Ne büyük saadet yeğen sevmek biz yeğen sevgisi tadamadık henüzİyi akşamlar
Aöf sınavları varmış bugün kardeşim de girdi sınava yeğenler de bendeydiler tabii akşam da yemek yedik öyle gittiler ortalığı toplayıp ancak oturdum ben de
nikahım olacak çok az kaldı. 17 gün sonra... ama ben hala kilo veremedim :)
iyi akşamlar kızlarrr
herkesler iyimi??
gündüz evden biraz çalıştıö sonrada malum kakılmış modu kan ter içinde kaldım berbat sıcak offf:95::95:
sabah kahvaltım ayarlıydı 1 katı yumurta,domates salatalık peynir zeytin 2 dilim çavdar ekmeği yedim
öğlen olmadı :26: evde eşim istedi gözleme yaptım ama ara öğünleride yaptım meyve yoğurt
akşam bol salatalıklı cacık yedim başka birşey yemedim dengeleyi diye
2 fincan yeşil çay 1 fincan şekersiz nescafe ve bol suuuuu tükettim
Asum ve aynurum fenerlisiniz biliyorum ama
Herkes bir ben bir de sen (nedimin gazeli gibi olacak )iyiyiz kiloluyuz umutsuz değiliz böylede güzel böylede mutluyuz (kendimi tanıyamıyorum içime polyanna kaçtı herhalde)
aynurr gs liiii....
HIMMM AKLIMDA YANLIŞ KALMIŞ O ZAMANN CÜCÜŞÜMMM ŞAMPİYON OLDUKKK
zeynebim takım tutuyonmu?
Sakın en güzel gününü kendine bu düşüncelerle zehir etme gelin olmak her halükarda güzel olmaktır mutlulukla ışılda zaten kalan sürede de bir kaç kilo daha düşersin mutlu başla kilo vermeye devam edersin
şampiyonum cimbombomum neistersen iste benden.....
istersen donatalım bayraklarla dört bir yanıı......
2 ayda 14 kilo veren kim ben anlamadım bikaç sayfa öncesinde muhabbeti geçmiş ama....:44:
aslında çok güzel bi krem elbise aldım kilolarımı gayet gizliyor (tabi içime giydiğim korse ile birlikte) aynada bakınca mutlu oluyorum.. nikah sonrası bi foto ataırm siz de yorum yaparsınız nasıl olduğunu tşk ederim kitkurdu... düğüne kadar daha çok zamanım var nasıl olsa... o zamana veririm inşallah AMİN :)))
aslında çok güzel bi krem elbise aldım kilolarımı gayet gizliyor (tabi içime giydiğim korse ile birlikte) aynada bakınca mutlu oluyorum.. nikah sonrası bi foto ataırm siz de yorum yaparsınız nasıl olduğunu tşk ederim kitkurdu... düğüne kadar daha çok zamanım var nasıl olsa... o zamana veririm inşallah AMİN :)))
hehehheheheheh aferimmm( abla olarak dedim
ohhh ohhh:)
maşaallah
önce uzay sandımdı
sonra çaktım, süper bi görüntü:)
iyi eğlenceler tatlım eşinle.......
bu arada senin burcun ne kuzum? birde yaş?
ben;koç, 28:))))))
Kızlar iyi pazarlar, keyifler yerindediır umarım
Bugün evdeyiz,rutin ev işleri yaptım, 2,3 tane ütüm var onları yapıcam. Bugün ve yarın için yemek yaptım, eşim salı günü ankaraya gidiyor, trafik sempozyumuna bildiri yazmıştı bildirisi kabul edilmiş sunum yapıcak, cuma dönecek, cumartesi de kuzeniyle çanakkaleye gidecek günü birlik iş için
Dün 1,2 saat yeşilköy sahilinde yürüdük, sonra eşimin bay pass olan amcasına gittik, amcasının eşi de kemik tümöründen ameliyat oldu onu da ziyaret ettik böylece, kadın 46 yaşında ama maşallah benden genç, lisede sağlık öğretmeni kendisi, hayatı boyunca kilo alıp vermediği ve genelde aynı kiloda olduğu için vucudu çok sıkı kadının, mesela 2 çocuğa rağmen gögüsleri bile sarkmamış
Benim biraz canım sıkkın, yeni işimde çok fazla hayal kırıklığı yaşıyorum, beni aldıkları bölümde bir çökme var, en deneyimli grup lideri olan 2 kişi işten ayrıldı, geriye kalan 5 kişiyiz ama 2si 8 aydır 3ü 5 aydır çalışıyor, işi tam bilen kalmadı,neyse bu gene alışık olduğum bir durumda da benim şahsi bilgisayarım daha gelmedi, başka birinin eski bilgisayarından öğrenmeye çalışıyorum ama zor oluyor çünkü mailim bile yok, neyse bu cuma bizden sorumlu olan müdür kadın geldi, bana 3 proje vermiş, düşünsenize daha bilgisayarım gelmedi yahu,bilgisayarım gelcek de ben sistemlere girmek için yetki istiycem de en az 2,3 hafta, ben böyle düzensiz bir yer görmedim, eski işyerimi mumla arıyorum vallahi,cuma günü bi yerden aradılar iş görüşmesi için, 16 mayısa bi firmaya gidicem görüşmeye ama iş mecidiyeköyde, eşim diyoki sen iş aramaya devam et burası çok stresli çocuk yapamazsın burda,kpss atamaları var haziranda bakalım neresi olursa olsun yazacam bu sefer, neyse kısaca böyle güzeller, bende dert bitmez,yıl sonuna çocuk istiyorum ama bakalım, tabi önce kiloların gitmesi lazım[/QUOTE
ne kdr surede kac kılo verdın sen cnm sankı cogu gıtmıs azı kalmıs gıbı
kızlar 93 kiloyum 1 tabak irmik helvası eydim. Çok moralim bozuk. İradem hiç yok artık nasıl bu aldığım kiloları vereceğim bilmiyorum. Mutsuzummmmm
su anda senın kıonda olsam sankı hedefe daha yakın olacagım ıcın kendımı daha ıyı hıssederdım gıbı gelıo ben ve bnm gıbılerı dusun sımdıkı aklım olsa kılo almamak ıcın ac bıle gezerdım domuz gıbı yedım yıllarca alllah benı top etsın...
ben de aynı durumdayım mutsuz kere mutsuzummmbu günlerde iyice kilo almaya başladım belim ağrıdığı için az hareket etmek zorunda kaldığım için
neeyse yine de merhaba herkese :)
su anda senın kıonda olsam sankı hedefe daha yakın olacagım ıcın kendımı daha ıyı hıssederdım gıbı gelıo ben ve bnm gıbılerı dusun sımdıkı aklım olsa kılo almamak ıcın ac bıle gezerdım domuz gıbı yedım yıllarca alllah benı top etsın...
nikahım olacak çok az kaldı. 17 gün sonra... ama ben hala kilo veremedim :)
11o kıloyla gelınlık gıydım ben dugune 1hafta kala gelınlık kapanmadı 1hafta sadece bıtkı cayı ıctım nasıl basardım gercekden bılmıorum hayatta agzıma surmem bıtkı cayı vucudum odem yapmasın dıe su bıle ıcmedım dugun gunu gelınlıgım 1 beden buyukdu ustume ve mıllet halay cekerken ben durmadan su ıcıodum
17gun kalmıs17gunde 2-3kılo verebılırsın daha fazlası olmaz o yuzden strese gırme ve o guzel gunun keyfını cıkart ben o soledıgım kotu seylerı sırf dugun gunu ustume gore gelınlık bulamama korkusuyla yaptım sende yedıklerıne dıkkat edersen bnm durumuma dusmezsın stresden vucut cok fena odemde yapıo hayatımda sısmedıgım kdr şişdim ve def gıbı gerılmısdı derim bol su ve yuruyus yap ii gelır....dedıgım gıbı hıc bır seyın o gunu mahvetmesıne ızın verme unut kılolarını ve o gunun tadını cıkart
dugunden once herkes sey dıodu bana her gelın guzeldır sahıdende ole oluomus bakalım sızde aynı fıkırdemısınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?