Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zeynepcim ben yapıyorum tost makinesinde kabak patlıcan ama fırçaya azcık yağ sürüyorum hiç yapışmıyor:)
Esracım benim ıslak kurabiye azcık dağılacak gibi ama bakalım sıcakkken gönderdim soğuyunca toparlar belki
Bir kısmının içine Hindistan ceviZli harç da koydum aslında ıslak cocostarkurabiye tarifiydi benim yediğim ama ben içlileri yapmakta zorlandım yarısını sade yaptım

olmassa bir kere daha denerim bende sürdüm ama fazla az geldi galiba...:))

ben ne zaman hasta olsam ve hastane kapısına gitsem ağrım sızım kalmaz. şimdi de randevu aldım ya kulağım iyileşmiş neyse ben yine de gideyim pazartesi.

he yaa banada aynen öyle olur her zaman....ama sen genede git ihmal etme canım....

ahahhaha burcu cok kötüsünüz..kızcagızın masum duygularyla oynamıslar bi hıdırellez sabahı

cecoşum ben ev işini hep isteksiz yapıyorum
kolay gelsin bu arada

ahahhaha burcu cok kötüsünüz..kızcagızın masum duygularyla oynamıslar bi hıdırellez sabahı

cecoşum ben ev işini hep isteksiz yapıyorum
kolay gelsin bu arada
Walla ew araba bide sevgilisinin resmini cizmis arabayi aldi sewgilisinden ayrildi simdi ew almayi dusunuo annem kizip ask dilegini yazdigi kagidi yirtti sanirim ondan ayrildi banada zayiflik dile 90-60-9lik bi cop adam ciz diorum yapmio

slm kızlar mobilyacı dolandık amerikan mutfakta yapamadım biri geldimi ayrı odam yok bende çocukların odasını küçük oda var depo yapmıştım ora taşıyıp onların odayı misafir odası yapıcm köşe takımı beğendimm oda büyük olmadığından dolaı sizce nasılRiva Köşe Takım - Kilim Mobilyakırmızı olan yastıları siyah ve çiçekli karışık olcak

Son düzenleme:
arkadaslar bende aranıza katılmak ve sizinle birlikte zayıflamak istiyorummm :/

hoşgeldinn...

of yaa küçük cadıyı uyuttum ayağımdan bırakırken uyandı tekrar salladım ama bırakmadım bu sefer bende mayışmışım az gözümü kapattım büyük kız anne uyuma dedi...banada öyle bi uyku bastırdıki tatlı tatlı hem ona cevap veriyom hem uyuyom gibi...böyle geçen bir 15 dakikadan sonra sonuç feci bir başağrısı...şimdi hiç kafamı kaldırıcak halim yok ama mecbur çocuklara yemek yedirdim..az uzanayım diyorum ikisi birden ağlıyo..kafayı yicem az kaldıı....

güzelmiş ama bu renkmi aldınn...ben çcuklardan dolayı cesaret edemezdimde....:26:güle güle kullan....

güzelmiş ama bu renkmi aldınn...ben çcuklardan dolayı cesaret edemezdimde....:26:güle güle kullan....

daha alamadık adam bi düşün dedi acele etme dedi benimkisi kafama koydum neyi düşünüceksem şimdi karşı kanepede arpacı kumrusu gibim kendi düşünüyo takside sokuom diye:)))))))))))))))))

daha alamadık adam bi düşün dedi acele etme dedi benimkisi kafama koydum neyi düşünüceksem şimdi karşı kanepede arpacı kumrusu gibim kendi düşünüyo takside sokuom diye:)))))))))))))))))

aman bırak düşünsün bunları fazla düşünmeye gelmiyo arada böyle masraflara sokmak lazım...bende 3+1 bir eve geçersem oturma odam için düşünüyorum köşe...

benimde değişmesi gereken iki tane halım var nasip olursa bu yaz onları halledicem kaç senedir bi değişemedim gitti..evlenirken çok borca girmiştik oyüzden halıları idarelik aldık ucuz diye ama sırf naylon...artık idare edemiyom temizlemesi eziyet e 9 sene kullandım yetmezmi...bu sene diyomki yenisini alamasam bile bunları atıcam...çocuklar büyüyo nasılsa en kötü hep ayakkabı giyerler evde...

selam millet.....

çok yoruldum piknikte
1saat önce geldik eve işte, evde her yer her yerde.....
eşimin gelmesinede az kaldı.....
neyse Allahtan bugün yemek yemicem dedi eşim.
ayaklarım ağrıyooo.....
ama güzeldi piknik....
nedense hiç eve gidesim gelmedi piknikten, biraz daha oturalım, biraz daha oturalım diyip durdum ben
arada bi battı balık yan gider yapmak lazım değilmi kızlar:)
evet evet:)))) oyüzden bende bugün battı balık yaptım:))))
çeşit çoktu, Rabbime tüm nimetlerinden dolayı sonsuz şükürler olsun, ÇEŞİT ÇOK OLUNCA GÖZÜM DÖNDÜ:)))))
bende bugün battı balık olsun dedim, canım ne istediyse yedim, serbestti:))))
kola bile içtim, ama artık bu saat itibari ile çıktı balık düz gidere geçtim:)))
yeşilçay yaptım bakalım birde şimdi.

nursenaaaa bana kızmaaa:)))
ben gece yine mozaik pastayı yapmaya fikir değiştirdim:)))
mozaik yaptım 2,5ölçü
yarım ölçü eşime diye, diğeride pikniğe diye.
erimedi, sadece yumuşadı.
herkes çok beğendi çok şükür:)
2ölçüde çok oldu, 1ölçü yetermiş, neyse kalanlarıda komşuların evlerindeki büyük bebelerine yolladım komşuceezlerime paylaştırarak:)
onlarada afiyet olsun:)
bu tarif benim çocukluğumun tarifi, çok severim, çocukluktan beri ara ara hep yaparız.
1ay sonra yine böyle bi gidelim pikniğe dedik komşularla, işte bana yine sen mozaik yap dediler,
ben yine mozaik yapıcam tekrar:)))))
tarih belirledik işte tekrar gideceğimiz güne diye, bi mani çıkmazsa artık, hayırlısı bakalım.

piknikte kalabalıkla çok daha güzel oluyo yaaaa......
bugün bu fikre vardım ben:)

yeşilçayın tadıda; balıklı dere gibi, balık suyu gibi kokuyoooo
neyse alışcaz içcez, başka çare yok, gülü seven dikenine katlanır....

Kız Pazartesi hıdırellez 6 Mayıs benim kızın doğumgünüsü

senin kızın biri koç biri boğa:)))

deli olmadan veli olunmazmış.

ay yok laftan anladıkları yaşta duygu sömürüsüyle toplatırsın evi :) şimdi ikisi de söz dinleyecek yaşta değil bence :)

duygu sömürüsü demek:))))
çok tatlısın canım benim:)
siz yengeçler yokmusunuuuuuzzzz, sizi ben çok seviyorum, çok hislisiniz

ben genelde öyle isteksiz yapıyom ev işlerimi, ben napayım ya bacım:)))
kızının anifiside hayırlı olsun canım:)

güle güle tıngırdatsın:)

Yaw 1haftadır ugraşıyorum 1 gram bile veremedim. Kafayı yicemmm

kilo vermek sabır işi, azim işi canım......
kilo vermek; düşüp düşüp tekrardan ayağa kalkmak ve tekrardan yoluna devam etmektir.......

çok güzelmiş canım, kırmızıda iyi olur, sırt yastıkları baya hoşuma gitti.
yalnız ben köşemi sevmiyorum, bence pek kullanışlı olmuyo, ama tercih meselesi tabiki, hani ben sana kendi fikrimi ayrı bi alternatif olması açısından sundum canım.

canım bu kızlar senden ne istiyooooo:)
güleyimmi ağlayayımmı.......
annesi uyumaymış:) gerçi çocukta naapsın sıkılıyo zaar, o da küçük daha.....
Allah kolaylıklar versin inşaallah canım sana......

hani olur ya belkim vazgeçersin falan, onu bekliyo adamcağız işteee......
erkekleri bazen hiç anlayamıyorum gerçekten:))))

arkadaslar bende aranıza katılmak ve sizinle birlikte zayıflamak istiyorummm :/

hoşgeldin canım sende bizim aramızaaa:)

eşimin gelesi oldu ben daha buralardayııım.....
her yer her yerdeee.....
hadi ben kaçtım artık.....

selam güzeller.nasılsınızzz.yarışmaya cepten katılıyorummm.Asum Esram elinize kolunuza emeğinize sağlık helal edin.dereceye giren bütün canlarr kocamannn öptümmm.nursena sen çok yaşa emi hacıyatmaz seni beyaz eline su dökemez yani kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…