Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlaaarrrrr bizim tavuk kanat yememiz gerekirdi dimiiiiiiiii :26::26::26:
Bu aksam kacirdim heralde galiba sanursam

Eşinin doğum günü kutlu olsun tatlım, inşallah bir ömür çok mutlu sağlıklı geçer beraberce.

Geçmişler olsun Nursena. Su gerçekten çok önemli, lütfen ihmal etme. Böbreklerin zaten canına okuyoruz, tuzlu yağlı yiyerek. bak bi de antibiyotik alacakmışın sen.

blogun adı hayat hep bahar canım. profilime girdiğinde websitesi kısmından linki çıkıyor.

bi de sehpalarına bayıldım, koltuk takımları da çok havalı. eşin haklı, sıkılırsan yüzünü değiştirirsin. güle güle kullanın.

sıze bı soruuuuuuu bu altımdakı cızelge varya o nasıl degıstırılıo ılla yenı bastan mı yapmak gerek detaylı bır acıklama plase...

diyette yasak olup da sevmediğim tek şey
bol su iç İlknurucm, olan olmuş artık.
oldu dimi esrammmm ah kafam ahhhhhh biseyi sevmemek nasil bisiy kuzum ya benim sevmedigim ay en bunu yemem dedigim bisiy yokta hiccc Sen simdi öyle diyince bi düsündüm hakkateen yokkk
sıze bı soruuuuuuu bu altımdakı cızelge varya o nasıl degıstırılıo ılla yenı bastan mı yapmak gerek detaylı bır acıklama plase...
Yes cnm aynen öle oluyoooo

çayı demledim altı kaynasın
bulaşık makinesinin üzerini boşalttı altına allah kerim başım ağrıyo eğildikçe küçük cadıda mıy mıy yanımda

kızlar bugün bimin yeni ürün yazıyo çilekli 500 gr lık kutuda meyveli yoğurdunu aldık çok lezzetl yazın favori tatlımız olabilir dondurma yerinehttp://http://forum.donanimhaber.com/m_74571561/tm.htmbu linkten bakabilirsiniz

Nursena bence iyi seçim..ÖZellikle sehpalara bayıldım...

Tekli bir adetmi.??
teklisini 2 adet aldık yena adam sallanacakta babalar gibi ben bakacammı:)))))))))))))
sehbalar benimkiler daha hoş gelince çekerim fotolarını
bide ortaya ayırıp şekillide koyuluyo o hoşuma gittii daha iysi sana olsun koca mağzada wenge rengi bulamadım:))))))))))))
allah kabul etsin dualarınıda orucunuda inşallah

Koltuklarinizi güle güle kullanin bu arada canimcim bu renk favori renklerimden benimde
Onlar eskisin sen zayiflaaa ( Hani derlerdi ya cocukken ayakkabilarin eskisin sen büyü diye bilmem bilen var mi )
daha iyisi sana olsunn

inşallahhhhhh

oldu dimi esrammmm ah kafam ahhhhhh biseyi sevmemek nasil bisiy kuzum ya benim sevmedigim ay en bunu yemem dedigim bisiy yokta hiccc Sen simdi öyle diyince bi düsündüm hakkateen yokkk

Yes cnm aynen öle oluyoooo

valla ben sevmem biçok şeyi canım. yumurtayı sevmem mesela, ağzıma koymam unla birleşmemişse. karnıbahar sevmem, kereviz, enginar...

sen şanlısın, sevmediğin sebze de yoktur :)

Zaten wenge rengi out artık.:) O yüzden yoktur :)

Ben hala o masadan alamadım :) düşündüm taşındım inceledim rahat olmayacağına karar verdim...

Şimdi açılır kapanır masa ve sandalye yaptıracağız modelini kendimiz çizip...

Blogun hayirli olsun esracim bende zevkle takip ediciiim seniiiin
Ben her seferin de yeniden hazırlıyorum..
Yenaaaammmm nasilsin arkadasimmmmmmm

Amin cnm aminnn Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallaaaahhhh

valla ben sevmem biçok şeyi canım. yumurtayı sevmem mesela, ağzıma koymam unla birleşmemişse. karnıbahar sevmem, kereviz, enginar...

Yazdıklarının hepsini severimm..ÖZellikle yumurtalı kahvaltılara bayılırım :)

Yok ciddennnnn hani derler ya tastan yumusagini yerim niye bu kilolara geldigiminde en büyük sebebi

Aynur burda, Yena burda, demirbaşlar zaten burda, yaşasın

derken kocam bi şeyler izleyelim der

Esra dün Zenne yi izledim...
etkileyiciydi hakkaten...ÖZellikle Can'ın annesi,oğlunu koşulsuz sahiplenmesi çok etkiledi beni...bir de filmin sonunda gerçek Ahmetin fotosu çıkınca fena oldum hele babası tarafından öldürüldüğü düşünülünce..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…