aynen öyle..Yeterki kursağımdan geçsin..
aynen öyle..Yeterki kursağımdan geçsin..
Ben de aynı modeldenim:))
Yes cnm aynen öle oluyoooo
Ben her seferin de yeniden hazırlıyorum..
çizelgenin sayfasını bi yere not edersen her seferinde şifreni girerek değiştirebiliyorsun.
Kızdan haber varmı.??
güzel flim önerileriniz varmı kızlar tv de bişey yok
Var var az önce konuştum keyfi yerinde halinden memnun şükür
Allah kavustursun asum hayirlisiyla gelsin insallahhh
fark etmez sıkıcı olmasın yeter eşim daha çok polisiye seviyo ben hiç sevmemYerli,yabancı ve ne tür istiyorsun.:)
teşekkürederimcnm özelden sana link attim ordan bak istersen bende yeni kesfettim orayi
şimdilik kaçıyorumm kızlar çay faslııı:)) balkonda az keyif yaparak içem serin serin nem beni mahfetti
İyi seyirler..
Esra dün Zenne yi izledim...
etkileyiciydi hakkaten...ÖZellikle Can'ın annesi,oğlunu koşulsuz sahiplenmesi çok etkiledi beni...bir de filmin sonunda gerçek Ahmetin fotosu çıkınca fena oldum hele babası tarafından öldürüldüğü düşünülünce..
Var var az önce konuştum keyfi yerinde halinden memnun şükür
Eki Görüntüle 708340 Eki Görüntüle 708348 koltuk takımını eşim beğendi aldı valla ben dedi suratlar güzel deil itici dedimsede beğenmezsn 1-2 yıl sonra deiştiririz kılıflarını teklilerin dedi fabrikasına garantiliymiş ya 5 yıl teklilerde baba koltuğu sallananlardan mış aldık bakalım şu sehbalarında kaveli kremli deişik rengini aldık bakalım 2700 12 ay taksitle 225 ödicez ayda allah büyük bakalım
yarım saatte uyuyup kaldı adam :) ben de size kaçtım
film malesef biraz sıkıntılı, malum kişilerin çoğu sevmez zaten bu filmi. Ahmetin annesine yıkmaya çalışılıyor ya tüm ihale. kadınlıkla ve kadınla derdi olan bi zihniyet işlemiş bu gerçek olayı.
hayat işte, her şey bizler için. ben beni bu kadar derinden etkileyecek şeylerden uzak duruyorum ama bir süredir. haber bile okumamaya çalışıyorum. sen de etkilenirsin diye uzak dur yazmıştım ama malesef geç kaldım sanırım.
inception ı izlemediyseniz öneririm Nursena.
buralara geldi demek kızın Asuman abla. sen de gelirsin bi ara inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?