Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün oğlum ne yaptı anlatayım size..

Beslenme sırası bendeydi harıl harıl mutfakta mamalarını hazırlıyorum sınıfın...
Sonra bir ara banyoya gittim baktım klozetin için de bir tutam saç anlam veremedim...
Tekrar işe koyuldum meyveleri yıkadım kaba yerleştirdim..OĞlumu hazırlayacağım..O da ne...
Saçlarının ön kısmını kesmiş sıpa...Çok şaşırdım ve korktum ya bir tarafını kesseydi diye nasıl telaşlandım...
Neden kestin diyorum gözüme giriyordu dior...Aynaya bakmadan nasıl yaptın diyorum bundan sonra aynaya bakarak keserim diyo..:))

-------

Mmeryciğim,sen muhtemelen enginarı pişirmiş yemişsindir...ben bu hafta 3 çanak enginarı 1 su bardağı bulgurla pişirdim nefis oldu...gerçi enginarın her türlüsünü çok seven biri olarak nefis demem olağan :))
Fikir açısından söyleyeyim dedim.:)

Son düzenleme:
Ben de merak ettim sevilmeyen ünlü kişiyi
Esracım sen beni rencide etmeye başla çok kızıyorum kendime çok da şişko hissediyorum kendimi acil kilo vermeye başlamam lazım artık

Benim küçük kızım da keserdi saçlarınıhala da kesiyor :))
Enginar hiç yapmadım ben denemek istiyorum ama bu aralar

Esracım sen beni rencide etmeye başla çok kızıyorum kendime çok da şişko hissediyorum kendimi acil kilo vermeye başlamam lazım artık

Haftasonu dışında menülerimizi paylaşalım artık bence..
Haftasonu düzenli giremeyebiliriz yada serbest günümüz olur ama onun dışında menü paylaşımı,egsersiz paylaşımı kamçılar bizi.:)

ben tavuk yatar.yarın tartı günü bakalım ne olacak inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz.yenammm hoşgeldin kg çizelgen çok hoş.herkesleri öptüm iyi gecelerr güzeller

Haklısın canım artık sıkmak lazım iyice hem de
Yarından tezi yok
Yarın da eşimin doğumgünü ama küçük kızım pasta sevmez büyük de olmayacak bize de hiç lazım değil zaten

ben tavuk yatar.yarın tartı günü bakalım ne olacak inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz.yenammm hoşgeldin kg çizelgen çok hoş.herkesleri öptüm iyi gecelerr güzeller

İyi geceler canım...

Bu aralar çok yoruluyorsun sen de...

Haklısın canım artık sıkmak lazım iyice hem de
Yarından tezi yok
Yarın da eşimin doğumgünü ama küçük kızım pasta sevmez büyük de olmayacak bize de hiç lazım değil zaten

Kızım bisküvili pasta yapmış ..PAzar günü evde olmayacak diye şimdiden kutladık anneler günümü :))
mp3 almışlar bana minicik..Çok güzel..Tam yürüyüşlük :)

Son düzenleme:
bak şu şerbetli paşaya şimdide kuoförlüğemi merak sardı

Kızım bisküvili pasta yapmış ..PAzar günü evde olmayacak diye şimdiden kutladık anneler günümü :))
mp3 almışlar bana minicik..Çok güzel..Tam yürüyüşlük :)

Oh ne güzel ellerine sağlık prensesin
Güle güle kullan mp3 ünü sen de bolca yürürsün inşallah
Ben hiç dinlemem :))ama kızlar hiç ayrılmıyor kulaklıkla
Biz de eşimin hediyesiniverdik kızlarla yarın büyük kız gidecek diye
Benim için bir faaliyet yok sanırsam:))

Yeni yaşı hayırlı olsun eşinin...

sabırlı ol azıcık daha 3 gün var..:))

İyi geceler canım...

Bu aralar çok yoruluyorsun sen de...
Napalım yenam dünya telaşı hepimiz yoruluyoruz huzurumuz ve yaşam motivasyonumuz eksilmesinde kuzum gerisi boş.yapılırmı şimdi bak çok kaynatmayın sıkıyönetim ilan edelim menü paylaşımı yapmaya çalışıyoruzda spor olayınıda zorunlu birşeyler olmalı .bu sefer kaçtım muckssss

sağol canım çok mutlu oldum...bir aydır okulu bıraktık canım gitmiyo ayrıca ordaykende talep ettim görüşelim diye ama yarlayamadılar bir türlüü...şimdi evde ama çok yoruyo benii...neyse mesajın açılsında ordan konuşuruz inş...

hadi bakalım...hayırlısı olur inşallah...iyi eğlenceler canım....

tebrik ediyorum seni canımm...ben küçük cadıyı uyutamadım hala ayrıca uyusa bilee çok yorgunumm hiç elim ayağım kalkmıyoo....

bencede süper fikiiirrrr....

nursenacımmm geçmiş olsun canımm....

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı olsun canım.. bizim yerimize de eğlen

esram işin inşallah olur müvekkilin kimliği v.s önemli değil değilmi işini yapıcaksın sen kuzum gerisi teferruat

Esracım hayırlısı olsun hakkında canım

meyracim gecmis olsun canim clutch hakkinda hayirlisi olsun canim bence takilma oyle noktalara hersey olacagina variyor snucta :)

Bence de sorun teşkil edecek bir yanı yok Esracığım...
Hayırlsı olsun..Netleşmedi değilmi durum.?
Bir de ben ünlüyü çok merak ettim..

Sağolun canım arkadaşlarım destekleriniz için. ama gece boyunca düşündüm ve kabul etmeme kararı aldım. öbür türlüsü içime sinmeyecek çünkü. inşallah daha güzel bir iş çıkar karşıma da eşime karşı mahcup olmam.

Yenam ismini mesajla yazdım sana. gönül topikte paylaşmak ister ama sürekli herkesi dava ettikleri için yazmak istemedim burada.

Dafi abla ve Nursenacım geçmiş olsun bu arada. inşallah iyileşirsiniz bi an önce.

Bak sen şu ördeğe, asi olacak bu Yena :)

itinayla rencide edilir

ben pazartesiden beri bloguma ekliyorum yediklerimi ve fotoğraflarını. buraya da yazarım ki

iyi geceler Yasemin abla

Aramizda 24 kilo var cnm, ben yapamiyorum artik yaa

Yenam gercekten cok vahim durumdayim ben, hala deli gibi yiyorum da

Nevinim hic inancim yok sabah basliyorum aksam fosssss ((

Esracığım blogun faaliyete geçtimi.?
Adresini söyle seni takip edeyim :)

Bir ara ben de düşünmüştüm sonra zor geldi vazgeçtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…