şu lesli videosunun linkini atarmısın bebegım bızede şevk gelsin
.
selam canlar ama yaaaaa benim morelmanlarım çok bozuk sınav çalışayım bilmem ne derken yine ++ olmuşum yaaaaaaa zaten ram gram veriyorum artık daha veremem kesşin puffffffffffne yapıcam ben yaaa intahar mı etsem ne .......
herkese merhaba
umarim beni unutmamissinizdir gecen hafta modem cöktü bizim yenisi tamir falan derken bugun nete kavusabildim
diyetime devam ettim gerci bi kac kacamak yaptim dayanamayip
bugunku menum
sabah evde kendim hazirladgim meyveli müsli
öglen firinda köfte yaptim patatesli 4 dilim patates le birlikte 4 kofte yedim yanindada 2 kase cacik
arada1 tane ek yedim dayanamayip
aksam 1 kase mercimek corbasi 1 dilim ekmek 6 kasik kabak yemegi ve salata
bugun cok mutluyum sonunda adet oldugum icin 3 haftadir beni delirtti agridan
Kızım bisküvili pasta yapmış ..PAzar günü evde olmayacak diye şimdiden kutladık anneler günümü :))
mp3 almışlar bana minicik..Çok güzel..Tam yürüyüşlük :)
Günaydınlar herkese
Yuzugum bulundu cok sukur :) regl oldum cok sancim var ve 12:de is basi bugun 20:30 paydos. Eski isyerimde surekli netteydim simdi tel bile yasak . Gunde yarim saat mola yarim saat yemek molamiz var . Hersey sistemliistanbilu degil isimi ozluyorum okuyup sonra meslegini yapmamak senin isini hic alakasi olmayanlarin yapmasi cok uzuyo insani hepinizi opuyorum ♥♡♥
Tasinirken yatak odamdaki sifonyerin cekmeceleri bozulmustu meyracim raylati orduda bulamadik o raylardan bizde duzgun koyduk cekmeceleri hic kullanmiyoduk dokununca hepsi ic ice geciyo :) emirim de oen alttakine atmis. Sabah cekmeceyi acuyodu bagirdim bende eli kisilcak diye korktum " ama anne ben senin yuzugunu buraya atmistim" dedi bi baktim orda :)))) bide sıpa diyoki " anne ben telefonda babaya soyledim siz bulamamissiniz".
renkleri süper bayıldımmm benim yerime koklay veryeşilçayımı yeni bitirdim, ardından hafiften bi terleme bastı.....
vııınnnnn bünyemin star düğmesine bastı gittide heralde yeşilçay:))))))
nursenaaaa bak işte güllerim:)
şimdi dahada büyüdüler, süper süper kokuyolar........
Eki Görüntüle 708439
hee anacımm benimki asker emretmeyi seviyo işte onun için dediği dedikhepinize çok teşekkür ederim can arkadaşlarım benim......
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
asuman ablacım senin eşinin doğum günüde kutlu olsun, daha nice ailecek birlikte mutlu huzurlu yıllarınız olsun inşaallah ablacım.........
geçmiş olsun canımcım.....
seninkide biraz dediğim dedik çaldığım düdük heralde........
ene demirbaş nursena geldiki
günayyydınnn diyim akşam baş ağrısından sızdım kaldım şimdi yeni ayılıcam kahvaltı bekliyo sıpalar kahvaltı hazırlayayımm
dafiiii akşam yatarken aklıma geldin neden vermedim kilo diye sordun ya dünn bence hurmalar fazla kaçtıı
1 tane hurma 50 kalori canımcım 7 hurma yemiştin arada 350 kalori eder
sanırım ondan olmasın
allah izin veriride çocuğun olursa sabah uyumanın güzelliklerini ararsın canımcımmm
yat uykunu uyu
renkleri süper bayıldımmm benim yerime koklay ver
cecooo niirdesinnnnn uğramamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?