Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

9 günde 5 kilomuuuuu , ne diyem MaşAllahhh

ilk başlarda çok fazla ödem gidiyor, ama dikkatli beslen tatlım, hemen verecem diye sağlıksız şeyler yapmaa

Aynen farkındayım uzun süredir vücudum iki öğün fast food olarak programlıydı o da şaşırdı tabii
Bir yerden sonra takılacağım eminim sağlıklı şeyler yemeye daha fazla özen göstericem bakalım

Canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim
İnşallah bundan sonra hepbirlikte çok çok güzel kilolar verirsiniz
Meyranında dediği gibi arada da olsa çöööö de bari merak etme bizde seni sık sık ziyarete geliriz
Belki oradanda faydali bir bilgi kapıveririz

Ben geçenlerde doktora gittiğimde Pko devam ediyormu diye sorduğumda ondan kurtulamazsın demişti doktor ama kilo verdikce etkisi azalır dedi ( hani bünyeye yarattığı etki yani )
Endokrine gidip tedavi olabilirsin tabi ama boşu boşuna ilaçlarla bünyene şemikallar eklemiş olursun dedi Tabi yinede sizler tedavilerinizi ihmal etmeyin kilolarıda verinki kuzucuklar bir an önce gelsin benim bu saaten sonra olmasada olur yeterki kilo vermeye devam edeyim

iyiyiz Nafiyecim , sen nasılsınn ? keyifler yerindedir inşAllahhh

listeyi sıkıntı etme , haftalık yapılıyo artık o yüzden sorun olmaz sanırım , yinede asumana bi mesaj atıp bilgilendir istersen

valla canım iyi diyelim ii olsun keyifler...
bende giremmiyorum 3 haftadır bugünde kaçtım yeni yerden gireyim dedim..
arada bi telden girdim kulübe ama onuda beceremiyorum sadece tüp bebek kulübüne girip arkadaşların sonuclarına baktım cıktım o kadar....
tamam canım asumaana yazarım ben madem.. nasipse 15 indede diyetisyenle görüşücem...

Selamün Aleyküm milletttttt

Valla bu kadar kısa sürede bukadar kilo çok çok iyi
Umarım şok diyet falan yapmamışsındır
Bu arada nasıl bir beslenme uyguluyorsun merak ettim

Yok şok diyete ben daha önce bi kaç kere niyetlendim açıkcası yaz geliyor diye her seferinde olmayacak deyip 2inci gün vazgeçtim. Kendi canım ne isterse onu yiyiyorum tabi öğrenci olduğum ve yurtta kaldıgım için sınırlı seçeneğim var akşamları ya salata yiyiyorum tavuklu yada ızgara tavuk öğlenleri çorba içiyorum yoğurt yanında sabah bazen yumurta evde iken ise bi dilim ekmek kızartılmış yanında peynir zeytin tarzı ama 9 gün oldu sanırım bunun öncesinde hergün hep tıslayarak doyarak kalkardım artık öyle değil bana yeteni yiyiyorum tabakta kalmasın diye uğraşmıyorum kısaca hepinizin yaptığını ama başta çok kilo veriliyor bu da bi gerçek :)

anladım tatlım , fast food dan vazgeçerek , en güzelini yapmışsınnn o şeyler o kadar sağlıksız ve zararlı şeyler ki zararın neresinden dönersen kardırrr

yurt demişsin canım ? öğrencisin sanırımm , nerde okuyorsun ?

sağol canım benim, amin.
kocaman öpüyorum seni:)

İzmir ekonomi üniversitesinde hazırlık okuyorum :) Yurtta kalmak zorundayım yurtta yemek de çıkmayınca bende tabi yemek yemeyi çok seviyorum yaklaşık 6 aydır fast foodla besleniyorum hem maddii hem manevi üzdü beni bu olay 30 kilo da hediye etti bakalım kurtulum umarım en kısa zamanda :)

ben bugün 4saatlik uykuyla duruyorum, kafam gidiyo uykuya şuan.....
1saat uyuyup kalkmaya karar verdim, sonra işimede devam ederim.
herkesi öptüm, görüşürüz kızlar....

Gayet sağlıklı beslenmişsin ne güzel işin özünü kapmışsın umarım bundan sonrada böyle patır patır gider kilocuklar

Bu arada kızlarrrrr ben evlendiğimden beri hala alman ehliyetiyle İstanbulda fink atıyorum
İki üç senedir türk ehliyetine cevireceğim hesapta ehliyeti
Nasıl birşeyse Alman ehliyetini burada kabul etmiyorlarmış bende şimdi bir bakayım dedim netten neler lazım ve aşağı yukarı kaç paraya patlar diye
Benim ehliyetimle Tır bile kullanabiliyorum yani D sınıfı oluyormuş buranın şeyiyle ve ehliyetimi değiştirdiğim an aynı sınıfta olması gerekiyormuş ve maaliyeti bana 700 - 800 liraya mal olucakmış
Ohaa dedim resmen bu ne yaa sınava girmeme gerek yok ama bütün belgeler için okadar para ödemem gerekiyormuş

Galiba ben bir müddet daha böyle takılmaya devam edeceğim cevirmeyede deng gelirsem artık memura bin türlü şirinlik yapmam gerekecek ceza yememek için
Sırf sağlık raporu 150 liraymış

6aydamı aldın 30 kıloyu
nasıl 5kılo verebıldın 10gunde??

6aydamı aldın 30 kıloyu
nasıl 5kılo verebıldın 10gunde??

Aynen öyle oldu iki üç öğün dışardan hamburger pizza yiyince zor olmadı almak :) Anlattım yukarıda nasıl verdiğimi başka extra birşey yapmadım ama bugun jillian michaeldi sanırım hatunun ismi onun dvdsini aldım d&r dan ona başlagacagım bi hafta sonra telrar aynı kiloyu vermesemde geçmişte de hızlı kilo vermişliğim var.

Burcu senin çizelge pek olmamış sanki:)
Nuhan merhaba

bmi çizelgesi o bebeişim ...

ögunlerde ekmek yemıomusun yasın kac metabolızman cok hızlı galıba spor yapıomusun ara ogunun yokmu??

slm kızlarr bugün sıkıcı boğucu nemli bi hava vardı sehbalar geldi kanepelerde 15 güne gelirmiş fabrikadan bakalım hayırlısı inşallah benim sehbalarun rengi bu

bmi çizelgesi o bebeişim ...

ögunlerde ekmek yemıomusun yasın kac metabolızman cok hızlı galıba spor yapıomusun ara ogunun yokmu??

Yok en son bugun poğaça tarzı sabah simit yedim onun dışında hiç ekmek yemedim arada meyve yiyebiliyorum ara öğünlerde veya gece acıkırsam 20 yaşındayım.

slm kızlarr bugün sıkıcı boğucu nemli bi hava vardı sehbalar geldi kanepelerde 15 güne gelirmiş fabrikadan bakalım hayırlısı inşallah benim sehbalarun rengi buEki Görüntüle 708937

Canım çok güzeller gerçekten
Gülle gülle kullan İnşallah koltuklarında bir an önce gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…