9 günde 5 kilomuuuuu , ne diyem MaşAllahhh
ilk başlarda çok fazla ödem gidiyor, ama dikkatli beslen tatlım, hemen verecem diye sağlıksız şeyler yapmaa
selamm kızlarr nasılsınızzz??haftasonu durgunluğu varr..benn annamlardeyimm..annem yokya kardeşlerim babam var onların çamaşıydı yemegiydi uğraşıyoruumm..
neyse..size birşey söylemeye ve danışmaya geldimmm...biçoğunu beni ve sorunlarımı biliyorsunuzz..uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorumm..fiziki görüntüyü geçtim sağlık açısından mühim benim için...kilo verdiğimde bebeğime kavuşmamda yaklaşıyor biliyorsunuzzz..neysee..konuma döneyimm..ben derslerdi bunalımdı derken burayıda boşladımm burasını boşlayınca kilo vermemde durdu..benim birşeyler yapmam lazımm..bi atak içinn..ben bu sitede bu sayfadan hariç biliyorsunuz pkoluların sayfasındada paylaşımlarım oluyorr...orada aynı tedavi sürecinde kilolu arkadaşlar varr..o sayfada tadaviden hariç kilo konusundada konuşuyorr biraz kargaşa oluyor ve karar verdikk..pkolu ve kilolular diye bi sayfa açıpp orda biz uygun diyetlerle hem tedavimizi hemde diyetimizi paylaşıp birbirimizi motive ederek devam edelimm dedikk.hee işe yararmı bilmiyorumm ama ümid ediyorumm..beni ve diğer arkadaşları motive etsin ve güzel yol alalımm diyee...işdee bölee...aradaa bizi ziyarete gelinnn bende buraya gelirim..şimdiye kadar listeye hakkı geçenler hakkınızı helal edinn..ben listeden çıkıyorumm...hepinizi öpüyorummm kocamannnnnnn
iyiyiz Nafiyecim , sen nasılsınn ? keyifler yerindedir inşAllahhh
listeyi sıkıntı etme , haftalık yapılıyo artık o yüzden sorun olmaz sanırım , yinede asumana bi mesaj atıp bilgilendir istersen
Selamün Aleyküm milletttttt
Valla bu kadar kısa sürede bukadar kilo çok çok iyi
Umarım şok diyet falan yapmamışsındır
Bu arada nasıl bir beslenme uyguluyorsun merak ettim
Aynen farkındayım uzun süredir vücudum iki öğün fast food olarak programlıydı o da şaşırdı tabii
Bir yerden sonra takılacağım eminim sağlıklı şeyler yemeye daha fazla özen göstericem bakalım
Selamün Aleyküm milletttttt
Misafirim geldi ve gitti bile
Börek, arpaşehriye salatası, sarma ve elmalı kurabiye yapmıştım onlar gelicek diye ama onlarda meğer diyetteymiş( hatun 36 beden öldürecektim ) İkiside çok şeker insanlar bundan sonra sık sık görüşürüz büyük ihtimal
Küçük cadı yine bütün ilgiyi üzerine çektien son giderken adama Kemal yine gel diye seslenince apartmanda kahkahalar havada uçuştu
Hazır okadar şeyler yapmışken bari kuzenleride yatıya çağıralım dedimen azından akşam kalanlarıda onlara kakalarım ben yememiş olurum
Erkek olan zaten bugün bize gelmeyi düşünüyormuş isabet oldu
Sorma güzelim yaa valla şimdiki ergenlikte bir tuhafbiz ergenliği anamızın korkusuna yaşayamadan es geçtik
Maaşallah oda babası gibi sinirlenince söylediğini pek duymayan çinsten
Çok şükür bugün bir huzur bir huzursanki dün onlar kapışmadı
Normalde yabanilik yapan cadı misafirlere hoşgeldin dedi sonrada odasına kaçacağına bizimle oturduo bile hoşuma gitti insan içine karışsında bari biraz açılır ve nasıl davranacağını öğrenir o bahaneyle
Valla bu kadar kısa sürede bukadar kilo çok çok iyi
Umarım şok diyet falan yapmamışsındır
Bu arada nasıl bir beslenme uyguluyorsun merak ettim
Ohhh ellerine sağlıkinşallah evlerimiz hiç pislenmez
Bende kaç gündür hep temizlikle uğraşınca misafirler gider gitmez en ufak ayrıntıya kadar toparladım ki ipin ucu kaçmasınYarın kuzenler gittikten sonrada tekrar bir siler süpürürüm ki azmasın
Bu arada demin unutmuşum canım kusura bakma
Eşinin doğum günü kutlu olsun
Rabbim sizlere nice huzurlu, mutlu ve sağlıklı seneler nasip etsin ... Aminnnnnnnnn
İnşallah bir sonraki doğum gününde 3 kişilik bir çekirdek aile olursunuzAminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anladım tatlım , fast food dan vazgeçerek , en güzelini yapmışsınnno şeyler o kadar sağlıksız ve zararlı şeyler ki zararın neresinden dönersen kardırrr
yurt demişsin canım ? öğrencisin sanırımm , nerde okuyorsun ?
Yok şok diyete ben daha önce bi kaç kere niyetlendim açıkcası yaz geliyor diye her seferinde olmayacak deyip 2inci gün vazgeçtim. Kendi canım ne isterse onu yiyiyorum tabi öğrenci olduğum ve yurtta kaldıgım için sınırlı seçeneğim var akşamları ya salata yiyiyorum tavuklu yada ızgara tavuk öğlenleri çorba içiyorum yoğurt yanında sabah bazen yumurta evde iken ise bi dilim ekmek kızartılmış yanında peynir zeytin tarzı ama 9 gün oldu sanırım bunun öncesinde hergün hep tıslayarak doyarak kalkardım artık öyle değil bana yeteni yiyiyorum tabakta kalmasın diye uğraşmıyorum kısaca hepinizin yaptığını ama başta çok kilo veriliyor bu da bi gerçek :)
İzmir ekonomi üniversitesinde hazırlık okuyorum :) Yurtta kalmak zorundayım yurtta yemek de çıkmayınca bende tabi yemek yemeyi çok seviyorum yaklaşık 6 aydır fast foodla besleniyorum hem maddii hem manevi üzdü beni bu olay 30 kilo da hediye etti bakalım kurtulum umarım en kısa zamanda :)
Arkadaşlar bi haftadır yurtta net olmadığından dolayı bildirim yapamadım burada tartı da yoktu gittim aldım bugün bi tane.
Bugün kahvaltıda simir tarzı peynirli poğaca ve çay içtim.
2 mayıstaki başlangıç kilom: 98.3
11 mayıs da bi gün gecikmeli kilo bildirimim: 93.8
bi çok videosu var, ben şimdi sadece birinin linkini vericem sana canım leslienin;
Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube
tsk ederım cnm
olsun bakalım düşe kalka gitcez bu diyet yolunda......
tanıdım tanımaz olurmuyum hiç:)
ozaman hadi hayırlı olsun netin canım tekrardan.......
geç gelen rgl içinde geçmiş olsun tatlım.
hediyeni güle güle kullan yenam:)
6aydamı aldın 30 kıloyu
nasıl 5kılo verebıldın 10gunde??
Burcu senin çizelge pek olmamış sanki:)
Nuhanmerhaba
Aynen öyle oldu iki üç öğün dışardan hamburger pizza yiyince zor olmadı almak :) Anlattım yukarıda nasıl verdiğimi başka extra birşey yapmadım ama bugun jillian michaeldi sanırım hatunun ismi onun dvdsini aldım d&r dan ona başlagacagım bi hafta sonra telrar aynı kiloyu vermesemde geçmişte de hızlı kilo vermişliğim var.
slm kızlarr bugün sıkıcı boğucu nemli bi hava vardı sehbalar geldi kanepelerde 15 güne gelirmiş fabrikadan bakalım hayırlısı inşallah benim sehbalarun rengi buEki Görüntüle 708937
bmi çizelgesi o bebeişim ...
ögunlerde ekmek yemıomusun yasın kac metabolızman cok hızlı galıba spor yapıomusun ara ogunun yokmu??
slm kızlarr bugün sıkıcı boğucu nemli bi hava vardı sehbalar geldi kanepelerde 15 güne gelirmiş fabrikadan bakalım hayırlısı inşallah benim sehbalarun rengi buEki Görüntüle 708937
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?