Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende varim bende varim ama acil kalkmaliyim
sen yine o kadar yapmissin ben onuda yapmadim sabah bi ciktik öglen girdik eve yatak yorgan bile duruyor tembel ilknur tembel tembeeelll
Heee bu arada alisveris yaptik onlarda duruyo buzdolabini silip öyle yerlestiricem oda beni bekliyo

Ben geldim..Bilgisayar açık kalmış onu kapatayım tekrar çıkacağım malum..

Ağlamaktan helak oldum...Hıçkırmıyayım diye kendimi sıkmaktan boğazım şişti başıma ağrılar girdi..
anne temalı şiirler,hikayeler,mektuplar vb. çay eşliğin de ağlamak pek bi coşkuluydu :)

ÖZellikle edebiyat hocasının kendi yazdığı şiirini ağlayarak okuması tüm salonu öğretmenler dahil (erkek öğretmenler dışında) saldık gitti..
Bir tek okul müdürü annesini yeni kaybetiği için gözleri ıslandı farkettim ben. gözlüklerini çıkarıp silip yeniden taktı çünkü...

Offf çok fenaydı yaaa..bilseydim gitmezdim....Zaten her yıl anneler günü benim için azap oluyor.. bu durumda tüy dikti üstüne...

Oğlumun öğretmeni de sizi çok ağlatıcam diyor ya bakalım. pazartesi ne kadar güç toplamalıyım,gözyaşlarımı yenilemeliyim :)

böyle işte...

------

kilo verenleri ve bu yolda çabalayan yoldaşlarımı kutluyor şapırtt diye öpüyorum...
Güzel bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle esen kalın..

----

asucuğum eline emeğine sağlık..canımsın..

canım sende buhafta ikili rakamları görmüşsün tebrikler

Çok sağol canım,ikili rakama düşmek nasıl mutlu etti bir bilsen

Pınar bende çok merak ettim kim bu kişi

Biri bana da anlatsın yafff :)))))

Bu arada bu hafta da ikinci olmuşum peeek bi mutlu oldum okuyunca,asumancım ellerine gözlerine sağlık..

ZEYNEPCİM tebrikler canım

Herkese iyi hafta sonları...
İnşallah çok yemeden dengeli geçirdiğimiz bir hafta sonu olur..

Kaçtım bennn
pzt görüşürüz inşallah

Yena bende hiç dayanamam anne temalı şiirlere..Sözlere...Yüreğim kaldırmıyor hiç..Yaşlandım mı ne,eskiden önemsemediğim bir çok şey için doluyor gözlerim..

Aydınlattım seni,mesaj kutuna bak canım :))

Son düzenleme:
asum eline emeğine sağlık

çok emek harcıyosun çokkkk

kg veren veremeyen kızları ve sporcularımzıda kutlarımmmmm

Zeynepcim seni ayrıca kutların nasıl verdin kuzum bu kg yi iki afacanla normaldirmi diceksin

kim bu ünlü ya anlamadım?

Zeynepcim geçen haftaki kilonu yazarmısın
88 di yanlış hatırlamıyosam canım...

nononooo çok istesemde kabul edemiyorum maleseff...

oha nasıl basardın 89dan 85e dusmeyı hıc sporsuz tabırı caızse ben kopek gıbı spor yapıorum gunde 2 saat 5gun ne yapıosan sırrınıbanada söleeeeeeeeeeeeeeeee

hemen açıklıyorumm..kucağında ateşi 38derece olan kuzuna yemek yedirmeye çalışırken bir yandan işe başlayınca bildirim yapmayı unuturum diye hızlı hızlı yazarkenn bir tuşa yanlış basıyosun...sonrada yazdığını okumadan gönderiyosun canım....

ben seni çok seviyorum şeker kızz...

yok ablacım ya artıyım bu hafta yanlış yazmışımm....

kızlar hepinizden özürdiliyorum hakkınızı helal edin çok isterdim böyle olmasını ama hızlı yazdım ve okumadan gönderdim aceleden 88,9 yazıcağıma 85,9 yazmışımm...listede kimlerin hakkını yedim acaba çok üzüldümm...lütefen kızmayın bana olurmuu...

3gecedir tekrar başladı sabahlamalarımız ve bu gece ateş patlak verdi sonunda...yemek yemiyo sürekli kucak istiyo yapmam gerekn

bir sürü iş var derken onu ağlata ağlata bi kısmını yaptım baktım olmayacak böyle ateşte baya yükseldi ılık bi duş aldırdım sonra

biraz çorba yedi bir bardak su içti salladım ayağımda uyudu ve yaklaşık iki saattir uyuyo arada bir iki uyandı ama uykusu olduğu için

daldı tekrar..bende temizliğimi bitirdim çok şükür...kekim fırında makarna suyum kaynamak üzre bi salatam bide böreğim kaldı ama

daha mecalim yok ayakta durunca dizlerim titriyo...ilgisiz kalan büyük kızım sürekli ağlıyo...bir yandan onu oyalamaya çalııyorum..az

önce onuda yıkadım yemek yedirdim ve çizgiflim izliyo şimdi bende biraz dinlenirken size bakayım dedim..benden haberler

böyle...akşam misafirler geldiğinde nasıl ayakta durucam inanın bilmiyorum...üstelk sabah erken saatte şiddetli bir ağrıyla beraber

adette oldum..değmeyin keyfime yani...

kızlar gerçekten çok üzüldüm affedin beni olurmu...

ben kaçıyorum şimdi fırsat bulursam gene gelirim..

Ellerine sağlık canım

Geçmiş olsun kolay gelsin Allah güç versin bunlar gibi birçok şey yazılır üçü birarada gibisin senin iyi bir uykuya dinlenmeye ihtiyacın var özürlük bir şey yok tam tersi senin adına sevinmiştik ama artık gayret haftaya birinci görelim seni

Kızlar tebrik ederim İlk defa bu listedeyim yaşasın
Asuman ablacım eline koluna emeğine sağlık

HAFTANIN BİRİNCİSİ.................y.o.l.c.u -2.1kg

HAFTANIN İKİNCİSİ..................badell -1.5kg

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.......nursena-ilknur83-1.1kg
Kızlar sizleride çok tebrik ederim
Asuman ablacım tekrar eline sağlık

Aydınlattım seni,mesaj kutuna bak canım :))
Yena bizi de aydınlat kuzum merak ettik baya
Yenacığım duygusal oluyoruz erkekler daha serinkanlı davranabilyor ama anne herkesi bir yerden yakalıyor helede artık yanımızda değilse annesi ölenlere rahmet yaşayanlara uzun ömürler versin Rabbim
Bende oğlumun ay sonunda çayına gideceğim dediklerine katılıyorum kıyafet problemi şimdiden başladı anacığım böyle yerlerde de her şey görünüşe gelip takılıyor alırsın olmaz giyersin yakışmaz her yerden pırtlar
Yena bende hiç dayanamam anne temalı şiirlere..Sözlere...Yüreğim kaldırmıyor hiç..Yaşlandım mı ne,eskiden önemsemediğim bir çok şey için doluyor gözlerim..
Sana katılıyorum sulu gözlü diyorlar anne asker vatan millet... diyince anacığım yaşlar hazırda bekliyor yağmak için ben anne olduktan sonra daha da duygusallaştım yaş aldıkça da hoşgörüyle beraber duygusallıkta artıyor önceleri umursamadığım şeyler şimdilerde derin izler bırakıyor

Son düzenleme:

sağol canım...Aminnn...dediğin gibi inşallah haftaya ama genede pek sanımıyorum canım...:26:

merhaba kizlar bugun cuma oldugunu unutmusum ben.ondan daha yeni yapiyorum kilo bildirirmimi gecen haftayla ayni 111
asucum cok ozur dilerim canim

Dün çok ağladım kızlar 800 gr almışım doktora gitmiştim şok oldum tabi bekliyodum ama bu kadar değildi sabit flan kalırım diyordum dünden beri çok moralim bozuk kendimde değilim :2:

asucum ellerine sağlık canım ama merak ettim ben sen neden yoksun listede

HAFTANIN BİRİNCİSİ.................y.o.l.c.u -2.1kg

HAFTANIN İKİNCİSİ..................badell -1.5kg

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.......nursena-ilknur83-1.1kg
kilo veren veremeyen ( en çokta veren )
spor yapan yapamayan ( en çokta yapan ) herkesleri tebrik ederim.

ben geldiiimm...çok yoruldummm..az uzanmak istiyorummm...eşim bi gelse çocukları ona satıp 10 dakkada olsa atıcam kendimi yatağaaaa..sırtım çok ağrıdıı...kucakta 14 kilo çocukla mutfakta uğraşmak normalin iki katı yordu...

neyse herşey hazır gibi..salatayı yoğurtlıcam sadece ikinci tava böreğimde pişmek üzre...çocuklarda hazırlar bi ben gidip giyinicemm...oyy oturdum ya kalkasım gelmyoo...karnımda ağrıyoo..

Zeynepcim karnıyarığı yaptım süper oldu :)
bloguma da yazdım valla hemen senin tarifini :)

Öpüyorum seni kocaman kocaman :)

Meryemcim bence kesinlikle denemelisin bu karnıyarığı. benim patlıcanlarım baya minyondu, 10 dakika haşlayınca hazır oldu. Daha irileri 15 dakikada hazır olur bence. zaten kaşıkla sağa sola çeviriken anlarsın sen de hazır olup olmadığını :)

Canım sıkma canını, olur öyle arada.
Sana kolaylıklar diliyorum. kızlar çok yormuş bugün seni.

cnm ılk bıldırım msj panelınde mesajı duzelt olmadıgı ıcın yenıden yazmısdım bırkac msj snra ama gormedın galıba gunde 120 dk spor yapıorum bugunude sayarsak 5 gun 120dakıka çarpı 5 eşittir 600dk kilomda 106.8 idi geçen hafta bugun sabah 105 oldu 106.8 eksi 105 eşittir1nokta 8 gram yanı 1 kılo 800 gram yapar....:2::2::2::2:sıralamada hata var galıba:2::2::2::2::2:

kılo sıralaması galıba en zayıfdan kıloluya dogru gıdıo spor sıralamasıda gunluk spor mu haftalık spor toplamımı??

kafam karıştı bnm yaa...nasıl hırs yaptıysam lıstedekı sıralamamı gorunce dunyam basıma yıkıldı:2:

Son düzenleme:
selam millet....

bugün çok koşuşturmalı geçiyo benim için, kkya ancak şimdi yazabildim.

bugün bizim apartmanın haftalık oturması vardı ona gittim, birde bugün eşimin doğum günü işte.

benim şimdi çıkmam lazım, yine gelirim müsait olur olmaz, daha geçmişe hiç bakamadım.

görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…