Söle bi yerdeyizEki Görüntüle 703385
Günaydın kızlar,
keyifler nasıl? ben iyiyim şükür. dün akşam kuzenlere gittik son dakika. güzel geçti akşamımız. bugün de annemlerdeyiz. Galatasaray şampiyon olacak ya muhtemelen, maçı beraber izleyeceğiz. eşim hala uyuyor. akşama kadar da uyur sanırım. sabah 7 gibi yattı bisiklet bakmaktan. ikimize bisiklet alacakmış. sürekli bir şeyler araştırması yıldırdı beni valla. sizinkiler de böyle mi ki?
Nursena ben de çok beğendim köşe takımını. inşallah güle güle kullanırsınız.
Zeynepcim başın daha iyidir şimdi umarım. mevsim geçişi yüzünden mi acaba...
Meyra ne güzel pikniğe gitmişsin, biz daha sezonu açamadık :)
bu arada ben yeşilçayı liptonun bergamutlusu ve yaseminlisinden içiyorum, ikisinin de aromaları çok güzel. tavsiye ederim canım...
Yasemin abla görünmüyordun, işler yoğun sanırım. kolay gelsin sana ablacım :)
bu arada Yenam da hiç uğramıyor... haftaya daha sık gelebilir inşallah.
Kızz benimki de araştırır sürekl, bişeyler ama sabah7ye kadar araştırdığı olmadıMesela paramız olmasa bile sürekli araba bakar vs
Ben geldim kimsecikler yok galiba ben guya diyete basladim yas pasta yedim esimin dogum gunuydu 1 mayis bu aksam 3. Kez kutladik. Evde tarti yok tartilip baslamak istiyorum diyete. Yrn sabahta kahvaltita gidicez kesinlikle p.tesi tamsm bu is . Yarin tartida alicam . Bugun yurudum bacak aram pistiyarim dunya gibiyim iyice kendime kizdikca yiyorum
Kızlar iyi pazarlar, keyifler yerindediır umarım
Bugün evdeyiz,rutin ev işleri yaptım, 2,3 tane ütüm var onları yapıcam. Bugün ve yarın için yemek yaptım, eşim salı günü ankaraya gidiyor, trafik sempozyumuna bildiri yazmıştı bildirisi kabul edilmiş sunum yapıcak, cuma dönecek, cumartesi de kuzeniyle çanakkaleye gidecek günü birlik iş için
Dün 1,2 saat yeşilköy sahilinde yürüdük, sonra eşimin bay pass olan amcasına gittik, amcasının eşi de kemik tümöründen ameliyat oldu onu da ziyaret ettik böylece, kadın 46 yaşında ama maşallah benden genç, lisede sağlık öğretmeni kendisi, hayatı boyunca kilo alıp vermediği ve genelde aynı kiloda olduğu için vucudu çok sıkı kadının, mesela 2 çocuğa rağmen gögüsleri bile sarkmamış
Benim biraz canım sıkkın, yeni işimde çok fazla hayal kırıklığı yaşıyorum, beni aldıkları bölümde bir çökme var, en deneyimli grup lideri olan 2 kişi işten ayrıldı, geriye kalan 5 kişiyiz ama 2si 8 aydır 3ü 5 aydır çalışıyor, işi tam bilen kalmadı,neyse bu gene alışık olduğum bir durumda da benim şahsi bilgisayarım daha gelmedi, başka birinin eski bilgisayarından öğrenmeye çalışıyorum ama zor oluyor çünkü mailim bile yok, neyse bu cuma bizden sorumlu olan müdür kadın geldi, bana 3 proje vermiş, düşünsenize daha bilgisayarım gelmedi yahu,bilgisayarım gelcek de ben sistemlere girmek için yetki istiycem de en az 2,3 hafta, ben böyle düzensiz bir yer görmedim, eski işyerimi mumla arıyorum vallahi,cuma günü bi yerden aradılar iş görüşmesi için, 16 mayısa bi firmaya gidicem görüşmeye ama iş mecidiyeköyde, eşim diyoki sen iş aramaya devam et burası çok stresli çocuk yapamazsın burda,kpss atamaları var haziranda bakalım neresi olursa olsun yazacam bu sefer, neyse kısaca böyle güzeller, bende dert bitmez,yıl sonuna çocuk istiyorum ama bakalım, tabi önce kiloların gitmesi lazım
Rabbim inşaallah hayırlısıyla gönlündekilerini sana nasip etsin canım, AMİN.
sahil yürüyüşüde iyi olmuş:)
ahhh çocuğu bende istiyorum özlemcimde işte kilolar ve panik atak ilacım
hayırlısı bakalım.....
Meyracığım sen şu an çalışmıyorsun değil mi? Çocuk yapmak aslında çok güzel bir hedef kilo vermek için, etrafta zayıf hamilelere bakıyorum çok rahatlar, bizim neyimiz eksik değil mi onlardan. Umarım istediğin kiloları verirsin, havalar da sıcak aslında sadece hergün yürüyüşle bile baya farkedersin
Kızlar iyi pazarlar, keyifler yerindediır umarım
Bugün evdeyiz,rutin ev işleri yaptım, 2,3 tane ütüm var onları yapıcam. Bugün ve yarın için yemek yaptım, eşim salı günü ankaraya gidiyor, trafik sempozyumuna bildiri yazmıştı bildirisi kabul edilmiş sunum yapıcak, cuma dönecek, cumartesi de kuzeniyle çanakkaleye gidecek günü birlik iş için
Dün 1,2 saat yeşilköy sahilinde yürüdük, sonra eşimin bay pass olan amcasına gittik, amcasının eşi de kemik tümöründen ameliyat oldu onu da ziyaret ettik böylece, kadın 46 yaşında ama maşallah benden genç, lisede sağlık öğretmeni kendisi, hayatı boyunca kilo alıp vermediği ve genelde aynı kiloda olduğu için vucudu çok sıkı kadının, mesela 2 çocuğa rağmen gögüsleri bile sarkmamış
Benim biraz canım sıkkın, yeni işimde çok fazla hayal kırıklığı yaşıyorum, beni aldıkları bölümde bir çökme var, en deneyimli grup lideri olan 2 kişi işten ayrıldı, geriye kalan 5 kişiyiz ama 2si 8 aydır 3ü 5 aydır çalışıyor, işi tam bilen kalmadı,neyse bu gene alışık olduğum bir durumda da benim şahsi bilgisayarım daha gelmedi, başka birinin eski bilgisayarından öğrenmeye çalışıyorum ama zor oluyor çünkü mailim bile yok, neyse bu cuma bizden sorumlu olan müdür kadın geldi, bana 3 proje vermiş, düşünsenize daha bilgisayarım gelmedi yahu,bilgisayarım gelcek de ben sistemlere girmek için yetki istiycem de en az 2,3 hafta, ben böyle düzensiz bir yer görmedim, eski işyerimi mumla arıyorum vallahi,cuma günü bi yerden aradılar iş görüşmesi için, 16 mayısa bi firmaya gidicem görüşmeye ama iş mecidiyeköyde, eşim diyoki sen iş aramaya devam et burası çok stresli çocuk yapamazsın burda,kpss atamaları var haziranda bakalım neresi olursa olsun yazacam bu sefer, neyse kısaca böyle güzeller, bende dert bitmez,yıl sonuna çocuk istiyorum ama bakalım, tabi önce kiloların gitmesi lazım
kızlar 93 kiloyum 1 tabak irmik helvası eydim. Çok moralim bozuk. İradem hiç yok artık nasıl bu aldığım kiloları vereceğim bilmiyorum. Mutsuzummmmm
Sınav 90 dakika iyi geçti diyeceğim ama görevliydim ilgine teşekkürler sağolasınhımmm anladım:)
sınavın nasıl geçti canım?:44:
Bugün güzel şeyler paylaştın bizi birbirimiz anlıyoruz
Afiyet olsun yağ olmadan hemen gitsin oldu bitti geçmişe takılmasak başarırız bende nasılsa yedim bozuldu dediğimde arkası gelir ancak bu öğünde bozdum diğerinde tutayım demek hedefe ulaştırırkızlar 93 kiloyum 1 tabak irmik helvası eydim. Çok moralim bozuk. İradem hiç yok artık nasıl bu aldığım kiloları vereceğim bilmiyorum. Mutsuzummmmm
Merhaba hepimize mutluluk çubuğu lazım (Kızılderili akrabalarımızın barış çubuğu gibi)ben de aynı durumdayım mutsuz kere mutsuzummmbu günlerde iyice kilo almaya başladım belim ağrıdığı için az hareket etmek zorunda kaldığım için
neeyse yine de merhaba herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?