Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dün akşamdan beri ancak fırsat bulupta uğradım
Sabahtan beri onu yap bunu yap derken daha yeni totoşum yer gördü
Şimdi bir yandan böreği kontrol ederken misafirlerimizi bekliyoruz bakalım ilk kez bir araya geliyorum o şirket arkadaşı ve eşiyle ( zaten daha 1.5 sene olmuş işe başlayalı )
İnşallah kafadengi bir ailedir de arada gidiş gelişimiz olur

Akşam onlar gidince yine damlarım nasılsa buralara

( Geçmişi okuyacaktım ama şimdi üstüne gelirler diye önce yazayım sonra okurum nasılsa dedim )

HAFTANIN BİRİNCİSİ.................y.o.l.c.u -2.1kg

HAFTANIN İKİNCİSİ..................badell -1.5kg

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.......nursena-ilknur83-1.1kg

Harikasınız kızlarrrrrrrr
Rabbim nazarlardan saklasın İnşallah her hafta böyle güzel eksiler görürüz hepimiz

Asumanzeynebim seninde ellerine ve emeğine sağlık
Okadar koşturma arasında bizler için uğraşıp duruyorsun hakkını helal et canım

Selamlar herkese
Hayırlı hafta sonlarımız olsun inşallah üç aylarımız da mübarek olsun Allah hakkıyla yaşayabilmeyi nasip etsin bizlere
Yeğenimi sabahtan bıraktı annesi az önce gittiler
Kızlar olmayınca büyük gelmek istemedi eve annesi gezdirecekmiş:)
Ben de hala uykumu alamamışım her yerim acıyor sanki ev iş dolu napsam bilmiyorum
Hava da oldukça serin ve kapalı

Heehhh geçmişide okudum maşallah baya bir birikmiş
Dün akşam aslında tam uğrayacaktım evde ufak çaplı bir kriz yaşadık
Büyük kız babasıyla hiç yoktan baya baya kavga etti Adamcağız aslında birşey demedi ama bizim büyük cadı sanki karşısındaki arkadaşıymış gibi babasına sesini yükseltti ( ilk kez bu kadarını yaşadık :26: )
Adamda çıldırdı tabi başladı söylenmeye :26: ben kızıma sus dedikce ama nedenmiş işte bu benim fikrim falan diye zıtlaştı tabi doğal olarak herkesin morali bozuldu ( 10 dakika sürdü alt tarafı ama uzun zamandır hiç öyle bir şey yaşamayınca baya etkilendim )
Tabi üzüntü mideme vurdu ve resmen kıvrandım ağrıdan bütün gece

Offffffffff ne zormuş ergen gerisiyle uğraşmak Sabah kalktı babasını öptü özür diledi bir anda boş bulundum dedi ( tükürdüğünüde yalamak zor geldi tabi o an oda sabaha bırakmış özürü )
Oturup konuştular uzun uzun ve kızımda eşimde birbirlerine daha dikkatli davranacaklarına söz verdiler çok şükür
Aslında dün büyük kızın sinirinin tepesinde olmasının tek sebebi öğretmenin yaz tatilinde isteyene özel gitar kursu vereceğim demesi ( aylık 50 lira haftanın bir günü için ) Bende kızım anannene söz verdin 1 ay yanında kalacağım diye üstelik biletler alındı dedim baya bir inatlaştı bende tamam o zaman anannene sen söyle dedim diye sinir oldu
Hayır zaten bu ay iliğimizi kuruttu birde anannesine ben vazgeçtim biletimin tarihini değiştirin size geleceğime haftanın bir günü gitara gideceğim demesine hiç gerek yok
Zaten anannesi üzülür diye söyleyemez ama işte şansını denemişmiş her çocuğun hakkıymış şansını denemek kızacağımızıda bilse denemeye devam edecekmiş
Nasılsa geçer siniri dedim ama bu sefer akşam babasına patladı cadı

Tabi ben de o gerinlike laptobu açık KKya bakacağım deseydim kesin o sinirle o laptobuda parçalardı herifim

Neyse misafirlerimiz aradı birazdan geliyorlarmış ben ufaktan kaçıp çayı koyayım

Herkese güzel ve az kaçamaklı bir haftasonu diliyorum
Akşam görüşmek üzere

Banu ablacım Allah kolaylıklar versin zor iş valla ergenle uğraşmak bakalım biz nelerle karşılaşacaz rabbim büyük dertlerden korusun...AMİİİİNNN öpüyorum seni ablacım

Arkadaşlar bi haftadır yurtta net olmadığından dolayı bildirim yapamadım burada tartı da yoktu gittim aldım bugün bi tane.
Bugün kahvaltıda simir tarzı peynirli poğaca ve çay içtim.

2 mayıstaki başlangıç kilom: 98.3
11 mayıs da bi gün gecikmeli kilo bildirimim: 93.8

selam....

üfff aman yoruldum ev işi yapmaktan, birazda dinleniyim dedim yeni oturdum
birde adaçayı yaptım kendime....
neden bu kadar sevmeden ev işi yapıyorum anlamıyorum kendimi
ev iş yaparken sinir oluyorum
daha yapcaklarım var.....
bi ara teyzem kahveye geldi gitti, böyle işte.....

ayyy 1saattir burada yağmur yağıyor, bu sene zaten şöyle bi beyaz örtü olmadı burada kar olarak, yağmur desende çok az yağdı, şimdi böyle yağınca çok şaşırdım vede sevindim......
birde aklıma şey geldi; bugün 3ayların başlangıcı olunca ondandır belki diye geçirdim içimden.....
onun rahmetidir diye düşündüm.....

ben geldim cücüşleriimmmmm
çookk özledim ama siziiii , keyifler nasılll ?? umarım herşey yolundadır , geçmişe bi göz attım ama kaçırdıklarım varmı bilmiyomm

bugün açık lise sınavı vardı, sabahtan bu yana görevdeydim aslında daha sıvın bitmesine yarım saatten fazla var şuan , ama benim öğlen 1 öğrencim vardı , engelli sınıfına çıktı görevim , adam görme engelliydi biz okuduk soruları , o cevapladı , bizde yardım ettik ama işin mantığına bak yaa adam görme engelli ve soruları şekilli şekilli , bu nasıl mantık yaaa , bu nasıl işşş , ben çok kötü oldum , sorularda fizi sorusu "mavi ışığın üstüne kırmızı ışık gelirse " falan filan yaaa o adama ben nasıl anlatayım rengi yaa , moralim bozuldu geldim valla, Rabbim önce sağlık versin herkeslere inşAllahhhhh ......

buarada kurs denen zıkkım bitti şükürler olsun , ama dün gece Adanadan eltimle kaynım geldiler , eltim buralı şuanda annesindeler, muhtemelen önümüzdeki 1 hafta boyunca hep birlikteyizz , ben yine 1 hafta kayıpları pynayabilirim zannımcaa

onlar gittikten sonra diyete 4 kolla asılma kararındayımm, temmuzda burdan giderken en azından 72 olmak istiyorumm , olmassamda artık koruma yolunda ilerlicem sanırım , sıkıldım çünkü yapmadığım için vicdan azabı duyuyorumm

Sen HARİKAsınnn Aytenimmm , tütütütütütütü MAŞALLAAAHHHH

ya Dafi ablanın falan affına sığınarak topiğin zırtapozu olarak çok salak bir klip eklemek istiyorum :)
bu psy çok salak adam ya, recep ivedik bildiğin

PSY - GENTLEMAN M/V - YouTube

cücüşüümmmm bu adam neci öyle yaavvvvv , recep ivedik solda 0 kalır bunun yanında

9 günde 5 kilomuuuuu , ne diyem MaşAllahhh

ilk başlarda çok fazla ödem gidiyor, ama dikkatli beslen tatlım, hemen verecem diye sağlıksız şeyler yapmaa

3 aylarımız mübarek olsun cücüşlerimmmm

NURSENAmm eviniz , eşyalarınız hayırlı uğurlu olsun bebeeeemmm , mutlu mutlu , güle güle yaşayın inşAllahhh

ASUcum eşinin doğum günü kutlu olsun , birlikte nice yıllar sizin olsun canım benimmm

buarada kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi tebrik ederim canlarımm

Asumm ellerine sağlık ,emeğine sağlıkk , öperimmm

Son düzenleme:
Meyra kuzum eşinin doğum günü kutlu olsun rabbim seninle ve ilerde gelicek olan bebişinizle birlikte nice senelere bebeğim

amin, çok sağol canım benim....

nasılsın canım?

kızlar nasılsınız iyimisiniz 3 hafta gibi bi aradan sonra sadece bu günlük sizlerleyim....
iş yerinde yerimizi değiştirdiler net yok giremiyorum 2 hafta izinli yazdırmıştım kendimi ama net gidince uzadı..
1 hafta daha izinli yazmanızı isticem sizlerden...
bende 3 haftadır ne gelen var ne giden bide abimin düğününe 8 li rakamlarla gitmeyi umut ediyodum..
geçen hafta düğünü yaptık ama ben hala 93.2 yim:))))
sizler nasılsınız iyimisiniz...

hangi gemiki özel olmazsa??:)

selamm kızlarr nasılsınızzz??haftasonu durgunluğu varr..benn annamlardeyimm..annem yokya kardeşlerim babam var onların çamaşıydı yemegiydi uğraşıyoruumm..

neyse..size birşey söylemeye ve danışmaya geldimmm...biçoğunu beni ve sorunlarımı biliyorsunuzz..uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorumm..fiziki görüntüyü geçtim sağlık açısından mühim benim için...kilo verdiğimde bebeğime kavuşmamda yaklaşıyor biliyorsunuzzz..neysee..konuma döneyimm..ben derslerdi bunalımdı derken burayıda boşladımm burasını boşlayınca kilo vermemde durdu..benim birşeyler yapmam lazımm..bi atak içinn..ben bu sitede bu sayfadan hariç biliyorsunuz pkoluların sayfasındada paylaşımlarım oluyorr...orada aynı tedavi sürecinde kilolu arkadaşlar varr..o sayfada tadaviden hariç kilo konusundada konuşuyorr biraz kargaşa oluyor ve karar verdikk..pkolu ve kilolular diye bi sayfa açıpp orda biz uygun diyetlerle hem tedavimizi hemde diyetimizi paylaşıp birbirimizi motive ederek devam edelimm dedikk.hee işe yararmı bilmiyorumm ama ümid ediyorumm..beni ve diğer arkadaşları motive etsin ve güzel yol alalımm diyee...işdee bölee...aradaa bizi ziyarete gelinnn bende buraya gelirim..şimdiye kadar listeye hakkı geçenler hakkınızı helal edinn..ben listeden çıkıyorumm...hepinizi öpüyorummm kocamannnnnnn

iyiyim Meyram çok şükür , sen nasılsınnn ?

bende iyiyim şükür canım.....

"hakkıdır hakka tapan
milletimin istiklal....."
demek geldi içimden:))))

Allah kolaylık versin canım, olacak ergenlik işte, tabiki kolay değil ama......

bizde seni merak etmiştik banu nerelerdeki diye....
çok şükür önemli bişey değilmiş canım...

senin şuan misafirlerin var galiba, size iyi oturmalar, iyi sohbetler canım....
inşaallah kafadengisinizdir......
öptüm

iyiyiz Nafiyecim , sen nasılsınn ? keyifler yerindedir inşAllahhh

listeyi sıkıntı etme , haftalık yapılıyo artık o yüzden sorun olmaz sanırım , yinede asumana bi mesaj atıp bilgilendir istersen

Allah kolaylıklar versin canım.....

sende burayı unutma, gel yine ara ara.......

tickerımdaki gemi Meyrammm

heee sen diyince farkettim:)

Selamün Aleyküm milletttttt

Misafirim geldi ve gitti bile
Börek, arpaşehriye salatası, sarma ve elmalı kurabiye yapmıştım onlar gelicek diye ama onlarda meğer diyetteymiş ( hatun 36 beden öldürecektim ) İkiside çok şeker insanlar bundan sonra sık sık görüşürüz büyük ihtimal
Küçük cadı yine bütün ilgiyi üzerine çekti en son giderken adama Kemal yine gel diye seslenince apartmanda kahkahalar havada uçuştu

Hazır okadar şeyler yapmışken bari kuzenleride yatıya çağıralım dedim en azından akşam kalanlarıda onlara kakalarım ben yememiş olurum
Erkek olan zaten bugün bize gelmeyi düşünüyormuş isabet oldu

Banu ablacım Allah kolaylıklar versin zor iş valla ergenle uğraşmak bakalım biz nelerle karşılaşacaz rabbim büyük dertlerden korusun...AMİİİİNNN öpüyorum seni ablacım

Sorma güzelim yaa valla şimdiki ergenlikte bir tuhaf biz ergenliği anamızın korkusuna yaşayamadan es geçtik
Maaşallah oda babası gibi sinirlenince söylediğini pek duymayan çinsten
Çok şükür bugün bir huzur bir huzur sanki dün onlar kapışmadı

Normalde yabanilik yapan cadı misafirlere hoşgeldin dedi sonrada odasına kaçacağına bizimle oturdu o bile hoşuma gitti insan içine karışsında bari biraz açılır ve nasıl davranacağını öğrenir o bahaneyle

Valla bu kadar kısa sürede bukadar kilo çok çok iyi
Umarım şok diyet falan yapmamışsındır
Bu arada nasıl bir beslenme uyguluyorsun merak ettim

Ohhh ellerine sağlık inşallah evlerimiz hiç pislenmez
Bende kaç gündür hep temizlikle uğraşınca misafirler gider gitmez en ufak ayrıntıya kadar toparladım ki ipin ucu kaçmasın Yarın kuzenler gittikten sonrada tekrar bir siler süpürürüm ki azmasın

Bu arada demin unutmuşum canım kusura bakma
Eşinin doğum günü kutlu olsun
Rabbim sizlere nice huzurlu, mutlu ve sağlıklı seneler nasip etsin ... Aminnnnnnnnn
İnşallah bir sonraki doğum gününde 3 kişilik bir çekirdek aile olursunuz Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…