Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bayıldım nerden buldun ilahi herkes kendi çiçeğini kendi alsın pratiklik yurdum insanında

Doğru söze ne denir bende bir kase sütlü nesfit yemeyi planladım bugünden yarına sebze yemeğimi hazır edeyim artık
Akşama yemek yok pişirme isteğide yok oturup kaldım kızlar akşam yemeği fasulye pişecek gördüm başka planı olan varsa paylaşsın ilham alalım

Son düzenleme:

aynen canım......

zaten eşimin genelde saçma şeyler yapmakta üzerine yoktur..........

aynen........

canım benim tanıdığım bir bayan doktor vardı, kiloluda bi bayandı. senelerce kilolu kaldı öyle, sonra bana dediki birgün; biz niye kilo veremiyoruz yemediğimiz halde diyorduk dedi, meğer dedi yememekte kilo almaya sebep olurmuş yeni öğrendik dedi, artık bende kilo vereceğim dedi.
vücud az yendiğinde de eyvah savaş var diye vücuddaki yağları yakmaz artı depolarmış savaşa hazırlık babında, oyüzden sağlıklı beslenmek bence zayıflamak demek, az yada çok değil gereği kadar dozunda ve sağlıklı yiyerek zayıflarız.

olmazsa istersen birde bi doktora görün canım bu durumunu, çünkü bazen bazı hastalıklarda kilo vermeye büyük ölçüde mani oluyo.

hayırlısı ile olur inşaallah canım bu iş:)
ama sende gitceksin o zaman özlem gibi yena gibi topikten bana ne, bana ne.......
o zaman bende giderim, gayri dayanamam ben bu hasrete..........

çok geçmiş olsun canım.

heh pilavımıda yaptım yemeklerim hazırrr....

akşam oldumu bende öyle oluyorum zaten....gözlerine baıyorum artık uyusalarda biraz sessiz sakin otursam diye...bide sabahları kalkmak eziyet geliyo yaa..

güle güle...........

daha akşam yemeği için bi planım yok malesef şuan benim.

kızlar yürüyüşümü ve ziyaretimi yaptım geldim.önce hastahaneye gittim sonrada çarşamba pazarına kadar yürüdüm alışverişimi yaptım ve eve yürüyerek döndüm. elimde poşetler yokuş yukarı su gibi terledim. bugünkü yürüyüşüm 1,5 saat ve elimde ağırlıkla ara yapıp gitmiştim öğle yemeği yememiştim gelinceye kadar çok acıktım. akşamdan kalan bulgur pilavı vardı 4 çorba kaşığı pilav yedim. üstünede iki fincan yeşil çayımı içtim.bizim öğünler biraz gecikmeli eşim sabahları işe geç gittiği için sabah kahvaltıyı geç yapıyoruz. 12 ye doğru ara yapıyorum. 2,5 gibi öğle yiyorum. 4,5 - 5 arası ara 7,8 arası akşam yiyoruz.
dafi abla geçmiş olsun komşunuza
sağol canım çok teşekkür ederim.

:128: sende bendensin:13: ama ben etsiz olamam

esracım senin için hayırlı olur inşallah
ızgaranda süper görünüyor afiyet olsun canım

daha akşam yemeği için bi planım yok malesef şuan benim.
ben giderken kıyma çıkartmıştım dolapdan pazardanda patlıcan aldım yağda közleyip köz patlıcandan karnıyarık yapmayı düşünüyorun hatta şimdi kalkıyorum yapmak için

yok kuzu diyetisyene gitmedim insülün direncimde yok kendi çabamla yemeği azalttım fırsat buldukça spor yapıyorum yine aynıyım

neler yıyosun gunluk menu yazmıosun galıba goremedım ben bı yaz bakalım belkı senınkıde bnmkı gıbı durma asamasına gelmısdır...sıkma canını ben hırs yaptım veremedıkce ...

sende yaz menunu bakalım...

hayırlısı olsun hakkında bende bebek ıcın kılo vermeye calısıorum ama bnm planım 75le fln hamıle kalmak bakalım hayat zaman ne gosterecek bu sımır testını hep duyarım nedır bu??

kızlarrrr bu hafta benı lısteye alcakmısınızz??ben olsam benı almazdımmm ...ben 1hafta tatıl yaptım kılo aldım geldım yaaaa hırs yaptım delı gıbı spor yapıp verdım o aldıklarımı nazar degmezde bole gıderse bu hafta ben bırıncı olurum bence benı almayın bu hafta:)))

laylaylommmm laylaylayylommmmmmmmm sevınrıık oldumdaa...:86::86::86::86::86:

Son düzenleme:
hayırlısı ile olur inşaallah canım bu iş:)
ama sende gitceksin o zaman özlem gibi yena gibi topikten bana ne, bana ne.......
o zaman bende giderim, gayri dayanamam ben bu hasrete..........

Canım Yenanın çocuklara vakit ayırması gerekiyor iş dışında. Özlemin de mesai saatleri çok yoğun. Ben fırsat buldukça okur yazarım işe de girsem. Gitme sen bi yere, beraber kilolar verip bebişler yapıcaz inşallah

Afiyet olsun ablacım. Eşler evdeyken kayıyor gerçekten yemek saatleri.

sağol bu arada iyi dileklerin için

merhabalaarrrr bu gün tam anlamıyla sankim diyete başlamş gibiyimmm

kahvaltı
1kk peynr 3 zeytn 2 dilim kepek ekmek ve yeşil çay

öğle yemeği
tavuklu salata+meyve suyu
ara
okul sütü öğrencilermle beraber ben de içtim

akşam daha yemedim ama mercimek çorbası var bi kase içer dükkanı kapatırm insallah

yemeğimi yaptığıma göre bugünkü menü hazır

bugünkü menüm

sabah ; 1 adet krep, iki çeri domates, bir fincan karışık bitki çayı

ara ; 1 kâse zencefilli,zerdeçallı yoğurt

öğle ; 4 kaşık bulgur pilavı, 2 fincan yeşil çay

ara ; 2 salatalık, 4 çilek, 4 malta eriği

akşam ; birtabak karnıyarık, 1 kâse cacık, yanına 3 kaşık pilav alırım, arkadanda birkaç tane çilek, 1 fincan kahve alırım.ve dükkanı kapatırım.

tamam inşaallah canım......
hepsini biliyorum ve de anlıyorum ama bilmeyen anlamayan gönlüm malesef canımcım........
gönül hep sevdiklerini görmek istiyo.

sen yazarsın ama heralde bencede:)
bende temmuz-ağustosta okula başlicam inşaallah ama burayı bırakmam, yinede yazarım arada bir girip girip:)))

bu arada biraz zayıflasam yeni foto paylaşcam:)))
ama biraz belirgin zayıflamam lazım, yoksa pek fark olmaz yani foto için falan.

bende evde biraz iş yaptım işte, kısada olsa bi bakıyım dedim buraya şimdi
birazdan yine işlere devam......

bi dafi ablam var şuan burada:)
mucks mucks mucksssssss dafi ablacım:)))

ben perşembe tartılıyom ya, ak koyun kara koyun yarın belli olcak bende
iple çakiyorum yarın sabahı merakımdan.........

neyse haydi ben kaçayım artık, eşim gelmeden belki işim biterse gelirim yine.
görüşürüz.....

bugunkı menu

8:30 tost
500ml su

11:00kahve
500ML SU
12:00 soda
14:00 çorba
salata
2dılım ekmek
250ML SU
15:00 kavun
18:00 ızgara et
yogurt
3dılım ekmek
500ML SU
20:00 erik yada kahve
250ML SU

sizin menulere bakınca ben cok yıyomusum gıbı gelıo ama dıyetısyenın verdıgı lısteye gore oglene bırde sebze yemegı eklemem gereklı bırde 2 dılım ekmek daha .. Kılo veremeyınce azalttım bende kendı kendıme hatta bugun ekmegı fazla bıle yedım kndımce ama dıyetısyen gunde 10dılım verıo

Son düzenleme:

seni pek zorlamıcak bir menü.. diyetisyene ben de mi gitsem acaba :26: burcu sence diyetisyenle daha mı iyi oluyor?

seni pek zorlamıcak bir menü.. diyetisyene ben de mi gitsem acaba :26: burcu sence diyetisyenle daha mı iyi oluyor?

ben kesınlıkle profesyonel yardımdan yanayım ssen dogruyu bıl ogren ama ıster uygula ıster uygulama ...ben dıyetısyen kontrolunde kılo vermeme ragmen sac dokulmesı demır eksıklıgı fln yasıorum dusun kılo verırken metabolızmanız korkunc bır savasa gırıo bunun ustesınden gelmek ıcınde bır stratejı planı yapmanız gerek bunuda en ıyıegıtımını almıs bır dr dıyetısyen yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…