esracım 10 dk. bekleme meyrayada ben atayımGece gece uykunuzdan ettim sizi kızlar
Meyracim Zeynepe mesaj attim ama online mi goremiyorum. Olmadı 10 dakikaya sana da yazarım.
Gece gece uykunuzdan ettim sizi kızlar
Meyracim Zeynepe mesaj attim ama online mi goremiyorum. Olmadı 10 dakikaya sana da yazarım.
geldim geldimm....evet artık bende biliyorum yuppppiiii...
yazıcaktım şimdi meyraya ama dafi abla yazıyomuş vazgeçtimm....
aklımdaki isim değilmiş:)))
aslında bu aklımdakinden dahada tehlikeli bence:)
esracım benim kendi fikrim; sonradan olumlu düşünmemen iyi oldu bencede.
seni bi kardeş olarak gördüğüm için fikrimi söyledim canım.
hz mevlana diyorki:
"misin yanına gider mis kokarsın, isin yanına gider is kokarsın...."
Esram kuzum biz ne desek boş sonuçta o işte çalışacak olan sensin ve senin içine sinmesi lazım o yüzden herşeyin hayırlısı canımSelam kızlar,
Görüşmeye gittim geldim. Aslında olumlu geçti. Mesai saatleri biraz geç başlayıp geç bitiyor, eşim ben seni beklerim diyor onun için. Bir de cumartesi yarım gün çalışılıyor, ona da eşim geç kalktığı için olumlu bakıyorum evde de olsam bir şey yapmıyorum diye. Ama en can alıcı noktası müvekkil çok ünlü ve pek sevilmeyen birisi. bu nedenle çekincelerim var, eşim ve babam bunun sorun olmayacağını söylüyor ama kariyerin başında sevilmeyen birisinin avukatı olarak mimlenmek gözümü korkutuyor. Aslında adamın bir dolu avukatı var, sadece ben değilim, böyle düşününce de içim rahatlıyor. Kafam karışık anlayacağınız ama olumlu cevap vereceğim. Belki onlar başka bir adayı seçer, belli de olmaz. Hayırlısı olsun hakkımızda...
Bu akşam eşimin saz hocasının konseri var, sanırım birazdan ona gideceğiz. Hepinizi çok öper ve kaçarım. Allah'a emanet olun.
Nursena abla geçmiş olsun bence hemen bi doktora git ben öle gitmedim geçer geçer diye sonra bi türlü iyileşemedim rabbim bütün işlerindede kolaylıklar versin ablacımslm çok fena grip boğazlarımm hala geçmedi bide üstüne idrar yollatı enfeksiyonu geçiriyorum idrardan sonra yanma oluyo bide az pembensi kan gibi geldi idrar yolu daha öncede olmuştum dra gitmem şart yarın sabah gidicem hastaneden nefret ediyorum devlete gitsem uzar iş özele gideyim barii inşallah düzelirim hasta olmayı sevmiyorum hoş kim severkii
aman bunca işin arasında nası bi okulsa sınıf temizliğini hademe yetmediği için veliler yapıyo yarın sıra bende imiş 2 buçuktada ora gidicem bi ara eşimle koltuk almaya aman ne çok iş var arkadaş pazarda var yarın şimdide ıhlamur kaynattım içeyorum istemiye istemiye bu sıcakta
Anammm yena senin şerbetlinin yaptığına bak hele bi bidahakine aynaya bakarak keserim diyo ya bidaha yapmam anne dicene çok fena oluyolar bunlar ya canları sağolsun yinedeBugün oğlum ne yaptı anlatayım size..
Beslenme sırası bendeydi harıl harıl mutfakta mamalarını hazırlıyorum sınıfın...
Sonra bir ara banyoya gittim baktım klozetin için de bir tutam saç anlam veremedim...
Tekrar işe koyuldum meyveleri yıkadım kaba yerleştirdim..OĞlumu hazırlayacağım..O da ne...
Saçlarının ön kısmını kesmiş sıpa...Çok şaşırdım ve korktum ya bir tarafını kesseydi diye nasıl telaşlandım...
Neden kestin diyorum gözüme giriyordu dior...Aynaya bakmadan nasıl yaptın diyorum bundan sonra aynaya bakarak keserim diyo..:))
-------
Mmeryciğim,sen muhtemelen enginarı pişirmiş yemişsindir...ben bu hafta 3 çanak enginarı 1 su bardağı bulgurla pişirdim nefis oldu...gerçi enginarın her türlüsünü çok seven biri olarak nefis demem olağan :))
Fikir açısından söyleyeyim dedim.:)
Asuman abla eşin için sağlıklı yaşlar olsun inşallahOh ne güzel ellerine sağlık prensesin
Güle güle kullan mp3 ünü sen de bolca yürürsün inşallah
Ben hiç dinlemem :))ama kızlar hiç ayrılmıyor kulaklıkla
Biz de eşimin hediyesiniverdik kızlarla yarın büyük kız gidecek diye
Benim için bir faaliyet yok sanırsam:))
Ama bende ögrenemedim Zeynep kuzum banada sen yollarmısın ?Özel mesajla yolluyorum, bence daha kötüsü :)
Dafi ablacım sanada çok geçmiş inşallah boğaz ağrın ilerlemeden geçersağol canım inşallah sabaha geçer ama bayaa zor yutkunuyorum
güzel olmuş esracım hayırlı olsun
ee bizede merak ettirdiniz nolcek şimdi
Günaydın hayırlı cumalar ablacım bütün güzel duaların için..AMİİİİNNNNselamun aleyküm kızlaaarr
cumanız mübarek olsun
hepinize hayırlı booolll eksili bir gün diliyorum
Ya Rabbi!
Bizlere sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlak, şükredici bir kalp, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, salih evlat, dünya ve ahirette güzellik ihsan et! Ana ve babamıza da mağfiret eyle! dualarımızı kabul eyle
Amiiiinnn
Hıdırellez de bostanlıdaydık..
4 yıl önce ben de ege ye gitmiştim..Şansıma çok kıl bir dr. vardı..Ölümcül obez olduğumu iştah kontrolü sağlamam için reductil kullanmamı söyledi ben emziriyorum dememe rağmen..
Sonra 1200 kcal bir listeyle eve geldim..100 kiloyum ve 1200 kcalle besleneceğim düşün...
Buruk olmakta çok haklısın..İlk ayrılıkmı.?
Çok eğlenir,çok güzel geçer onun açısından bunları düşün rahatla asucum..
Bence de sorun teşkil edecek bir yanı yok Esracığım...
Hayırlsı olsun..Netleşmedi değilmi durum.?
Bir de ben ünlüyü çok merak ettim..
Geçmiş olsun nursena...Terli terli suları içtin ondanmı acaba..
aklımdaki isim değilmiş:)))
aslında bu aklımdakinden dahada tehlikeli bence:)
esracım benim kendi fikrim; sonradan olumlu düşünmemen iyi oldu bencede.
seni bi kardeş olarak gördüğüm için fikrimi söyledim canım.
hz mevlana diyorki:
"misin yanına gider mis kokarsın, isin yanına gider is kokarsın...."
Ben hic bisey anlamadim isemi basliyosun
selamun aleyküm kızlaaarr
cumanız mübarek olsun
hepinize hayırlı booolll eksili bir gün diliyorum
Ya Rabbi!
Bizlere sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlak, şükredici bir kalp, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, salih evlat, dünya ve ahirette güzellik ihsan et! Ana ve babamıza da mağfiret eyle! dualarımızı kabul eyle
Amiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?