Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Aöf sınavları varmış bugün kardeşim de girdi sınava yeğenler de bendeydiler tabii akşam da yemek yedik öyle gittiler ortalığı toplayıp ancak oturdum ben de
Ne büyük saadet yeğen sevmek biz yeğen sevgisi tadamadık henüz

iyi akşamlar kızlarrr

herkesler iyimi??

gündüz evden biraz çalıştıö sonrada malum kakılmış modu kan ter içinde kaldım berbat sıcak offf:95::95:

sabah kahvaltım ayarlıydı 1 katı yumurta,domates salatalık peynir zeytin 2 dilim çavdar ekmeği yedim

öğlen olmadı :26: evde eşim istedi gözleme yaptım ama ara öğünleride yaptım meyve yoğurt

akşam bol salatalıklı cacık yedim başka birşey yemedim dengeleyi diye

2 fincan yeşil çay 1 fincan şekersiz nescafe ve bol suuuuu tükettim

nikahım olacak çok az kaldı. 17 gün sonra... ama ben hala kilo veremedim :)

Sakın en güzel gününü kendine bu düşüncelerle zehir etme gelin olmak her halükarda güzel olmaktır mutlulukla ışılda zaten kalan sürede de bir kaç kilo daha düşersin mutlu başla kilo vermeye devam edersin

Herkes bir ben bir de sen (nedimin gazeli gibi olacak )iyiyiz kiloluyuz umutsuz değiliz böylede güzel böylede mutluyuz (kendimi tanıyamıyorum içime polyanna kaçtı herhalde)

aslında çok güzel bi krem elbise aldım kilolarımı gayet gizliyor (tabi içime giydiğim korse ile birlikte ) aynada bakınca mutlu oluyorum.. nikah sonrası bi foto ataırm siz de yorum yaparsınız nasıl olduğunu tşk ederim kitkurdu... düğüne kadar daha çok zamanım var nasıl olsa... o zamana veririm inşallah AMİN :)))

kitkurdu doğru söylemiş o anın heyecanını yaşa düğüne çok varsa verisin kuzum

İşte şimdi oldu nefis olacağına eminim gün senin günün en mutlu da sen olmalısın kızlarımızın bu mutlu gününü görmeyi bütün anneler isteriz elbise renk seçimi de güzel mutluklar diliyorum

neysem canlar ben kaçar duş alcam birazda kitap okur hoppa yatarım sabah 5,15 kalkışş hepiciğinize iyi gecelerrrr

sevgiyel kalınn

ohhh ohhh:)
maşaallah

önce uzay sandımdı
sonra çaktım, süper bi görüntü:)
iyi eğlenceler tatlım eşinle.......

bu arada senin burcun ne kuzum? birde yaş?
ben;koç, 28:))))))

meyre ne anladın resımden gercekden dogruyu anladıysan nasıl anladın valla ben kırk yıl dusunsem çözemem herhalde:))
burcunun burcu oğlak yaşıda 32 kilo vermeyı başarırsa bebek yapcak umarım başarana kdr yaşı geçmez...(çok moralımı bozuo bu konu!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…