öylemi dersin...daha çok kavga edicekler bence...banane ben toplamam o toplasın falan....
ay yok laftan anladıkları yaşta duygu sömürüsüyle toplatırsın evi :) şimdi ikisi de söz dinleyecek yaşta değil bence :)
Ayın birincisi --------- 17 cm -----------Özka82
Ayın ikincisi --------- 16 cm -----------Dafi
Ayın üçüncüsü ---------6 cm ----------Ceco34
:119: :119: :119:
:118::118: :118:
Bütün gün çok güzel uyuyorum diyete, ama eşim akşamları geç geldiği için akşam yemeğimiz 8,30-9 u buluyor. Ben ne zaman akşam yemeği yesem bu saatlerde, ertesi gün ya hiç kilo verememiş ya da artıda çıkıyorum. Akşamları artık yemek için eşimi beklemeyeceğim. Ya da akşam yemeklerini geçiştirmem gerekecek.
Birşey soracaktım size, diyet yaparken ek olarak vitamin vs alıyor musunuz? Vitaminlerde kilo aldırır diye biliyorum ama ben kendimi çok halsiz hissediyorum, kolum kalkmıyor neredeyse. bahardan mıı, diyetten mi anlayamadım..
Pazar gecesi cnmGüzel hafta sonlarınız olsuun :)
Hıdırellez hangi gün ben anlayamadım? Yani dileklerimizi pazar gecesi mi yapıcaz pazartesi gecesi mi? Bilenler bir söyleyiverse bana..
Cnm sen 6-7 gibi ye esin gelincede 9 da onunla sofraya otur bir meyve ye bnm esim 12-1 gibi uyanir bnde kahvalti sofrasinda ogle yemegi yiyorum...Bütün gün çok güzel uyuyorum diyete, ama eşim akşamları geç geldiği için akşam yemeğimiz 8,30-9 u buluyor. Ben ne zaman akşam yemeği yesem bu saatlerde, ertesi gün ya hiç kilo verememiş ya da artıda çıkıyorum. Akşamları artık yemek için eşimi beklemeyeceğim. Ya da akşam yemeklerini geçiştirmem gerekecek.
Birşey soracaktım size, diyet yaparken ek olarak vitamin vs alıyor musunuz? Vitaminlerde kilo aldırır diye biliyorum ama ben kendimi çok halsiz hissediyorum, kolum kalkmıyor neredeyse. bahardan mıı, diyetten mi anlayamadım..
hoşgeldin zehracım nasıl oldun kuzum....sende bugün çalışıyosun demi Allah kolaylıklar versin....
Güzel hafta sonlarınız olsuun :)
Hıdırellez hangi gün ben anlayamadım? Yani dileklerimizi pazar gecesi mi yapıcaz pazartesi gecesi mi? Bilenler bir söyleyiverse bana..
bizim zıbırdaklar uyuurmu yolcu kalktık erkenden az karınlarını doyurup kızı baleye götürdüm küçükte geldi babamız uyudu 11 de çıktık geldik eve babamız çayı demlemiş kahvaltımızı yaptık şimdide adam karşımda gazete okuyo bende çayımı aldım açtım gülşenş yatcaz kalkcaz çastara çastra dinliym balkondaa asılacak çamaşırlar var da valla kalkasım gelmiyo yerimden çok sıcak gene 35 derece açıyoruz artık klimaları valla erkenden bu sene(
Hoşbulduk canım iyi diyip iyi olalım kuzum eh işte sen nasılsın malesf çalışıyorum rabbim tüm çalışanlara kolaylıklar versin
Merhabalar
Hafta sonumu güzel geçsin inşallah
Ben de birazdan düğünümsüye gideceğim ama daha işim var biraz
Kızım ebru kursuna gidecek oraya ıslak kurabiye yaptım pişmek üzere çamaşır asılacak sonra da duş alıp çıkarım
Esracım 15 gün arayla doğumgünleri oluyor benim kızların bu ay daha çok var bizde eşim kardeşim yeğenim hepsi Nisan 18 Mayıs 10 aralığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?