Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

normal bisiklet canım, heveslendi işte :) hakikaten kovalığı tutuyor çoğu zaman. yoruyor beni sürekli bir şeylere heves etmesi. yine de şükür

Yasemin abla sana da günaydın bu arada, ne güzel yürümüşsün köpükle

Gunaydin kizlar bizde kahvaltimizi yaptik esimle denize nazır emirde oyun parki var oynuyo bakici ablalar var biz rahat rahat keyif yapiyoruz :)

kızlarr hepinize güzl bir pzar günü diliyorum.benim eşim işde bugün o yüzden evciyim.

ama ii oldu sanırım öyl orgun cıktımki yataktan.ayaklrımın üzerine basınca acıyor eklem yerlerimde agrıyor..

bir haftadır sıkı spor yapıyorum.cuma ve cmartesi günü sabah aksam yrüdüm.aksam el kol hareketleri yaptım parkta...

o zamn pek anlamamıstım ama

şimdi size sorum olacak bugün yürüyüşe gitmeyip vucudumu dinlendirsem mi?

yoksa üzerine gidip acıya katlansam mı?

pk spor deneyimim olmadıgından sizlere sormak istedim

canım bence bugün dinlenmelisin. spor hocası bize iki gün üstüste spordan sonra mutlaka 1 gün ara vermemizi söylüyordu. vücudun dinlenmeye ve kasların güçlenmeye ihtiyacı oluyormuş.

harikasın bu arada, eminim çok güzel sonuçlar alacaksın. sen de bir yere bel basen not edersen kilo oynamasa da onların inceldiğini görürsün kesin

benim ömrüm bu kocamı beklemekle geçiyor :)
şimdi de traş duş ritüellerini bekliyorum beyefendinin. daha markete, oradan da anneme yardıma gideceğim.

bende öyle düşünüordum esracım üzerine ck gitmeeyim diye ama vicdanımda rahat bırakmıordu senden duydugum ii oldu:)
dün bir kadınla tanıstım yürüyüş yolunda subt 15te diyete baslamıs 85kg iken..sabah aksam yürümüş,hareket yapmıs yediklerini kısmıs ve simdi 70 71kg mus.gercektende esofmanı üzerinden düşüordu.lastik baglamıs

onu öyle görünce bugün sabahta gideyim dedim azimlendim saat 8de telim çalmıs ama hatırlamıyorum bile

ah su bel basen olayını hiç deme,utanıyorum valla bi mezura alamadım unutkanıgımdan.
gecen ay dedim iple ölçeyim öle de canım çekmedi alırım bir ara dedim.ay bugün pazar olmasa simdi cıkar alırım ah bu unutkanlıgım

dinlen sen canım, için rahat olsun :)
kadın ne güzel vermiş ya, 2 buçuk ayda 14 kg
benim de öyle bir sıçramaya ihtiyacım var. inşallah hepimiz kurtuluruz kalanlardan.

bu bel basen olayı insanı iyi hissettiriyor. ne kadar zayıflasan da kendini çok şişko hissediyorsun çünkü. sen de tez zamanda edinirsin kesin :)

teşekkür ederim.

seninde eline sağlık canım.
almaya karar vermişsiniz takımı, güle güle kullanın inşaallah, kolaycada ödeyin hayırlısı ile inşaallah:)

çok güzelmiş canım, teşekkürler.....

evlat işte; et tırnaktan ayrılmıyor hiçbir vakit...................

Sefan olsun sekerim ben su anda ole bi yerdeyim ki dunyanin en guzel pikniginde gibi hissediorum kndimi❤

kız orası neresiymiş bakıyım:)))

Selamün aleykümmm...

ben geldimm...sabah kahvaltıya üsküdara indik...çok güzel geçti...az yedim merak etmeyin...çocuklarda iyice kurtlarını döktüler parkta...sonrada sahilde yürüdük...uzun zaman üzerine ailecek

ilk defa çıktık hepimize iyi geldi...ama çok sıcaktı..neyse dönüştede markete uğrayıp biraz alışveriş yaptık...eve geldik küçük kuzu pestil ayağıma

koydum iki dakka geçmeden uyudu hala uyuyoo..bende yemek falan yaptım...çamaşırları topladım şimdi bide ütüye girişsem süper olcak....hee bu

arada sahilde seksenlerdeki pastacı saminin kızıyla karşılaştık..gerçekten çok güler yüzlü tatlı bi kız....ama filimdeki halinden biraz daha tombiş geldi

bana....

benim ömrüm bu kocamı beklemekle geçiyor :)
şimdi de traş duş ritüellerini bekliyorum beyefendinin. daha markete, oradan da anneme yardıma gideceğim.

ay benim ömrümde öyle geçiyo merak etme yalnız değilsin...bi yere gitcez iki çocuk ve kendim hazırlanırız oturup onu bekleriz herzaman...

he esracım bide geçti cenım çok şükür başımın ağrısı....
şagi ne kızzzz...:44:

nen var kuzum senin??????
can sıkıntıların için çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim ferahlıklar versin, refaha kavuştursun hayırlısı ile inşaallah canım seni......

son günlerde daha iyisin inşaallah artık eskiye nazaran????? değilmi canım benim????

kocaman öpüyorum tatlım seni

bizde seni özledik canımcım.....
yerin çok belli oluyo.....

zaten çok yoğun olduğunu hissetmiştim......
kolay gelsin işlerin inşaallah.....

biran önce sende yoğunluğunu at inşaallah canım ve yine eskisi gibi sende aramıza dön emi:)
kocaman öpüyorum

canım sanada tekrar hoşgeldin:)
hoşgeldin demeyi unutmuşum yeni farkettim, kusura bakma sakın.
öpüyorum mucks mucks mucks

ve aleyküm selam.....
çok iyi olmuş kahvaltı ve sonrasındaki alışverişiniz canım, burcunun dediğini gibi sefan olsun:)))))

hımmmm demek sami abinin kızıyla karşılaştınız:)
ne güzel:)

Kocişle kaçamakdayiz bir nevi balayi gibi gibi

Ben ustune gidersem gecio uzun aradan snr ilkkez spor yaptiysaniz spor sonrasi 1 aspirin icin kas agrilarini onluo

Merhabalar arkadaşlar iyi pazarlar herkese ,
dün alışverişteydik kendime değil tabi,bugün doğa yürüyüşü yaptım çok iyi geldi yaz kendini çok hissettirdi.Kıyafetler incelecek biz ne yapacağız bakalım şu iki ayda 14 kilo veren bayanın azmine bravo
Kimseler yok gibi bugün açıköğretim sınvına gittim öncesinde hafif bir kahvaltı öğlen kardeşlerimle geç bir kahvaltı ikindi de çay ve malesef iki bardak su:26::26: bugünkü menüm ;şimdi su açığını kapatmak için de şişeyi kafaya dikeceğim

Kocişle kaçamakdayiz bir nevi balayi gibi gibi

hımmm anladım:)

sınavın nasıl geçti canım?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…