- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Zeynepcim ben yapıyorum tost makinesinde kabak patlıcan ama fırçaya azcık yağ sürüyorum hiç yapışmıyor:)
Esracım benim ıslak kurabiye azcık dağılacak gibi ama bakalım sıcakkken gönderdim soğuyunca toparlar belki
Bir kısmının içine Hindistan ceviZli harç da koydum aslında ıslak cocostarkurabiye tarifiydi benim yediğim ama ben içlileri yapmakta zorlandım yarısını sade yaptım
ben ne zaman hasta olsam ve hastane kapısına gitsem ağrım sızım kalmaz. şimdi de randevu aldım ya kulağım iyileşmişneyse ben yine de gideyim pazartesi.
ahahhaha burcu cok kötüsünüz..kızcagızın masum duygularyla oynamıslar bi hıdırellez sabahıBizde kagilara yazar cizerdik ben hep cop kiz cizerdim cöp gibi olim die neyse kardesime verirdik evin bahcesindeki gulun dibine koyardi sbh o kalkmadan annemlee yuruyuse gittigimizde kardesiminkileri okurduk  annem sevgilisi oldugunu bir hidirellez gunu ogrendi:)))
Kızlarrrrrrrr işlerimi baya bir kolayladımMutfağın tezgahı, aygaz, yerler birde fayanslar kaldı neyse olmadı fayanslar kalsın bugünlük
Çamaşır asıcağım şimdi birde banyoya girişirim
Offffffff bugün çok isteksiz iş yapıyorum yaaaaaaaaabitsede kurtulsam
Walla ew araba bide sevgilisinin resmini cizmis arabayi aldi sewgilisinden ayrildi simdi ew almayi dusunuo annem kizip ask dilegini yazdigi kagidi yirtti sanirim ondan ayrildi banada zayiflik dile 90-60-9lik bi cop adam ciz diorum yapmioahahhaha burcu cok kötüsünüz..kızcagızın masum duygularyla oynamıslar bi hıdırellez sabahı
cecoşum ben ev işini hep isteksiz yapıyorum
kolay gelsin bu arada
arkadaslar bende aranıza katılmak ve sizinle birlikte zayıflamak istiyorummm :/
slm kızlar mobilyacı dolandık amerikan mutfakta yapamadım biri geldimi ayrı odam yok bende çocukların odasını küçük oda var depo yapmıştım ora taşıyıp onların odayı misafir odası yapıcm köşe takımı beğendimm oda büyük olmadığından dolaı sizce nasılRiva Köşe Takım - Kilim Mobilyakırmızı olan yastıları siyah ve çiçekli karışık olcak
güzelmiş ama bu renkmi aldınn...ben çcuklardan dolayı cesaret edemezdimde....:26:güle güle kullan....
güzelmiş ama bu renkmi aldınn...ben çcuklardan dolayı cesaret edemezdimde....:26:güle güle kullan....
yok kırmızı olanı
daha alamadık adam bi düşün dedi acele etme dedi benimkisi kafama koydum neyi düşünüceksem şimdi karşı kanepede arpacı kumrusu gibim kendi düşünüyo takside sokuom diye:)))))))))))))))))
Kız Pazartesi hıdırellez 6 Mayıs benim kızın doğumgünüsü
ay nursena gelmişte gitmiş bile...tühh yakalayamadım...7 de uyandım ama yataktan çıkasım gelmedi...8 de kızlar uyandı..ortalık topla kahvaltı yap falan
derken anca geldim bi yandan yeşil çayımı içiyorum...işin kötüsü akşam ki şişkinliğim geçmedi hala...ve sabah tartı +800 gösterdi..bu hafta kilo
veremesem bile 88 i mutlaka korumalıyımmm....ay arkadaş desene ben ideal kiloma ulaşsam bile hiç kaçamak yapmamalıyım bu ne yaa...anında fark
ediyoo...gerçi sanırım akşam saati çok yediğim için böyle oldu..sabah olsa bukadar olmazdı diye düşünüyorum ama bilemiyorum...
kimse yokya kendi kendime kaynatıyorum işte...ne anlatıyo bu deli demeyin yanii...
ay yok laftan anladıkları yaşta duygu sömürüsüyle toplatırsın evi :) şimdi ikisi de söz dinleyecek yaşta değil bence :)
Kızlarrrrrrrr işlerimi baya bir kolayladımMutfağın tezgahı, aygaz, yerler birde fayanslar kaldı neyse olmadı fayanslar kalsın bugünlük
Çamaşır asıcağım şimdi birde banyoya girişirim
Offffffff bugün çok isteksiz iş yapıyorum yaaaaaaaaabitsede kurtulsam
Yaw 1haftadır ugraşıyorum 1 gram bile veremedim. Kafayı yicemmm
slm kızlar mobilyacı dolandık amerikan mutfakta yapamadım biri geldimi ayrı odam yok bende çocukların odasını küçük oda var depo yapmıştım ora taşıyıp onların odayı misafir odası yapıcm köşe takımı beğendimm oda büyük olmadığından dolaı sizce nasılRiva Köşe Takım - Kilim Mobilyakırmızı olan yastıları siyah ve çiçekli karışık olcak
of yaa küçük cadıyı uyuttum ayağımdan bırakırken uyandı tekrar salladım ama bırakmadım bu sefer bende mayışmışım az gözümü kapattım büyük kız anne uyuma dedi...banada öyle bi uyku bastırdıki tatlı tatlı hem ona cevap veriyom hem uyuyom gibi...böyle geçen bir 15 dakikadan sonra sonuç feci bir başağrısı...şimdi hiç kafamı kaldırıcak halim yok ama mecbur çocuklara yemek yedirdim..az uzanayım diyorum ikisi birden ağlıyo..kafayı yicem az kaldıı....
daha alamadık adam bi düşün dedi acele etme dedi benimkisi kafama koydum neyi düşünüceksem şimdi karşı kanepede arpacı kumrusu gibim kendi düşünüyo takside sokuom diye:)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?