Msj için sağol kuzum ama bencede kabul etmemekle en doğru kararı vermişsinGünaydın canlar,
hepinize güzel bir cuma günü diliyorum. umarım eksili bildirimler yapasrınız hep.
sağol Meyracım, çok haklısın. Allah hakkımızda hayırlısını versin, helal rızık nasip etsin.
Ayşecim ben avukatım. uzun zamandır iş bakınıyorum. evli olduğum için her yerde çalışamıyorum tabi. dün bi görüşmeye gittim, şartları çok iyi olan ama müvekkil olarak pek tercih etmeyeceğim biri çıktı karşıma. onun heyecan fırtınasını estirdim topikte :)
Amin.. ellerine sağlık ablacım.
Tebrik ederim canımgunaydın arkadaşlar,
öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutluyorum.
kilo bildirimi,
geçen hafta 98.5
bu hafta 97.0
giden 1.5 kg
spor; 240 dk
şimdiden liste yapanların eline sağlık.
Sağol yenam daha iyiyim çok şükür bazen bi geçiş dönemi oluyo sanırım gerçi geçen hafta ailem sıkmıştı canımı ama oda geçti sen nasılsın kuzum işlerin hafifledimi biraz daha fazla kendini yıpratma kendinede zaman ayır valla gerçi deki sen yapabiliyonmu hayır yapamıyorum ama işte (kız bi nasılsın dedi benim çenem açıldı )Kasıp kavurdun ortalığı :)
Ne meraklı şişman kardeşleriz :)
Çok fenalar diimii..
Sen nasılsın zehracığım,daha iyisin inşallah moral açısından..
Ben Bucadayım..
2 özel, 2 resmi kurum olmak üzere 4 kez gittim diyetisyene :))
en son Bozyaka araştırma hast gittim ve orda ki diyetisyenin tarzını çok beğendim ama ben de devamlılık yok bu konuda..
belki giderim tekrar..Eğer düşünürsen Sıdıka hn.
Asucum 80 dk. yürüyüşüm var onu söylemeyi unuttum sana..
Zeynepcim harikasın, iyi ki 88i korumadın
Sorma yaf, gereksiz bir heyecana neden oldum sayfamızda. ama tahminler süperdi bu arada
Kuzum sen kilonu özel mesajnan mı bildiriyorsun bakayım
ben de bunu merak ederim ki
oooo herkesler gelmiş yazmış gitmiş yine en sona kalmısım.ama dısarlardaydım kv ile çarsıya cıktık sabah 10da geldi öğlen oldu ay gec kaldım diyerekten
yataktan çıktım siz anlayın bana öğle gibi gelirim demişti,namazını kılar cıkar sanmıstım.
sonucta alacagımız vileda seti,temizlik malz. v.b..akşam alsak ne olur..
benm evim merkezde çarşıy 3dk. oyüzden bişe alacak olunca ilk beni ziyaret eder saolsun:)
şimdi tartıldım bir simit ve çay içmiştim dışrda khvaltı yaptık sabah trtılamadm ama sonuc beni üzdü
vucudum çok direniyor neden neden..
gecen hfta 98.8 bu hafta 98.1
sporum 300dk
oooo herkesler gelmiş yazmış gitmiş yine en sona kalmısım.ama dısarlardaydım kv ile çarsıya cıktık sabah 10da geldi öğlen oldu ay gec kaldım diyerekten
yataktan çıktım siz anlayın bana öğle gibi gelirim demişti,namazını kılar cıkar sanmıstım.
sonucta alacagımız vileda seti,temizlik malz. v.b..akşam alsak ne olur..
benm evim merkezde çarşıy 3dk. oyüzden bişe alacak olunca ilk beni ziyaret eder saolsun:)
şimdi tartıldım bir simit ve çay içmiştim dışrda khvaltı yaptık sabah trtılamadm ama sonuc beni üzdü
vucudum çok direniyor neden neden..
gecen hfta 98.8 bu hafta 98.1
sporum 300dk
Bilemedin, özel telefonla..
İyi ki bugün işim yok...Öylesine doluyum ki..
Oğlanı bıraktım okula geldim. birazdan kızın okuluna gideceğim...anneler günü münasebetiyle velileri kaynaştırma organizasyonu yapılacakmış...
Bu tür münasebetler beni fazlasıyla geriyor..nedeni belli elbet
PAzartesi oğlanın çayı olacak yine bu sebeple..bir sürü kurabiye,kanepe vb.hazırlayıp okulun konferans salonunda toplanacaz.
Küçük çocuğu olanlara tavsiyem büyümeden zayıflayın sonra ne giysem diye kafayı yiyor insan..
Çok yorgunum yiyip yatmak kilo artırıyor ama dayanamayacak gibi duruyorum biraz yazayım bir şeyler okuyayım kesin kafayı vurup uyuyacağım (kafaya koydum demekki uyumayı ) Esra kabul ettiysen işin hayırlı olsun Yena diyetisyen maceran benimkini hatırlattı irademiz olsa kilo sorunu yaşamasak diyetisyende işimiz neydi ümitle gittim her seferinde sükutu hayal şimdi kendim çabalıyorum eminim burdaki kızların bu konudaki bilgisi kitap yazacak kadar çok her şey boğazı tutmaktan düzenden geçince gerisi bahane
sabah iki dilim tam buğday dört dilim peynir iki dilim domates; öğlen kabak ve ekmek yedim şimdiye kadarda 1lt su içtim hepinize sevgiler
SELAM GÜZELLERR
hayırlı cumalara olsun hepimize
bu hafta bir kıpırdanma var hepimizde eksilere doğru devam
Esram bloğun hayırlı olsun hemencik bir göz attım takipteyim
Asum Allah kavuştursun
Mutlucum çok tebrik ederim darısı bizim başımıza:26:
alıntı yapamadım
hepiniz sevgiyle kalın
çocuğu olmayan şişko diye çocuk yapamaz, çocuğu olan kilo alır onu yaptı diye. bu sefer de çocuğun çevresi yüzünden kilo dert olur, Allahım nasıl gıcık bir sistem. bence hepimiz hemen kilo verelim :)
kolay gelsin sana canım, ben de kaçayım yavaştan. kalkamıyorum bi türlü yerimden. tembel teneke Esra :18:
Asum
kg geçen hafta 99,8
bu hafta 98,9
fark 0,900 gr (2-3 kez tartıldım acaba 1 kg olurmu diye cık olmadı)
spor 180 dk yürüyüş
emeğine sağlık kuzucum
Demi al al yanaklı olcan kan fışkırcak yanaklardanya evet yaa..ben bu sistemin biiiippp biiiiiippp..
Yıllar yıllar önce etine dolgun,pembe beyaz oldunmu tamadı işin..Şimdi illa kuru kemik olacan ki değer göresin sosyal hayatta..
Nasıl istikrarlı eriyosun nothingimm.
Tok olmana rağmen eksi görmen seni neden hala üzüyor ki..
canım sen ondan 300 gr düş, 1 kg vermişsin bu hafta. eminim onun hepsi de yağdır bu arada. malesef başlangıçta ödem gidiyor, sonra azalıyor sadece yağ gittiği için. üzme kendini tamam mı, süper gidiyorsun sen
Senin, benim, Nevin'in sürekli her gün yeni başlıyor gibi moralimizi yüksek tutmamız lazım. İnşallah mükafatı güzel olacak bu çabaların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?