Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şu lesli videosunun linkini atarmısın bebegım bızede şevk gelsin
.

bi çok videosu var, ben şimdi sadece birinin linkini vericem sana canım leslienin;
Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube

saçmalama

olsun bakalım düşe kalka gitcez bu diyet yolunda......
tanıdım tanımaz olurmuyum hiç:)
ozaman hadi hayırlı olsun netin canım tekrardan.......
geç gelen rgl içinde geçmiş olsun tatlım.

Kızım bisküvili pasta yapmış ..PAzar günü evde olmayacak diye şimdiden kutladık anneler günümü :))
mp3 almışlar bana minicik..Çok güzel..Tam yürüyüşlük :)

hediyeni güle güle kullan yenam:)

wak wak wak wak:))))

eveeeet duyguma yenik düştüm:)
gece gece kalktım leslie 1mili yaptım.
çok yoruldum ama, iyi oldu.
leslie ablayla şöyle 1.5km yürüdükte geldik
baya ter attı ama.

neyse hadi bende kaçar artık.....

günaydın millet:)

eneeee kimse gelmemişki.....

tabi bugün cumartesi birde dimiiii......

Günaydınlar herkese
Yuzugum bulundu cok sukur :) regl oldum cok sancim var ve 12:de is basi bugun 20:30 paydos. Eski isyerimde surekli netteydim simdi tel bile yasak . Gunde yarim saat mola yarim saat yemek molamiz var . Hersey sistemli istanbilu degil isimi ozluyorum okuyup sonra meslegini yapmamak senin isini hic alakasi olmayanlarin yapmasi cok uzuyo insani hepinizi opuyorum ♥♡♥

dün gece yeşilçay içtim ya kızlar, hemde koyuca.....
bu sefer yarı yarıya ancak dokundu bana yeşilçay, belki benim vücudumun bu çaya alışması biraz zaman alıcaktır düşüncesi oluştu bende hal böyle olunca.....
zaten geçen komşumda demişti bana; belki vücudun bi zaman sonra alışcaktır demişti, mantıklı gelmişti o zamanda aslında.
denicem bakalım bundan sonrada, çünkü yeşilçay kadar metabolizma çalıştıran bi çay daha içmedim ben açıkçası bugüne kadar hiç.

kızlar birde ben ne düşündüm biliyomusunuz?
biz diyete sabah itibari ile başlıyoruz ya, aslında sabah öğünü ile değilde akşam öğünü ile başlasak daha mı iyi olur acaba?
çünkü; akşam başladığımız zaman yediklerimize sanki daha bi iyi dikkat ederiz gibime geldi, daha önümüzde koca bi gün var der ona göre yeriz akşamdan, tabi kaçamaklarımızı bile ona görede eskiye nazaran biraz daha kısmış olarak yemiş oluruz.
yada akşam fazla kaçırdık ise gündüz bunu telafi ederiz, hem metabolizmamız gündüz daha hızlı çalıştığı için gece gelenleri çay, spor vs yardımı ilede daha hızlı yakarız. ne biliyim böyle bi düşünce geldi aklıma, sizinlede paylaşmak istedim bunu. sizce nasıl bi fikir bu???
zaten islamda da bildiğim kadarıyla gün akşam ile başlıyo aslında:))))
hani sadece bu durum bile ilham olabilir bize bence diyorum ben.
sizce nasıl bu öğün fikrim peki???
belki ben bundan sonra böyle yapmayı deneyebilirim:)

tez sahibi meyra:))))

çok haklısın canım.......
neyse sağlık olsun ama dimi......

kolay gelsin sana da iş yerinde......

yüzüğüne de çok sevindim gerçekten:)))
nerden çıktı???
artık yüzüğü gördükçe emir gelir aklına:)))))

Haftaya 11:00 & 19:30 vardiyam. Kösede durup tozlanan koşu bandımı cikarip en az yarim saat yuruyeyim diyorum ise gidip gelirkende 15 er dakika yuruyorum sabahlari bos bos yatmaktan iyidir herhalde

Tasinirken yatak odamdaki sifonyerin cekmeceleri bozulmustu meyracim raylati orduda bulamadik o raylardan bizde duzgun koyduk cekmeceleri hic kullanmiyoduk dokununca hepsi ic ice geciyo :) emirim de oen alttakine atmis. Sabah cekmeceyi acuyodu bagirdim bende eli kisilcak diye korktum " ama anne ben senin yuzugunu buraya atmistim" dedi bi baktim orda :)))) bide sıpa diyoki " anne ben telefonda babaya soyledim siz bulamamissiniz".

ha haaay:))))
ama çocuk cidden demişti size, sen öyle demiştin ya ben şifonyere koymuştum dedi diye:)
ben olsam şifonyerin her yerini didik didik arardım
maşaallah emire:)
akıllı çocuk yaaa, tekrar kendi çıkardı ordan demek:)
emiri öp benim yerime emi:)
bi ara yeni hallerinin fotosunu paylaşırsan sevinirim:) merak ediyorum yeni hallerini, baya değişmiştir şimdi.....
yakışıklı.....

renkleri süper bayıldımmm benim yerime koklay ver
hee anacımm benimki asker emretmeyi seviyo işte onun için dediği dedik

günayyydınnn diyim akşam baş ağrısından sızdım kaldım şimdi yeni ayılıcam kahvaltı bekliyo sıpalar kahvaltı hazırlayayımm

dafiiii akşam yatarken aklıma geldin neden vermedim kilo diye sordun ya dünn bence hurmalar fazla kaçtıı
1 tane hurma 50 kalori canımcım 7 hurma yemiştin arada 350 kalori eder
sanırım ondan olmasın

annemlere gitme işi önümüzdeki hafta içine kaldı, artık önümüzdeki hafta içi bigün gidicem annemlere.
çok özledim onlarııııı........
bi 10gün kesin kalcam galiba....
ayşeee karadeniz tarafındalar onlarda:)))) ama ordu değil

bu ay günümü de ben almıştım, iptal ettim başkası alcak, benim için böyle daha iyi oldu, yoksa annemlerden gelince koştur koştur olucaktım..... belki hem bahar temizliğimi yapıp öyle alırım günümü.
daha bahar temizliği var yapmam gereken.

bugünde biraz ev işi yapcam; gitmeden bi evi süpürüp silip öyle gidiyim dedim.

kolay gelsin....

eşinin bi üst rütbesine X diyelim, arada bir eşine ben X rütbedeyim aaaa, en çok benim sözüm geçer ama falan de bence:)))))
dikkaaaat de:))))

allah izin veriride çocuğun olursa sabah uyumanın güzelliklerini ararsın canımcımmm
yat uykunu uyu

haklısın canım.

herkese güzel haftasonlarııı :) dün halk eğitimde anneler günü ile ilgili bir program vardı ve ben anne konulu duygusal bir yazı okudum çok heyecanlıydııı :) herkes hüngür foşurt ağladı ilk tecrübemdi ama anladım ki güzel olmuştu....
bu arada size güzel bir haberim vaaarr ben 78.7 kilo geldim bu sabah itibariyle

hazır heveslenmişken ben leslie ablayla bi 20dk daha spor yapıpta geliyim....
az leslie ablayla şöyle turlayalım geliyorum hemen yine kızlar.....

ay esracım hemen az öncemi girdin kkya, eğer öyleyse inan kalbime doğuverdin biraz önce seni görmeden.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…