Gecen hft 106.8(pazartesi107.6 idi)
Bu sbh 105.0
Spor 120dk*4gun=??
Geriye kaldi beşşş...
bu msjı telden yazdım sonra eve geldıgımde duzeltıyım dedım bu msjın altında mesaj duzelt yok bende alıntı yapıp duzeltmelerı yaptımbu sıtede yazdıgın yanlıs msjların sılınmemesı bole kotu seylere sebep oluo
buda duzelttıgım msj
burcu8181 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Gecen hft 106.8(pazartesi107.6 idi)pazartesı dedıgımde bu pazartesı gecen hafta pazartesı deıl
Bu sbh 105.0
Giden 1800 gr
Spor 600dk
Geriye kaldi beşşş...
laylayyyyylommmmm laylaylommmmmmmm gaza getirdiniz kızlar thnx gerçekden etkiliymişsiniz seviom sizi:)))
İyi akşamlar
Sabah 4.5 dan beri koşturup duruyorum nerden baksanız 3 saat yürümüşümdür daha az önce geldim eve
Daficim ne kadar yürüdüğümü bilemediğim için listeye yazmadım kendimi canım
Burcu spor konusunda özür dilerim anlayamadım ya da kaçırdım bişekilde
Ama kilo konusunda hata yok listeye bu hafta dahil olduğun için bu haftaki kilon başlangıç kilon oldu canım
Zeynepcim üzülme bence sorun değil diğer arkadaşlar da anlayışla karşılar eminim haftay görürsün inşallah okiloyu
1.kitkurdu.......................350dk
2.dafi.............................300dk
3.mmery.........................300dk
4.dalokaysmom................240dk
5.nevzamansız.................200dk
6.nothinggg.....................180dk
7.efeeeem.......................120dk
8.burcu8181.....................120dk
9.ceco34.........................120dk
10.meyra_.........................80dk
11.YENA............................80dk
12.nursena..........................60dk
tüm sporcularımızı kutlarım
No Kullanıcı Geçen Hafta Bu Hafta Fark
1. y.o.l.c.u 88 85.9 -2.1
2. badell 100.6 99.1 -1.5
3. nursena 85.5 84.4 -1.1
4. dalokaysmom 98 97 -1
5. nothinggg 99.8 98.9 -0.9
6. İlknur83 95.8 94.7 -1.1
7. mmery 98.8 98.1 -0.7
8. YENA 97 96.5 -0.5
9. clutch 82.2 81.7 -0.5
10. nevzamansız 99.5 99 -0.5
11. kitkurdu 99.5 99 -0.5
12. asumanzeynep 84.7 84.2 -0.5
13. burcu8181 - 105 -
14. bahaaaaar - 91.3 -
15. ayşe_c52 - 116.7 -
16. efeeeem 95 95 aynı
17. eriny 102 102 aynı
18. yagmurgozlu 107 107 aynı
19. ceco34 96.8 96.8 aynı
20. meyra_ 96.7 97.1 +0.4
21. pınar110 93.6 94 +0.4
22. dafi 88.5 89 +0.5
sporda sondan birinci kiloda 3. olmuşum sevinemmi üzülemmi şimcikk
HAFTANIN BİRİNCİSİ.................y.o.l.c.u -2.1kg
HAFTANIN İKİNCİSİ..................badell -1.5kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.......nursena-ilknur83-1.1kg
bloğunun adıne merak ettim bende girmek istermZeynepcim karnıyarığı yaptım süper oldu :)
bloguma da yazdım valla hemen senin tarifini :)
Öpüyorum seni kocaman kocaman :)
Meryemcim bence kesinlikle denemelisin bu karnıyarığı. benim patlıcanlarım baya minyondu, 10 dakika haşlayınca hazır oldu. Daha irileri 15 dakikada hazır olur bence. zaten kaşıkla sağa sola çeviriken anlarsın sen de hazır olup olmadığını :)
öldüm başıma ağrılar girdi dahada kendime gelemedim asuNursena nasılsın canım ne dedi dr
cnm ılk bıldırım msj panelınde mesajı duzelt olmadıgı ıcın yenıden yazmısdım bırkac msj snra ama gormedın galıba gunde 120 dk spor yapıorum bugunude sayarsak 5 gun 120dakıka çarpı 5 eşittir 600dk kilomda 106.8 idi geçen hafta bugun sabah 105 oldu 106.8 eksi 105 eşittir1nokta 8 gram yanı 1 kılo 800 gram yapar....:2::2::2::2:sıralamada hata var galıba:2::2::2::2::2:
kılo sıralaması galıba en zayıfdan kıloluya dogru gıdıo spor sıralamasıda gunluk spor mu haftalık spor toplamımı??
kafam karıştı bnm yaa...nasıl hırs yaptıysam lıstedekı sıralamamı gorunce dunyam basıma yıkıldı:2:
tebrik ederimmm ilknur 2 nur bir olduk listeye nur geldii ahanda üç aylarda giriyo yarın tam gazz ramazana kadar verelimmm
asuu ellerine sağlık okadar iş arasında uğraştın
bloğunun adıne merak ettim bende girmek isterm
öldüm başıma ağrılar girdi dahada kendime gelemedim asu
röntgendi ultrasyondu guatırdı şekerdi derken bütün tahliller yapıldı özele elini veren kolunu alamıyoo rekteefeden geçtikbugün
idrar yolları iltahabı ilaç antibiyotik verdi haftaya cuma tekrar idrar vereecem kontrol neyseki böbrek falan temiz çıktı taş neyim yokmuş maşşallah
ve asu dr en son senin dedini deii
suiç nursena:)))))))))))))))
Burcu listeyi yena arkadaşımız yapıyor normalde bir süredir yoğun olduğundan ben yapıyorum haftaya tekrar yenanın yapma ihtimali var ama senyaparım dersen konuşalım diğer arkadaşlarla beraber karar verelim
Nursena iyi böbrekler neyim sağlam çıkmış tahmin etmiştim ben dün idraryolu enfeksiyonu olabileceğini :))
Sen beni dinleme daha illa Dr su iç diyecek de mi bedavadan diyorum ben ama ne fayda
he anam parayı verince daha güzel su iç diyolar:))))))))))))))))))))
Burcu listeyi yena arkadaşımız yapıyor normalde bir süredir yoğun olduğundan ben yapıyorum haftaya tekrar yenanın yapma ihtimali var ama senyaparım dersen konuşalım diğer arkadaşlarla beraber karar verelim
Nursena iyi böbrekler neyim sağlam çıkmış tahmin etmiştim ben dün idraryolu enfeksiyonu olabileceğini :))
Sen beni dinleme daha illa Dr su iç diyecek de mi bedavadan diyorum ben ama ne fayda
başına yıkılcak birşey yok canım aynen devam ilk başladığın v aradaki farkı sen biliyorsun burada 2 hafta düzenli paylaşımdan sonbra listeye giriyorsun o yüzden senin ilk başlangıcın farklı buranınki farkli oluyo
geçmiş olsun nursenam aman dikkat et en hassas şey bol su içmek lazım dr de demiş zaten ama iyi olmuş bahaneyle rektefe oldun bak alemsin ya herşeyden bir pay çıkarıyorsun canım
ben geldiiimm...çok yoruldummm..az uzanmak istiyorummm...eşim bi gelse çocukları ona satıp 10 dakkada olsa atıcam kendimi yatağaaaa..sırtım çok ağrıdıı...kucakta 14 kilo çocukla mutfakta uğraşmak normalin iki katı yordu...
neyse herşey hazır gibi..salatayı yoğurtlıcam sadece ikinci tava böreğimde pişmek üzre...çocuklarda hazırlar bi ben gidip giyinicemm...oyy oturdum ya kalkasım gelmyoo...karnımda ağrıyoo..
selam millet....
bugün çok koşuşturmalı geçiyo benim için, kkya ancak şimdi yazabildim.
bugün bizim apartmanın haftalık oturması vardı ona gittim, birde bugün eşimin doğum günü işte.
benim şimdi çıkmam lazım, yine gelirim müsait olur olmaz, daha geçmişe hiç bakamadım.
görüşürüz kızlar
Tamam canım çok teşekkür ederim ihtiyaç halinde sana başvururuz mutlaka sağolasınokey o zmn sole yapalım lıste yapamıycak bırılerı olursa yedek lıstecı olarak emrınıze amadeyım ...sadece sıze yardımcı olmak adına bnm coluk cocuk ıs guc olmadıgı ıcın sızlere gore daha musaıtım gercı gunlerım yogun gecıo es dost spor fln ama yınede yardımcı olmaya hazırım
evet kılo vermıs olmam cok ıyıde salak gıbı neyın hırsını yapmıssam lısteye gıremedım fln dıe bozuldum normalde hıc bole bırı deılımdır bu kılo benım kişiligimide degiştirdi ama sevdim bu halımı hırs nedır ogrendım artık onceden hıc hırsmırs yoktu böle davul gıbı oldum ıste....
Eki Görüntüle 708340 Eki Görüntüle 708348 koltuk takımını eşim beğendi aldı valla ben dedi suratlar güzel deil itici dedimsede beğenmezsn 1-2 yıl sonra deiştiririz kılıflarını teklilerin dedi fabrikasına garantiliymiş ya 5 yıl teklilerde baba koltuğu sallananlardan mış aldık bakalım şu sehbalarında kaveli kremli deişik rengini aldık bakalım 2700 12 ay taksitle 225 ödicez ayda allah büyük bakalım
tebrik ederimmm ilknur 2 nur bir olduk listeye nur geldii ahanda üç aylarda giriyo yarın tam gazz ramazana kadar verelimmm
asuu ellerine sağlık okadar iş arasında uğraştın
bloğunun adıne merak ettim bende girmek isterm
öldüm başıma ağrılar girdi dahada kendime gelemedim asu
röntgendi ultrasyondu guatırdı şekerdi derken bütün tahliller yapıldı özele elini veren kolunu alamıyoo rekteefeden geçtikbugün
idrar yolları iltahabı ilaç antibiyotik verdi haftaya cuma tekrar idrar vereecem kontrol neyseki böbrek falan temiz çıktı taş neyim yokmuş maşşallah
ve asu dr en son senin dedini deii
suiç nursena:)))))))))))))))
Eki Görüntüle 708340 Eki Görüntüle 708348 koltuk takımını eşim beğendi aldı valla ben dedi suratlar güzel deil itici dedimsede beğenmezsn 1-2 yıl sonra deiştiririz kılıflarını teklilerin dedi fabrikasına garantiliymiş ya 5 yıl teklilerde baba koltuğu sallananlardan mış aldık bakalım şu sehbalarında kaveli kremli deişik rengini aldık bakalım 2700 12 ay taksitle 225 ödicez ayda allah büyük bakalım
Tamam canım çok teşekkür ederim ihtiyaç halinde sana başvururuz mutlaka sağolasın
Kilo işi hırssız olmuyor canım iyi gidiyorsun devam et böyle spor süren için tekrar özür dilerim
Allah ödetmek nasip etsin canım iyi günlerde kullanın inşallah
Meyracım eşinin doğumgünü kutlu olsun nice yıllar yaşayın beraberce inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?