ben kesınlıkle profesyonel yardımdan yanayım ssen dogruyu bıl ogren ama ıster uygula ıster uygulama ...ben dıyetısyen kontrolunde kılo vermeme ragmen sac dokulmesı demır eksıklıgı fln yasıorum dusun kılo verırken metabolızmanız korkunc bır savasa gırıo bunun ustesınden gelmek ıcınde bır stratejı planı yapmanız gerek bunuda en ıyıegıtımını almıs bır dr dıyetısyen yapar...
mantıklı... yarın bi gidelim bakalm diyetisyene.. ilk lisede gitmiştm ve kağıdıma OBEZ yazdığını görünce çok kötü olmştm.. ondan beri gidesm pek gelmiyor gerçekleri yüzüme vurduğu içinama yarın sabah bi gideyim...:44:
yulaf kepeği acıktırmıyor. tatsız tuzsuz birşey ama tam buğday ve kepekli unla karıştırınca iyi oluyor. hiç acıkmıyorum canım
gerçekten kreş gibi olmuş asucum ama çok tatlılar maşallah hele o küçüğü mıncıklayasım geldi
benden istesene zeynepcim istediğin kadar göndereyimbugün 147 . seviyeye takılıp kaldım
o senin güzelliğin canım. güzel bakan güzel görürmüş.
tekrar geçmişolsun ilknurcum Allah birdaha acı yaşatmasın
nursenaaa sendende alıntı yapmıştım ama kaçıp gitmiş
geçmiş olsun canımcım
İlknurcum sorunsuz atlatmışınız Allah bir daha göstermesin inşallah canım
Nursena geçmiş olsun canım dikkat et kendine birden sıcaklarbastırınca ne yapacağımızı şaşırdık ter hasta ediyor insanı soğuk suya dikkat et canım
oyy kızlar uyudu ben rahat takılcammı demiştim...küçük cadı öyle bi ağlıyarak uyandıki yüreğime indirdi bişey oldu sandım burdan nasıl fırlayıp gittim onu bile hatırlamıyorum...koca dana oldu hala gazı var diye ağlıyo....kucağıma aldım iki salladım güzelll bi koyverdi sonra ayağımda salladım uzunca anca uyududa bırakıp geldim....
istiyom zaten ablacım....sende hiç yok demeden gönderiveriyon...
çok şükür atlattınız canım hadi geçmiş olsun tekrardan....
oy canım yaa çok geçmiş olsunn bende diyorum nerde bu hatun hiç yok bugün....sabahtan bende boğazlar şiş kalktım ama akşama kadar çeşit çeşit çay içtim sıcak iyi geldi....
ay canım pek sevindim yaaaa:)
hayırlı olsun ozaman canım, sağlıcakla bebeğini kucağınada alırsın inşaallah canımmmm.....
koccaman öptüm
afiyet olsun kavunun:)
inan aymugöksunun haberi bana da moral oldu.......
bugün akşam benim eşimde hiç yapmadığı bişey yaptı, bişey diyemedim, çokta kızdım......
ben dikdörtgen eşarpları pek sevmezdim, bu kış aldım denedim hoşuma gitti, oldukça rahatmış, şimdi yazada alıcam.
eşim tutturdu öyle eşarp örtenler çok dikkat çekiyomuş sokakta, oyüzden o eşarptan alıp örtmicekmişim.....
ne ettiysem razı edemedim, nuh dedi peygamber demiyor....... hayret bişey yaaaa.
hiç yapmadığı şeydir yaaa......
ne dicemi bilemedim
neyse sonra konuşuruz dedim sonra artık.
belki sonra kandırırım, hayret bişey eski köye yeni adet getiriyo, çok sinir oldum ama
gereksiz bi kıskançlık yaptığı bence
canım tüy işlemin için sevindim:)
hadi gözünüz aydın canım.....
tekrar çok çok geçmiş olsun, Rabbim bi daha vermesin inşaallah canım...
öpüyorum
geçmiş olsun bebeğim......
sen belki birazda koltuk almaya canını sıktıysan ondanda şişmiştir belki bademciklerin canım........
ben bazen bişeye çok canımı sıkarsam bademciklerim iner hemen benim mesela.
dafii duan çok güzelll kocaman aminnnnnnnnnnnnn
ilknur geçmiş olsun eşine
asuuu senin şu yiğenlerden yap bidene eve bak kızların nası bakıyo hiç sana kalmaz valla:))
sıcak limonlu su iyi geldi boğazıma
kahvaltımıda yaptım 1 dlm ekmek üzeri krem peynir sürülmüş
1 çatal ayva reçeli
Eki Görüntüle 705569 buda kocacım akşam bana getirmiş tomurcuktu akşam suya koydum sabah açmış
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum okuduklarıma göre herkesler iyi çok şükür bende daha iyi olmaya çalışıyorum kızlar kısmet olursa ramazan bayramında kısada olsa bi tatile gitmeyi planlıyoruz (izin olmadığı için mecbur ramazanda çıkıyoruz) gel gelelim benim kocam illa yakın bi yerler olsun diyo (akçakoca gibi felan ) bende tam tersine antalya tarfına gitmek istiyorum 3 günde olsa oralara gidelim diyorum nasıl ikna edicem bilemedim doğrusu bi akıl verin bana ne olur
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Amiiiiinnnn
Dafi ablacım o makinanın markası nedir eğer reklam olur dersen özelden yazarsan sevinirim bende makina almayı düşünüyorumda
Kuzum herşeyin sorunsuz geçmesine sevindim rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
Nursena ablacım geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın
Dafi ablacım bu güzel duaların için kocaman bi AMİİİİİİİNNNN diyorum
Selam güzeller,
Geçmişi okuyana kadar öğle oldu :)
Bu sabah iyi kalktım şükür. kilom 81.8 çıktı, inşallah cumaya kadar biraz daha iner :)
Nursena boğazın şişmiş, geçmiş olsun. bol bol sıcak şeyler iç, inşallah iyileşirsin bi an önce.
İlknurcum çok sevindin sağsalim dönmenize. Tez zamanda iyileşir inşallah eşin.
Meyracım eşinle böyle konularda zıtlaşmak pek işe yaramıyor. Nursenanın dediği gibi yaparsan sanki daha iyi olur. böyle konularda konuşmak daha da inat etmelerini sağlıyor, ama harekete geçtiğinde beğeneceğinden çok da bi şey söylemez gibime geliyor.
Dafi abla duana tüm kalbimle Amin diyorum
Zehracım tatile gidin de neresi olursa olsun yahu :) Şaka bi yana orta yol bulursunuz kesin. çok iyi gelecektir neresi olursa olsun.
Merhabalar herkese
Sayfamızın maşallahı var bi bırakıyorum 40 sayfa ilerlemiş oluyorGeri dönüp okuma imkanı bile bulamıyorum çoğu kez.Net çok yavaş hala
Banu,eşinle ilgili olan sorun bir an önce geçer inşallah.Bazen eşler gereksiz bi kıskançlık durumuna girebiliyor nedense.Evde ki huzurdan daha önemli bişi yok.İnşallah düzelir bir an önce.Sen tatlı dilinle halladersin bu konuyu
Nursena,geçmişler olsun.Bu mevsim hastalıklara da gebe ne yazık ki.Aman dikkat et kendine.Bu arada çiçeğinde çok güzel
Dafi,tüm yüreğimle amin amin amin dedim canım o güzel duana.Ve eklemeden geçemeyeceğim,sen nadir bulunan özel insanlardansın.Rabbim benim çevreme de senin gibi birini nasip etsin.Amin.
Meyracım yeni evliyken illaki olur böyle kıskançlıklar.Bazen saçma sapan şeylerden bir sürü sıkıntılar doğurur eşler.Sen şimdilik askıya al bu konuyu,nasılsa bir punduna getirip halladersinYıllar sonra bu günleri gülerek anarsınız birlikte
Zehra,bence de 3 gün için antalyaya gitmek tam bir eziyet olur canım.Üstelik daha önce gittiysen bilirsin ağustos ayı antalya için nefes alınamaz sıcaklıkta geçer.Ben 5 sene yaşadım o güzel kentte.Bence mayıs haziran yada eylül en ideal zamanıdır tatil için
Nursena gibi bende Balıkesir Ayvalık,özellikle de Altınoluğu öneririm sizeAma 3 gün için oralarıda uzak sanki:26:
ilknur,eşine çok geçmiş olsun,Allah şifalar versin.
Zeynepcim senin şu tost makinasın da ki patlıcan kızartmanı merak ettim nasıl yaptın zahmet olmazsa anlatır mısın.Çok severim bende patlıcanı ve patlıcanla yapılmış herşeyiKarnım mı acıktı ne :)))))
Kitkurdu,nasılsın görüşmeyeli
Asumanzeynep,kızının doğum gününü kutlu olsun.Allah sağlıklı mutlu uzun bi ömür versin kızçene.
Alıntı yapamadım net çok yavaş takılıp kalıyor..Unuttuklarım varsa affola..
oda bişey mi ben morbit obezi gördüm :))daha ötesi yok yani:))
nerde oturuosun sen dıyetısyene ole hop dıe nasıl gıdılıo benım gobegım catladı randevu alcam dıe...
sonuçta devlet hastanesnde yok mu diyetisyenmuştaym bn.. küçük yer olnca pek sıra sıkıntısı olmuyor:44:
Nursena ben de oda takımı alacağım renk ve model güzel ama senle aynı fikirdeyim o suratlar itici geldislm kızlar benim bademcik gribe çevirdi kaşınıyo burnum burnumhapşıra hapşıra hal geldiii
bu arada bi koltu takımı beğendim bakalım fikirleriniz nasıll eşim tek koltuk alalım dedi bende 2 koltuk alalım diyorum 2 de kanepesi sizce nasıllEki Görüntüle 706287 renk bu renk teklilerin desenini beğenmedim ben suratlar var üzerinde daha deişik bakacam bakalım kanepelerin rengi hoş ama
Nursena ben de oda takımı alacağım renk ve model güzel ama senle aynı fikirdeyim o suratlar itici geldi
slm kızlar benim bademcik gribe çevirdi kaşınıyo burnum burnumhapşıra hapşıra hal geldiii
bu arada bi koltu takımı beğendim bakalım fikirleriniz nasıll eşim tek koltuk alalım dedi bende 2 koltuk alalım diyorum 2 de kanepesi sizce nasıllEki Görüntüle 706287 renk bu renk teklilerin desenini beğenmedim ben suratlar var üzerinde daha deişik bakacam bakalım kanepelerin rengi hoş ama
kullanışlı demekkioluyo dafi kanepeler açılıyob kanepelerin arkası yatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?