Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler
Eşimden anca kaptım ıpadimi yaa şimdi de herkesler kaçıyor tabii benim de uykum var zaten sabah 4.5 da kalkacağız 5.5 da okulda olmamız lazım
Esracım birazdan bakacağım bloğuna canım iş konusunda kararını vermişsin anladığım kadarıyla iyi yapmışsın ama ben hala merak ediyorum kim diye

sağol canım inşallah sabaha geçer ama bayaa zor yutkunuyorum

ekledim profile, website kısmında :)
güzel olmuş esracım hayırlı olsun

Özel mesajla yolluyorum, bence daha kötüsü :)
ee bizede merak ettirdiniz nolcek şimdi

kızlar bu gece erken kaçmaya başladınız
cecoşla meyrada gelmedi meryemde yok

92 yi gormusken simdi bu kadar kiloyu nasil vericem hic inancim yok mutlu versemde aliyorum ztn

92 yi gormusken simdi bu kadar kiloyu nasil vericem hic inancim yok mutlu versemde aliyorum ztn
bu kadar ümitsiz olma canım verenler nasıl vermişse bizde öyle verebiliriz bizde onlar kadar irademize sahip olabiliriz

merhaba arkadaşlar, ben zeynep k.de tüp bebk için ilaçlarıma başlıyorum bugün,bişey merak ediyorum bilgisi olan varsa yazabilirmi bana,transferden sonra progeston iğnesini her tedavi gören kişiye veriyolarmı,herkez çok korkuttu beni o iğneler dayanılmaz falan diye,

Daficim geçmiş olsun canım
Esracım blogun senin gibi çok şeker olmuş canım
sağol asucum Allah razı olsun. kırgınlık yok sadece boğazım kötü soğuk birşeyde yiyip içmedim neden oldu bilmiyorum inşallah ilerlemez

kilo vermeye odaklanmamak lazım bence öncelikli... çünkü veremesen bile gunde 1 saat rahatça hareket eden guclu ve sağlıklı yiyeceklerle vucudunu temizlemiş bir kadın olmak önemli. ben öyle düşünmeye çalışıyorum bacaklarım ağrıyor azıcık ayakta kalsam. uzun sure otursam bile belim ağrıyor. kollarımı 1-2 dk havaya kaldırsam titriyorlar... bunların hepsi sıkıntı... ben tüm işlenmişlerin ciddi bağımlısıyım. dondurma cips yahut kuruyemişler, tatlılar tuzlular sınırsız kusana kadar yiyebilirim. eeee ne faydalarını görüyorum dilimdeki bir kaç saniyelik geçişler dışında. mideme indikleri gibi karnımı ağrıtmaya başlıyorlar... daha fazla uyusuk ve depresif olmak ta cabası... ayrıca seker hastalığı ve aşırı tuz kullanılmış urunler de vucutta su tutmaya neden oluyor...

117 kg sın yaklaşık, 5 kg verirsen dizlerine olan baskıyı kaç kat azaltacaksın keza beline de. azmı elbette 75 kg olmak istiyoruz ama yabancıların dediği gibi baby step... bende çok mutsuzum 3 kere 85 altına dusup tekrar 100 buldum eğer almak yerine sabit kalıp vereydim şimdi 50 kg dım

Esracım gerçekten itici bir şahsiyet Allah daha iyi kişiler çıkarsın karşına inşallah
Dafi face den atayım mesajı 10 dk beklemeyelim
Yatıyorum ben artık azcık uyuyum

kızlar uyudular şükür..ben kurabiyelerimide yaptım akşam akşam...yarın bi salata börek bide kek yapıcam....tabi bide temizlikk...makinemde durdu bi koşu çamaşırlarımı asayım sabaha kadar kurur...sabahta ikinci postayı asarım...uykumda geldi...

zeynep sen biliyonmu esranın dediği kişiyi:)))
ay bende merak ettim şimdi....
gözümden uyku akıyo yatcamda meraktan duramadım.....
biliyosan sende bana özelden mesaj atsana o kişiyi.....
çatladım....

zeynep sen biliyonmu esranın dediği kişiyi:)))
ay bende merak ettim şimdi....
gözümden uyku akıyo yatcamda meraktan duramadım.....
biliyosan sende bana özelden mesaj atsana o kişiyi.....
çatladım....

yok be canım ben geldiğimde esra gitmişti öğrenemedimmmm...artık yarın öğrencez sanırsam...söylemesse döveriz tamammı...

ben kaçıyom canım kuzum uyandı Hayırlı geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…