günaydın canım:)
ne bisikleti yahu:)))))
ilahiiii.... galiba senin eşin kovaydı dimi? öyle kalmış hatırımda....
kovalar bazen çok enterasan, çok ilginç oluyolar canım benim
yok benim eşim pek arama yapmaz, tam tersine ben yaparım durmadan nerdeyse.......
çılgın dedektif meyra
her yiğidin bi yoğrt yiğişi var işte esracım.......
kovalar iyidir iyidir genelde:)))) gerçekten genelde kadife gibi insanlardır kovalar bence......
ben topiğin bu yazki piknik sezonunu açtım:)
hadi artık sizlerden bekliyoruz devamını:)
haydi kızlaaaaarrrr
çay tavsiyeleri içinde çok teşekkürler canım.
yasemin çayının insanı rahatlatma özelliği vardı galiba birde.
yena önümüzdeki haftada çok yoğun olduğunu yazmıştı malesef geçenlerde buraya......
normal bisiklet canım, heveslendi işte :) hakikaten kovalığı tutuyor çoğu zaman. yoruyor beni sürekli bir şeylere heves etmesi. yine de şükür
kızlarr hepinize güzl bir pzar günü diliyorum.benim eşim işde bugün o yüzden evciyim.
ama ii oldu sanırım öyl orgun cıktımki yataktan.ayaklrımın üzerine basınca acıyor eklem yerlerimde agrıyor..
bir haftadır sıkı spor yapıyorum.cuma ve cmartesi günü sabah aksam yrüdüm.aksam el kol hareketleri yaptım parkta...
o zamn pek anlamamıstım ama
şimdi size sorum olacak bugün yürüyüşe gitmeyip vucudumu dinlendirsem mi?
yoksa üzerine gidip acıya katlansam mı?
pk spor deneyimim olmadıgından sizlere sormak istedim
canım bence bugün dinlenmelisin. spor hocası bize iki gün üstüste spordan sonra mutlaka 1 gün ara vermemizi söylüyordu. vücudun dinlenmeye ve kasların güçlenmeye ihtiyacı oluyormuş.
harikasın bu arada, eminim çok güzel sonuçlar alacaksın. sen de bir yere bel basen not edersen kilo oynamasa da onların inceldiğini görürsün kesin
bende öyle düşünüordum esracım üzerine ck gitmeeyim diye ama vicdanımda rahat bırakmıordu senden duydugum ii oldu:)
dün bir kadınla tanıstım yürüyüş yolunda subt 15te diyete baslamıs 85kg iken..sabah aksam yürümüş,hareket yapmıs yediklerini kısmıs ve simdi 70 71kg mus.gercektende esofmanı üzerinden düşüordu.lastik baglamıs
onu öyle görünce bugün sabahta gideyim dedim azimlendim saat 8de telim çalmıs ama hatırlamıyorum bile
ah su bel basen olayını hiç deme,utanıyorum valla bi mezura alamadım unutkanıgımdan.
gecen ay dedim iple ölçeyim öle de canım çekmedi alırım bir ara dedim.ay bugün pazar olmasa simdi cıkar alırım ah bu unutkanlıgım
ben kaçayım şimdilik. kocam nihayet hazır sayılır :)
Meryemcim öperim seni
hepiniz hoşçakalın kuzular.
slmm ben geldimmm uyumadan bi slm verem dedim adam koltuk takımını düşünürken çocukların odayı taşıdım anamm ne zor koca ev taşıdım yorulmadım onu oraya onu oraya allah evin her yanı birbirine girdi remen şükür bitti yarın bi düpürge tutucam eve allah izizn verirse pazartesi sabahtan gidip alıcaz alah ödemede yarım eder inşallah
yolcuuu ben geçen sene aman dedim b, heves ucuz diye şagi aldım allahh almaz olaydımm valla içi bi doluyoki anlatama temizliği zoor adam at dese atacam direk çöpe okadar nefret ettim yani
cecoo kılıfları çıkıyo oturma minderide sırt minderide bide oadda küçük ondan köşşe alıyorum normalde zaten salon mutfak bir olduğundan ora oturuyoruz bi gelene açarım ondan pek batmaz inşallahh
meyra çok sevndim piknik güzel geçmiş afiyet olsunn mozaik pasta sevilmezmiiii
iyi gecelerrr kızlarr yatayımm artk saat kaç olmuş farkında dilim
En çok uyuyunca seviyorsun onu
Sessizliğini sakinliğini,yaramazlık yapamayışını,sana karşı gelemeyişini, ağlayıp sızlanamayışını seviyorsun
Gün içinde çok kez bağırıyor, kızıyor,görmezden geliyorsun onu. Sözlerine aldırmıyor, şakalarına gülmüyor,çok kereler gülümsemelerine karşılık vermiyorsun
Asık bir suratla karnını doyuruyor,hızlı hareketlerle çekiştirerek üstünü çıkarıp giydiriyorsun.
Asla hata kabul etmiyorsun. Sıkça eleştiriyor, mütemadiyen konuşuyor, güya öğüt veriyorsun.
Ard arda sıraladığın yığınla sözü hemen anlasın, unutmasın istiyorsun.
Belki elinle değil ama, dilinle bakışlarınla,sözlerinle dövüyor, eziyet ediyorsun
Gün boyu çekişmeler, mücadeleler.Yapma,etme,bırak,dokunma, dağıtmalar
Hiçbir yer bozulmasın, kirlenmesin, çekmeceler hep düzenli kalsın, yerler daima temiz olsun istiyorsun.
Tezgahın üzerinde bir boya kalemine, mutfak masasının üzerinde bir çift küçük ve kirli çoraba tahammülün yok senin. Duvara çizilmiş masum bir resim,pencerede,sehpada el izlerine, saklanmış çikolatayı ararken kırdığı tabağa tahammülün yok
Bir gün temiz,düzenli ama yalnız bir eve sahip olacağını unutuyor, onun büyürken ellerinden nasıl kayıp gittiğini farketmiyorsun
Yatma vaktine kadar harp ediyorsun onunla. En son başından gitsin, uğraştırmadan uyusun istiyorsun.
Uyuyor ya en nihayet İşte o zaman bir sızı düşüyor,bütün bir günün pişmanlığı oturuyor içine. Yapmasaydım,etmeseydim,kızıp bağırmasaydım,eyvah! ne çok kırdım kalbini Gidip başını okşuyor, yanağına bir öpücük konduruyorsun
Nasılda masum şimdi,nasılda tatlı Yarın diyorsun,yarın başka olacak.daha çok ilgileneceğim, daha çok oynayacağım onunla. Gözlerinin içine bakarak,gülümseyerek konuşacağım tıpkı psikoloji kitaplarında anlatıldığı gibi davranacağım
Sabah oluyor nihayet.Her zamanki gibi erken kalkıyor.Geceden kalan vicdan azabı sabaha sirayet ediyor.Tüm planladıklarını uygulama yolunda hareket ediyorsun.Ama bu en çok iki saat sürüyor.Yine unutuyor aynılaşıyorsun
Farkettin mi sen onu en çok uyuyunca seviyorsun
alıntıdır..
paylaşmak istedimmm
Sefan olsun sekerim ben su anda ole bi yerdeyim ki dunyanin en guzel pikniginde gibi hissediorum kndimi❤
benim ömrüm bu kocamı beklemekle geçiyor :)
şimdi de traş duş ritüellerini bekliyorum beyefendinin. daha markete, oradan da anneme yardıma gideceğim.
şagi ne kızzzz...:44:slmm ben geldimmm uyumadan bi slm verem dedim adam koltuk takımını düşünürken çocukların odayı taşıdım anamm ne zor koca ev taşıdım yorulmadım onu oraya onu oraya allah evin her yanı birbirine girdi remen şükür bitti yarın bi düpürge tutucam eve allah izizn verirse pazartesi sabahtan gidip alıcaz alah ödemede yarım eder inşallah
yolcuuu ben geçen sene aman dedim b, heves ucuz diye şagi aldım allahh almaz olaydımm valla içi bi doluyoki anlatama temizliği zoor adam at dese atacam direk çöpe okadar nefret ettim yani
Nursenam , Asum ,Zeynebim diyetle alakalı değil , zaten dedim ya geçenlerde artık diyet olayına takılmak istemiyorum ,bir müddet sabit kalsam yeter bana , kilo vermek istemiyorum , ne biliim hiç bişey istemiyorumm ...
canımı sıkan bir değil birden çok mesele var malesef , o yüzden modum çok düşük , havalardan dolayı alerjim çok fena , öksürük tıksırık , hapşuruk modundayım süreklii :2::2::2::2:
kısacası tatil gelseydi bi an önce , boğuldum resmenn
güzeller özledim sizi..
sabah nöbetten çıktım eve geldim yatana kadar saat 11 oldu. 2 de uyanıp çarşıya çıktım. yemek falan... ütüye giriştim sonra.. ütü az evvel bitti. ben de topiğe bir uğrayayım dedim.
bu ara yeme konusunda sınır tanımıyorum. biri bana DUR desin..desteğinizden yoksunum. su içemiyorum.. durmadan yiyorum...
ama güzel haber. iki arkadaşımız hastaneye geri döndü. bir de yeni tain var. sayımız artıyor. nöbetler rahatlayacak inşallah.. havaların ısınmasından yararlanıp yürüyüşleri de arttırırsam süper olacak..
sevgili arkadaşlar, aranıza yeni katılan 1 seneyi dolduran arkadaşlarım,
valla yine yeni yeniden balon gibin şişip aranıza dönüp, kimsenin de umutlarına kara bulutları çekmemek için çok direndim. ama beceremedim. 3 sene önceki kiloma neredeyse 5 kala çok mutsuz ve kırık olarak kürkçü dükkanına geri döndüm. tüm kış çabaladım durdum çabaladıkça neyazıkki daha fazla kilo aldım. Baharı 3 senedir iyi değerlendirmiştim bu sene o güxelim aylarda da kilo almayı başardım. 98-99 civarıyım cuma tartılıp yazarım artık tam neyim...
o sekilli kilo diyagramını bile hatırlamıyorum nasıl yapılıyordu. neyse nederseniz kabulum beni hatırlayan herkesi öpüyorum erimiş gıdıklarından, tanımayan ve hatırlamayanlarada selam ve sevgiler.
Selamün aleykümmm...
ben geldimm...sabah kahvaltıya üsküdara indik...çok güzel geçti...az yedim merak etmeyin...çocuklarda iyice kurtlarını döktüler parkta...sonrada sahilde yürüdük...uzun zaman üzerine ailecek
ilk defa çıktık hepimize iyi geldi...ama çok sıcaktı..neyse dönüştede markete uğrayıp biraz alışveriş yaptık...eve geldik küçük kuzu pestil ayağıma
koydum iki dakka geçmeden uyudu hala uyuyoo..bende yemek falan yaptım...çamaşırları topladım şimdi bide ütüye girişsem süper olcak....hee bu
arada sahilde seksenlerdeki pastacı saminin kızıyla karşılaştık..gerçekten çok güler yüzlü tatlı bi kız....ama filimdeki halinden biraz daha tombiş geldi
bana....
ay benim ömrümde öyle geçiyo merak etme yalnız değilsin...bi yere gitcez iki çocuk ve kendim hazırlanırız oturup onu bekleriz herzaman...
he esracım bide geçti cenım çok şükür başımın ağrısı....
şagi ne kızzzz...:44:
teşekkür ederim.
seninde eline sağlık canım.
almaya karar vermişsiniz takımı, güle güle kullanın inşaallah, kolaycada ödeyin hayırlısı ile inşaallah:)
çok güzelmiş canım, teşekkürler.....
evlat işte; et tırnaktan ayrılmıyor hiçbir vakit...................
kız orası neresiymiş bakıyım:)))
kızlarr hepinize güzl bir pzar günü diliyorum.benim eşim işde bugün o yüzden evciyim.
ama ii oldu sanırım öyl orgun cıktımki yataktan.ayaklrımın üzerine basınca acıyor eklem yerlerimde agrıyor..
bir haftadır sıkı spor yapıyorum.cuma ve cmartesi günü sabah aksam yrüdüm.aksam el kol hareketleri yaptım parkta...
o zamn pek anlamamıstım ama
şimdi size sorum olacak bugün yürüyüşe gitmeyip vucudumu dinlendirsem mi?
yoksa üzerine gidip acıya katlansam mı?
pk spor deneyimim olmadıgından sizlere sormak istedim
Kocişle kaçamakdayiz bir nevi balayi gibi gibi
Merhabalar arkadaşlar iyi pazarlar herkese ,
dün alışverişteydik kendime değil tabi,bugün doğa yürüyüşü yaptım çok iyi geldi yaz kendini çok hissettirdi.Kıyafetler incelecek biz ne yapacağız bakalım şu iki ayda 14 kilo veren bayanın azmine bravo
Kimseler yok gibi bugün açıköğretim sınvına gittim öncesinde hafif bir kahvaltı öğlen kardeşlerimle geç bir kahvaltı ikindi de çay ve malesef iki bardak su:26::26: bugünkü menüm ;şimdi su açığını kapatmak için de şişeyi kafaya dikeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?