Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meryemcim süpersin canım diyetine sporuna çok dikkat ediyorsun maşallah
ben de iyice dağıttım sebepsiz bir gerginlik var üstümde deli gibi yiyip sonra pişman oluyorum ama iştahım kapanmıyor

selam kızlar geçmişi okudum ama cepten alıntı yapamıyorum.ilknurcum nursenacım geçmiş olsun .efemmmm antalya şu an 35 dereceyi geçiyor ağustosta düşün sıcağı... Esracım iş gürüşmen inşallah iyi geçer ve iyi sonu.lanır

ben bunları toplattırmıştım

Eklentiler

• $20121218_215824.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

o kadar güzel modeller varki gönül istiyo devamlı taşındığımdan vaz geçiyorum senin dediğin modeli eşim istiyo her mobilyacıda var o tarz bende eccik deişik olsun istedimdii sonuçta kırılana kadar kullanıcaz:))
ay alemsinizzzz
sizin muhabbetlerinize bayılıyorumyaaa ahahahhaha
ee 10 yıldan sonra böle:)))))

teşekkürederim ben bu sıcakta grip olmayı başardım nasılım enterasan bi insanım valla hepten elden ayrı bi bünyem var

Allah gönlüne göre versin canım

zeynepcim ben bu modelden küçük odaya düşünmüştüm ama göründüğünden daha çok yer zaptediyor. arkasında boşluk olduğu için çok yer kaplıyor. onun için vazgeçtim odaya göre iki küçük kılesik kanepe yaptırdım ve iyikide öyle yapmışım oda olduğundan büyük gösteriyor ve daha kullanışlı oldu

Allah gönlüne göre versin canım

Amin ablacım sağolasın...

bende rahatıma düşkünümdür....dediğin gibi kırılana kadar kullanıyoruz....e her aklıma estiğindede yenisini alamıyacağıma göre bu şimdilik tam bana göre...benim yatılı misafirimde çok oluyo yere yatak açıyorum hep...bunlar çift kişilik yatak oluyo oyüzdende kullanışlı geliyo bana..

ilk moda olduğu zaman görmüştüm bir yerde bunlardan model güzel ama kumaş olarak polar kullanmışlar ve dikiş yerine 15 cm de bir düğme koymuşlar...bide çok alçaktı oturması rahat değildi hiç beğenmemiştim ozaman....sonra büyük firmalarda patladı gitti...tabi daha kullanışlı olaraktan....

zeynepcim zamanla alırsınız ihtiyaçlarınızı canım gönlünüze göre inşallah Allah huzur sağlık versin hepsi oluyor

teşekkürederim ben bu sıcakta grip olmayı başardım nasılım enterasan bi insanım valla hepten elden ayrı bi bünyem var
evet neşeli eğlenceli bir insansın enterasanlığın bu yönde, gripte klima kullanıyosan hep böle kırgınlık oluyor klima kötü bişey

evet ablacım çok yer kaplıyo oyüzden salona düşünüyorum bende....

çok tıkış tıkış evi hiç sevmiyom zaten geniş ferah olmalı...az ama kullanışlı olmalı alacağım şeyler.....

esracım dene ama sonra buraya yaz olur mu?
çok merak ettim bende haslancak denildiginde.kaynayınca kaç dk tutucaksın ateşte ona da dikkat eder misin?
bende karnı yarık seven ama kızartma oldugundan yiyemeyen insanım(

bu arada iş görüşmen için sevindim.hayırlısı olsun inşallah
ama meyraya da hak vermemek elde degil sonra sizleri cok göremiyoruz ne kötü

al benden de o kadar....

bende gecelere bayılırım.geceyi sakinligi sessizligi..
kitap okumayı bas ucumdaki ufak radyoyu açmayı..
bazen neti karıştırmayı:))

normalde evde de yalnızım ama gündüzün tadı yok gecenin keyfi cok bana göre..
ama senin simdi gecerli bir nedenin var yatmamak için ilerde bende böle rahat olamam sanırım:)

zeynepcim zamanla alırsınız ihtiyaçlarınızı canım gönlünüze göre inşallah Allah huzur sağlık versin hepsi oluyor

Aminn Aminn sağol asucum..aynen dediğin gibi sağlık olsun yeterki hiç bişeyin acelesi yok olursa olur olmassa sağlığımızdan daha kıymetli değil ya...

Son düzenleme:
dafii gri renk hakkaten hoş duruyoo koltukta çok hoşuma gitti kırmızı yastıklarda pek yakşmış
burada hiç üretici fabrika yok hep dışardan geliyo ondan az pahalı ve sadece renk deiştirebiliyoruz mesela kanepenin biri 2 li biri 3 lü olsa fena olmaz

ben cok beğendim nursenacım...rengi benm mutfaktaki alt dolaplarımın rengi...

suratlarıda begendim ben..simdi cok moda bu desenler pop-art deniliyor..mutfak sandalyelerim böle suratlı,insalı v.b
bu takımı nerden buldunuz hangi marka?diger ürünlerine de bakayım.
zeynepcim bunlarda odayı cok doldurmaz mı ki..çok kaba görünüyorlar hem de kenarları yok
ben salonda hem sade hemde minimal yani olabildigince kullanım alanı cok ama kendisi yok olanları seviyorum.
senin için verdigin linke baktım bir takım begendim.biraz klasik,cocuklarla da acık renk olabilir ama fiyatı da uygun ve şık
bir de sana göstereyim bakalım senin için begendigim takımı enteresan insanım hahaha
Panama Maksi Takım - Kilim Mobilya

meryemcim süpersin canım diyetine sporuna çok dikkat ediyorsun maşallah
ben de iyice dağıttım sebepsiz bir gerginlik var üstümde deli gibi yiyip sonra pişman oluyorum ama iştahım kapanmıyor
ablacım ben cok motive oldum sanırım.istiyorum çünkü
zorunluluktan yapmıyorum bu sefer.ve gerekli bana biliyorsun başarmam gereken seyler var.
hayatımda en cok istedigim seyi yeni bir tehlikeye atamam,Allah yardım etsin bana.

bence sen cok iyisin hele gecen ki siyah elbiseli resimde manken gibisin boyunca kızların var daha ne olacak
hem benm hedefimde 80..daha altına inmem imkansız gibi geliyor..

2 sene önce buraya geldigimde 118kgdım..şimdi 98 im..eh 80 de az uz bi başarı olmaz

Son düzenleme:

Allah gönlüne göre versin en güzellerini karşına çırartıp gönlüne yatanı en güzel kullanabileceğini nasibetsin canım

salonum büyük canım..kaldırır yani ama çok büyükler evet...senin dediğinede baktım güzel..ben buna benzer bitane bellonada beğenmiştim....ama renk riskli çocuklar açısındann....gerçi oturma odam ayrı olursa çok sorunda olmayabilir ama artık biraz renkli cıvıl cıvıl bişeyler istiyorum...gına geldi artık kılık kıyafetten tutta mobilyaya halıya varana kadar herşeyde siyah kahverengi falan....biraz çocuklar büyüsün diyede erteliyorum bi çok şeyi...onlarında içini karatmıcam herşey cıvıl cıvıl olcakk...

izmirde zor oluo devlet hastanesınde sıra mıra...yrn gıtte sonuc bızede bıldır merak ederım sımdı

tamam canım inşallah iyi bi diyetisyendir :26: beni zorlamadan diyet listesi hazırlarız inşallah

bn de yürüyüşten geldim bu arada.. 1 buçuk saat yürüdüm ama canım bi ara dondurma istedi amaaa tuttum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…