Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mantıklı... yarın bi gidelim bakalm diyetisyene.. ilk lisede gitmiştm ve kağıdıma OBEZ yazdığını görünce çok kötü olmştm.. ondan beri gidesm pek gelmiyor gerçekleri yüzüme vurduğu için ama yarın sabah bi gideyim...:44:

oda bişey mi ben morbit obezi gördüm :))daha ötesi yok yani:))
nerde oturuosun sen dıyetısyene ole hop dıe nasıl gıdılıo benım gobegım catladı randevu alcam dıe...

Cooook tesekkür ederim canlarimmmmmm hepinizi coooook seviyorum iyiki varsiniz

slm kizlar ben geldimmmmm
off bugün yine nasil aksam oldu anlamadim gitti :26::26::26:
sabah cocuklari gönderince cuuup geri yattim 10 bucukta kalktim evi toparladim mutfaklarida almis basini gidiyordu
Oglusum 11 bucukta geldi hemen ona tost yapip evden ciktik düz taban oldugu icin ayakkabi icine koyulacak bisi yaptilar onu almaya gittik Bu arada ben tabisi ac gittim
Orda isimiz cok sürmedi bi mobilya dükkanina gittik yatak odasini degistirmeyi düsünüyoruzda :26::26::26: Amma velakin her zamanki gibi esimle fikir degisikligi nedeniyle birbirimize girip eve geldik O hep eski tarz seylerden hoslaniyor ben daha modern olsun istiyorum ne alirsan al o zaman karismiycam dedim deli etti beni
Neyse gelince hemen kendime 2 yumurtadan omlet yaptim icinede 2 3 kasik kadar yulaf kepegi attim bir domates esliginde hüpletiverdim
Az öncede 2-3 kasik kadar bulgur pilavi, 2-3 kasik kadar kuru fasülye, azicik lahana tursusu ve ellerimle gecen yazdan konserve yaptigim visne kompostosuyla mideye indirdim Yine aksam olduuuuuuu sözde günler uzadi ama bana hala kisa geliyor

oda bişey mi ben morbit obezi gördüm :))daha ötesi yok yani:))
nerde oturuosun sen dıyetısyene ole hop dıe nasıl gıdılıo benım gobegım catladı randevu alcam dıe...

sonuçta devlet hastanesnde yok mu diyetisyen muştaym bn.. küçük yer olnca pek sıra sıkıntısı olmuyor:44:

kimsecikler yok bende gideyimde biraz tv bakiyim coluk cocuk yok evde yalnizin tadini cikarayim bu arada burda yarin babalar günü türkiyeden farkli oluyor ama anneler günü ayni zamanda oluyor esimede bisi almadim belki yarin bisiler bakarim yada en sevdigi mamaladan bi sofra hazirlarim

İyi akşamlar
Tüm gün dışardaydım bugün sonra gel sofra hazırla ye derken bu saati ettim bugün yürüyüş de yapamadım

slm kızlar benim bademcik gribe çevirdi kaşınıyo burnum burnumhapşıra hapşıra hal geldiii
bu arada bi koltu takımı beğendim bakalım fikirleriniz nasıll eşim tek koltuk alalım dedi bende 2 koltuk alalım diyorum 2 de kanepesi sizce nasıll renk bu renk teklilerin desenini beğenmedim ben suratlar var üzerinde daha deişik bakacam bakalım kanepelerin rengi hoş ama

Son düzenleme:
Nursena ben de oda takımı alacağım renk ve model güzel ama senle aynı fikirdeyim o suratlar itici geldi

renkleri çok tatlı ama karşılıklı koyunca odayı çok doldurmazmı...biraz geniş gibiler sankii...bi model göstereyim sana bakalım beğencenmi dicem ama onlarda biraz geniş ama çok kullanışlı...biz salona almayı düşünüyoruzz...ay ne çok alıncak şeyim varr..nezaman alcaksam bütün bunları....

http://www.kilimmobilya.com.tr/Urunler/1308/fiesta-deluks-takim.aspxçift kişilik yatak oluyo..altında ufak bi bazasıda var..yerden yüksek olmasıda cabası...farklı markalarında var aynısı...

naber fıstıklarımmmm topicinizin sportik şişkosu geldi

bugünlük 40dk 3.500km yürüyüş ve 25 dk aletli hareketlerimi yaptım dusumuda aldım geldim.

gel gelelim simdi bugünkü yediklerime...

sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek ve sınırsız çay

ögle
6 kasık bezelye
5kaşık bulgur pilavı:26:
bir kase yoğurt

akşam
koca bir kase salata
5kaşık bezelye
3kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran

bu arada bugün bisiklet sürdüm.en az 10yıldır olmustur bisikletle gezmeyeli çok değişik geldi

oluyo dafi kanepeler açılıyob kanepelerin arkası yatıyo
kullanışlı demekki
renk desen seçme şasnsın yokmu
ben çoğunlukla hazırını almam mobilyanın kimsinin ayağını beğenirim, kiminin arkasını, kiminin minderini, kimsinin rengini sonra beğendiğim yerleri toplatır kafama göre model yaptırırım

Son düzenleme:
nursena geçmiş olsun canım sıcakta hastalık da daha bir zor oluyor valla
koltukların da rengi hoşmuş ama kafalar bana da itici geldi

selam kızlar geçmişi okudum ama cepten alıntı yapamıyorum.ilknurcum nursenacım geçmiş olsun .efemmmm antalya şu an 35 dereceyi geçiyor ağustosta düşün sıcağı... Esracım iş gürüşmen inşallah iyi geçer ve iyi sonu.lanır

yemekten sonra bi esti girip mutfak dolaplarını temizledim yerlerini değiştirdim bazı tabak çanağın...sonuçta kızların müsade ettiği

zamana anca dolapları sığdırdım....bir arda duvarlara ve mermere girerim canımmm çamaşırsuyuylaa..benim evde tam olan tek

şey yatak odası mobilyam başka hiç bişeyim yok..oturma odamda iki çekyat bi masa...sandıküzerinde tv..çocuk odasında bi beşik bi

şifonyer bide yerde sünger var gelen gideni oturtmak için....dolayısıyla temizlikte rahat oluyo ama vitrinim yada gümüşlük tarzı

bişeyim olmadığı için bütün misafirlik takımlarımda mutfak dolaplarında..ve mutfak dolaplarım yetersiz kalıyo bu durumda...daha

büyük bir eve çıktığımızda gücümüz yettiğince salona linkteki gibi bir takım....küçük odaya bi köşe takım...ayriyeten çocuk

odası..halılar falan düşünüyoruz yeni evlenmiş gibin olcaz yani...şimdilik hayal gibi ama imkanlar el verdikçe sırayla yapıcaz

hepsini...ben bunları niye anlattım şimdi bilmiyorum...:44:sanırım demin mutfakta biraz sinirlendim meydanda kalan şeyler oldu

koyacak yer bulamıyorum falan oyüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…