ortalığı topladım, banyoyu temizledim. evi süpürmesi kaldı, nasıl da üşeniyorum. listeler yapıldı ya artık in cin top oynar topikte, bi Zeyneple ben kalırız. gerçi onun da misafiri var bugün.
Haftasonunuz güzel geçsin güzeller, yemekleri çok kaçırmayın ha
canım sende buhafta ikili rakamları görmüşsün tebrikler
kızlaaar süper süper kilo vermişsiniz tebrik ediyommm öpüyom nanaktan
esra mesajını görünceoldum ayyy iyiki kabul etmemişsin bacımmm anam pis herif yaaa sevmem hiç kendisini bilmiyom belki sevenleri vardır tv lere çıkarttıklarına göre iyiki bu laşmadın valla
Çok sağol canım,ikili rakama düşmek nasıl mutlu etti bir bilsen
Pınar bende çok merak ettim kim bu kişi
Biri bana da anlatsın yafff :)))))
Bu arada bu hafta da ikinci olmuşumpeeek bi mutlu oldum okuyunca,asumancım ellerine gözlerine sağlık..
ZEYNEPCİM tebrikler canım
Herkese iyi hafta sonları...
İnşallah çok yemeden dengeli geçirdiğimiz bir hafta sonu olur..
Kaçtım bennn
pzt görüşürüz inşallah
88 di yanlış hatırlamıyosam canım...Zeynepcim geçen haftaki kilonu yazarmısın
nononooo çok istesemde kabul edemiyorum maleseff...
oha nasıl basardın 89dan 85e dusmeyı hıc sporsuz tabırı caızse ben kopek gıbı spor yapıorum gunde 2 saat 5gun ne yapıosan sırrınıbanada söleeeeeeeeeeeeeeeee
ortalığı topladım, banyoyu temizledim. evi süpürmesi kaldı, nasıl da üşeniyorum. listeler yapıldı ya artık in cin top oynar topikte, bi Zeyneple ben kalırız. gerçi onun da misafiri var bugün.
Haftasonunuz güzel geçsin güzeller, yemekleri çok kaçırmayın ha
asum eline emeğine sağlık
çok emek harcıyosun çokkkk
kg veren veremeyen kızları ve sporcularımzıda kutlarımmmmm
Zeynepcim seni ayrıca kutların nasıl verdin kuzum bu kg yi iki afacanla normaldirmi diceksin
kim bu ünlü ya anlamadım?
Ellerine sağlık canım
1.kitkurdu.......................350dk
2.dafi.............................300dk
3.mmery.........................300dk
4.dalokaysmom................240dk
5.nevzamansız.................200dk
6.nothinggg.....................180dk
7.efeeeem.......................120dk
8.burcu8181.....................120dk
9.ceco34.........................120dk
10.meyra_.........................80dk
11.YENA............................80dk
12.nursena..........................60dk
tüm sporcularımızı kutlarım
88 di yanlış hatırlamıyosam canım...
nononooo çok istesemde kabul edemiyorum maleseff...
hemen açıklıyorumm..kucağında ateşi 38derece olan kuzuna yemek yedirmeye çalışırken bir yandan işe başlayınca bildirim yapmayı unuturum diye hızlı hızlı yazarkenn bir tuşa yanlış basıyosun...sonrada yazdığını okumadan gönderiyosun canım....
ben seni çok seviyorum şeker kızz...
yok ablacım ya artıyım bu hafta yanlış yazmışımm....
kızlar hepinizden özürdiliyorum hakkınızı helal edin çok isterdim böyle olmasını ama hızlı yazdım ve okumadan gönderdim aceleden 88,9 yazıcağıma 85,9 yazmışımm...listede kimlerin hakkını yedim acaba çok üzüldümm...lütefen kızmayın bana olurmuu...
3gecedir tekrar başladı sabahlamalarımız ve bu gece ateş patlak verdi sonunda...yemek yemiyo sürekli kucak istiyo yapmam gerekn
bir sürü iş var derken onu ağlata ağlata bi kısmını yaptım baktım olmayacak böyle ateşte baya yükseldi ılık bi duş aldırdım sonra
biraz çorba yedi bir bardak su içti salladım ayağımda uyudu ve yaklaşık iki saattir uyuyo arada bir iki uyandı ama uykusu olduğu için
daldı tekrar..bende temizliğimi bitirdim çok şükür...kekim fırında makarna suyum kaynamak üzre bi salatam bide böreğim kaldı ama
daha mecalim yok ayakta durunca dizlerim titriyo...ilgisiz kalan büyük kızım sürekli ağlıyo...bir yandan onu oyalamaya çalııyorum..az
önce onuda yıkadım yemek yedirdim ve çizgiflim izliyo şimdi bende biraz dinlenirken size bakayım dedim..benden haberler
böyle...akşam misafirler geldiğinde nasıl ayakta durucam inanın bilmiyorum...üstelk sabah erken saatte şiddetli bir ağrıyla beraber
adette oldum..değmeyin keyfime yani...
kızlar gerçekten çok üzüldüm affedin beni olurmu...
ben kaçıyorum şimdi fırsat bulursam gene gelirim..
Kızlar tebrik ederim
Kızlar sizleride çok tebrik ederim
HAFTANIN BİRİNCİSİ.................y.o.l.c.u -2.1kg
HAFTANIN İKİNCİSİ..................badell -1.5kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.......nursena-ilknur83-1.1kg
Yena bizi de aydınlat kuzum merak ettik bayaAydınlattım seni,mesaj kutuna bak canım :))
Yenacığım duygusal oluyoruz erkekler daha serinkanlı davranabilyor ama anne herkesi bir yerden yakalıyor helede artık yanımızda değilse annesi ölenlere rahmet yaşayanlara uzun ömürler versin RabbimBen geldim..Bilgisayar açık kalmış onu kapatayım tekrar çıkacağım malum..
Ağlamaktan helak oldum...Hıçkırmıyayım diye kendimi sıkmaktan boğazım şişti başıma ağrılar girdi..
anne temalı şiirler,hikayeler,mektuplar vb. çay eşliğin de ağlamak pek bi coşkuluydu :)
ÖZellikle edebiyat hocasının kendi yazdığı şiirini ağlayarak okuması tüm salonu öğretmenler dahil (erkek öğretmenler dışında) saldık gitti..
Bir tek okul müdürü annesini yeni kaybetiği için gözleri ıslandı farkettim ben. gözlüklerini çıkarıp silip yeniden taktı çünkü...
Offf çok fenaydı yaaa..bilseydim gitmezdim....Zaten her yıl anneler günü benim için azap oluyor.. bu durumda tüy dikti üstüne...
Oğlumun öğretmeni de sizi çok ağlatıcam diyor ya bakalım. pazartesi ne kadar güç toplamalıyım,gözyaşlarımı yenilemeliyim :)
böyle işte...
------
kilo verenleri ve bu yolda çabalayan yoldaşlarımı kutluyor şapırtt diye öpüyorum...
Güzel bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle esen kalın..
----
asucuğum eline emeğine sağlık..canımsın..
Sana katılıyorum sulu gözlü diyorlar anne asker vatan millet... diyince anacığım yaşlar hazırda bekliyor yağmak için ben anne olduktan sonra daha da duygusallaştım yaş aldıkça da hoşgörüyle beraber duygusallıkta artıyor önceleri umursamadığım şeyler şimdilerde derin izler bırakıyorYena bende hiç dayanamam anne temalı şiirlere..Sözlere...Yüreğim kaldırmıyor hiç..Yaşlandım mı ne,eskiden önemsemediğim bir çok şey için doluyor gözlerim..
Geçmiş olsun kolay gelsin Allah güç versin bunlar gibi birçok şey yazılır üçü birarada gibisin senin iyi bir uykuya dinlenmeye ihtiyacın var özürlük bir şey yok tam tersi senin adına sevinmiştik ama artık gayret haftaya birinci görelim seni
asucum ellerine sağlık canım ama merak ettim ben sen neden yoksun listede
No Kullanıcı Geçen Hafta Bu Hafta Fark
1. y.o.l.c.u 88 85.9 -2.1
2. badell 100.6 99.1 -1.5
3. nursena 85.5 84.4 -1.1
4. dalokaysmom 98 97 -1
5. nothinggg 99.8 98.9 -0.9
6. İlknur83 95.8 94.7 -1.1
7. mmery 98.8 98.1 -0.7
8. YENA 97 96.5 -0.5
9. clutch 82.2 81.7 -0.5
10. nevzamansız 99.5 99 -0.5
11. kitkurdu 99.5 99 -0.5
12. asumanzeynep 84.7 84.2 -0.5
13. burcu8181 - 105 -
14. bahaaaaar - 91.3 -
15. ayşe_c52 - 116.7 -
16. efeeeem 95 95 aynı
17. eriny 102 102 aynı
18. yagmurgozlu 107 107 aynı
19. ceco34 96.8 96.8 aynı
20. meyra_ 96.7 97.1 +0.4
21. pınar110 93.6 94 +0.4
22. dafi 88.5 89 +0.5
kilo veren veremeyen ( en çokta veren )
HAFTANIN BİRİNCİSİ.................y.o.l.c.u -2.1kg
HAFTANIN İKİNCİSİ..................badell -1.5kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.......nursena-ilknur83-1.1kg
kızlar hepinizden özürdiliyorum hakkınızı helal edin çok isterdim böyle olmasını ama hızlı yazdım ve okumadan gönderdim aceleden 88,9 yazıcağıma 85,9 yazmışımm...listede kimlerin hakkını yedim acaba çok üzüldümm...lütefen kızmayın bana olurmuu...
3gecedir tekrar başladı sabahlamalarımız ve bu gece ateş patlak verdi sonunda...yemek yemiyo sürekli kucak istiyo yapmam gerekn
bir sürü iş var derken onu ağlata ağlata bi kısmını yaptım baktım olmayacak böyle ateşte baya yükseldi ılık bi duş aldırdım sonra
biraz çorba yedi bir bardak su içti salladım ayağımda uyudu ve yaklaşık iki saattir uyuyo arada bir iki uyandı ama uykusu olduğu için
daldı tekrar..bende temizliğimi bitirdim çok şükür...kekim fırında makarna suyum kaynamak üzre bi salatam bide böreğim kaldı ama
daha mecalim yok ayakta durunca dizlerim titriyo...ilgisiz kalan büyük kızım sürekli ağlıyo...bir yandan onu oyalamaya çalııyorum..az
önce onuda yıkadım yemek yedirdim ve çizgiflim izliyo şimdi bende biraz dinlenirken size bakayım dedim..benden haberler
böyle...akşam misafirler geldiğinde nasıl ayakta durucam inanın bilmiyorum...üstelk sabah erken saatte şiddetli bir ağrıyla beraber
adette oldum..değmeyin keyfime yani...
kızlar gerçekten çok üzüldüm affedin beni olurmu...
ben kaçıyorum şimdi fırsat bulursam gene gelirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?