Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar eşimin işi vardı dışarda, sonrada bi arkadaşının evinde okutacağı bi mevlüt için hemde mevlütün yemeği için davetliydi bi arkadaşının evine, şimdi mevlütte işte....
epey sıkıldım bugün yalnız takılmaktan......
bende kendimi verdim bayadır vakit şarkılara

offff bugün benim sabahtan beri başım ağrıyo galiba bu yeşilçay bana yine ağır gelmeye başladı.
geçmişte yeşilçayı ilk içtiğimde bana çok ağır gelmişti, ve içememiştim bi daha.
bu sefer ilkinde değil ama yavaş yavaş yine ağır gelmeye başladı galiba, şişirdi beni resmen bugün.......
neyse takip edicem bu durumu, ona göre içerim yada içmem artık, zaten 2-3gündür içiyorum şu yeşilçayı.....
burda herkes içince bende heveslenip niyetlenmiştim tekrardan.

bugün demirbaşlarda yoooook

Kızz benimki de araştırır sürekl, bişeyler ama sabah7ye kadar araştırdığı olmadı Mesela paramız olmasa bile sürekli araba bakar vs

kendime zencefil çayı yaptım:)
şekersiz pekte güzel oluyomuş tadı, ne güzelmiş tadı ohhhh.....
zaten üşütmemidir nedir 1kaç gündür karnım ağrıyo ara ara, üşütmeyse karnım belki hem onada iyi gelir.
üşütmeye iyi geliyomuş baya zencefil.
metabolizmayı hızlandırıyomuş ya birde, ondan içiyorum şimdi işte:)
hadi hızlanalım kızlar:))))
mirkelam gibi olalım:))))
alla alla beni alla, pulla pulla beni pulla........................

şu zencefilimide içiyimde sonra ben kaçıyım artık.....
yeter bu kadar siftindiğim artık:)

özlem nassın canım? hoşgeldin:)

Kızz benimki de araştırır sürekl, bişeyler ama sabah7ye kadar araştırdığı olmadı Mesela paramız olmasa bile sürekli araba bakar vs

aynen bende bakarım arabalara:)))
hatta mesela ben gogıldan feyse bakarım ara ara, feysim yok ama yinede eski arkadaşlarımın çoğunu buldum ve gördüm:)

Kızlar iyi pazarlar, keyifler yerindediır umarım

Bugün evdeyiz,rutin ev işleri yaptım, 2,3 tane ütüm var onları yapıcam. Bugün ve yarın için yemek yaptım, eşim salı günü ankaraya gidiyor, trafik sempozyumuna bildiri yazmıştı bildirisi kabul edilmiş sunum yapıcak, cuma dönecek, cumartesi de kuzeniyle çanakkaleye gidecek günü birlik iş için

Dün 1,2 saat yeşilköy sahilinde yürüdük, sonra eşimin bay pass olan amcasına gittik, amcasının eşi de kemik tümöründen ameliyat oldu onu da ziyaret ettik böylece, kadın 46 yaşında ama maşallah benden genç, lisede sağlık öğretmeni kendisi, hayatı boyunca kilo alıp vermediği ve genelde aynı kiloda olduğu için vucudu çok sıkı kadının, mesela 2 çocuğa rağmen gögüsleri bile sarkmamış

Benim biraz canım sıkkın, yeni işimde çok fazla hayal kırıklığı yaşıyorum, beni aldıkları bölümde bir çökme var, en deneyimli grup lideri olan 2 kişi işten ayrıldı, geriye kalan 5 kişiyiz ama 2si 8 aydır 3ü 5 aydır çalışıyor, işi tam bilen kalmadı,neyse bu gene alışık olduğum bir durumda da benim şahsi bilgisayarım daha gelmedi, başka birinin eski bilgisayarından öğrenmeye çalışıyorum ama zor oluyor çünkü mailim bile yok, neyse bu cuma bizden sorumlu olan müdür kadın geldi, bana 3 proje vermiş, düşünsenize daha bilgisayarım gelmedi yahu,bilgisayarım gelcek de ben sistemlere girmek için yetki istiycem de en az 2,3 hafta, ben böyle düzensiz bir yer görmedim, eski işyerimi mumla arıyorum vallahi,cuma günü bi yerden aradılar iş görüşmesi için, 16 mayısa bi firmaya gidicem görüşmeye ama iş mecidiyeköyde, eşim diyoki sen iş aramaya devam et burası çok stresli çocuk yapamazsın burda,kpss atamaları var haziranda bakalım neresi olursa olsun yazacam bu sefer, neyse kısaca böyle güzeller, bende dert bitmez,yıl sonuna çocuk istiyorum ama bakalım, tabi önce kiloların gitmesi lazım

nursena yine benimki KOCAKIZ diye bağırarak seslendi bana:))))
kendi kendine kelime türetir; aşk kuşum, aşk aşkım, küçük aşk.....
en sevdiği ve en çok söylediği kelime aşktır.

aysecıgım 1 dilim pasta yemen dıyete baslamana engel degıl, aynı sey bende oluyo ama sonucta o gun yedıgımızı dengelersek dıyete devam edebiliriz, sen gene de pazartesi başla garanti olsun

Rabbim inşaallah hayırlısıyla gönlündekilerini sana nasip etsin canım, AMİN.

sahil yürüyüşüde iyi olmuş:)

ahhh çocuğu bende istiyorum özlemcimde işte kilolar ve panik atak ilacım
hayırlısı bakalım.....

neyse kızlar benim zencefil çayım bitti, ben gidiyim artık, saat baya oldu daha kahvaltının bulaşıkları duruyo,
eşim gelmeden ben biran önce bi şu işlerimi bitiriyimde içim rahat etsin.....
herkesleri öperim.....
görüşürüz.

Meyracığım sen şu an çalışmıyorsun değil mi? Çocuk yapmak aslında çok güzel bir hedef kilo vermek için, etrafta zayıf hamilelere bakıyorum çok rahatlar, bizim neyimiz eksik değil mi onlardan. Umarım istediğin kiloları verirsin, havalar da sıcak aslında sadece hergün yürüyüşle bile baya farkedersin

sağol canım, inşaallah.
yok çalışmıyorum canım, ve aynen düşüncelerine katılıyorum:)

kızlar 93 kiloyum 1 tabak irmik helvası eydim. Çok moralim bozuk. İradem hiç yok artık nasıl bu aldığım kiloları vereceğim bilmiyorum. Mutsuzummmmm

sağol meyracım oldu valla sefamm...

burda demirbaş neye göre oluyomuş bakem....:44:

ben artık kendimi demirbaşlardanmışım gibin hissetmeye başladımda....

özlemcimm hoşgeldinn....canım ya allah kolaylık versin yazdıklarını okuyunca ben dayanamazdım gibi geldi..ama işte bazen mecburiyetler insanın elini kolunu bağlıyo...Rabbim tez zamanda gönlüne göre bi yer nasip etsin canım...Tez zamanda borçlarınızı ödemeyi nasip etsin canım...

nursenaaa nerelerdesinn....asuda yok bugün.esrada gelip gitmiş...gene yalnızları takılıyorum bennnnn.....

İyi akşamlar
Aöf sınavları varmış bugün kardeşim de girdi sınava yeğenler de bendeydiler tabii akşam da yemek yedik öyle gittiler ortalığı toplayıp ancak oturdum ben de

kızlar 93 kiloyum 1 tabak irmik helvası eydim. Çok moralim bozuk. İradem hiç yok artık nasıl bu aldığım kiloları vereceğim bilmiyorum. Mutsuzummmmm

ben de aynı durumdayım mutsuz kere mutsuzummm bu günlerde iyice kilo almaya başladım belim ağrıdığı için az hareket etmek zorunda kaldığım için

neeyse yine de merhaba herkese :)

hımmm anladım:)

sınavın nasıl geçti canım?:44:
Sınav 90 dakika iyi geçti diyeceğim ama görevliydim ilgine teşekkürler sağolasın
Eki Görüntüle 703405

................................
Bugün güzel şeyler paylaştın bizi birbirimiz anlıyoruz
Afiyet olsun yağ olmadan hemen gitsin oldu bitti geçmişe takılmasak başarırız bende nasılsa yedim bozuldu dediğimde arkası gelir ancak bu öğünde bozdum diğerinde tutayım demek hedefe ulaştırır
ben de aynı durumdayım mutsuz kere mutsuzummm bu günlerde iyice kilo almaya başladım belim ağrıdığı için az hareket etmek zorunda kaldığım için

neeyse yine de merhaba herkese :)
Merhaba hepimize mutluluk çubuğu lazım (Kızılderili akrabalarımızın barış çubuğu gibi)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…