bana..
Pazar gecesi cnm
Cnm sen 6-7 gibi ye esin gelincede 9 da onunla sofraya otur bir meyve ye bnm esim 12-1 gibi uyanir bnde kahvalti sofrasinda ogle yemegi yiyorum...

pazar akşamı canımcım pazarteside bayanlar genelde mahallelerde herkez şey yapıp toplanılır piknik yapılırdı eskiden ananemle giderdik eğlenilirdi baharı karşılardık şimdi kapı komşuyu tanımaz olduk mahalleyi geçtim((

bizim zıbırdaklar uyuurmu yolcu kalktık erkenden az karınlarını doyurup kızı baleye götürdüm küçükte geldi babamız uyudu 11 de çıktık geldik eve babamız çayı demlemiş kahvaltımızı yaptık şimdide adam karşımda gazete okuyo bende çayımı aldım açtım gülşenş yatcaz kalkcaz çastara çastra dinliym balkondaa asılacak çamaşırlar var da valla kalkasım gelmiyo yerimden çok sıcak gene 35 derece açıyoruz artık klimaları valla erkenden bu sene(

Merhabalar
Hafta sonumu güzel geçsin inşallah
Ben de birazdan düğünümsüye gideceğim ama daha işim var biraz
Kızım ebru kursuna gidecek oraya ıslak kurabiye yaptım pişmek üzere çamaşır asılacak sonra da duş alıp çıkarım
Esracım 15 gün arayla doğumgünleri oluyor benim kızların bu ay daha çok var bizde eşim kardeşim yeğenim hepsi Nisan 18 Mayıs 10 aralığında

inşallah uyurlar canım bende yeni karnını doyurdum bezinide değiştim uyutucam şimdi..çamaşırları astım ben demin mutfağıda topladım...oda tamam..bugün bi yemek işim var..dünden pilavım var yanına bişey uydurcam artıkın....ya bu arada kim demişti tost makinesinde kabak patlıcan ızgara yapıyom diye...çabuk çıksın ortaya....öğle yemeği olarak yapayım dedim anacım patlıcanlar bi yapışmışki ben onları ordan kaldırna kadar püre oldular zatenn...

Hoşbulduk canım iyi diyip iyi olalım kuzum eh işte sen nasılsın malesf çalışıyorum rabbim tüm çalışanlara kolaylıklar versin

Rabbim daha iyi etsin canım...bende iyiyim çok şükür yamyamlarla uğraşıyom işte..başka işim gücümmü varkii...

ya ben merak ediyorum o ıslak kurabiyeyi hep :)

benim de ablam sayılır, kuzenimin kızlarının arası 20 gün. biri 25 nisan, diğeri 15 mayıs :) demek ki kızlar böyle denk geliyor

gidip bi bakayım kabaklar piştimi...daha onları kazıyacağım...makineden...ay midem bayıldı açlıktann...iki kaşık yoğurt yedim ama kurtarmadı..

ben ne zaman hasta olsam ve hastane kapısına gitsem ağrım sızım kalmaz. şimdi de randevu aldım ya kulağım iyileşmiş neyse ben yine de gideyim pazartesi.

Kızlarrrrrrrr işlerimi baya bir kolayladım Mutfağın tezgahı, aygaz, yerler birde fayanslar kaldı neyse olmadı fayanslar kalsın bugünlük
Çamaşır asıcağım şimdi birde banyoya girişirim
Offffffff bugün çok isteksiz iş yapıyorum yaaaaaaaaa bitsede kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…