Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın arkadaşlar,

öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutluyorum.

kilo bildirimi,
geçen hafta 98.5
bu hafta 97.0

giden 1.5 kg

spor; 240 dk

şimdiden liste yapanların eline sağlık.

Son düzenleme:
hadi gazaan mübarek olsun, çok iyi başladın

evet süper,
geçen pzt değil ondan onceki pzt başladım aslında 100 civarından inmeye başladım. dun daha iyi idi tartı ama bugun böyle. inşallah devamı gelir ve biran önce 9 lara elveda derim. 8 ler çok daha iyi hele 7 lerki 2007 den beri 7 lerimi gören olmadı

bır haftada 1800 gıtmıs hıc fıresız her hafta 2kılo verırsem 3ay sonunda ıstedıgım kıloda olurum ve bebek yapabılırız 3ay allahım sadece 3ay bana haftada 2kılo vermem ıcın yardım ettttt...:26::26::26:

Selamün aleykümm...

çokişim var ve daha hiç bişeye başlıyamadım...kızları yediriyorum şimdi..hemen bildirim yapıp kaçıcam...

kilo:85,9

spor:yok

asucum şimdiden ellerine sağlık...

Gece gece uykunuzdan ettim sizi kızlar
Meyracim Zeynepe mesaj attim ama online mi goremiyorum. Olmadı 10 dakikaya sana da yazarım.

Kasıp kavurdun ortalığı :)
Ne meraklı şişman kardeşleriz :)

KIZLAR GÜNAYDIN

Anammm yena senin şerbetlinin yaptığına bak hele bi bidahakine aynaya bakarak keserim diyo ya bidaha yapmam anne dicene çok fena oluyolar bunlar ya canları sağolsun yinede

Çok fenalar diimii..

Sen nasılsın zehracığım,daha iyisin inşallah moral açısından..

Bnmkide gicik bi kari uyuz havali kocasida bosamis deliyi zaten kilo veremedim die kovdu 2 ay snr gel dedi slk kilo versem sana nie gelim:))
Sen hngi semttin

Ben Bucadayım..

2 özel, 2 resmi kurum olmak üzere 4 kez gittim diyetisyene :))
en son Bozyaka araştırma hast gittim ve orda ki diyetisyenin tarzını çok beğendim ama ben de devamlılık yok bu konuda..
belki giderim tekrar..Eğer düşünürsen Sıdıka hn.

Herkese hayırlı cumalar bol eksili bildirimler dilerim
Şimdilik bildirimler iyi gidiyor gibi

Asucum 80 dk. yürüyüşüm var onu söylemeyi unuttum sana..

Son düzenleme:
Dışarda işlerim var birazdan çıkacağım
Sabah kızımı bıraktıktan sonra eşimle yürüyerek döndük 1 saate yakın yürümüş olduk
Şimdi de dönüşte yürürüm herhalde yağmur yağmazsa

gunaydin hatunlar tarti gunune adet agrilarimla uyandim kilomu bildirip tekrar yaiyorum.. ayni bu hafta 102 kg vermemisim ama almamisimda neyseki bi suru kacamaktan sonra uuu bol eksili hayirli bi cuma dilerim sporu unutuyordum bu hafta spor yok..

Selamün aleykümm...

çokişim var ve daha hiç bişeye başlıyamadım...kızları yediriyorum şimdi..hemen bildirim yapıp kaçıcam...

oha nasıl basardın 89dan 85e dusmeyı hıc sporsuz tabırı caızse ben kopek gıbı spor yapıorum gunde 2 saat 5gun ne yapıosan sırrınıbanada söleeeeeeeeeeeeeeeee

Selamün aleykümm...

Zeynepcim harikasın, iyi ki 88i korumadın

Kasıp kavurdun ortalığı :)
Ne meraklı şişman kardeşleriz :)

Asucum 80 dk. yürüyüşüm var onu söylemeyi unuttum sana..

Sorma yaf, gereksiz bir heyecana neden oldum sayfamızda. ama tahminler süperdi bu arada

Kuzum sen kilonu özel mesajnan mı bildiriyorsun bakayım

ben de bunu merak ederim ki

bebegım dıyetısyen hıkaye işte laf olsun dıe gıdıom bırıne hepsı aynı bence bnmde ıstda gıtmedıgım dıyetısyen kalmadı ender saraçlar osman muftuoglular gurkan kubılaylar zıya moganlar ne paralar doktum seansına 400tlverdıgım dıyetısyen bıle oldu sımdı yemınlıyım özele asla para vermem zaten dıyetısyen kdr bılgıye sahıbım amac kontrol altında olmak zaten spor yapmazsam kılo verememeyı bırak gerı bıle alıorum dıyet artı spor gunde 2saat spor yapıorum gıden 2kılo onceden bu kdr yapsam haftada 4kılo verırdım sımdı kopekler gıbı dıdınıorum a.q. cok moralımı bozuo bu durum onumuzdekı hafta bı aksılık olmazsa gunde 4saat spor yapcam mankenler gıbı bakım ne olcak o zmn...

kızlar bildirim yapıp kaçıyorum
sabah çatkapı kahvaltıya misafirim geldi.ara ara bakar kaçarım

kilo : 89
geçen hafta 88.5
fark + 500 gr.

spor : 300 dk.

kızlar benim durumum normalmi sizce paylaştığım menünün dışında ağzıma kırıntı atmadım.pazartesi günü yediğim dondurmadan sonra hiç kaçamak yapmadım. su tüketimim 2 lt.yi aşağıya hiç düşmedi.
yeşil çayımı hergün içtim. eee bu + 500 gr. ne oluyor

Dafi abla bikaç gün daha aşağı inmezse menülerde sıkıntı olduğunu düşünebilirsin. ama ben de dünde 300 gr fazlayım. küçücük bir turşu ya da 5 yerine 6 zeytin bile ödem yapabiliyor malesef.

bu durumu kendimce şöyle açıklıyorum. vucut bazen ciddi su topluyor.yeşil çay falan kar etmiyor. elbetteki evdeki tartılarımız da total kiloyu ölçuyor. eğer yağ kas ayıran bir tartıya çıksaydın eminim moralin duzelirdi. geçen sene bana olmuştu. deliler gibi kasıp artı çıktım 1-2 hafta ama arkasından 2 hatta 3 kilo kaybettim. ortalama ayda 5 kiloya denk geldi ama yine de. bu hafta aynen devam et sakın uzulup mamalara sarılma onlar duşmanımız...

bu kız yuruyuse gider
vermem gereken 17 kg var ne de olsa(aslında 27 versem ohhhh da hayal dunyası)... bu hafta daha iyi geçer inşallah daha çok hareket ederim, daha sağlıklı beslenirim ve kas yaparım inşallah... herkes için temennim aynısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…