Slm herkese umarim herkesin keyfi yerindedir
meryemcim buda güzelmiş ama kanepeler tek kişilik sanırım. benim gri takımın kanepeleri açıldığında yatak odamdaki yatak kadar geniş ve rahat. aynı zamanda altı sandıklı. sandığıda tek elle açılıp kapatılıyor bir dolap kadar kolay kullanılıyor.ben cok beğendim nursenacım...rengi benm mutfaktaki alt dolaplarımın rengi...
suratlarıda begendim ben..simdi cok moda bu desenler pop-art deniliyor..mutfak sandalyelerim böle suratlı,insalı v.b
bu takımı nerden buldunuz hangi marka?diger ürünlerine de bakayım.
zeynepcim bunlarda odayı cok doldurmaz mı ki..çok kaba görünüyorlar hem de kenarları yok
ben salonda hem sade hemde minimal yani olabildigince kullanım alanı cok ama kendisi yok olanları seviyorum.
senin için verdigin linke baktım bir takım begendim.biraz klasik,cocuklarla da acık renk olabilir ama fiyatı da uygun ve şık
bir de sana göstereyim bakalım senin için begendigim takımı enteresan insanım hahaha
Panama Maksi Takım - Kilim Mobilya
haklısın canım bu renkler cok klasik..bende renkli seyleri cok severim..salonum büyük canım..kaldırır yani ama çok büyükler evet...senin dediğinede baktım güzel..ben buna benzer bitane bellonada beğenmiştim....ama renk riskli çocuklar açısındann....gerçi oturma odam ayrı olursa çok sorunda olmayabilir ama artık biraz renkli cıvıl cıvıl bişeyler istiyorum...gına geldi artık kılık kıyafetten tutta mobilyaya halıya varana kadar herşeyde siyah kahverengi falan....biraz çocuklar büyüsün diyede erteliyorum bi çok şeyi...onlarında içini karatmıcam herşey cıvıl cıvıl olcakk...
Slm herkese umarim herkesin keyfi yerindedir
oh maaşallah ne güzel yürümüşsün ..tamam canım inşallah iyi bi diyetisyendir :26: beni zorlamadan diyet listesi hazırlarız inşallah
bn de yürüyüşten geldim bu arada.. 1 buçuk saat yürüdüm ama canım bi ara dondurma istedi amaaatuttum kendimi
meryemcim buda güzelmiş ama kanepeler tek kişilik sanırım. benim gri takımın kanepeleri açıldığında yatak odamdaki yatak kadar geniş ve rahat. aynı zamanda altı sandıklı. sandığıda tek elle açılıp kapatılıyor bir dolap kadar kolay kullanılıyor.
haklısın canım bu renkler cok klasik..bende renkli seyleri cok severim..
öyle gzel kalbün varki.. en güzelini nasip etsin Rabbim
hoşgeldin aysecim..ben iyiyim canım seni gördüm sevindim
sen nasılsın?
oh maaşallah ne güzel yürümüşsün ..
gecen günlerde bu smileler i sormussun ben okudum sana yazıcaktım kaldı o gün..
ama bugün aklımdaydın aa bir baktım yapmıssın güle güle kullan
siteyi kurcalaya kurcalaya söktüm olayıtşk ederim canım böyle daha güzel oluyor bi de burası yokuş olduğu için yokuş aşağı inip yukarı çıkana kadar kanter içinde kaldım hava soğuk olmasına rağmen her akşam yapcam bunu artık
http://www.kilimmobilya.com.tr/Urunler/1519/diamond-baza---baslik.aspx
kızlarr sizce bu nasıl ay cok begendim rüya gibi
Saolun kizlar bende idare ediyorum iste ama diyet yine yalann oldu
bn bu yatakları görünce aklıma hep ya düşersem, acaba ayaklarım dışarda mı kalacak gibi düşünceler geliyor sonra vazgeçiyorum
hahahhah ay ben sana ne diyeyim pufidik hiç fantezik değilsin:)))))))))
bu yatakları görünce aklına gelenlere bak:)))
ay daha açıklama yapmayayım ben
hahahhah ay ben sana ne diyeyim pufidik hiç fantezik değilsin:)))))))))
bu yatakları görünce aklına gelenlere bak:)))
ay daha açıklama yapmayayım ben
Bugünkü menüm
Sabah iki dilim etimek- biraz peynir- bir dilim ananas- çay
Arada çok az sütlü nescafe
Öğlen üç kaşık kısır- 1 dilim cevizli kek
Arada yarım muz
Akşam bir tabak etli patlıcan yemeği- bir dilim ekmek, bir bardak ayran
Sonra da yarım muz ve çay
Kısırla kek işi bozdu mu acaba?
çizelgeyi yapamayan bırı olarak rakamlarımı sızınlee paylasım dıdım:)
aslında romantik dicektim
daha evlenmedim ya sanırım daha mantıksal düşünüyorum hala
slm kızlar benim bademcik gribe çevirdi kaşınıyo burnum burnumhapşıra hapşıra hal geldiii
bu arada bi koltu takımı beğendim bakalım fikirleriniz nasıll eşim tek koltuk alalım dedi bende 2 koltuk alalım diyorum 2 de kanepesi sizce nasıllEki Görüntüle 706287 renk bu renk teklilerin desenini beğenmedim ben suratlar var üzerinde daha deişik bakacam bakalım kanepelerin rengi hoş ama
Saolun kizlar bende idare ediyorum iste ama diyet yine yalann oldu
çizelgeyi yapamayan bırı olarak rakamlarımı sızınlee paylasım dıdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?