- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
sağol canım inşallah sabaha geçer ama bayaa zor yutkunuyorumSağolun canım arkadaşlarım destekleriniz için. ama gece boyunca düşündüm ve kabul etmeme kararı aldım. öbür türlüsü içime sinmeyecek çünkü. inşallah daha güzel bir iş çıkar karşıma da eşime karşı mahcup olmam.
Yenam ismini mesajla yazdım sana. gönül topikte paylaşmak ister ama sürekli herkesi dava ettikleri için yazmak istemedim burada.
Dafi abla ve Nursenacım geçmiş olsun bu arada. inşallah iyileşirsiniz bi an önce.
Bak sen şu ördeğe, asi olacak bu Yena :)
itinayla rencide edilir
ben pazartesiden beri bloguma ekliyorum yediklerimi ve fotoğraflarını. buraya da yazarım ki
iyi geceler Yasemin abla
güzel olmuş esracım hayırlı olsunekledim profile, website kısmında :)
ee bizede merak ettirdiniz nolcek şimdiÖzel mesajla yolluyorum, bence daha kötüsü :)
Uzakmış yahu...annen ne diyor bu duruma :))
92 yi gormusken simdi bu kadar kiloyu nasil vericem hic inancim yok mutlu versemde aliyorum ztnhiç takılma ama yarın başlai yarın yeni hayatının ilk günü, abur cuburu sekerli gıdaları hatta kuruyemişleri bile yaşayacağın guzel gunlerini bir bir yok eden düşmanların olarak gör sen onlardan daha güçlüsün hiçbirini yemesen sağlık kazanmaktan başka bir durum yaşamazsın... hep emirle olan ilişkini dusun onun hayatına ortak olmak için kendini toplaman sart. canın bişey çok isterse ondan çok yediğini düşün. 1-2 dk sonra canın istemeyecek.
bu kadar ümitsiz olma canım verenler nasıl vermişse bizde öyle verebiliriz bizde onlar kadar irademize sahip olabiliriz92 yi gormusken simdi bu kadar kiloyu nasil vericem hic inancim yok mutlu versemde aliyorum ztn
Ben hic bisey anlamadim isemi basliyosunAsuman abla mesajla yazdım sana. Sen de dafi ablaya yollar mısın :)
bu kadar ümitsiz olma canım verenler nasıl vermişse bizde öyle verebiliriz bizde onlar kadar irademize sahip olabiliriz
sağol asucum Allah razı olsun. kırgınlık yok sadece boğazım kötü soğuk birşeyde yiyip içmedim neden oldu bilmiyorum inşallah ilerlemezDaficim geçmiş olsun canım
Esracım blogun senin gibi çok şeker olmuş canım
92 yi gormusken simdi bu kadar kiloyu nasil vericem hic inancim yok mutlu versemde aliyorum ztn
şimdi burdan çıkmaz profile eklemeye çalışayım dur :) olmadı özel mesac
Özel mesajla yolluyorum, bence daha kötüsü :)
zeynep sen biliyonmu esranın dediği kişiyi:)))
ay bende merak ettim şimdi....
gözümden uyku akıyo yatcamda meraktan duramadım.....
biliyosan sende bana özelden mesaj atsana o kişiyi.....
çatladım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?