Kız Pazartesi hıdırellez 6 Mayıs benim kızın doğumgünüsü
maşşallah kuşunaaa :))
bende uğrarım kısss plan yok benim adam çalışcak büyük ihtimalle sınav varya hafta sonu nöbet tutucak sınava gidenlerin yerineee
pazar biyere gidicem sadece arkadaşa söz verdiydimmde
eşim de diyoo geçen balkonda oturuyoz yürüyüş parkuruna bakıyo her yürüyen bana bay bay ediyo slm veriyo adam durdu duramadı arkadaş benden çok kişi tanıyon bu ne böle balkonda oturamaz olduk ayağa kalkta protokoldekiler gibi slm ver arada diyo:)))))))))
annnammmm bende gelirdim amma evdeymiş yerim dar gelir oynayamam
Ablacığım sana iyi eğlenceler
İnşallah çok güzel bir haftasonu olur
Merak etme şekerim ben iki dolap siler sonra buraya bakarımnasılsa mutfakta fazla iş yok çok şükür
Bu arada Esra çok geçmiş olsunumarım önemli birşey değildir ama benimde direk 20lik diş geldi aklıma çünkü ağrıyı dişte hissetmesende kulağa vurabilir
ben de bu gece onu düşündüm valla
enemm gidemiyorum geçmişe baktıkça
pazar gece dilicen asuuuu kızına allah uzun ömür versinnn doğum günüsü kutlu olsunn
He öyle miymiş hiç bilmem ben hiç de yapmadım
Teşekkürler kızlar valla kızım 17 yaşına girecek şaka gibi yaa
Kız Pazartesi hıdırellez 6 Mayıs benim kızın doğumgünüsü
buda bekarlar koca bulamayanlar için:)))))))))))))) hıdırrellez rüyasıı bak unutmayın iyliğimi-
tuz yenilerek yatılır. su içilmez
- tuz vucudu kavurur.
- rüyada susanır.
- rüyanda kim sana su getirdiyse onunla evlenilir
ben olsam ona hediye olarak kardeş yaparım:)))))))))))))))))))))
esra meyra öözka aynurçocuk iateyenler dileği olanlar şok açıklama yapıyommm pazar hıdırrellez dilek dileyin gül ağcınaaaa
Anammm şimdi pazar mı pazartesimipazar günü kızkardeşimle pikniğe gitme niyetimiz var eğer hıdrellezse kesin ya eşim jeton düşerse vazgeçer ( ki hayatta ben söylemem ) yada gittiğimizde kalabalıktan oturacak yer bulamayabiliriz
Kız gül ağacını nereden bulacağımhani o gün olsada o gideceğimiz yerde yoktur saksıyla alıp yanımızdamı götürsek dikiveririz bir yere sevabına
ben yatayım notıng kızacak gene hacıyatmaz diye:))))))) mutfağı topluyam çamaşırı topluyam ondan sona eğer sızmazsam gelirimmm
nursena showw iyi geceler diler:))
bende yatayım bari herkesler iyi geceler dilemiş
öptüm sizi çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?