Ben de merak ettim sevilmeyen ünlü kişiyi
Esracım sen beni rencide etmeye başla çok kızıyorum kendime çok da şişko hissediyorum kendimi acil kilo vermeye başlamam lazım artık
Benim küçük kızım da keserdi saçlarınıhala da kesiyor :))
Enginar hiç yapmadım ben denemek istiyorum ama bu aralar
Haftasonu dışında menülerimizi paylaşalım artık bence..
Haftasonu düzenli giremeyebiliriz yada serbest günümüz olur ama onun dışında menü paylaşımı,egsersiz paylaşımı kamçılar bizi.:)
ben tavuk yatar.yarın tartı günü bakalım ne olacak inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz.yenammm hoşgeldin kg çizelgen çok hoş.herkesleri öptüm iyi gecelerr güzeller
Haklısın canım artık sıkmak lazım iyice hem de
Yarından tezi yok
Yarın da eşimin doğumgünü ama küçük kızım pasta sevmez büyük de olmayacak bize de hiç lazım değil zaten
Bugün oğlum ne yaptı anlatayım size..
Beslenme sırası bendeydi harıl harıl mutfakta mamalarını hazırlıyorum sınıfın...
Sonra bir ara banyoya gittim baktım klozetin için de bir tutam saç anlam veremedim...
Tekrar işe koyuldum meyveleri yıkadım kaba yerleştirdim..OĞlumu hazırlayacağım..O da ne...
Saçlarının ön kısmını kesmiş sıpa...Çok şaşırdım ve korktum ya bir tarafını kesseydi diye nasıl telaşlandım...
Neden kestin diyorum gözüme giriyordu dior...Aynaya bakmadan nasıl yaptın diyorum bundan sonra aynaya bakarak keserim diyo..:))
-------
Mmeryciğim,sen muhtemelen enginarı pişirmiş yemişsindir...ben bu hafta 3 çanak enginarı 1 su bardağı bulgurla pişirdim nefis oldu...gerçi enginarın her türlüsünü çok seven biri olarak nefis demem olağan :))
Fikir açısından söyleyeyim dedim.:)
bak şu şerbetli paşaya şimdide kuoförlüğemi merak sardı
Kızım bisküvili pasta yapmış ..PAzar günü evde olmayacak diye şimdiden kutladık anneler günümü :))
mp3 almışlar bana minicik..Çok güzel..Tam yürüyüşlük :)
Oh ne güzel ellerine sağlık prensesin
Güle güle kullan mp3 ünü sen de bolca yürürsün inşallah
Ben hiç dinlemem :))ama kızlar hiç ayrılmıyor kulaklıkla
Biz de eşimin hediyesiniverdik kızlarla yarın büyük kız gidecek diye
Benim için bir faaliyet yok sanırsam:))
Napalım yenam dünya telaşı hepimiz yoruluyoruz huzurumuz ve yaşam motivasyonumuz eksilmesinde kuzum gerisi boş.yapılırmı şimdi bak çok kaynatmayın sıkıyönetim ilan edelim menü paylaşımı yapmaya çalışıyoruzda spor olayınıda zorunlu birşeyler olmalı .bu sefer kaçtım muckssssİyi geceler canım...
Bu aralar çok yoruluyorsun sen de...
ben burdan elimden geldiğince fikir verebilirm fakat çocuk psikiyatristinin görüşmesi daha faydalı olur. onlar zaten onun dilini çözmeyi bilirlerhem okullarında rehber öğretmen yok mu ? onunla görüşseniz... ben kızınla konuşamayacağım için tam sağlıklı yardımcı olamam ama sana nasıl davranman gerektiği konusunda fikir verebilirim
hadi bakalım...hayırlısı olur inşallah...iyi eğlenceler canım....Selam kızlar,
Görüşmeye gittim geldim. Aslında olumlu geçti. Mesai saatleri biraz geç başlayıp geç bitiyor, eşim ben seni beklerim diyor onun için. Bir de cumartesi yarım gün çalışılıyor, ona da eşim geç kalktığı için olumlu bakıyorum evde de olsam bir şey yapmıyorum diye. Ama en can alıcı noktası müvekkil çok ünlü ve pek sevilmeyen birisi. bu nedenle çekincelerim var, eşim ve babam bunun sorun olmayacağını söylüyor ama kariyerin başında sevilmeyen birisinin avukatı olarak mimlenmek gözümü korkutuyor. Aslında adamın bir dolu avukatı var, sadece ben değilim, böyle düşününce de içim rahatlıyor. Kafam karışık anlayacağınız ama olumlu cevap vereceğim. Belki onlar başka bir adayı seçer, belli de olmaz. Hayırlısı olsun hakkımızda...
Bu akşam eşimin saz hocasının konseri var, sanırım birazdan ona gideceğiz. Hepinizi çok öper ve kaçarım. Allah'a emanet olun.
canlarım,
hala spor yapamamış ve çoluğu çocuğu yatırmış şuan nefes alan herkesi leslie evde yuruyora davet ediyorum. bu kardeşiniz leslie katılıp 5 mil tepinecek. yarın inşallah güzel bir rakam için son çabalar...
Haftasonu düzenli giremeyebiliriz yada serbest günümüz olur ama onun dışında menü paylaşımı,egsersiz paylaşımı kamçılar bizi.:)
hakkında hayırlısı olsun canım.. bizim yerimize de eğlen
esram işin inşallah olur müvekkilin kimliği v.s önemli değil değilmi işini yapıcaksın sen kuzum gerisi teferruat
Esracım hayırlısı olsun hakkında canım
esracım canabıhak hakkında hayırlı olanı karşına çıkarsın inşallah
nursena işi koyultmaya başladın sen bir dr. a git en iyisi
beninde bugün boğazım ağrıyor biraz ballı zencefilli kürümü yapıp içeyim dedim bal bitmişkalkıp bir ada çayı yapayım bari
meyracim gecmis olsun canimclutch hakkinda hayirlisi olsun canim bence takilma oyle noktalara hersey olacagina variyor snucta :)
Bence de sorun teşkil edecek bir yanı yok Esracığım...
Hayırlsı olsun..Netleşmedi değilmi durum.?
Bir de ben ünlüyü çok merak ettim..
slm çok fena grip boğazlarımm hala geçmedi bide üstüne idrar yollatı enfeksiyonu geçiriyorum idrardan sonra yanma oluyo bide az pembensi kan gibi geldi idrar yolu daha öncede olmuştum dra gitmem şart yarın sabah gidicem hastaneden nefret ediyorum devlete gitsem uzar iş özele gideyim barii inşallah düzelirim hasta olmayı sevmiyorum hoş kim severkii
aman bunca işin arasında nası bi okulsa sınıf temizliğini hademe yetmediği için veliler yapıyo yarın sıra bende imiş 2 buçuktada ora gidicem bi ara eşimle koltuk almaya aman ne çok iş var arkadaş pazarda var yarın şimdide ıhlamur kaynattım içeyorum istemiye istemiye bu sıcakta
Bugün oğlum ne yaptı anlatayım size..
Beslenme sırası bendeydi harıl harıl mutfakta mamalarını hazırlıyorum sınıfın...
Sonra bir ara banyoya gittim baktım klozetin için de bir tutam saç anlam veremedim...
Tekrar işe koyuldum meyveleri yıkadım kaba yerleştirdim..OĞlumu hazırlayacağım..O da ne...
Saçlarının ön kısmını kesmiş sıpa...Çok şaşırdım ve korktum ya bir tarafını kesseydi diye nasıl telaşlandım...
Neden kestin diyorum gözüme giriyordu dior...Aynaya bakmadan nasıl yaptın diyorum bundan sonra aynaya bakarak keserim diyo..:))
Ben de merak ettim sevilmeyen ünlü kişiyi
Esracım sen beni rencide etmeye başla çok kızıyorum kendime çok da şişko hissediyorum kendimi acil kilo vermeye başlamam lazım artık
ben tavuk yatar.yarın tartı günü bakalım ne olacak inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz.yenammm hoşgeldin kg çizelgen çok hoş.herkesleri öptüm iyi gecelerr güzeller
Aramizda 24 kilo var cnm, ben yapamiyorum artik yaaay kızlar cok sağolun ya valla bugünlerde bi hassasım eşimde zıtlık yapınca iyice geriliyorum nedense uyku deseniz el memede uyuyo benim kız doğru düzgün yatamam belki onunda stresi var.
esra kesin benim azımdan bi yerde karı lafı çıkmıştır cnm emin ol:) senin kafanda kalmıştır. ama ben kötü laf olaaraktan değil anneme de karı derim ne bileyim ağız alışkanlığı. Dur dur hatırladım elalemin karıları demiştim:) ordan kalmıştır. naziklik kalmamış bende e 30 tane erkeğin içinde çalışıyorum onlara mı çektim ne...
meyracım çok güzel söylemişsin bende eşimi dürte dürte iş yaptırırdım ilk zamanlar en son dedim kardeşim ben senin sorumluluklarını paylaşıyorsam sende benimkini paylaş çok mu zor ama allahtan iş konusunda sıkıntı yok ta para mevzuu canımı sıkıyo allaha şükür maaş alıyorum tamam borçumuz var kreşti şuydu buydu derken gidiyıo ama bende diyom ki accık ta benim kendi param olsunbi şey alacaksam düşünmeden alayım kırk kere düşünüyorum sonra vazgeçiyorum. Para harcamaya harcamaya harcamayı unutmuşum sanki. millete dağıtırım kendime gelince bi küçük bişi almam bunlar da tetikliyo işte beni ama senin dediğini de uygulicam bakalım:)
zeynep çok geçmiş olsun cnm. birde kolay gelsin iki çocukla çok zor ya
badell bende sırf o yüzden tekirdağa yerleşip bahçeli bir ev almayı düşünüyorum hayırlısı bakalım sende gel beraber çapa yapalım:)
ayşecim üzülme bak bende sen gibiyim kaç haftadır 93 te takıldım ama sen dikkat edince şappadanak veriyon kilolarını vericeksin hemde bende önce verirsin sen. bu arada emir nasıl iyi mi
banu yataktan değil anacım kilodan kilodan o kahrolasıca eriyipte birdaha gelemeyesice kilo var ya o yapıyo bel ağrısını..
asuu kızına hayırlı yolculuklar. sağlıcakla gidip dönsün.
Yenam gercekten cok vahim durumdayim ben, hala deli gibi yiyorum daStratejik meyra.
Meyracığım bir de yarın sabah t
artıl..artıların gitmiş olacaktır görürsün..hem cuma günü tartı günümüz yaa.:)
Beklenen gün geldimi asum...
Hayırlı yolculuklar diliyorum...
nevinciğim,hakkınızda hayırlsı olsun..Kolay bir süreç olur inşallah...
can sıkıcı bir durum haklısın...Canını sıkmamaya çalış...
Aslında bir yandan haklı eşin..KApitalist rejimin getirisi yahut götürüsü :)
Sevgilier günü veya bıdı bıdı günleri dışında.. anneler günü daha kutsal daha özel daha kutlanılması bir günmüş gibi geliyor bana :)
Süpersin şişman kardeş..
Umarım iş görüşmen çok iyi geçer..
ben de yüzü koyun yattığımda belim çok ağrır..Ağırlıkla ilgili bir durum sanırım :))
Olsun ayşeciğim..sen 120 kg. diyordun kötünün iyisi bir sonuç..
Hemen azıcık bile dikkat etsen. kilo fazla olduğundan moralinin düzeleceği sonuçlar görürsün...
Canım gebeliğin hayırlı olsun...Allah yüzünü göstermeyi nasip etsin...
canlarım hepinizden Allah razı olsun...hakkımızda hayırlısı..kilo bir kez daha karşıma engel olarak çıkmasın diye hemen başladım bugün...
Ayşecim canım benim çok zor zamanlar yaşadın verilecek bu kilolarda merak etmeyesin sen...
Esracığım blogun faaliyete geçtimi.?
Adresini söyle seni takip edeyim :)
Bir ara ben de düşünmüştüm sonra zor geldi vazgeçtim..
Ne güzel bi süpriz olacak eşine, eminim 90a inersin o gelene kadar...
Asuman ablacım sağol, inşallah...
Kahve genelde iyi hissettirir beni çok yediğimde :))
her gün yeni, yine, yeniden diyet. el mahkum hepimiz böyle devam etcez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?