Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Msj için sağol kuzum ama bencede kabul etmemekle en doğru kararı vermişsin
gunaydın arkadaşlar,

öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutluyorum.

kilo bildirimi,
geçen hafta 98.5
bu hafta 97.0

giden 1.5 kg

spor; 240 dk

şimdiden liste yapanların eline sağlık.
Tebrik ederim canım
Sağol yenam daha iyiyim çok şükür bazen bi geçiş dönemi oluyo sanırım gerçi geçen hafta ailem sıkmıştı canımı ama oda geçti sen nasılsın kuzum işlerin hafifledimi biraz daha fazla kendini yıpratma kendinede zaman ayır valla gerçi deki sen yapabiliyonmu hayır yapamıyorum ama işte (kız bi nasılsın dedi benim çenem açıldı )

Hayırlı cumalar
Kilo bildirimi eski 99.5 yeni 99 spor:350 dakika yürüyüş kolay gelsin yeni geldim soyunup döküneyim mama yiyeyim

Öğle yemeğimi ekleyip tembelliğe son vereyim artık. off çok işim var bugün, ev birkaç gündür ilgi görmeyince isyan etti. bir de Zeynep'in karnıyarığını yapacağım bugün. Meryemciğim için de fotoğraflamayı planlıyorum :) Akşam eklerim. şimdilik hoşçakalın kuzular.

Son düzenleme:
herkese merhabalar.....ben geçen hafta bildirim yapmayı unutmuşum pazar günü aklım başıma geldi.istanbuldan misafirlerim gelmişti ondan olsa gerek.neyse valla ben ne ileri nede geri gidebiliyorum uzun zamandır iştah fazlasıyla açık kontrol edemiyorum artık...eski kilom 91 800 şimdiki kilom 91 300...inşallah daha fazla ilerlemez...panik atak ilacıma tekrar başladım iştahımın açılmasında onunda payı çok büyük sanırım...bir yerden başlamak gerek ama nerden...(((((neyse lafı daha fazla uzatmayayım hepiniz Allaha emanet olun ....

oooo herkesler gelmiş yazmış gitmiş yine en sona kalmısım.ama dısarlardaydım kv ile çarsıya cıktık sabah 10da geldi öğlen oldu ay gec kaldım diyerekten
yataktan çıktım siz anlayın bana öğle gibi gelirim demişti,namazını kılar cıkar sanmıstım.
sonucta alacagımız vileda seti,temizlik malz. v.b..akşam alsak ne olur..
benm evim merkezde çarşıy 3dk. oyüzden bişe alacak olunca ilk beni ziyaret eder saolsun:)
şimdi tartıldım bir simit ve çay içmiştim dışrda khvaltı yaptık sabah trtılamadm ama sonuc beni üzdü
vucudum çok direniyor neden neden..

gecen hfta 98.8 bu hafta 98.1

sporum 300dk

Bilemedin, özel telefonla..

Tok olmana rağmen eksi görmen seni neden hala üzüyor ki..

Çok yorgunum yiyip yatmak kilo artırıyor ama dayanamayacak gibi duruyorum biraz yazayım bir şeyler okuyayım kesin kafayı vurup uyuyacağım (kafaya koydum demekki uyumayı ) Esra kabul ettiysen işin hayırlı olsun Yena diyetisyen maceran benimkini hatırlattı irademiz olsa kilo sorunu yaşamasak diyetisyende işimiz neydi ümitle gittim her seferinde sükutu hayal şimdi kendim çabalıyorum eminim burdaki kızların bu konudaki bilgisi kitap yazacak kadar çok her şey boğazı tutmaktan düzenden geçince gerisi bahane
sabah iki dilim tam buğday dört dilim peynir iki dilim domates; öğlen kabak ve ekmek yedim şimdiye kadarda 1lt su içtim hepinize sevgiler

canım sen ondan 300 gr düş, 1 kg vermişsin bu hafta. eminim onun hepsi de yağdır bu arada. malesef başlangıçta ödem gidiyor, sonra azalıyor sadece yağ gittiği için. üzme kendini tamam mı, süper gidiyorsun sen

Senin, benim, Nevin'in sürekli her gün yeni başlıyor gibi moralimizi yüksek tutmamız lazım. İnşallah mükafatı güzel olacak bu çabaların.

Bilemedin, özel telefonla..

(kıskanç mode on)

İyi ki bugün işim yok...Öylesine doluyum ki..

Oğlanı bıraktım okula geldim. birazdan kızın okuluna gideceğim...anneler günü münasebetiyle velileri kaynaştırma organizasyonu yapılacakmış...
Bu tür münasebetler beni fazlasıyla geriyor..nedeni belli elbet

PAzartesi oğlanın çayı olacak yine bu sebeple..bir sürü kurabiye,kanepe vb.hazırlayıp okulun konferans salonunda toplanacaz.

Küçük çocuğu olanlara tavsiyem büyümeden zayıflayın sonra ne giysem diye kafayı yiyor insan..

SELAM GÜZELLERR

hayırlı cumalara olsun hepimize

bu hafta bir kıpırdanma var hepimizde eksilere doğru devam

Esram bloğun hayırlı olsun hemencik bir göz attım takipteyim

Asum Allah kavuştursun

Mutlucum çok tebrik ederim darısı bizim başımıza:26:

alıntı yapamadım

hepiniz sevgiyle kalın

çocuğu olmayan şişko diye çocuk yapamaz, çocuğu olan kilo alır onu yaptı diye. bu sefer de çocuğun çevresi yüzünden kilo dert olur, Allahım nasıl gıcık bir sistem. bence hepimiz hemen kilo verelim :)

kolay gelsin sana canım, ben de kaçayım yavaştan. kalkamıyorum bi türlü yerimden. tembel teneke Esra :18:

her seferin de binbir umutla başlayıp sonrasında ki hayal kırıklığını biliyorsun sen de..

Kesinlikle katılıyorum hepimizin bilgisi değme diyetisyenlere taş çıkartır..

biz bir de bedenimiz de uygulamalı çalışıyoruz yıllardır :) ne yersek kilo alırız,kilo veririz gibi :))

Sağol Yasemin abla, öperim

Asum

kg geçen hafta 99,8

bu hafta 98,9

fark 0,900 gr (2-3 kez tartıldım acaba 1 kg olurmu diye cık olmadı)

spor 180 dk yürüyüş

emeğine sağlık kuzucum

ya evet yaa..ben bu sistemin biiiippp biiiiiippp..

Yıllar yıllar önce etine dolgun,pembe beyaz oldunmu tamadı işin..Şimdi illa kuru kemik olacan ki değer göresin sosyal hayatta..

Asum

kg geçen hafta 99,8

bu hafta 98,9

fark 0,900 gr (2-3 kez tartıldım acaba 1 kg olurmu diye cık olmadı)

spor 180 dk yürüyüş

emeğine sağlık kuzucum

Nasıl istikrarlı eriyosun nothingimm.

Ya Rabbi..!

Mal Verdiğinde Saadet de ver.Kuvvet verdiğinde Akıl da ver.
Bela verdiğinde İman da ver.Nimet verdiğinde Şükür de ver.
Güzellik verdiğinde İffet de ver.Zorluk verdiğinde Sabır da ver..

hayırlı cumalar olsun inşallah...

asucum kilom aynı...107..

haftasonu kuzen günündeki mamalardan sonra sabit kalmak bile başarı ( züğürt tesellisi ) reglimde yakın şiştim yine inş haftasonu yürüyüş yapabilirim ödemlerden kurtulurum birazcık yeşilçay da içiyorum ama bu ara bir işe yaramıyor sanki..

ya evet yaa..ben bu sistemin biiiippp biiiiiippp..

Yıllar yıllar önce etine dolgun,pembe beyaz oldunmu tamadı işin..Şimdi illa kuru kemik olacan ki değer göresin sosyal hayatta..
Demi al al yanaklı olcan kan fışkırcak yanaklardan şimdi öylemi standart olmak lazı fabrika gibi :26:

Nasıl istikrarlı eriyosun nothingimm.

Yenam istikrarlı olmaya çalışıyorum ama sporum sadece yürüyüş leslie yapabilsem daha çabuk eriyeceğimde bir düzensizliktir gidiyor işte canım.hafta sonu resim çekeyim bakın bir arada fark bellimi pek belli değil bana göre görenlerdende pek tepki yok 8 kg ama

Tok olmana rağmen eksi görmen seni neden hala üzüyor ki..

aslında pek doymamıstım simit küçüklerdendi ama haklısınız..300gr ordan artı cıksam 1kg vermişim.
aslında hedefim 1,5kg haftalık ondan bozldum:) okdar spor yapıorum azcık faydası olsaydı ya:)
yine de bu güne şükür en azından modumdyım,isteğim var..evet esracım bizim daha da ihtiycımız var ama sen nevinle benim yanıma kendini koyma kilon bizden cook iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…