Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi bari yaff yoksa yalnız kalınca buralarda çekilmiyoo...pazar günü eğer eşim çalışmassa bizde sahile kahvaltıya gitmeyi düşünüyoruz çoluk çocuk....ikinci hamileliğimden beri çıkmadıydık hep beraber küçük kızla ilk dışarda yemeğimiz olcak yanii....inşallah bir aksilik çıkmazz...

gel şekerim gel beklerim...ay negüzel sen bi başladın hepsini bitirip oturcan benim daha mutfak duruyo yauwww..hevesimde kaçtı..napcaz bilmem...

Kız Pazartesi hıdırellez 6 Mayıs benim kızın doğumgünüsü

asucum kızının doğum günü kutlu olsun Rabbim hayırlı bir ömür naip etsin...hayırlı evlat eylesinn..Aminnnn....

dur ben bunu görümceme diyeyimde yapsınn....

esra meyra öözka aynurçocuk iateyenler dileği olanlar şok açıklama yapıyommm pazar hıdırrellez dilek dileyin gül ağcınaaaa

Anammm şimdi pazar mı pazartesimi pazar günü kızkardeşimle pikniğe gitme niyetimiz var eğer hıdrellezse kesin ya eşim jeton düşerse vazgeçer ( ki hayatta ben söylemem ) yada gittiğimizde kalabalıktan oturacak yer bulamayabiliriz
Kız gül ağacını nereden bulacağım hani o gün olsada o gideceğimiz yerde yoktur saksıyla alıp yanımızdamı götürsek dikiveririz bir yere sevabına

canımcım pazar gece dileğini bi kağıda çiz ev araba vb. onu gül ağcının dibine göm bahçelerde vardır yaa binaların falan yakınınızda yürüyüş yapıver ogün kağıdını al yanına buldunmu gül sokuverirsin kenarına:)))
annemle öyle yapardık hep başka yapılan şeylerde varda ben bilmem pek yeşi soğan falan iple bağlıyolar uzarsa dileğin oluyomuş falan diyolardı geçen kadınlar ben sade gül işini biliyom doluda olur hanii piknik alanları ama açıköğretim sınavı varya belki sakinlik olur

bende yatayim kizlarrr sabah benimkiler her halükarda erken kalkarlar camiye gidiyolar haftasonlari
öpüyorum canlarimmm görüsürüzzz

ben yatayım notıng kızacak gene hacıyatmaz diye:))))))) mutfağı topluyam çamaşırı topluyam ondan sona eğer sızmazsam gelirimmm
nursena showw iyi geceler diler:))

ben yatayım notıng kızacak gene hacıyatmaz diye:))))))) mutfağı topluyam çamaşırı topluyam ondan sona eğer sızmazsam gelirimmm
nursena showw iyi geceler diler:))

İyi geceler canım
Ben de az sonra yatarım filmin kalanını yarın izleyeceğiz daha 1 saati var çok uzunmuş ama güzel adı zincirsiz bilginize

nurseeennaa cocuk isteyenlere hıdrellezi hatırlattınya..

gecen eşimle konusuyoz dedim 5mayıs gecesi hıdırellez ama gecen sene dilek tuttum gül agacı buldum da ne oldu..
çocuk yok ortada,bu sene bişe yapmıcam dedim.

oda diyor ki ama yarısı tuttu bu sene de dileğini dile sen belki gercekleşir eksikmi cizdin ne yaptın diyor

biz gül agacın altına dilegimizi çizeriz diye öprenmişim ben.bu sene de yazayım bakalım

Neyse kızlar bana müsaade geç oldu

size hoşsohbetler ve hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…