Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ohhh ohhh:)
maşaallah

önce uzay sandımdı
sonra çaktım, süper bi görüntü:)
iyi eğlenceler tatlım eşinle.......

bu arada senin burcun ne kuzum? birde yaş?
ben;koç, 28:))))))

meyre ne anladın resımden gercekden dogruyu anladıysan nasıl anladın valla ben kırk yıl dusunsem çözemem herhalde:))
burcunun burcu oğlak yaşıda 32 kilo vermeyı başarırsa bebek yapcak umarım başarana kdr yaşı geçmez...(çok moralımı bozuo bu konu!!!!

inşallahhh bana umut veriyorsunuz.. bakalım sonrasındaki fotolarda da aynı şeyi düşünecek miyim :)))) neyse dediğim gibi düğüne var nikah bana ders olssun düğne kadar zayıflaymm :))

aysecıgım 1 dilim pasta yemen dıyete baslamana engel degıl, aynı sey bende oluyo ama sonucta o gun yedıgımızı dengelersek dıyete devam edebiliriz, sen gene de pazartesi başla garanti olsun

Denge isini beceremedigim icin 120 kiloyum ztn yrn guya yine baslicam ama hic ustek azim yok ((

inşallahhh bana umut veriyorsunuz.. bakalım sonrasındaki fotolarda da aynı şeyi düşünecek miyim :)))) neyse dediğim gibi düğüne var nikah bana ders olssun düğne kadar zayıflaymm :))

dugune 1 senemı varrr evet bazı yorelerde once nıkah yapılıo dugun sonra neden ole oluo bızım ıkısıde aynı gundu nıkahda dopyes gıyılıo dugunde gelınlık hep ılgımı cekmısdı sebep ne nıe ıkısıde aynı gun yapılmıo

dugunune 1sene varsa senden ıyısı yok o zmn kızım cıllop olursun dugune bu anı ıı degerlendırmelısın !!!!

benim tayin istemee ihtimalim var.. askerdeyken eş durumundan tayini de yanıma çıksın diye yapıyoruz.. yoksa bizim de düğünle beraber olur. :) di mi daha zamanım var ve eylülde spora başlamam lazım

kızlaar elbisem nasıl nikahta giymek için :) hem bnm pufidikliğimi de görmüş olursunuz

not: spor ayakkabılarıma gülmek serbestttt

benim tayin istemee ihtimalim var.. askerdeyken eş durumundan tayini de yanıma çıksın diye yapıyoruz.. yoksa bizim de düğünle beraber olur. :) di mi daha zamanım var ve eylülde spora başlamam lazım

Sen asker yolu gözlerken iğne ipliğe dönersin olmadı hafif kısarak bile rahat erirsin bende düğün yakın zannettim

bende bugün alcaktım güzel değillerdi çocuklarla başka yerede bakamadım artık yarın eşim alır...

ya 1 senede cccoookkk rahat verırsın yeterkı hemen basla hıc erteleme sabah ılk ısın yuruyus olsun ılk 1 hafta ve ılk 1 ay cok zor oluo alıskanlıkların ıcın ama alısıosun mesela ben 1hafta tatıldeydım ıstesem gec kalkabılırdım ama alısmısım 7de ayaga sonra alısdıgım dıet yemeklerının dsında bırsey yersem mıdeme kramplar gırıo eskıden nasıl löpletırmısım hamburgerlerı fln aklım almıo sımdı ...ozetle basarmak kolay ılk 1 ay zor sonra gerısı gelıo!!!fıstık gıbı gelın ol dahadaonemlısı bnm gıbı cocuk ıstersın yapamazsın kılo yuzunden sımdı dusunuorum madem cocuk ıcın kılo vermem gerekıodu barı evlenmeden vereydımde straplez bı gelınlıgım olaydı

Eki Görüntüle 703657

kızlaar elbisem nasıl nikahta giymek için :) hem bnm pufidikliğimi de görmüş olursunuz

ben cok begendım elbısenı ama spor ayakkabılarını unutma nıkahda:))

bende bugün alcaktım güzel değillerdi çocuklarla başka yerede bakamadım artık yarın eşim alır...
ne alacakdın??bnm cnm delıler gıbı karpuz cekıo cıksada peynır karpuz yesek kılolar daha gusel gıtse...

Eki Görüntüle 703657

Kesinlikle 90 görünmüyorsun çok da cici olmuşsun

Evet şöyle değişik bir meyve sulu sert ama gevrek ne ekşi ne tatlı çeşit çeşit renkte Zeynepciğim var mı böyle bir meyve yoksa transa mı geçtim

hihihi krem dantel ayakkabı aldım zaten. bi de tül şapka olcak bi de tül eldivenlerrr :) bakalım sonuç nasıl olacakk....

her sabah yürüyüş yapmak mantıklı aslında da erken yatmam lazım sonrasında da okul olduğu için enerjimi ve uykumu yeterince depolamış olmam lazım :)) ımm bu yürüyüş işi okul çıkışına kalsa daha mantıklı..

sen de çok haklısın madem ilerde çocuk için vericez şimdi daha ii bir gelinlik için neden vermeyelm.. ama straplez gene olmaz omuzdaki çökükler nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…