Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecen hft 106.8(pazartesi107.6 idi)
Bu sbh 105.0
Spor 120dk*4gun=??

Geriye kaldi beşşş...

bu msjı telden yazdım sonra eve geldıgımde duzeltıyım dedım bu msjın altında mesaj duzelt yok bende alıntı yapıp duzeltmelerı yaptımbu sıtede yazdıgın yanlıs msjların sılınmemesı bole kotu seylere sebep oluo

buda duzelttıgım msj

burcu8181 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

Gecen hft 106.8(pazartesi107.6 idi)

Bu sbh 105.0

Giden 1800 gr

Spor 600dk

Geriye kaldi beşşş...
laylayyyyylommmmm laylaylommmmmmmm gaza getirdiniz kızlar thnx gerçekden etkiliymişsiniz seviom sizi:)))

offf cok cnm sıkıldı cokkkk...

Arkadaşlar merhabalar bende gruba dahil olup elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım şu an 93 kg yim boyum 167cm bugün 80 dk spor yaptım ama diyet yok hedefim 60 kg olmak :) Son 1 yılda çok kilo aldım ama önümüzdeki aylarda vereceğime inanıyorum 1500 kal -1750 diyet uygulayıp haftada 6 gün 80 dk yürüyüş yapmayı planlıyorum.Farklı deneyimlerinizi okuyarak diyetimi daha etkili hale getirmeye çalışacağım... Herkese iyi akşamlar .Haftaya görüşmek üzere...

İyi akşamlar
Sabah 4.5 dan beri koşturup duruyorum nerden baksanız 3 saat yürümüşümdür daha az önce geldim eve
Daficim ne kadar yürüdüğümü bilemediğim için listeye yazmadım kendimi canım
Burcu spor konusunda özür dilerim anlayamadım ya da kaçırdım bişekilde
Ama kilo konusunda hata yok listeye bu hafta dahil olduğun için bu haftaki kilon başlangıç kilon oldu canım
Zeynepcim üzülme bence sorun değil diğer arkadaşlar da anlayışla karşılar eminim haftay görürsün inşallah okiloyu

Son düzenleme:

ok şekerim spor konusunda haklısın bnm hatam oldu cepten yazınca tam yazamadım kıloyuanlamadım tam şimdi en çok kılo veren 1. oluo demi?lısteyı yaparkende dusuk kıloludan yuksek kıloluya gore yazıosunuz herhalde bırde her hfta senmı yapıosun lısteyı??
sanırım ıcınızde en musaıt bnm bana ogretırsenız ve ben becerebılırsem ben yapabılırım lıstelerınızı haftaya denıyelım ıstersenız...

bıde neden o ılk yanlıs yazdıgım msjın altında duzeltme panelı cıkmadı??cepten yazdım dıemı??

Son düzenleme:

HAFTANIN BİRİNCİSİ.................y.o.l.c.u -2.1kg

HAFTANIN İKİNCİSİ..................badell -1.5kg

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.......nursena-ilknur83-1.1kg
sporda sondan birinci kiloda 3. olmuşum sevinemmi üzülemmi şimcikk

tebrik ederimmm ilknur 2 nur bir olduk listeye nur geldii ahanda üç aylarda giriyo yarın tam gazz ramazana kadar verelimmm

asuu ellerine sağlık okadar iş arasında uğraştın
bloğunun adıne merak ettim bende girmek isterm
Nursena nasılsın canım ne dedi dr
öldüm başıma ağrılar girdi dahada kendime gelemedim asu
röntgendi ultrasyondu guatırdı şekerdi derken bütün tahliller yapıldı özele elini veren kolunu alamıyoo rekteefeden geçtikbugün
idrar yolları iltahabı ilaç antibiyotik verdi haftaya cuma tekrar idrar vereecem kontrol neyseki böbrek falan temiz çıktı taş neyim yokmuş maşşallah

ve asu dr en son senin dedini deii
suiç nursena:)))))))))))))))

Burcu listeyi yena arkadaşımız yapıyor normalde bir süredir yoğun olduğundan ben yapıyorum haftaya tekrar yenanın yapma ihtimali var ama senyaparım dersen konuşalım diğer arkadaşlarla beraber karar verelim
Nursena iyi böbrekler neyim sağlam çıkmış tahmin etmiştim ben dün idraryolu enfeksiyonu olabileceğini :))
Sen beni dinleme daha illa Dr su iç diyecek de mi bedavadan diyorum ben ama ne fayda

başına yıkılcak birşey yok canım aynen devam ilk başladığın v aradaki farkı sen biliyorsun burada 2 hafta düzenli paylaşımdan sonbra listeye giriyorsun o yüzden senin ilk başlangıcın farklı buranınki farkli oluyo

geçmiş olsun nursenam aman dikkat et en hassas şey bol su içmek lazım dr de demiş zaten ama iyi olmuş bahaneyle rektefe oldun bak alemsin ya herşeyden bir pay çıkarıyorsun canım

he anam parayı verince daha güzel su iç diyolar:))))))))))))))))))))

nursena bence uzulme sevın ben kopek gıbı spor yapıorum anca 1800 verebılıorum:2::2::2::2::2:sporyapsan kım bılır ne kadar vercen

menumude yazıyım

7:30 tost
domates
1/2 bardak kola
250ml su

8:00-10:00 spor

10:00 sutlu kahve
250ml su

12:00 tavuk
ekmek
yogurt

15:00 meyve
1lt su

16:00 çay

17:00 1/2 dılım ekmek

18:00 corba
3dılım ekmek
cacık

20:30 kavun

okey o zmn sole yapalım lıste yapamıycak bırılerı olursa yedek lıstecı olarak emrınıze amadeyım ...sadece sıze yardımcı olmak adına bnm coluk cocuk ıs guc olmadıgı ıcın sızlere gore daha musaıtım gercı gunlerım yogun gecıo es dost spor fln ama yınede yardımcı olmaya hazırım

evet kılo vermıs olmam cok ıyıde salak gıbı neyın hırsını yapmıssam lısteye gıremedım fln dıe bozuldum normalde hıc bole bırı deılımdır bu kılo benım kişiligimide degiştirdi ama sevdim bu halımı hırs nedır ogrendım artık onceden hıc hırsmırs yoktu böle davul gıbı oldum ıste....

PErişan oldun zeynep..Allah yardımcın olsun..
Umarım bu gece deliksiz uyursunuz yavrularınla...

Eşinin yeni yaşı kutlu olsun meyracığım...

koltuk takımını eşim beğendi aldı valla ben dedi suratlar güzel deil itici dedimsede beğenmezsn 1-2 yıl sonra deiştiririz kılıflarını teklilerin dedi fabrikasına garantiliymiş ya 5 yıl teklilerde baba koltuğu sallananlardan mış aldık bakalım şu sehbalarında kaveli kremli deişik rengini aldık bakalım 2700 12 ay taksitle 225 ödicez ayda allah büyük bakalım

Son düzenleme:
Tamam canım çok teşekkür ederim ihtiyaç halinde sana başvururuz mutlaka sağolasın
Kilo işi hırssız olmuyor canım iyi gidiyorsun devam et böyle spor süren için tekrar özür dilerim

Allah ödetmek nasip etsin canım iyi günlerde kullanın inşallah

Meyracım eşinin doğumgünü kutlu olsun nice yıllar yaşayın beraberce inşallah

Agzindan bal damliyo baaaal nurdasim beniiiimmm
Tabiside sevinelim verdigimiz her gram bize kar olarak geri dönecektirrr
Yarin üc aylarda giriyo dedigin gibi kuzu nasipse ben oruc tutucam pazara birakirim pazartesi sali yine tutarim insallahhhh

Nursena bence iyi seçim..ÖZellikle sehpalara bayıldım...

Tekli bir adetmi.??

Koltuklarinizi güle güle kullanin bu arada canimcim bu renk favori renklerimden benimde
Onlar eskisin sen zayiflaaa ( Hani derlerdi ya cocukken ayakkabilarin eskisin sen büyü diye bilmem bilen var mi )

özur dılemene gerek yok bebegım o bnm yuzumden oldu lıstede tecrubesızlıgımden acemılık yaptım:)))
hırs konusundada dıorum ya hayatta ne kıskanclık ne hırslarım oldu bnm cok kendı halınce bırıyım bugun sbh spora gıderken manken gıbı bı kız yanımdan gectı cok gusel deıldı ama hostu fızık desen 10 numara ona kıskanarak baktım alala dedım kendı kendıme ılkkez bırını kıskandım aksamda lısteye gıremedım dıe bole bı garıp oluncA KENDIMI GARIPSEDIm :9)ama sevdım bu durumu haftaya lısteye 1.sıradan gırcemmmm:))(inş.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…