öle görünsede en son sözü ben söylerimmm bana sormadan yapmaz bi iş o koltukları alırken bende ışık görmese almazdı:)))kolay gelsin....
eşinin bi üst rütbesine X diyelim, arada bir eşine ben X rütbedeyim aaaa, en çok benim sözüm geçer ama falan de bence:)))))
dikkaaaat de:))))
haklısın canım.
herkese güzel haftasonlarııı :) dün halk eğitimde anneler günü ile ilgili bir program vardı ve ben anne konulu duygusal bir yazı okudum çok heyecanlıydııı :) herkes hüngür foşurt ağladıilk tecrübemdi ama anladım ki güzel olmuştu....
bu arada size güzel bir haberim vaaarr ben 78.7 kilo geldim bu sabah itibariyle
Meyracim yakinsa annenler beklerim burayada cnm. Bi aradan atarim emirin resimleri. O kadar akilli ki massallah bir hikayeler yaratiyo dinlemen lazim.
öle görünsede en son sözü ben söylerimmm bana sormadan yapmaz bi iş o koltukları alırken bende ışık görmese almazdı:)))
babamda emekli asker kız benim olmadı ona başvururum emreder:))))))))))))))
9 lu bitki cayimi alsam acaba yoksa 5 i bi yerdemi alsam ???
Her ne kadar daha cok kilo almış ve yolumu uzatmis olsamda bundan sonra tam gaz diyet ve spor insallah.
Bel agrısı, kasık ağrısı ve baş agrısı her regl dònemindeki gibi bugunde brni yalniz birakmiyolar. Bugun bitermi 11 de evden cikicam hala yatiyorum
Bu arada tombulkelebek bahar vardiya ben onunla ayni sirkette calisiyorum facede gördum ben ordu lokasyonu o erzurum. Arkadaslik yolladim kabul etmedi henüz
belki sen olduğunun farkında değildir canım......
iş yoğunluğundan vs vs.
tombulkelebek epeydir burada da yok......
sağol esracım görmemişim mesajınıDafi abla nasılsın? geçmişe bakıyorsun galiba :)
nursena ondan olmaması lazımgünayyydınnn diyim akşam baş ağrısından sızdım kaldım şimdi yeni ayılıcam kahvaltı bekliyo sıpalar kahvaltı hazırlayayımm
dafiiii akşam yatarken aklıma geldin neden vermedim kilo diye sordun ya dünn bence hurmalar fazla kaçtıı
1 tane hurma 50 kalori canımcım 7 hurma yemiştin arada 350 kalori eder
sanırım ondan olmasın
selamun aleyküm güzelleerr
üç aylarınız mübarek olsun
ben bugün inegöle güne gidiyorum
recep ayının ilk gününe denk gelmesi çok kötü oldu.
akşam için kararsızım. düğünede gidebilirim köyede
her halukarda burda olamıycam. size iyi haftasonları diliyorum.
kısmet olursa pazartesi görüşürüz
sağol esracım görmemişim mesajını
iyiyim çok şükür. grip kapıyı çaldı durdu ama açmadım. gönderdim gitti:2:
dün boğazlarım yutkunamıycak kadar kötüydü. zencefilli kürümü yaptım. adaçayıyla gargara yaptım durdum. bugün hiçbirşeyim kalmamış çok şükür
nursena ondan olmaması lazım
daha önce her öğünden önce hurma yiyordum ben ve gece otururken bir tabak dolusu yiyordum ve hiç artı çıkmıyordu. iki haftadır vücutum çok direniyor bende ona direniyorum bakalım kim galip gelicek
bugün serbest günüm ucunu kaçırmam inşallah
haa bu arada koltuk takımını güle güle iyi günlerde kullanın bıcırık kızın üzerinde zıp zıp zıplasın
meyraa ,asuu kocişlerinizin doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı uzun ömürler versiinn
Meyracim temiz kalplisin, girdim evden çıkmadan ama çok kalamadan çıktım :)
Erkenden annem lere geldik. Eşim ile kardesim yüzmeye başlayacaklar da sağlık raporu almaya gittiler aç karna. Ben de kahvaltı hazırlıyorum onlara.
Gun erken başladı benim için. Akşama kadar buradayız. Akşama balık varmış, komşumuzun oğlu tutmuşyine yazarım arada. Opuyorum hepinizi.
Meyra kuzum eşinin doğum günü kutlu olsun rabbim seninle ve ilerde gelicek olan bebişinizle birlikte nice senelere bebeğimselam millet....
bugün çok koşuşturmalı geçiyo benim için, kkya ancak şimdi yazabildim.
bugün bizim apartmanın haftalık oturması vardı ona gittim, birde bugün eşimin doğum günü işte.
benim şimdi çıkmam lazım, yine gelirim müsait olur olmaz, daha geçmişe hiç bakamadım.
görüşürüz kızlar
Eki Görüntüle 708340 Eki Görüntüle 708348 koltuk takımını eşim beğendi aldı valla ben dedi suratlar güzel deil itici dedimsede beğenmezsn 1-2 yıl sonra deiştiririz kılıflarını teklilerin dedi fabrikasına garantiliymiş ya 5 yıl teklilerde baba koltuğu sallananlardan mış aldık bakalım şu sehbalarında kaveli kremli deişik rengini aldık bakalım 2700 12 ay taksitle 225 ödicez ayda allah büyük bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?