Bayıldım nerden buldun ilahi herkes kendi çiçeğini kendi alsın pratiklik yurdum insanındaeşlerin çiçek getirip getirmemesi konusunu ele alan bi video
ayyyy konuşan adam ne kadar içten, iyi niyetli ve ne kadarda samimi ve dürüst yaaa......
çoğu erkek bence daha sinsi.....
izleyin mutlaka
eve para bırakıyoruz çiçeği kendileri alsınlar
Eve Para Bırakıyoruz Çiçeği Kendileri Alsın - YouTube
inşallah smearin de temiz çıkar. kilolar gittikçe yumurtlaman düzene girecektir. kilo verdi diye korunmaya devam ettiği halde hamile kalan insanlar tanıyorum. kendini üzmemeye çalış, stres de yumurtlama düzenini ve birçok şeyi bozuyor.
ben pirinç pilavını sadece bakliyatlarla yapıyorum. onu da haftada bir yapıyorum. onun dışında bulgur pilavı, fırında patates, makarna hiç sakınmadığım şeyler akşam bile olsa. porsiyon kontrolu yaptıktan sonra bunlar kesinlikle engel değil kilo vermeye kuzum.
akşama seni kesin yoğurtla sebze yemeği paklar
Meyracığım bu ara ben de doyamıyorum uykuya. haftasonu eş yolcu etmek için bölünmediğinden erken kalkabiliyorum bi. seninki mevsimsel olabilir canım. uyku çayını ihmal etme geceleri.
Öğlenleyin çok az makarna haşlayıp, salatalık ve yoğurtla karıştırıyorum. ya da ton balıklı salata yapıyorum. ya da bugünkü gibi sebze sote ya da ızgara. belki önceki günden biraz yemek ayırıyorum kendime. ama öğle yemeğimi kesinlikle ihmal etmiyorum. yoksa akşama doymam mümkün olmuyor. sen de seçenekler üret kendine canım. öğle yemeği kahvaltıdan bile önemli bence diyette.
Sorma canım yaaa adam hesapta baştan izin verdi sonrada yok şöyle olucak böyle olucak diye tutturdu
Ne dediysem ikna edemedim bende baktım en sonunda kiyamet kopacak mecbur peki dedim.
Aslında iyi niyetli olduğunu biliyorum ama bu kadar ayrıntıya girmesi beni rahatsız ediyor
Huzur için mecbur eyvallah diyoruz ne yaparsın
Meyracım yeni evliyken illaki olur böyle kıskançlıklar.Bazen saçma sapan şeylerden bir sürü sıkıntılar doğurur eşler.Sen şimdilik askıya al bu konuyu,nasılsa bir punduna getirip halladersinYıllar sonra bu günleri gülerek anarsınız birlikte
dafi abla geçmiş olsun komşunuza
meyracım benim eşimde bekarken tunik giyer altına çorap giyer çıkar gezerdik şimdi adam bırak tunik giydirmeyi aldırmıyor bile uyuz bu adamlar uyuzsenin eşinin dediği ilgiyi çekenler çok cafcaflı olup suratını bi ton boyayayanlarla ilgilidir emininm onlar ilgi çekiyor normal örtünenler değil eşinin bunu anlaması lazım o da senin elinde ama çoook zor yani eşler bi tuhaf
zeynepcim bende bi ara deneyeyim dedim o tarçınlı karışımı ama benim hiç iştahımı kesmedi nedense ama tadı çok güsel oluyo çubuk tarçınla dene istersen inşalah sende işe yaarar
Tarçınlı süt, tatlı krizlerine iyi geliyormuş sanırım di mi? Ben hiç denemedim, genelde pek tatlı aramam zaten..regl olduğum zamanlar bir tek.
Kızartma hiç yapmam, fritöz ayda yılda bir açılır. Genelde fırında ya da düdüklüde yaparım yemekleri, az zeytinyağı ile. Ekmek hiç yemem, aramam da..Kola-meyve suyu vs içmem. Tatlı çikolata pek yemem, cips abur cubur yemem. Arada leblebi yerim, o da nadir. Makarna-pilav sevmem, aramam. Et ve türevlerini de yemem genelde, olmasa kırk yıl istemem. Meyve,sebze bir de yumurta yerim anca.. Peki ben neden böyleyim yaYediğim yemekleri görseniz, bunları yiyen normal birisi herhalde 50 kilo ancak olur Annem de hep söyler, sen gizli gizli mi yiyorsun der..
Tam öğle yemeğimin fotosunu ekleyeyim diye girdim foruma iş görüşmesi için aradılar. Bir yandan elimde yemek, kucağımda pc, telefon şarja takılı rezil oldum adama :))) eşim de ısrarla arıyor mu o arada, cebi açmayınca evi aradı... off bu erkekler... Neyse yarın akşam için sözleştik adamla. Bu arada iş kartalda Nevincim, eşimin işine de çok yakın. çok sevindim yaf, inşallah olur :)))
Öğle yemeğimi Dafi ablanın tarif ettiği ancak Zeynep'in beceremediği sebze ızgaradan yaptım. İnanılmaz güzel oldu, ben bunu hep yaparım ki.
Zeynepcim nanik, nanik
Şaka bi yana tost makinandan olmamıştır canım, az yağlayınca hiç yapışmıyor.
Eki Görüntüle 705851
arkadaşlar demin kadın doğumcuya gittim.
bebek istiyorum ya yaz sonu, bir kontrol yapılsın diye. neyse adam sordu düzeniniz nasıl vs... sonra kontrole geçti...
yumurtalıklar biraz tembel dedi. şişmanlık nedeniymiş. yumurtaları olusturan bişiler varmış sayısı az görünüyormuş. çok dertlenmedim ama herkese bir haber vereyim dedim. kilonun sıkıntılarından biri de bu olay... yumurtalık sayısı ile ilgili sanırım. yalnız folik asit verdi.sabah akşam almak üzere...
simir testide yaptırdım sonuçları yakında çıkacak...
Oyy maşallah gitsin bir daha da gelmesin o kilolar
Kıvırıyor da olabilirsinkendimden biliyorum ama bana ilk seçenek daha doğru gibi geldi
Birde senin kuzular çok küçükl,tam ayağa dolanacak yaştalar :)))..Birde sen yoruluyorsundur gün içinde fazlasıyla.Gece de küçük kuzuyüzünden bölünüyordur uykuların.
Ben kuzuşum 2 yaşlarındayken bırak yürümeyi ayağa kalkmayı istemiyordum günün sonunda.
Ben kaçtım ev işlerini kolayladım sıra akşam yemeğine geldi..Ne yapacağım hala muamma:26lsa da ben gidip mutfakta bir araştırma yapayım bakalım elimizde neler var
Akşam kuzey güney var oğlanı erkenden uyutup keyf yapmayı planlıyorum..Elime kahvemi de alırım ohh missss :)))
Herkese güpgüzel akşamlar diliyorum
Doğru söze ne denir bende bir kase sütlü nesfit yemeyi planladım bugünden yarına sebze yemeğimi hazır edeyim artık
Akşama yemek yok pişirme isteğide yok oturup kaldım kızlar akşam yemeği fasulye pişecek gördüm başka planı olan varsa paylaşsın ilham alalım
sağol canım çok teşekkür ederim.dafi abla geçmiş olsun komşunuza
:128: sende bendensin:13: ama ben etsiz olamamTarçınlı süt, tatlı krizlerine iyi geliyormuş sanırım di mi? Ben hiç denemedim, genelde pek tatlı aramam zaten..regl olduğum zamanlar bir tek.
Kızartma hiç yapmam, fritöz ayda yılda bir açılır. Genelde fırında ya da düdüklüde yaparım yemekleri, az zeytinyağı ile. Ekmek hiç yemem, aramam da..Kola-meyve suyu vs içmem. Tatlı çikolata pek yemem, cips abur cubur yemem. Arada leblebi yerim, o da nadir. Makarna-pilav sevmem, aramam. Et ve türevlerini de yemem genelde, olmasa kırk yıl istemem. Meyve,sebze bir de yumurta yerim anca.. Peki ben neden böyleyim yaYediğim yemekleri görseniz, bunları yiyen normal birisi herhalde 50 kilo ancak olur Annem de hep söyler, sen gizli gizli mi yiyorsun der..
esracım senin için hayırlı olur inşallahTam öğle yemeğimin fotosunu ekleyeyim diye girdim foruma iş görüşmesi için aradılar. Bir yandan elimde yemek, kucağımda pc, telefon şarja takılı rezil oldum adama :))) eşim de ısrarla arıyor mu o arada, cebi açmayınca evi aradı... off bu erkekler... Neyse yarın akşam için sözleştik adamla. Bu arada iş kartalda Nevincim, eşimin işine de çok yakın. çok sevindim yaf, inşallah olur :)))
Öğle yemeğimi Dafi ablanın tarif ettiği ancak Zeynep'in beceremediği sebze ızgaradan yaptım. İnanılmaz güzel oldu, ben bunu hep yaparım ki.
Zeynepcim nanik, nanik
Şaka bi yana tost makinandan olmamıştır canım, az yağlayınca hiç yapışmıyor.
Eki Görüntüle 705851
ben giderken kıyma çıkartmıştım dolapdan pazardanda patlıcan aldım yağda közleyip köz patlıcandan karnıyarık yapmayı düşünüyorun hatta şimdi kalkıyorum yapmak içindaha akşam yemeği için bi planım yok malesef şuan benim.
ben giderken kıyma çıkartmıştım dolapdan pazardanda patlıcan aldım yağda közleyip köz patlıcandan karnıyarık yapmayı düşünüyorun hatta şimdi kalkıyorum yapmak için
yok kuzu diyetisyene gitmedim insülün direncimde yok kendi çabamla yemeği azalttım fırsat buldukça spor yapıyorum yine aynıyım
Tarçınlı süt, tatlı krizlerine iyi geliyormuş sanırım di mi? Ben hiç denemedim, genelde pek tatlı aramam zaten..regl olduğum zamanlar bir tek.
arkadaşlar demin kadın doğumcuya gittim.
bebek istiyorum ya yaz sonu, bir kontrol yapılsın diye. neyse adam sordu düzeniniz nasıl vs... sonra kontrole geçti...
yumurtalıklar biraz tembel dedi. şişmanlık nedeniymiş. yumurtaları olusturan bişiler varmış sayısı az görünüyormuş. çok dertlenmedim ama herkese bir haber vereyim dedim. kilonun sıkıntılarından biri de bu olay... yumurtalık sayısı ile ilgili sanırım. yalnız folik asit verdi.sabah akşam almak üzere...
simir testide yaptırdım sonuçları yakında çıkacak...
hayırlısı ile olur inşaallah canım bu iş:)
ama sende gitceksin o zaman özlem gibi yena gibi topiktenbana ne, bana ne.......
o zaman bende giderim, gayri dayanamam ben bu hasrete..........
kızlar yürüyüşümü ve ziyaretimi yaptım geldim.önce hastahaneye gittim sonrada çarşamba pazarına kadar yürüdüm alışverişimi yaptım ve eve yürüyerek döndüm. elimde poşetler yokuş yukarı su gibi terledim. bugünkü yürüyüşüm 1,5 saat ve elimde ağırlıklaara yapıp gitmiştim öğle yemeği yememiştim gelinceye kadar çok acıktım. akşamdan kalan bulgur pilavı vardı 4 çorba kaşığı pilav yedim. üstünede iki fincan yeşil çayımı içtim.bizim öğünler biraz gecikmeli eşim sabahları işe geç gittiği için sabah kahvaltıyı geç yapıyoruz. 12 ye doğru ara yapıyorum. 2,5 gibi öğle yiyorum. 4,5 - 5 arası ara 7,8 arası akşam yiyoruz.
esracım senin için hayırlı olur inşallah
ızgaranda süper görünüyor afiyet olsun canım
sağol canımcım yemeğimi, pilavımı,cacığı yaptım geldim.tamam, kolay gelsin dafi ablacım.
Canım Yenanın çocuklara vakit ayırması gerekiyor iş dışında. Özlemin de mesai saatleri çok yoğun. Ben fırsat buldukça okur yazarım işe de girsem. Gitme sen bi yere, beraber kilolar verip bebişler yapıcaz inşallah
bugunkı menu
8:30 tost
500ml su
11:00kahve
500ML SU
12:00 soda
14:00 çorba
salata
2dılım ekmek
250ML SU
15:00 kavun
18:00 ızgara et
yogurt
3dılım ekmek
500ML SU
20:00 erik yada kahve
250ML SU
sizin menulere bakınca ben cok yıyomusum gıbı gelıo ama dıyetısyenın verdıgı lısteye gore oglene bırde sebze yemegı eklemem gereklı bırde 2 dılım ekmek daha .. Kılo veremeyınce azalttım bende kendı kendıme hatta bugun ekmegı fazla bıle yedım kndımce ama dıyetısyen gunde 10dılım verıo
seni pek zorlamıcak bir menü.. diyetisyene ben de mi gitsem acaba :26: burcu sence diyetisyenle daha mı iyi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?