- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Günaydınlar herkese, bismillah deyip başlıyorum bugun umarim devamini getirebilirim.
Mutluuuuuuuuu hosgeldin cnm
Hepinize bol iradeli az kalorili hareketli bir gun diliyorum
Bizde kagilara yazar cizerdik ben hep cop kiz cizerdim cöp gibi olim die neyse kardesime verirdik evin bahcesindeki gulun dibine koyardi sbh o kalkmadan annemlee yuruyuse gittigimizde kardesiminkileri okurduk 😃 annem sevgilisi oldugunu bir hidirellez gunu ogrendi:)))canımcım pazar gece dileğini bi kağıda çiz ev araba vb. onu gül ağcının dibine göm bahçelerde vardır yaa binaların falan yakınınızda yürüyüş yapıver ogün kağıdını al yanına buldunmu gül sokuverirsin kenarına:)))
annemle öyle yapardık hep başka yapılan şeylerde varda ben bilmem pek yeşi soğan falan iple bağlıyolar uzarsa dileğin oluyomuş falan diyolardı geçen kadınlar ben sade gül işini biliyom doluda olur hanii piknik alanları ama açıköğretim sınavı varya belki sakinlik olur
Kurtulalim sekerim bu kilolardan burdaki kizlar insana şevk verio ...buyuksunuz kizlarİyi akşamlar hanımlar,
Hoş bulduk Burcu, inşallah hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan.
Çok teşekkür ederim. İnşallah canım.
Çok sağ olun kızlar.
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah.
Çok teşekkürler.
Öncelikle bu sıcak karşılamanız için hepinize çok teşekkür ederim. Listede yer alan tüm arkadaşları da gösterdikleri çaba için tebrik ediyorum. Haftaya inşallah herkes daha iyi sonuçlar alır.
Ben bugün bir doğum gününe davetliydim, onun için biraz cislarım oldu. Yarın itibarı ile yediklerimi paylaşmaya başlayacağım.
Sevgiler.
kısmeti bukadarmıiş merynurseeennaa cocuk isteyenlere hıdrellezi hatırlattınya..
gecen eşimle konusuyoz dedim 5mayıs gecesi hıdırellez ama gecen sene dilek tuttum gül agacı buldum da ne oldu..
çocuk yok ortada,bu sene bişe yapmıcam dedim.
oda diyor ki ama yarısı tuttu bu sene de dileğini dile sen belki gercekleşir eksikmi cizdin ne yaptın diyor
biz gül agacın altına dilegimizi çizeriz diye öprenmişim ben.bu sene de yazayım bakalım
süzme peynirde ben yeni aldım pek güzel yaww yedikçe yiyesi geliyo insanınAyşecim hoşgeldin canım...inşallah bu sefer başaracaksın sen bu işi..bu arada annene çok geçmiş olsun...
günaydın...akşam ne kaynatmışsınız iyi ki işe erken geldim bugün yoksa okuyamazdım bu saate Nursena Allah çok yaşatsın seni emi..gülmekten kırıldım sabah sabah...
Esracım iyi yapmışsın randevu almakla geçmediğine göre dişten isede alınma vakti gelmiştir yoksa 3-5 gün acır geçerdi canım..geçmiş olsun...
kızlar menüleri paylaşamıyorum henüz..şöyle söyliyim..akşama kadar kaçamağım yok eve gittim semizotu yemeğimi pişirdim.eşim geldi bunumu yicez demesinmi..hadi bi daha kahvaltı hazırladık orda süzme peynir fazla kaçtı birde 2 tk reçel yedim..
yürüyüşe gidemedik kv geldi eltime gelince banada uğramış..kara lahana getirmiş bana..böyle işte...
yoğun birgün ben kaçtım bugün tekim birde.. öptüm herkesi...
Bizde kagilara yazar cizerdik ben hep cop kiz cizerdim cöp gibi olim die neyse kardesime verirdik evin bahcesindeki gulun dibine koyardi sbh o kalkmadan annemlee yuruyuse gittigimizde kardesiminkileri okurduk  annem sevgilisi oldugunu bir hidirellez gunu ogrendi:)))
Kurtulalim sekerim bu kilolardan burdaki kizlar insana şevk verio ...buyuksunuz kizlar
Bu arada gunaydinlar herkese ben hala sehir disindayim ama listemi yaziorum her ne kadar diet yemeklerimi hazirlayamasamda arada kola kacamaklaarida yapsam 7 gunluk listeyi paylascam sizinle
Ewimi istiorum ben ya sporumu yapiodum kndime gore yemek pisirip ewe abur cubur sokmuodum burasi tuzaklarla dolu
kısmeti bukadarmıiş merysen gene dile allahtan inşallah seneye gene kucağında bebeciğinle konuşuruz öpt seni
süzme peynirde ben yeni aldım pek güzel yaww yedikçe yiyesi geliyo insanın
kolaygelsinn en zoru haftasonu çalışmak sanırımm
enemmm komşuların görmüce yere burakalım dedikodu yayılmasın:))) dileklerimizi
ev isterdi annem her hıdırrellezde minik taş toplayıp taşlarla ev yapardı
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkese güzel bi hafta sonu diliyorum bir sürü alıntım gitti valla neyse dün akşam süper sohbetler edilmiş maşallah
Asuman abla ve Esra listeler için elinize kolunuza emeğinize sağlık
Kızlar listeye girenleri tebrik ediyorum
Esram geçmiş olsun sana inşallah biran önce düzelir kulağın
Asuman abla kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı uzun senelere
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
Neyse ben kaçtım görüşürüz kızlar
çok şey kaçırıcak sın gitsen bile uyuyamzki uyuyamazki aklın burda kalır ki kalırkiii :)))))))))
He öyle miymiş hiç bilmem ben hiç de yapmadım
Teşekkürler kızlar valla kızım 17 yaşına girecek şaka gibi yaa
Selamün aleykümmm...
ben geldimmm....kızzz esraaaa nerdesinnn kocan erkenmi kalktı bugün niye yoksun ortalarda...
neyse akşam benden sonra çok konuşmamışsınız çabuk okudum....Afferim sizee....
ay nursena gelmişte gitmiş bile...tühh yakalayamadım...7 de uyandım ama yataktan çıkasım gelmedi...8 de kızlar uyandı..ortalık topla kahvaltı yap falan
derken anca geldim bi yandan yeşil çayımı içiyorum...işin kötüsü akşam ki şişkinliğim geçmedi hala...ve sabah tartı +800 gösterdi..bu hafta kilo
veremesem bile 88 i mutlaka korumalıyımmm....ay arkadaş desene ben ideal kiloma ulaşsam bile hiç kaçamak yapmamalıyım bu ne yaa...anında fark
ediyoo...gerçi sanırım akşam saati çok yediğim için böyle oldu..sabah olsa bukadar olmazdı diye düşünüyorum ama bilemiyorum...
kimse yokya kendi kendime kaynatıyorum işte...ne anlatıyo bu deli demeyin yanii...
Günaydın kızlar,
kalktım bi şeyler yedim. gece boyunca karışık rüyalar gördüm. hayrolsun inşallah. benim koca hala yatıyor. zaten kavgalı uyuduk. kalksa da tüm gün sizleyim dermişim
valla kaldı aklım burada :)
maşallah kocaman olmuş :) en güzel yaşları...
Allah uzun sağlıklı ömürler versin. bu arada küçükle doğumgünleri ne kadar yakın.
geldim geldim buradayım
kuzum ben de dün serbest gün yaptım ve afedersin öküz gibi yedim :) +700 de bende var
ama yarına kalmaz onlar. bugün devam etmeyelim yeter ki bozmaya.
günaydın canım hoş geldinn....hayırdır kuzum ya niye kavga ettinizkinee...
yok bozmuyom güzel bir kahvaltıyla başladım....düzgünce devam edicem inş...dün akşam sanki kıtlıktan çıkmıştım..ama bugün tam gaz devamm...
heh geldim..büyük kızı wc ye götür küçüye yemek hazırla şimdi yediriyorum bir yandan...makinemde durmuş birazdan bi koşuda çamaşırları asarım....
kızların yaşları kaçtı Zeynebim?
Günaydın hatunlarrrrrrr
Bu sabah ne güzel geç saate kadar uyurum diyodum ama tabi yine hayal oldu
Küçük cimcime sabah 8de uyandı ve ne yaptıysam uyumadı cadı
Tam koltukta az şekerleme yapayım derken bu seferde eşim aradı ( eminönüne inmişti ) kahve yaparmısın diye anaaa sabah sabah nereden çıktı derken amcaoğluyla geleceğini müjdelediAllah seni dedim kahretmesin hadi gelin bari
Biraz evvel köye gitmek için evden çıktılar bende mutfak işlerine girişmeden sizlere bir bakayım dedim
Akşam 5e kadar bitireyimde o saatten sonra halılarımı getirecekler hemen siler yayarım halılarımı ve derin bir oh çekerim
Bu arada eşim kızın amfisinide almışartık kurstan gelince hatun sevinçten havalara uçup bir güzel konser verir bize Eşim bu kız Hayko Cepkinmi olucak başımıza diyor
büyük 4 yaşında küçük 17 aylık canım....
ben büyük daha büyüktür diye düşünüyordum. ikisi de çok küçük ya, Allah sabır versin. ama büyüdüklerinde hepten rahatlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?