Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geldim geldimm....evet artık bende biliyorum yuppppiiii...

yazıcaktım şimdi meyraya ama dafi abla yazıyomuş vazgeçtimm....

aklımdaki isim değilmiş:)))
aslında bu aklımdakinden dahada tehlikeli bence:)
esracım benim kendi fikrim; sonradan olumlu düşünmemen iyi oldu bencede.
seni bi kardeş olarak gördüğüm için fikrimi söyledim canım.
hz mevlana diyorki:
"misin yanına gider mis kokarsın, isin yanına gider is kokarsın...."

ay gözlerim kapanıyo uyuycam şimdi burda....kızda ayağımda..uyudu yeniden gidip yatırayım uyanmassa bende yatarım artık...

bende yatıyım artık, gözler yan yan gidiyo....
yarın görüşürüz, iyi geceler...

selamun aleyküm kızlaaarr
cumanız mübarek olsun
hepinize hayırlı booolll eksili bir gün diliyorum
Ya Rabbi!
Bizlere sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlak, şükredici bir kalp, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, salih evlat, dünya ve ahirette güzellik ihsan et! Ana ve babamıza da mağfiret eyle! dualarımızı kabul eyle
Amiiiinnn

geldim geldimm....evet artık bende biliyorum yuppppiiii...

yazıcaktım şimdi meyraya ama dafi abla yazıyomuş vazgeçtimm....

bi ben kaldım bilmeyenn :))) çabuk banada özelden atın meraklı şişo nursena

hayırlı
cumalar diliyorummmm allah bugünümüzü aratmasın çok şükür

yeni kilom 84,400
spor 60 dakika

benim ne olcek bu halim 1 kilo alıp veriyom inşallah haftaya 83 olurum

mutlu çok merak ediyorum kilonu çok azimliydin bu hafta

bütün arkadaşlara selamfazla giremiyorum burda paylaşmak bile beni multive ediyor diyete tam uymasamda 2 saat yürüyüş yapıyorumdün kontrole gittim 92 :darısı başınıza demir eksikli var ilaç alıyorum :18:tok tutucu olarak 2 kaşık yoğurt zencefil zerdecal adacayı toz 1çay kaşığı çörek otu yağı karıştırıp yemeklerden önce 3 defa yiyorum etkili bir karışımokadar oburumki anca fayda ediyor 3 litre su böyle devam ediyorum hepiniz allaha emanet olun

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi gün diliyorum valla bende durumlar pek iç açıcı değil gibiydi ama çok şükür kilo almadan kapatmışım gerçi kiloda vermemişim ama sabit kalmak bile güzel bişey neyse kızlar hepiciğinizi öpüyorum

Esram kuzum biz ne desek boş sonuçta o işte çalışacak olan sensin ve senin içine sinmesi lazım o yüzden herşeyin hayırlısı canım
Nursena abla geçmiş olsun bence hemen bi doktora git ben öle gitmedim geçer geçer diye sonra bi türlü iyileşemedim rabbim bütün işlerindede kolaylıklar versin ablacım
Anammm yena senin şerbetlinin yaptığına bak hele bi bidahakine aynaya bakarak keserim diyo ya bidaha yapmam anne dicene çok fena oluyolar bunlar ya canları sağolsun yinede
Asuman abla eşin için sağlıklı yaşlar olsun inşallah
Özel mesajla yolluyorum, bence daha kötüsü :)
Ama bende ögrenemedim Zeynep kuzum banada sen yollarmısın ?
sağol canım inşallah sabaha geçer ama bayaa zor yutkunuyorum

güzel olmuş esracım hayırlı olsun

ee bizede merak ettirdiniz nolcek şimdi
Dafi ablacım sanada çok geçmiş inşallah boğaz ağrın ilerlemeden geçer
Günaydın hayırlı cumalar ablacım bütün güzel duaların için..AMİİİİNNNN

Asuman ablacım kilom

Geçen hafta : 95 (bi önceki haftanın kilosu)

Bu hafta :95

Fark :0

Spor : 120 dk.

Ben normalde evde olduğum zaman işe gidip gelirken yürüyorum bundan sonra onları saymaya karar verdim sonuç olarak yürüyüş hem öle yavaşta yürümüyorum hızlı hızlı yürüyorum sizcede olur dimi kızlar

Bnmkide gicik bi kari uyuz havali kocasida bosamis deliyi zaten kilo veremedim die kovdu 2 ay snr gel dedi slk kilo versem sana nie gelim:))
Sen hngi semttin

gü naydın kuzularrrr. bugün bildirim günü kaçsam mı neee:)
asu geçen hafta 93.6
bu hafta 94 yani +600 allah sonumu hayretsin ne diyeyim moralim bozuldu ama bu hafta spora kesin başlıyorum bi şekilde yapacağım artık napayım

bu sabah yediklerim 3 dilim ekmek biraz peynir 10 gr reçel 5 zeytin
ya beniim şu akşamlar çözmem lazım sabah öğlen sorun yok ama akşam abanıyorum bi hal çiaresi bulunca size de söylerim

ayşecim bozma moralini cnm verirsiin sen bak demedi deme

nursena çok geçmiş olsun canım bi dr görün derim bende

esra ya bende merak ettim kimmiş o uyuz:)

yenacım vallahi dikkat et bu çocuklar tam araz bulmak için yaratılmışlar saçına değil gözüne de gelebilirdi makas allah korusun

Herkese günaydın...

dün akşam eşimle anlaştım kızlar ne olursa olsun ite kaka yürüyüşe çıkıcaz akşamları en azından haftada 3 gün. diye akşamda yoğurt+ semizotu yemeği yedim...

Asuman ablacım geçen hafta 99,5 mi idim ben hatırlayamadım kiii
bu hafta 99 vee 1-2 güne regl olucam dememki hareket işe yaradı

sporum 200 dk
.

Selam güzeller :)

hemen bildirimimi yapayım.

Geçen hafta :82,200 gr
Bu hafta :81,700 gr

fark: -500 gr

Şükür bu hafta ibre aşağı doğru indi. pazartesi 83düm aslında. 500 gramdan daha fazla oluyor böylece verdiğim :)

Asuman ablacım sporum yok malesef. şimdiden ellerine sağlık, öpüyorum çok seni

Son düzenleme:
Günaydın canlar,
hepinize güzel bir cuma günü diliyorum. umarım eksili bildirimler yapasrınız hep.

sağol Meyracım, çok haklısın. Allah hakkımızda hayırlısını versin, helal rızık nasip etsin.

Ben hic bisey anlamadim isemi basliyosun

Ayşecim ben avukatım. uzun zamandır iş bakınıyorum. evli olduğum için her yerde çalışamıyorum tabi. dün bi görüşmeye gittim, şartları çok iyi olan ama müvekkil olarak pek tercih etmeyeceğim biri çıktı karşıma. onun heyecan fırtınasını estirdim topikte :)

Amin.. ellerine sağlık ablacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…