Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meyracim yakinsa annenler beklerim burayada cnm. Bi aradan atarim emirin resimleri. O kadar akilli ki massallah bir hikayeler yaratiyo dinlemen lazim.

Bugun bayagi diyete hazirliyorum kendimi . P.tesi kesin ve kesin baslicak bu is haftasonu alisveris yapim dolap bombos :).
Bitki cayi yuruyus ve diyet bekleyin beni. Yeter artik bu kilolara veda zamani geldi !!!!

kolay gelsin....

eşinin bi üst rütbesine X diyelim, arada bir eşine ben X rütbedeyim aaaa, en çok benim sözüm geçer ama falan de bence:)))))
dikkaaaat de:))))

haklısın canım.
öle görünsede en son sözü ben söylerimmm bana sormadan yapmaz bi iş o koltukları alırken bende ışık görmese almazdı:)))
babamda emekli asker kız benim olmadı ona başvururum emreder:))))))))))))))

oyyyy ne güzel olmuş hem okuman hemde kilon darısı bana 7 li rakamlar süperr

nevzamansız hoşgeldinnnn işe gelenler dökülüyo yavaş yavaş ne güzel ben hala pijamalarla salınıyomm çalışmak güzel yaa

geldim, leslie ablayla yürüdük geldik.....
dilim dışında şuan........
yoruldum
ter attım ama....

Bel agrısı, kasık ağrısı ve baş agrısı her regl dònemindeki gibi bugunde brni yalniz birakmiyolar. Bugun bitermi 11 de evden cikicam hala yatiyorum

Bu arada tombulkelebek bahar vardiya ben onunla ayni sirkette calisiyorum facede gördum ben ordu lokasyonu o erzurum. Arkadaslik yolladim kabul etmedi henüz

Son düzenleme:
Meyracim yakinsa annenler beklerim burayada cnm. Bi aradan atarim emirin resimleri. O kadar akilli ki massallah bir hikayeler yaratiyo dinlemen lazim.

ay çok sağol canım benim:)

ama uzak malesef canım, annemler batı tarafta.

bencede buluyodur anlatacak güzel şeyler mutlaka emircik:)))
resimleri bekliyorum dört gözle:)

öle görünsede en son sözü ben söylerimmm bana sormadan yapmaz bi iş o koltukları alırken bende ışık görmese almazdı:)))
babamda emekli asker kız benim olmadı ona başvururum emreder:))))))))))))))

hımmm o zaman problem yok kankacım:)

sen mutlu ol yeter.........
:)

ayyy bi ara bi tv programı karadenizi gezip çekim yapıyodu, tvde izlemiştim; bi çiftin yanına gitti, işte bir iki konuştu falan, sonra dediki adama evde son sözü kim söyler dedi
adamda ben söyleirm dedi:))
sonra sunucu döndü kadına dediki bak ne diyo duydunmu dediDD
ayyy kadında dediki; öyle tabi dedi, ama son sözü peki hanım olur dedi:)))
zekiceydiD

9 lu bitki cayimi alsam acaba yoksa 5 i bi yerdemi alsam ???

o çaylar hakkında hiç bi bilgim yok canım.

Her ne kadar daha cok kilo almış ve yolumu uzatmis olsamda bundan sonra tam gaz diyet ve spor insallah.

inşaallah canım:)

Bel agrısı, kasık ağrısı ve baş agrısı her regl dònemindeki gibi bugunde brni yalniz birakmiyolar. Bugun bitermi 11 de evden cikicam hala yatiyorum

geçmiş olsun canım.....

rgl zamanlarında adaçayı içmeyi denesen nasıl olurki acaba???

Bu arada tombulkelebek bahar vardiya ben onunla ayni sirkette calisiyorum facede gördum ben ordu lokasyonu o erzurum. Arkadaslik yolladim kabul etmedi henüz

belki sen olduğunun farkında değildir canım......
iş yoğunluğundan vs vs.

tombulkelebek epeydir burada da yok......

Son düzenleme:
selamun aleyküm güzelleerr
üç aylarınız mübarek olsun
ben bugün inegöle güne gidiyorum
recep ayının ilk gününe denk gelmesi çok kötü oldu.
akşam için kararsızım. düğünede gidebilirim köyede
her halukarda burda olamıycam. size iyi haftasonları diliyorum.
kısmet olursa pazartesi görüşürüz

Dafi abla nasılsın? geçmişe bakıyorsun galiba :)
sağol esracım görmemişim mesajını
iyiyim çok şükür. grip kapıyı çaldı durdu ama açmadım. gönderdim gitti:2:
dün boğazlarım yutkunamıycak kadar kötüydü. zencefilli kürümü yaptım. adaçayıyla gargara yaptım durdum. bugün hiçbirşeyim kalmamış çok şükür

nursena ondan olmaması lazım
daha önce her öğünden önce hurma yiyordum ben ve gece otururken bir tabak dolusu yiyordum ve hiç artı çıkmıyordu. iki haftadır vücutum çok direniyor bende ona direniyorum bakalım kim galip gelicek
bugün serbest günüm ucunu kaçırmam inşallah
haa bu arada koltuk takımını güle güle iyi günlerde kullanın bıcırık kızın üzerinde zıp zıp zıplasın

meyraa ,asuu kocişlerinizin doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı uzun ömürler versiinn

Son düzenleme:
kızlar geçen alkali diyeti diye bi diyet okudum ve bu diyetin şekli aynı zamanda bir yaşam tarzıymış, bazı şeyleri mantıklı geldi bana, birde siz bakın istedim;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/567541-alkali-yasam-tarzi-diyetle-1-ayda-10-kilo-verdim.html

burayı okuduğumdan beri, özellikle kaçamak yaptığım zamanlarda bol bolda yeşillik yemeğe gayret ediyorum.....
ama çok çok olmasada telafi ediyo bencede.
zaten salata serbest ve sebze yerine geçebiliyo, ver elini salata türleri demeye çalışıyorum bol bol şimdilik......

Meyracim temiz kalplisin, girdim evden çıkmadan ama çok kalamadan çıktım :)

Erkenden annem lere geldik. Eşim ile kardesim yüzmeye başlayacaklar da sağlık raporu almaya gittiler aç karna. Ben de kahvaltı hazırlıyorum onlara.

Gun erken başladı benim için. Akşama kadar buradayız. Akşama balık varmış, komşumuzun oğlu tutmuş yine yazarım arada. Opuyorum hepinizi.

ve aleyküm selam.....

amin, sağolasın ablacım:)

seninde üç ayların mübarek olsun ablacım.... yine sağolasın.

bugün daha iyi olmana çok sevindim.
kendine çok iyi bak, pazartesi görüşmek üzere ablacım......

ay çok teşekkür ederim:) o senin kalbinin güzelliği canım benim:)))

bende birazdan işe güce kalkıcam, nerdeyse öğleni ettim laklakla......
bende öpüyorum canım, kolay gelsiiin.
görüşürüz.

Dafi abla geçmiş olsun. Zencefil boğaza iyi geliyor gerçekten.
Bu arada hepinizin 3 ayları mübarek olsun. Inşallah hepimiz için hayırlara vesile olur.

KIZLAR GÜNAYDIN
Gerçi ben günaydın diyene kadar öğlen oldu ama sabahtan halletmem gereken işlerim vardı anca geldim neyse herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum ben malum çalışıyorum gerçi dışarda hava kötü zaten oyüzden fazla içim gitmiyo doğrusu neyse hepinizi öpüyorum kızlar

Meyra kuzum eşinin doğum günü kutlu olsun rabbim seninle ve ilerde gelicek olan bebişinizle birlikte nice senelere bebeğim

Nursena ablacım eşyalarını iyi günlerde kullan sehpalarına bayıldım valla rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…