Gülün de pek güzelmiş
Benimki de en son kutlu doğumda dağıtılan Gül'ü getirmişti bana çok romantik değil mi
benimkide iş yerinin bahçesinden koparılmış gibim:)))))))))))))))))))))
10 yıldan sonra böle işte idare etcez artıkın
renkleri çok tatlı ama karşılıklı koyunca odayı çok doldurmazmı...biraz geniş gibiler sankii...bi model göstereyim sana bakalım beğencenmi dicem ama onlarda biraz geniş ama çok kullanışlı...biz salona almayı düşünüyoruzz...ay ne çok alıncak şeyim varr..nezaman alcaksam bütün bunları....
http://www.kilimmobilya.com.tr/Urunler/1308/fiesta-deluks-takim.aspxçift kişilik yatak oluyo..altında ufak bi bazasıda var..yerden yüksek olmasıda cabası...farklı markalarında var aynısı...
o kadar güzel modeller varki gönül istiyo devamlı taşındığımdan vaz geçiyorum senin dediğin modeli eşim istiyo her mobilyacıda var o tarz bende eccik deişik olsun istedimdii sonuçta kırılana kadar kullanıcaz:))kullanışlı demekki
renk desen seçme şasnsın yokmu
ben çoğunlukla hazırını almam mobilyanın kimsinin ayağını beğenirim, kiminin arkasını, kiminin minderini, kimsinin rengini sonra beğendiğim yerleri toplatır kafama göre model yaptırırım
ee 10 yıldan sonra böle:)))))ay alemsinizzzz
sizin muhabbetlerinize bayılıyorumyaaa ahahahhaha
teşekkürederim ben bu sıcakta grip olmayı başardım nasılım enterasan bi insanım valla hepten elden ayrı bi bünyem varselam kızlar geçmişi okudum ama cepten alıntı yapamıyorum.ilknurcum nursenacım geçmiş olsun .efemmmm antalya şu an 35 dereceyi geçiyor ağustosta düşün sıcağı... Esracım iş gürüşmen inşallah iyi geçer ve iyi sonu.lanır
Allah gönlüne göre versin canımyemekten sonra bi esti girip mutfak dolaplarını temizledim yerlerini değiştirdim bazı tabak çanağın...sonuçta kızların müsade ettiği
zamana anca dolapları sığdırdım....bir arda duvarlara ve mermere girerim canımmm çamaşırsuyuylaa..benim evde tam olan tek
şey yatak odası mobilyam başka hiç bişeyim yok..oturma odamda iki çekyat bi masa...sandıküzerinde tv..çocuk odasında bi beşik bi
şifonyer bide yerde sünger var gelen gideni oturtmak için....dolayısıyla temizlikte rahat oluyo ama vitrinim yada gümüşlük tarzı
bişeyim olmadığı için bütün misafirlik takımlarımda mutfak dolaplarında..ve mutfak dolaplarım yetersiz kalıyo bu durumda...daha
büyük bir eve çıktığımızda gücümüz yettiğince salona linkteki gibi bir takım....küçük odaya bi köşe takım...ayriyeten çocuk
odası..halılar falan düşünüyoruz yeni evlenmiş gibin olcaz yani...şimdilik hayal gibi ama imkanlar el verdikçe sırayla yapıcaz
hepsini...ben bunları niye anlattım şimdi bilmiyorum...:44:sanırım demin mutfakta biraz sinirlendim meydanda kalan şeyler oldu
koyacak yer bulamıyorum falan oyüzden..
zeynepcim ben bu modelden küçük odaya düşünmüştüm ama göründüğünden daha çok yer zaptediyor. arkasında boşluk olduğu için çok yer kaplıyor. onun için vazgeçtim odaya göre iki küçük kılesik kanepe yaptırdım ve iyikide öyle yapmışım oda olduğundan büyük gösteriyor ve daha kullanışlı oldurenkleri çok tatlı ama karşılıklı koyunca odayı çok doldurmazmı...biraz geniş gibiler sankii...bi model göstereyim sana bakalım beğencenmi dicem ama onlarda biraz geniş ama çok kullanışlı...biz salona almayı düşünüyoruzz...ay ne çok alıncak şeyim varr..nezaman alcaksam bütün bunları....
http://www.kilimmobilya.com.tr/Urunler/1308/fiesta-deluks-takim.aspxçift kişilik yatak oluyo..altında ufak bi bazasıda var..yerden yüksek olmasıda cabası...farklı markalarında var aynısı...
Allah gönlüne göre versin canım
o kadar güzel modeller varki gönül istiyo devamlı taşındığımdan vaz geçiyorum senin dediğin modeli eşim istiyo her mobilyacıda var o tarz bende eccik deişik olsun istedimdii sonuçta kırılana kadar kullanıcaz:))
ee 10 yıldan sonra böle:)))))
teşekkürederim ben bu sıcakta grip olmayı başardım nasılım enterasan bi insanım valla hepten elden ayrı bi bünyem var
evet neşeli eğlenceli bir insansın enterasanlığın bu yönde, gripte klima kullanıyosan hep böle kırgınlık oluyor klima kötü bişeyteşekkürederim ben bu sıcakta grip olmayı başardım nasılım enterasan bi insanım valla hepten elden ayrı bi bünyem var
zeynepcim ben bu modelden küçük odaya düşünmüştüm ama göründüğünden daha çok yer zaptediyor. arkasında boşluk olduğu için çok yer kaplıyor. onun için vazgeçtim odaya göre iki küçük kılesik kanepe yaptırdım ve iyikide öyle yapmışım oda olduğundan büyük gösteriyor ve daha kullanışlı oldu
esracım dene ama sonra buraya yaz olur mu?yok çok iyi arzum, ömürlük. ancak kullandıkça eskiyo. o yüzden sordum, sen de çok kullanmışsın ya.
Ben de fırınlarım genelde. çok nadirdir bir şeyi sardığım. bu arada cuma senin karnıyarığı deneyeceğim
Hoşgeldin meyracım..
Bende kendimi bildim bileli gece insanıyımdır.Geceyi yaşamayı severim.Haliyle sabahlarla öğlenlerim hep birbirine karışırdı bu sebepten.Taki bizim kuzuş doğana dekSabahları erkenden kalkmayı bana o öğretti :)) İstersen kalkma :))
Hasılı kelam ben şikayetçi değildim geç yatmaktan ama yinede sabah erken kalkmak güne erkenden başlamanın bereketi hiçbir şeyde yokmuş.Ben bunu geç öğrendim ne yazık ki.
Yine de sabah ne kadar erken kalkarsam kalkayım saat 6 da da kalksam geceleri hala geç yatarım.
Evdekileri uyuttuktan sonraki saatler benim keyif saatlerim
zeynepcim zamanla alırsınız ihtiyaçlarınızı canım gönlünüze göre inşallah Allah huzur sağlık versin hepsi oluyor
ben cok beğendim nursenacım...rengi benm mutfaktaki alt dolaplarımın rengi...slm kızlar benim bademcik gribe çevirdi kaşınıyo burnum burnumhapşıra hapşıra hal geldiii
bu arada bi koltu takımı beğendim bakalım fikirleriniz nasıll eşim tek koltuk alalım dedi bende 2 koltuk alalım diyorum 2 de kanepesi sizce nasıllEki Görüntüle 706287 renk bu renk teklilerin desenini beğenmedim ben suratlar var üzerinde daha deişik bakacam bakalım kanepelerin rengi hoş ama
zeynepcim bunlarda odayı cok doldurmaz mı ki..çok kaba görünüyorlar hem de kenarları yokrenkleri çok tatlı ama karşılıklı koyunca odayı çok doldurmazmı...biraz geniş gibiler sankii...bi model göstereyim sana bakalım beğencenmi dicem ama onlarda biraz geniş ama çok kullanışlı...biz salona almayı düşünüyoruzz...ay ne çok alıncak şeyim varr..nezaman alcaksam bütün bunları....
Fiesta Delüks Takım - Kilim Mobilyaçift kişilik yatak oluyo..altında ufak bi bazasıda var..yerden yüksek olmasıda cabası...farklı markalarında var aynısı...
ablacım ben cok motive oldum sanırım.istiyorum çünkümeryemcim süpersin canım diyetine sporuna çok dikkat ediyorsun maşallah
ben de iyice dağıttım sebepsiz bir gerginlik var üstümde deli gibi yiyip sonra pişman oluyorum ama iştahım kapanmıyor
dafii gri renk hakkaten hoş duruyoo koltukta çok hoşuma gitti kırmızı yastıklarda pek yakşmış
burada hiç üretici fabrika yok hep dışardan geliyo ondan az pahalı ve sadece renk deiştirebiliyoruz mesela kanepenin biri 2 li biri 3 lü olsa fena olmaz
ben cok beğendim nursenacım...rengi benm mutfaktaki alt dolaplarımın rengi...
suratlarıda begendim ben..simdi cok moda bu desenler pop-art deniliyor..mutfak sandalyelerim böle suratlı,insalı v.b
bu takımı nerden buldunuz hangi marka?diger ürünlerine de bakayım.
zeynepcim bunlarda odayı cok doldurmaz mı ki..çok kaba görünüyorlar hem de kenarları yok
ben salonda hem sade hemde minimal yani olabildigince kullanım alanı cok ama kendisi yok olanları seviyorum.
senin için verdigin linke baktım bir takım begendim.biraz klasik,cocuklarla da acık renk olabilir ama fiyatı da uygun ve şık
bir de sana göstereyim bakalım senin için begendigim takımı enteresan insanım hahaha
Panama Maksi Takım - Kilim Mobilya
ablacım ben cok motive oldum sanırım.istiyorum çünkü
zorunluluktan yapmıyorum bu sefer.ve gerekli bana biliyorsun başarmam gereken seyler var.
hayatımda en cok istedigim seyi yeni bir tehlikeye atamam,Allah yardım etsin bana.
bence sen cok iyisin hele gecen ki siyah elbiseli resimde manken gibisin boyunca kızların var daha ne olacak
hem benm hedefimde 80..daha altına inmem imkansız gibi geliyor..
2 sene önce buraya geldigimde 118kgdım..şimdi 98 im..eh 80 de az uz bi başarı olmaz
izmirde zor oluo devlet hastanesınde sıra mıra...yrn gıtte sonuc bızede bıldır merak ederım sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?